15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co se děje s vaší televizí, pokud máte zvuk, ale žádný obrázek?

Proč moje televizní obrazovka zčerná, ale zvuk stále zapnutý – volná vstupní připojení

Pokud vaše televizní obrazovka zčerná, ale zvuk stále funguje, první věcí, kterou je třeba zkontrolovat, je vstupní zdroj, který zajistí, že je zapnutý a správně fungovat. To zahrnuje externí zařízení, jako jsou kabelové boxy, konzoly videoher, notebooky a streamovací zařízení.

Co způsobuje, že televize neukazuje obrázky – nesprávný vstup

Nejčastějším důvodem je, že vaše televize je na nesprávném vstupu. Vstup můžete obvykle změnit stisknutím tlačítka na dálkovém dálkovém označení „Vstup“, „Zdroj“ nebo „TV/VIDEO.„Pokračujte stisknutím tlačítka, abyste procházeli vstupy, dokud nemáte zpět svůj obrázek.

Jak mohu resetovat televizi, když je obrazovka černá

Jakmile odpojíte televizi ze zdi, najděte tlačítko napájení na televizi a na několik sekund stisknete jej, abyste resetovali televizi. Po resetování zapojte televizor zpět do zdi a zapněte ji, zda se obrazovka vrátí zpět.

Proč mám zvuk, ale žádný obrázek hdmi

Kabel HDMI, který používáte. Vyzkoušejte jiný kabel HDMI, abyste zjistili, zda to vyřeší váš problém. Alternativně můžete použít první kabel HDMI pro připojení jiného video zařízení ke kontrole, zda se video zařízení nefunguje.

Co dělat, když televizní obrazovka Samsung zčerná, ale zvuk stále funguje

Pokud vaše televizní obrazovka Samsung zčerná, ale zvuk stále funguje, zkuste na několik minut odpojit televizi ze zdroje energie a poté ji připojte zpět. To může pomoci resetovat televizi a opravit všechny dočasné problémy způsobující černou obrazovku.

Proč by moje televizní obrazovka ztmavla – přepětí napájení

Pokud máte zbrusu novou televizi a obrazovka je tmavá, mohlo by to být tak, že vaše vysoké napětí způsobilo přepětí napájení. V tomto případě zkontrolujte, zda váš zásuvka funguje správně. Pokud je to v pořádku, zkontrolujte, zda je třeba vyměnit pojistku ve vaší televizi.

Jak získám televizi na zobrazení obrázků – Chromecast

  1. Otevřete aplikaci Google Photos.
  2. Vyberte fotografii nebo album, které chcete obsadit, a poté vpravo nahoře vyberte Obsazení.
  3. Vyberte svůj Chromecast.
  4. Otevřete fotografii nebo video na svém zařízení a zobrazte ji na televizi. Můžete přejet přes fotografie a změnit to, co se zobrazí.

Jak víte, kdy se vaše televize zhoršuje – zkreslené barvy

Pokud červené, modré nebo nazelenalé pruhy přeruší váš zážitek z prohlížení, pravděpodobně je s vaší televizí něco špatného. To by mohlo znamenat problém s panelem zobrazení nebo obvody zpracování obrázků. Možná budete muset další pomoc poradit s profesionálem.

Otázky:

  1. Proč moje televizní obrazovka zčerná, ale stále zvuk?
    Televizní obrazovka může zčernat, zatímco zvuk nadále funguje kvůli uvolněným vstupním připojením nebo problému se vstupním zdrojem.
  2. Co může způsobit, že televizor neukazuje obrázky?
    Televizor nemusí zobrazovat obrázky, pokud je na nesprávném vstupu. Nezapomeňte procházet vstupy pomocí tlačítka „Vstup“, „Zdroj“ nebo „TV/VIDEO“ na dálkovém ovladači.
  3. Jak mohu resetovat televizi, když je obrazovka černá?
    Chcete -li resetovat televizor, když je obrazovka černá, odpojte ji od zdi, najděte tlačítko napájení na televizi a několik sekund ji stiskněte. Poté připojte televizi zpět a zapněte jej.
  4. Proč mám zvuk, ale žádný obrázek s HDMI?
    Pokud máte zvuk, ale žádný obrázek při používání HDMI, může kabel HDMI, který používáte. Zkuste použít jiný kabel HDMI nebo připojit jiné video zařízení pro kontrolu problémů.
  5. Co mám dělat, když moje televizní obrazovka Samsung zčerná, ale zvuk stále funguje?
    Pokud vaše televizní obrazovka Samsung zčerná, ale zvuk stále funguje, zkuste na pár minut odpojit televizor ze zdroje energie a poté jej připojte zpět, abyste zjistili, zda problém vyřeší.
  6. Proč by moje televizní obrazovka ztmavla?
    Televizní obrazovka může ztmavnout kvůli nárůstu napájení způsobeného vysokým napětím. Zkontrolujte, zda váš vývod funguje správně a v případě potřeby zvažte výměnu pojistky v televizi.
  7. Jak mohu přimět televizi na zobrazení obrázků pomocí Chromecast?
    Chcete -li zobrazit obrázky v televizi pomocí Chromecast, otevřete aplikaci Google Photos, vyberte fotografii nebo album, které chcete obsadit, a vyberte možnost Obsazení. Poté vyberte svůj Chromecast a na vaší televizi se zobrazí fotografie nebo video.
  8. Jak zjistím, jestli se moje televize zhoršuje?
    Pokud si všimnete červených, modrých nebo nazelenalých pruhů, které se objevují na vaší televizní obrazovce, mohlo by to znamenat problém s panelem zobrazení nebo obvody zpracování obrázků. Další pomoc poraďte s profesionálem.
  9. Může uvolnit vstupní připojení způsobit černou obrazovku se zvukem?
    Ano, uvolněná vstupní připojení může způsobit, že televizní obrazovka zčerná, zatímco zvuk bude fungovat. Ujistěte se, že všechna vstupní připojení jsou bezpečná a fungují správně.
  10. Je možné opravit černou obrazovku na televizi jejím resetováním?
    Resetování televize může někdy vyřešit dočasné problémy, které způsobují černou obrazovku. Zkuste odpojit televizi ze zdroje energie, čekat na několik minut a poté jej připojit zpět, abyste zjistili, zda problém vyřeší.

