15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaké vybavení potřebujete pracovat doma?

Souhrn:

Zařízení potřebné pro práci z práce z domova: Notebook nebo stolní počítač, mobilní telefon, vysokorychlostní připojení k internetu, stůl, židle a ergonomické vybavení.

Tipy, jak začít pracovat z domova:

  1. Začněte brzy
  2. Předstírejte, že jdete do kanceláře
  3. Struktujte svůj den jako v kanceláři
  4. Vyberte vyhrazený pracovní prostor
  5. Nezůstávejte doma
  6. Ztěžovat používání sociálních médií
  7. Zavázat se dělat více
  8. Pracujte, když jste ve svém nejproduktivnějším

Požadavky na notebook pro práci z domova: Velikost, RAM, kvalita displeje, zdroj energie, úložiště, porty USB a bonusový tip: Webkama 4K PTZ s certifikací pro práci z domova.

Co zaměstnavatelé poskytují pro práci z domova: Zaměstnavatel poskytuje vybavení a náhrady za výdaje, které jsou nezbytné pro plnění pracovních povinností.

Potřebujete počítač k práci z domova: Ano, počítač je obvykle nejdůležitějším vybavením pro práci z domova, pokud zaměstnavatel neposkytuje jednu.

Kde začít s prací z domova: Některé možnosti zahrnují blogování, účetnictví, ambasádorství značky, zákaznický servis, úpravy titulků, správa případů, kódování a zadávání dat.

Práce z domova s ​​pouhým notebookem: Mnoho úloh, které vyžadují stolní počítače, lze také provádět na notebooku, včetně rolí v marketingu, financích, IT, grafickém designu a zákaznickém servisu.

Nejlepší počítač pro práci z domova: PC HP Eliteone 800 All-In-One se doporučuje pro jeho rychlý a elegantní design.

Otázky:

  1. Jaké vybavení je vyžadováno pro práci z práce?
  2. Jaké jsou několik tipů, jak začít pracovat z domova?
  3. Jaké jsou klíčové požadavky na notebook pro práci z domova?
  4. Co zaměstnavatelé zajišťují zaměstnance z práce?
  5. Je počítač nezbytný pro práci z domova?
  6. Kde najdu příležitosti od práce z domova?
  7. Může být práce z práce z domova provedena pouhým notebookem?
  8. Který počítač se doporučuje pro práci z domova?

Odpovědi:

  1. Zařízení potřebné pro práci z domácí práce zahrnuje notebook nebo stolní počítač, mobilní telefon, vysokorychlostní připojení k internetu, stůl, židle a ergonomické vybavení, jako jsou klávesnice, ruční odpočinky a konkrétní židle.
  2. Tipy, jak začít pracovat z domova, jsou: Začínáme brzy, předstírá, že jdete do kanceláře, strukturujete svůj den jako v kanceláři, výběr specializovaného pracovního prostoru, nezůstání doma, což ztěžuje používání sociálních médií. zavázali se dělat více a pracovat, když jste na svém nejproduktivnějším.
  3. Mezi klíčové požadavky na notebook pro práci z domova patří velikost, RAM, kvalita displeje, zdroj energie, úložiště a USB porty. Pro videokonference se navíc doporučuje webová kamera s certifikací 4K PTZ.
  4. To, co zaměstnavatel poskytuje pro zaměstnance práce z domova, se může lišit v závislosti na práci. V Kalifornii jsou však zaměstnavatelé vyžadováni podle oddílu 2802 kalifornského zákoníku práce, aby zaúčtovali zaměstnance za přiměřené a nezbytné výdaje vzniklé v průběhu jejich pracovních povinností.
  5. Ano, počítač je obvykle nezbytný pro práci z domova, pokud je zaměstnavatel neposkytuje. Je důležité splnit specifické požadavky na zaměstnání a mít potřebné počítačové specifikace.
  6. Pracovní příležitosti z domova lze nalézt v různých oborech, včetně blogování, účetnictví, velvyslanectví značky, zákaznického servisu, úpravy titulků, správy případů, kódování a zadávání dat.
  7. Ano, mnoho pozic práce z domova, které vyžadují stolní počítač. Odvětví, jako je marketing, finance, IT, grafický design a zákaznický servis nabízejí vzdálené úlohy, která vyžadují pouze notebook.
  8. PC HP Eliteone 800 All-In-One se doporučuje jako nejlepší počítač pro práci z domova kvůli jeho rychlému výkonu a elegantnímu designu.

