15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Můžete připojit Vivint k televizi?

Shrnutí článku: Sledování bezpečnostních kamer na chytrých televizorů

Klíčové body:

1. Chcete -li sledovat, jak se zabezpečovací kamera krmit na vaší chytré televizi, musíte kameru připojit k televizoru pomocí příslušného kabelu nebo adaptéru.

2. Nainstalujte do své chytré televize kompatibilní aplikaci pro prohlížení a nakonfigurujte ji podle vašich preferencí.

3. Pokud si chcete prohlédnout fotoaparát na dálku, nastavte vzdálený přístup pomocí zabezpečené metody, jako je VPN.

4. Připojení bezdrátové bezpečnostní kamery s televizorem lze provést prostřednictvím NVR.

5. Zajistěte funkční kabel HDMI a připojte jednu stranu do portu NVR-HDMI a druhou stranu do portu TV-HDMI.

6. Vivint Cameras mohou fungovat bez předplatného, ​​ale nebudete mít výhodu profesionálního monitorování, přístupu k mobilním aplikacím a 24/7 technické podpory.

7. Vivint používá bez-wave bezdrátovou technologii pro účely automatizace domácnosti.

8. Ano, můžete použít televizor jako monitor bezpečnostní kamery, pokud je výstup kamery a vstupní shoda (E (E.G., Výstup HDMI a vstup HDMI).

9. Některé chytré televizory mají vestavěné kamery umístěné na horních okrajích a na rámech.

10. Můžete streamovat bezpečnostní kamery do televizoru pomocí převodníku BNC na HDMI pro bezpečnostní kamery HD, které používají koaxiální kabel (AHD, HD-TVI, HD-CVI).

Otázky:

1. Jak mohu sledovat bezpečnostní kamery na mé chytré televizi?

2. Jak připojím svou bezdrátovou bezpečnostní kameru k televizi?

3. Mohou vivint fotoaparáty fungovat bez předplatného?

4. Jakou bezdrátovou technologii používá Vivint?

5. Můžete použít televizor jako monitor zabezpečení kamery?

6. Můžete přistupovat k fotoaparátu ve svém televizi?

7. Můžete streamovat bezpečnostní kamery do televize?

8. Existuje žaloba proti vivint?

Odpovědi:

Odpověď 1: Chcete -li sledovat, jak se zabezpečovací kamera krmí na vaší chytré televizi, připojte kameru s televizorem pomocí příslušného kabelu nebo adaptéru. Nainstalujte do své chytré televize kompatibilní aplikaci pro prohlížení a nakonfigurujte ji podle svých preferencí. Pokud chcete vzdálený přístup, nastavte zabezpečené metody vzdáleného přístupu jako VPN.

Odpověď 2: Chcete -li připojit bezdrátovou bezpečnostní kameru k televizoru, použijte kabel HDMI. Zapojte jednu stranu do portu HDMI NVR a druhou stranu do přístavu HDMI televizoru.

Odpověď 3: Ano, můžete použít Vivint Equipment bez předplatného. Bez předplatného však nebudete mít profesionální monitorování, přístup k mobilní aplikaci nebo 24/7 technickou podporu.

Odpověď 4: Vivint používá bez-wave bezdrátovou technologii pro účely automatizace domácnosti. To vám umožní ovládat zařízení Z-Wave třetích stran prostřednictvím aplikace Vivint.

Odpověď 5: Ano, můžete použít televizor jako monitor bezpečnostní kamery, pokud je výstup kamery a vstupní vstupní zápas. Například, pokud má kamera výstup HDMI a televizor má vstup HDMI, lze je snadno využít společně.

Odpověď 6: Chytré televizory mají často vestavěné kamery umístěné na horních okrajích a na rámech. Hledejte malý kruh s malým červeným objektivem pro identifikaci fotoaparátu. Poloha kamer se může lišit podle výrobce.

Odpověď 7: Chcete -li streamovat zabezpečovací kamery, musíte použít BNC k HDMI Converter. Toto nastavení je vhodné pro bezpečnostní kamery HD, které používají koaxiální kabel, jako jsou AHD, HD-TVI a HD-CVI, s rozlišením v rozmezí od 720p do 4k.

Odpověď 8: Ano, existuje žaloba proti Vivint. Soudní žaloba, podaná v roce 2020 a předložena k soudu v roce 2022, obviňuje Vivint z falešných a klamných prodejních praktik zaměřených na zákazníky CPI.

