15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co nahradí pevné linky?

Shrnutí článku: Jsou pevné linky v roce 2023?

1. Pevné služby již nejsou povinné: FCC vydala objednávku 10-72A1 a ukončila požadavek na poskytování pevných služeb. Tento požadavek oficiálně skončil 2. srpna 2022.

2. Budoucnost pevných linek: Jakmile bude v roce 2025 vypnuta síť PSTN (Public Swithed Telefon Shouts), již nebude možné telefonní hovory prostřednictvím pevné linky bez připojení k internetu.

3. Fázování z pevných linek v USA: Tradiční pevniny měděné dráty jsou postupně postupné od 2. srpna 2022. K dispozici jsou však alternativy, jako jsou bezdrátové pevné služby.

4. Stojí za to udržet si pevný telefon: V případě mimořádných událostí jsou pevné telefony považovány za nejspolehlivější metodu komunikace. Fungují bez telefonních telefonů nebo telefonů ovládaných baterií.

5. Přechod na digitální pevné linky: Přechod na digitální telefonní linku může vyžadovat kompatibilní zařízení a služby, které mohou fungovat prostřednictvím routeru. Poskytovatel služeb může poskytnout nový router.

6. Dostupnost dostupnosti pevných linek: FCC oznámila v srpnu 2022, že americké telekomunikační společnosti již nejsou povinny poskytovat měděné pevné služby. Měděné linie jsou nahrazeny vláknem.

7. Nutnost pevných linek: Ve většině domů již nejsou pevné linky nezbytné. Stále však existují určité výhody a výjimky, že mají domácí telefonní linku.

8. Zbavení pevné linky a udržování internetu: S plány pouze pro širokopásmové připojení můžete mít internet bez pevné linky. Na své pevné lince však nebudete moci uskutečnit ani přijímat příchozí hovory.

15 otázek o pevných listech:

  1. Jsou pevné linky v roce 2023? Pevné služby již nejsou povinné od 2. srpna 2022. Budoucnost pevných linek je nejistá i po přechodu na digitální síť.
  2. Jaká je budoucnost pevných linek? S vypnutím sítě PSTN v roce 2025 již nebudou možné pevné volání bez připojení k internetu.
  3. Budou v USA postupně vyřazovány pevniny? Ano, tradiční pevné linky měděného drátu se postupně vyřazuje od 2. srpna 2022. Jsou však k dispozici bezdrátové alternativy.
  4. Stojí za to udržet pevnou linku? Telefony pevných linků jsou stále považovány za nejspolehlivější komunikační metodu v mimořádných událostech, protože pracují bez telefonů nebo telefonů ovládaných baterií.
  5. Co se stane, když se pevné linky budou digitální? Přechod na digitální telefonní linky může vyžadovat kompatibilní zařízení a služby, které fungují prostřednictvím routeru. Poskytovatel služeb může poskytnout nový router.
  6. O kolik delší budou k dispozici pevniny? Americké telekomunikační společnosti již nejsou povinny poskytovat služby pevné linky měď od srpna 2022. Staré měděné linie jsou nahrazeny vláknem.
  7. Už někdo potřebuje pevnou linku? Ve většině domů již nejsou nutné pevné linky. Existují však specifické výhody a výjimky na to, že máte domácí telefonní linku.
  8. Můžete se zbavit pevných linek a udržovat internet? Plány pouze pro širokopásmové připojení vám umožňují mít internet bez pevných linek. Na své pevné lince však nebudete moci uskutečnit ani přijímat příchozí hovory.

Podrobné odpovědi:

1. Jsou pevné linky v roce 2023?
Pevné služby již nejsou povinné od 2. srpna 2022, kdy FCC vydala objednávku 10-72A1, což ukončilo požadavek na poskytování pevných služeb. Není jisté, co má budoucnost pro pevné linky za tímto bodem.

2. Jaká je budoucnost pevných linek?
Budoucnost pevných linek je omezena kvůli přepnutí sítě PSTN v roce 2025. Jakmile dojde k vypnutí, již nebude možné telefonní hovory prostřednictvím pevné linky bez připojení k internetu.

3. Budou v USA postupně vyřazovány pevniny?
Ano, postupné postupy z tradičních pevných linek měděného drátu začalo 2. srpna 2022. K dispozici jsou však bezdrátové pevné alternativy, například ty, které nabízí komunitní telefon, které vám umožňují udržet si pevnou linku bez potřeby internetových nebo měděných vodičů.

4. Stojí za to udržet pevnou linku?
V případě mimořádných událostí je pevný telefon stále považován za nejspolehlivější metodu komunikace. Když je během bouří vyřazena napájení, mohou buněčné věže a vysokorychlostní připojení k internetu ztmavnutí, ale pevné linky nadále fungují bez energie nebo baterií.