Jaké vybavení potřebujete pracovat doma?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké vybavení potřebuji pro práci z domácí práce

Zařízení může zahrnovat: notebook nebo stolní počítač.Mobilní telefon.Vysokorychlostní připojení k internetu.Stůl.Židle.Ergonomické vybavení, jako jsou klávesnice, ruční zbytky a konkrétní židle.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co musím udělat, abych začal pracovat z domova

Práce z domova Tipsget začala brzy.Předstírejte, že jdete do kanceláře.Struktujte svůj den jako v kanceláři.Vyberte vyhrazený pracovní prostor.Nezůstávejte doma.Ztěžovat používání sociálních médií.Zavázat se dělat více.Pracujte, když jste ve svém nejproduktivnějším.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co potřebuji v notebooku pro práci z domova

Zde jsou klíčové prvky, které byste měli zvážit, i.E., Požadavky na notebook z práce z domova.Velikost.RAM.Kvalita zobrazení.Zdroj energie.Úložný prostor.USB porty 3.0.Bonusový tip: Webkama 4K PTZ s certifikací pro práci z domova.Apple MacBook Pro (16-palcový, 2021)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co zaměstnavatelé poskytují pro práci z domova

To, co zaměstnavatel poskytuje svému vzdálenému pracovníkovi, bude velmi specifický pro práci. Zde v Kalifornii však oddíl 2802 kalifornského zákoníku vyžaduje, aby zaměstnavatelé uhradili své zaměstnance za přiměřené a „nezbytné“ výdaje, které vzniknou v přímém důsledku plnění svých pracovních povinností.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji počítač pro práci z domova

Pravděpodobně nejdůležitějším zařízením, které budete potřebovat, je počítač. Pokud společnost, se kterou pracujete, vám poskytne systém, měli byste mít na paměti, že specifikace počítače budete muset splnit své konkrétní požadavky na zaměstnání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde mám začít, když chci pracovat z domova

Způsoby, jak pracovat z Homebloggeru. Národní průměrný plat: 15 $.97 za hodinu.Účetní. Národní průměrný plat: 18 $.51 za hodinu.Zástupce značky. Národní průměrný plat: 16 $.89 za hodinu.Zástupce call centra. Národní průměrný plat: 14 $.09 za hodinu.Editor titulků.Manažer případu.Kodér.Úředník pro zadávání dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete pracovat z domova s ​​pouhým notebookem

Téměř jakoukoli úlohu, která používá stolní počítač, může být také provedena z domova na notebooku. Tyto pozice se nacházejí v mnoha průmyslových odvětvích, včetně marketingu a reklamy, financí, podnikání, IT a grafického designu a zákaznického servisu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší počítač, který si můžete koupit pro práci z domova

1. HP Eliteone 800 All-in-One PC: rychlý, elegantní design all-in-one. Pokud má vaše práce z práce z domova omezený prostor nebo jen vykopáváte plug-and-play počítače, je HP Eliteone 800 all-in-one skvělou volbou. Tento počítač je neuvěřitelně elegantní a všechny jeho komponenty jsou zabaleny do 23.8palcový diagonální displej.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké vybavení poskytuje Amazon pro práci z domova

„Jaké vybavení vás Amazon posílá do práce z domova a adaptér vlastněný Amazonem, náhlavní soupravou a ethernetovým adaptérem. Vše, co na oplátku žádají, je, že máte spolehlivé připojení k internetu a necháte notebook zapojený přímo do routeru za všech okolností (pomocí poskytnutého adaptéru Ethernet!)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Platí vám Amazon za práci z domova

Práce z domácího zaměstnání Amazonu ve vaší oblasti je v průměru 40 $ za hodinu, nebo 4 $.68 (13%) více než celostátní průměrný hodinový plat ve výši 35 $.26. Řady číslo 1 z 50 států na celostátní úrovni pro práci z domácího zaměstnanosti platy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je tak těžké najít práci z práce

Není snadné získat vzdálenou práci kvůli vysoké konkurenci. Nejenže soutěžíte proti místnímu talentu, ale také proti vysoce kvalitnímu talentu, který žádá o stejné postavení z celého světa. Existují stovky, dokonce tisíce aplikací, které se vztahují na stejnou pozici.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je požadovaný notebook pro práci z domova

Nejlepší notebooky pro práci z domova právě nyní macbook pro 14-palcové (2023) nejlepší notebook pro práci z domova celkově.Microsoft Surface Laptop Studio. Nejlepší notebook pro práci z domova, pokud potřebujete tablet kresby.Dell XPS 17 (2022) MacBook Air (2022) Razer Blade 15.Lenovo jóga 9i gen 8.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší notebook pro práci z domova

Nejlepší notebook pro práci z domova, který jsme testovali, je Apple MacBook Pro 16 (2021). Tento prémiový model má téměř vše, co potřebujete k pohodlné práci. Sportuje velkou 16palcovou obrazovku, která je dostatečně jasná, aby bojovala proti záři, pohodlné klávesnici, kterou můžete psát po celý den, a gigantický, snadno použitelný touchpad.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co potřebuji v notebooku pro práci z domova