Můžete připojit Vivint k televizi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat bezpečnostní kamery na mé chytré televizi

Připojte fotoaparát k televizoru pomocí vhodného kabelu nebo adaptéru. Nainstalujte do své chytré televize kompatibilní aplikaci pro prohlížení a nakonfigurujte ji podle vašich preferencí. Pokud si chcete prohlédnout fotoaparát na dálku, nastavte vzdálený přístup pomocí zabezpečené metody, jako je VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou bezdrátovou bezpečnostní kameru k televizi

Takto připojit bezdrátovou bezpečnostní kameru k televizi prostřednictvím NVR.Zajistěte funkční kabel HDMI.Hledejte port NVR-HDMI, který se obvykle nachází na zadní straně.Připojte do něj jednu stranu kabelu.Vyhledejte port TV-HDMI.Zapojte do něj druhou stranu kabelu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Budou vivint kamery fungovat bez předplatného

Mohu použít Vivint bez předplatného, ​​které můžete použít Vivint Equipment bez předplatného, ​​ale neměli byste výhodu profesionálního monitorování, nemohli byste získat přístup k mobilní aplikaci a nebudete moci používat technickou podporu 24/7 servis.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jakou bezdrátovou technologii používá Vivint

Smart Hub Vivint má vestavěné rádio Z-Wave, které vám umožňuje ovládat tato zařízení Z-Wave třetích stran prostřednictvím aplikace Vivint pro domácí automatizaci: Smart Lock.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít televizor jako monitor zabezpečení kamery

TV lze skutečně použít jako monitor CCTV, pokud je výstup kamery a vstupní zápas televizního vstupu. Například kamera může poskytnout výstup HDMI a televizor je schopen přijmout vstup HDMI, takže je lze snadno využít společně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přistupovat k fotoaparátu ve svém televizi

Obvykle se většina kamer na chytrých televizorů často vyskytuje na horních okrajích a na rámech. Stručně řečeno, pokud vidíte malý kruh s malým červeným objektivem, znamená to, že je to kamera. Níže jsou uvedeny některé výrobce a kde jsou jejich kamery skryty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete streamovat bezpečnostní kameru do televize

Pokud chcete připojit bezpečnostní kameru HD k televizi, musíte použít BNC k převodníku HDMI. Toto nastavení je použitelné pro následující bezpečnostní kamery HD, které používají stejný koaxiální kabel jako analogové kamery CCTV: AHD, HD-TVI a HD-CVI, 720p až 4k rozlišení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje žaloba proti vivint

Původně podaná v roce 2020 se soud před soudem zúčastnil soudu na začátku roku 2022 a obvinil Vivint z „falešných a klamných prodejních praktik na prahu a v domovech značného počtu zákazníků CPI na jihovýchodě“ ve snaze převzít své poplachové systémy “.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je měsíční monitorovací poplatek za vivint

Ve Vivint každý systém zahrnuje 24/7 monitorovací služby začínající na 19 USD.99 měsíčně plus náklady na vybavení, které lze v průběhu času financovat. Promluvte si s odborníkem na vivint o jakýchkoli probíhajících propagačních akcích, které mohou zahrnovat bezplatnou instalaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít své vlastní vybavení s vivint

Přehled kompatibility vivint zařízení

Vivint produkuje mnoho vlastních inteligentních automatizačních zařízení, ale můžete také přidat do svého systému vybavení třetích stran. Vivint je kompatibilní s Amazon Alexa, Google Home a Z-Wave zařízeními, jako jsou inteligentní zámky, termostaty, inteligentní reproduktory a inteligentní vývody.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být vivint nainstalován bez wi-fi

Dělat bezdrátové bezpečnostní kamery stále fungují bez Wi-Fi, vaše bezdrátové zabezpečovací kamery musí být připojena k internetu, aby se zobrazil živý video stream vašeho domova a obdržel upozornění. K ovládání nastavení fotoaparátu také potřebujete připojení Wi-Fi, upravit zorné pole a sledovat nahrávky videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete být sledováni prostřednictvím chytré televize

Streamovací aplikace na vaší sadě mohou na vás shromažďovat data, i když se nikdy nepřihlásíte. A vaše chytrá televize také bude shromažďovat informace pro svého výrobce, možná zahrnout vaši polohu, která aplikace otevřete, a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je televize lepší než monitor bezpečnostních kamer

Obvykle však bude mít monitor vyšší kvalitu obrazu v televizi, protože má lepší rozlišení a přesnost barev, což usnadňuje vidět detaily z dálky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím své bezpečnostní kamery k televizi bez DVR

Jak připojit bezpečnostní kamery CCTV k televizoru/monitoru bez DVRS/NVRSSTEP 1: Připojte fotoaparát s VCR kabelem RCA.Krok 2: Zapojte fotoaparát do zdroje energie pomocí napájecího adaptéru.Krok 3: Připojte videorekordér k televizoru prostřednictvím jiného kabelu RCA.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou tam skryté kamery v chytrých televizorů