5. Co se stane, když se pevné linky budou digitální?
Při přechodu pevných linek na digitální telefonní linky mohou být všechna zařízení a služby připojené k vaší stávající telefonní lince kompatibilní s prací přes router. Váš poskytovatel služeb vám navíc může poskytnout nový router, který usnadní digitální připojení.

6. O kolik delší budou k dispozici pevniny?
Od srpna 2022 již nejsou americké telekomunikační společnosti povinny poskytovat měděné pevné služby. Staré měděné linky používané pro telefonní služby jsou nahrazeny liniemi optických vláken. Přesná časová osa pro úplné postupy pevných linek se může lišit.

7. Už někdo potřebuje pevnou linku?
Realisticky již většina domů už nepotřebuje pevnou linku. Stále však existuje několik výhod a výjimek z domácí telefonní linky. Někteří jednotlivci dávají přednost spolehlivosti a zvukové kvalitě pevných linek, zejména ve venkovských oblastech nebo během mimořádných událostí.

8. Můžete se zbavit pevných linek a udržovat internet?
Ano, můžete se zbavit své pevné linky a udržovat internetovou službu. K dispozici jsou plány pouze pro širokopásmové připojení, které vám umožňují mít internet bez pevné služby. Je však důležité si uvědomit, že na svou pevnou linku nebudete moci uskutečnit ani přijímat žádné příchozí hovory, včetně volání na pohotovostní služby.

Co nahradí pevné linky?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou pevné linky v roce 2023

Výsledkem je, že FCC vydala objednávku 10-72A1 a ukončila požadavek poskytovat pevné služby. Požadavek oficiálně skončil 2. srpna 2022.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je budoucnost pevných linek

Ano. Jakmile bude v roce 2025 vypnuta síť PSTN (Public Switched Telefon Showend), nebudete moci telefonovat prostřednictvím pevných linek bez připojení k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Budou v USA postupně vyřazovány pevniny

Jsou pevné linky vyřazovány ano, tradiční pevniny měděné dráty jsou postupně postupné od 2. srpna 2022. Komunitní telefon nabízí alternativu bezdrátové pevné linky, která vám umožní udržovat vaši pevnou linku bez potřeby internetových nebo měděných vodičů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to udržet pevnou linku

V nouzové situaci byl dobrý staromódní pevný telefon považován za nejspolehlivější metodu komunikace. Když bouře vyrazí sílu, buněčné věže často ztmavnou, stejně jako vysokorychlostní připojení k internetu. Na druhé straně pevné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když se pevné linky budou digitální

Změna na digitální telefonní linku znamená, že všechna zařízení a služby připojené k vaší stávající telefonní lince budou muset být schopny pracovat prostřednictvím routeru a váš poskytovatel služeb vám bude muset poskytnout nový.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] O kolik delší budou k dispozici pevniny

V srpnu 2022 společnost FCC oznámila, že americké telekomunikační společnosti již nejsou povinny poskytovat měděné pevné služby. Staré měděné linky, které po léta manipulovaly s telefonní službou, jsou nyní nahrazeny vláknem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Už někdo potřebuje pevnou linku

Realisticky ne, ve většině domů nepotřebujete pevnou linku; Existuje však několik výhod a výjimek na domácí telefonní linku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete se zbavit pevných linek a udržovat internet

Co je širokopásmové připojení, pouze pokud nepoužíváte svůj pevný telefon, širokopásmové připojení vám umožní mít širokopásmové připojení, které chcete bez pevné linky, kterou ne. Nebudete však moci uskutečnit ani přijímat žádné příchozí hovory na vašem pevném telefonu. To zahrnuje volání na pohotovostní služby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zmizí pevniny

Tento mýtus je soustředěn kolem myšlenky, že Federální komise pro komunikaci (FCC) nařídila, aby bylo do 2. srpna 2022 dokončeno hromadné vyřazení tradičního pevného telefonního systému do 2. srpna 2022. No, toto datum přišlo a odešlo a pevné linky stále fungují!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude můj záznamník fungovat digitálním hlasem

zpět na začátek. Ne. Jakýkoli standardní telefon s dotykovým tónem bude fungovat s digitální hlasovou službou. Také záznamníky a zařízení pro zobrazení ID volajícího budou fungovat s digitálním hlasem Home.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se děje do roku 2025

Stará měděná síť právě teď se používá již více než století. Od roku 2025 však všechny telefony projdou širokopásmovými linkami. Tohle znamená tamto "pevné linky" Jak víme, bude nyní obsluhovat VoIP nebo "Voice Over Internet Protocol"- Jinými slovy, vaše telefonní hovory projdou internetem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší způsob, jak získat internet bez pevných linek

Mobilní širokopásmové připojení používá klíč USB, SIM pouze pro dat nebo Wi-Fi hotspot, který vám umožňuje bezdrátově připojit k internetu 4G nebo 5G Internet. Je to nejoblíbenější forma širokopásmového připojení bez pevné pevné linky a jedna z nejlepších možností, pokud hledáte něco flexibilního.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji nový telefon pro digitální hlas