Specifikace notebooku pro práci z Homecpu. Nemůžete mluvit o notebookech, aniž byste začali s „mozkem“ samotného zařízení.RAM. Totéž s CPU, čím vyšší je paměť vašeho notebooku, tím efektivnější je tendenci být.Úložný prostor.baterie.Porty.Velikost.Připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji stolní počítač, abych pracoval z domova

Notebook je ideální počítač WFH, ale specifikujte to vyšší

I když není nic špatného na stolním počítači nebo počítačem all-in-one, pro většinu lidí je notebook ideální počítač pro práci z domova.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Posílá vám Amazon počítač do práce z domova

„Jaké vybavení vás Amazon posílá do práce z domova a adaptér vlastněný Amazonem, náhlavní soupravou a ethernetovým adaptérem. Vše, co na oplátku žádají, je, že máte spolehlivé připojení k internetu a necháte notebook zapojený přímo do routeru za všech okolností (pomocí poskytnutého adaptéru Ethernet!)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dává vám Amazon notebook pro práci z domova

Amazon poskytuje Amazon vlastněný kancelářský notebook spolu s náhlavním soupravou a adaptérem Ethernet pro veškerou svou práci od zaměstnanců domácího na a Amazon vyžaduje, abyste měli spolehlivé připojení k internetu, které vám pomůže vykonávat vaši práci a povinnosti zodpovědně každý den.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik platí Amazon plně vzdálené

Průměrný plat: 16 $/hodina

Práce na práci se zákaznickým servisem Amazon z domova je vysoce vyhledávaná. Zaměstnanci na oddělení podporují pozici pro svůj vyšší než průměrné plat, pozitivní a přátelští spolupracovníci, jistotu zaměstnání a kariérní růst. Amazon najímá pouze vzdálené agenty, kteří sídlí v určitých státech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám dobrou placenou vzdálenou práci

8 tipů pro přistání vysoce placeného vzdáleného odlehlého JobResearch na trhu práce.Vytvořte si svou online přítomnost.Začněte sítí.Použijte konkrétní klíčová slova nebo fráze na platformách vyhledávání zaměstnání online.Podívejte se na dálkově specifické pracovní desky.Přizpůsobte si svůj životopis.Prozkoumejte hybridní práci.Zvažte na volné noze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou práce z domácí práce za to

Můžete splnit více pracovních úkolů a úkolů.

A průzkum vzdálených pracovníků 2021 zjistil, že 6 z 10 uvedlo, že je produktivnější pracující z domova, než očekávali, že nemají dojíždění a mohou být lepší noční spánek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete stolní počítač nebo notebook pro práci z domova

Pokud jste na volné noze, může vaše rozhodnutí vést osobní preference. Notebooky jsou skvělé pro jejich všestrannost v umožnění práce kdekoli, kde je Wi-Fi, ale vaše práce vám může poslat stolní počítač. V takovém případě investujte více do nastavení kanceláře, protože tam budete pracovat 100% času.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký počítač je dobrý pro práci z domova

10 nejlepších notebooků pro práci z domova v roce 2023

Modelka Procesor Zobrazit
Acer Swift 3 Intel Core i5 14 palců 1920 x 1080
Dell XPS 13 (2022) Intel Core i5 13.4 palce 1920 x 1200
LG gram 16 palců Intel Core i7 16 -inch 2560 x 1600
Lenovo Chromebook Flex 5 Intel Pentium Gold 7505 13.3 palce 1920 x 1080

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Platí vám Amazon za práci z domova

Práce z domácího zaměstnání Amazonu ve vaší oblasti je v průměru 40 $ za hodinu, nebo 4 $.68 (13%) více než celostátní průměrný hodinový plat ve výši 35 $.26. Řady číslo 1 z 50 států na celostátní úrovni pro práci z domácího zaměstnanosti platy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Amazon z domova dobře platit

Zatímco ZipRecruiter vidí týdenní mzdy až 1 731 USD a až 365 $, většina práce z domácího amazonského zákaznického servisu se v současné době pohybuje mezi 586 $ (25. percentil) do 1 125 $ (75. percentil) po celých Spojených státech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je těžké se najmout pro vzdálenou práci

Získání vzdálené práce není tak obtížné, ale liší se od běžné práce. Některé náborové platformy mohou být přeplněné. Ale pokud jste trpěliví a pokud jste ochotni pravidelně zvyšovat své dovednosti, dostanete řada na záření.

[/WPRemark]

Previous Post
Qué lente se usa en las puertas?
Next Post
Jak mohu vědět, jestli jsem pod dohledem?