Vestavěná kamera a mikrofon jsou nyní běžnou funkcí na mnoha chytrých televizorů, včetně nejnovějších modelů Smart TV Samsung, protože tyto funkce mohou být docela užitečné na schůzkách. Ale pokud máte horlivé oko, mělo by být snadné určit, zda vaše inteligentní televize Samsung obsahuje kameru a mikrofon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vrhnout kameru do televize

Nejprve se ujistěte, že jsou vaše zařízení ve stejné síti Wi-Fi a poté otevřete aplikaci Google Home, najděte zařízení, které podporuje zrcadlení, jako je televizor, a poté klepnutím otevřete. Dále vyberte Obsazení obrazovky následované obsazení obrazovky a poté začněte. Chcete -li se odpojit, vraťte se do nabídky zařízení v Google Home a klepněte na Stop Mirroring.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou bezpečnostní kameru k televizi bez DVR

Jak připojit bezpečnostní kamery CCTV k televizoru/monitoru bez DVRS/NVRSSTEP 1: Připojte fotoaparát s VCR kabelem RCA.Krok 2: Zapojte fotoaparát do zdroje energie pomocí napájecího adaptéru.Krok 3: Připojte videorekordér k televizoru prostřednictvím jiného kabelu RCA.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to kontroverze vivint

| Feb. 17, 2023, 2:50 p.m. Federální porota v Severní Karolíně nařídila Vivint Smart Home se sídlem v Utahu, aby zaplatil konkurentovi domácí bezpečnosti 189 milionů dolarů za žalobu s „klamnou praktikou.„Konkurenční, CPI, žaloval Vivint, který tvrdil, že použil klamnou taktiku, aby se pokusil podepsat zákazníky CPI.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vlastníte své vybavení z vivint

Vlastním nebo pronajmout domácí bezpečnostní systém Vivint Vlastníte zařízení. V průběhu několika let můžete buď zaplatit za veškeré vybavení, nebo za něj zaplatit. Pokud se za to rozhodnete zaplatit v průběhu času, nabízí Vivint 0% APR, takže není žádný přidaný zájem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké značky jsou kompatibilní s vivint

Nejlepší zařízení kompatibilní s inteligentními domácími zařízeními Vivint 2022

Produkt Typ produktu Minimální cena
Nestůvkový termostat Chytrý termostat 212 $.59
Yale zajišťuje dotykovou obrazovku Chytrý zámek 267 $.95
Philips Hue Colored SmartBulb Inteligentní žárovka $ 199.99
Chamberlain Myq Chytrý otvírák garážových dveří 89 $.99

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět svou bezpečnostní kameru, aby fungovala bez wi-fi

Zde jsou naše top 4 řešení pro bezpečnostní kameru bez wifi nebo internetu: Použijte 4G buněčné bezpečnostní kamery.Uložte záběry bezpečnostní kamery na kartu SD.Použijte bezpečnostní systém jako Kit NVR.Připojte fotoaparát k hotspotu telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít televizor jako sledovací monitor

TV lze skutečně použít jako monitor CCTV, pokud je výstup kamery a vstupní zápas televizního vstupu. Například kamera může poskytnout výstup HDMI a televizor je schopen přijmout vstup HDMI, takže je lze snadno využít společně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může vás někdo sledovat prostřednictvím telefonu fotoaparátu

To však neznamená, že váš iPhone, nebo telefon Android telefonicky na vás nepéká. Žádné zařízení není zcela imunní vůči bezpečnostním rizikům a je stále důležité, aby uživatelé byli opatrní a ostražití. Je tu šance, že by na vás někdo mohl špehovat prostřednictvím vaší kamery smartphonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svůj televizor jako bezpečnostní monitor

Může se LCD monitor připojit k systému CCTV, který lze skutečně použít jako monitor CCTV, pokud je výstup kamery a vstupní vstupní shoda. Například kamera může poskytnout výstup HDMI a televizor je schopen přijmout vstup HDMI, takže je lze snadno využít společně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku používat televizi místo monitoru

Pokud nemáte televizi s špičkovou technologií, která obsahuje všechny zvonky a píšťalky špičkového monitoru, měli byste použít televizor jako monitor pro sledování filmů a videí. Pro hraní je vždy lepší použít monitor, protože kvalita obrazu a videa jsou přesnější.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué reemplazará los teléfonos fijos??
Next Post
Je Spyhunter v bezpečí a legitimní?