Specializované telefony budou stále pracovat s digitálním hlasem. Chcete -li je nastavit a připojit se k přepínači přes den, budete je muset zapojit do zadní části svého inteligentního rozbočovače 2. Pokud máte druhý specializovaný telefon nebo chcete mít telefon mimo svůj inteligentní rozbočovač 2, musíte si zdarma objednat adaptér.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji pevnou linku s digitálním hlasem

Pokud nepoužíváte svou pevnou linku a nepotřebujete vůbec domácí telefon, můžete se přesunout na jedno z našich širokopásmových plánů. Pokud nám zavoláte do 7 dnů od obdržení dopisu o přesunu k digitálnímu hlasu, dokážeme vás dostat na širokopásmové plány a zrušit přechod na digitální hlas.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu získat pevnou linku přes svůj internet

Telefonní služby pevné linky jsou běžně dostupné jako samostatná služba nebo část internetového svazku. Co je digitální telefonní služba Digitální telefonní služba používá kabel nebo digitální telefonní síť k telefonování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete získat internet pouze s telefonní linkou

O internetu DSL

DSL používá telefonní linky k poskytování vysokorychlostních internetových služeb. DSL zkratka pro digitální předplatitelskou linku nabízí řadu vylepšení oproti starší technologii vytáčení. DSL dosáhne rychlostí až 100 Mb / s, což je mnohem vyšší než vytáčení a neváže telefonní linku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svůj stávající telefon s digitálním hlasem

Můžete i nadále používat svůj stávající telefon tím, že jej připojíte do telefonního portu na zadní straně rozbočovače. Nebo můžete použít jeden z našich adaptérů, který vám umožní připojit váš telefon do jakékoli standardní telefonní zásuvky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu se zbavit své pevné linky

Nemůžete zrušit svou pevnou linku, protože tak je doručeno širokopásmové připojení (pokud nemáte k vašemu domovu samostatný kabel z optických vláken). Ale můžete zrušit jakýkoli balíček hovorů, který byste mohli mít přepnutím na Pay As Talk Package, za který není žádný měsíční poplatek. Platíte jen za své hovory, takže žádné hovory, bez poplatku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlevnější způsob, jak mít pevnou linku

Nejlevnější pevné služby bez internetuCentureLink – základní domácí telefon začínající na 23 $.34/mo.*Cox – Premier Voice začínající na 29 $.99/mo.*Spectrum – Základní služba Spectrum Voice začínající na 29 $.99/mo.*Verizon Fios – Digitální hlas neomezený plán začínající na 20 $/mo.*

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete mít domácí telefon bez pevné linky

Telefon VoIP je telefon určený k používání vašeho připojení k internetu namísto normální pevné linky. Převádí standardní telefonní signály na digitální data, která lze přenášet přes připojení k internetu. Přechod na VoIP znamená, že již nepotřebujete pevnou linku, což vám ušetří náklady na normální pronájem linky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat internet doma bez pevné linky

Mobilní širokopásmové připojení používá klíč USB, SIM pouze pro dat nebo Wi-Fi hotspot, který vám umožňuje bezdrátově připojit k internetu 4G nebo 5G Internet. Je to nejoblíbenější forma širokopásmového připojení bez pevné pevné linky a jedna z nejlepších možností, pokud hledáte něco flexibilního.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu dostat internet do svého domu bez pevného linky

V závislosti na tom, kde žijete, jsou nejlepší možnosti, jak získat Wi-Fi bez kabelu nebo telefonní linky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji speciální telefon pro digitální hlas

Specializované telefony budou stále pracovat s digitálním hlasem. Chcete -li je nastavit a připojit se k přepínači přes den, budete je muset zapojit do zadní části svého inteligentního rozbočovače 2. Pokud máte druhý specializovaný telefon nebo chcete mít telefon mimo svůj inteligentní rozbočovač 2, musíte si zdarma objednat adaptér.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu se zbavit své pevné linky a stále získat internet

Širokopásmové připojení fibre-to-the-premises (FTTP)-FTTP je specifická širokopásmová služba plně vlákna. Prochází staré telefonní linky mědi pomocí kabeláže vlákna až do vašeho domova, takže k jeho použití nepotřebujete pevnou linku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje nevýhodou, že nemáte pevnou linku

Nevýhody, že nemáte běžnou telefonní linku nebo pevnou linku: váš internetový účet by mohl stoupat nahoru. Pokud získáte internetovou službu od telefonní společnosti, mohou vás penalizovat za zrušení vaší pevné linky. Telefonní společnost v naší oblasti neposkytuje DSL, takže to pro nás nebyl problém.

[/WPRemark]

Previous Post
Cómo es un estuche de vida útil?
Next Post
Můžete připojit Vivint k televizi?