Co se děje s vaší televizí, pokud máte zvuk, ale žádný obrázek?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje televizní obrazovka zčerná, ale stále zvuk

Volná vstupní připojení

Pokud vaše televizní obrazovka zčerná, ale zvuk stále funguje, první věcí, kterou je třeba zkontrolovat, je vstupní zdroj, který zajistí, že je zapnutý a správně fungovat. To zahrnuje externí zařízení, jako jsou kabelové boxy, konzoly videoher, notebooky a streamovací zařízení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co způsobuje, že televize neukazuje obrázky

Nejčastějším důvodem je, že vaše televize je na nesprávném vstupu. Vstup můžete obvykle změnit stisknutím tlačítka na dálkovém dálkovém označení „Vstup“, „Zdroj“ nebo „TV/VIDEO.„Pokračujte v stisknutí tlačítka a procházejte vstupy, dokud nebudete mít zpět svůj obrázek.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat televizi, když je obrazovka černá

Jakmile zapojíte televizi ze zdi. Kluci prostě prostě odpojte, mimochodem jen demonstruji. Další další budete najít tlačítko napájení, odpusť mi, je to trochu tmavé, můj tlačítko napájení je

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mám zvuk, ale žádný obrázek hdmi

Kabel HDMI, který používáte. Vyzkoušejte jiný kabel HDMI, abyste zjistili, zda to vyřeší váš problém. Alternativně můžete použít první kabel HDMI pro připojení jiného video zařízení ke kontrole, zda se video zařízení nefunguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, když televizní obrazovka Samsung zčerná, ale zvuk stále funguje

Tento problém bude vyřešen pro vás v pořádku První věc, kterou zde můžete vyzkoušet, je opravdu nejjednodušší. A ve většině případů bude tento skutečně fungovat. Takže možná ani nemusíte pokračovat. Jen v podstatě odpojte

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč by moje televizní obrazovka ztmavla

Pokud máte zbrusu novou televizi a obrazovka je tmavá, mohlo by to být tak, že vaše vysoké napětí způsobilo přepětí napájení. V tomto případě zkontrolujte, zda váš zásuvka funguje správně. Pokud je to v pořádku, zkontrolujte, zda je třeba vyměnit pojistku ve vaší televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dostanu svou televizi na zobrazení obrázků

Zobrazit fotografie v televizi s Chromecastopen App Google Photos App. .Vyberte fotografii nebo album, které chcete obsadit, a poté vpravo nahoře vyberte Obsazení .Vyberte svůj Chromecast.Otevřete fotografii nebo video na svém zařízení a zobrazte ji na televizi. Můžete přejet přes fotografie a změnit to, co se zobrazí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, kdy se vaše televize zhoršuje

Pokud červené, modré nebo nazelenalé pruhy přeruší váš zážitek z prohlížení, pravděpodobně je něco špatného na hardwaru vaší televize. Čáry na televizní obrazovce jsou obvykle způsobeny uvolněnými nebo roztřesenými kabely na obrazovce, a proto může být klepání na bok nebo zadní část televize být dočasnou opravou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je tlačítko Resetování na televizi

To může vyřešit problémy, pokud váš televizor zamrzne nebo má jiné problémy nejprve vypnout televizi. Nyní vypněte napájení televizoru na zástrčce. S televizí odpojený najděte tlačítko napájení na televizi. A držet

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je můj televizní podsvícení zlomený

A. Takže nevím, jestli byste to mohli vidět. Ale. Bude to velmi těžké, protože se musíte na tuto baterku velmi těsně dívat. Jak to svítíte na televizi. A to, jakmile to uvidíte

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit černou obrazovku s HDMI

Černá obrazovka s připojením HDMI

Ujistěte se, že kabel HDMI pevně zapadá do portu HDMI televizoru. Vyzkoušejte jiný vstup HDMI, například HDMI 1 nebo HDMI 2. Použijte kompatibilní prodlužovací kabel HDMI. Poznámka: Pro Chromecast s Google TV (4K) musí prodlužovací kabel podporovat 4K a HDMI 2.0.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje HDMI nezobrazuje

Vaše HDMI nemusí fungovat kvůli vadnému kabelu. Zkuste odpojení kabelu, který používáte, a přepněte na jiný, abyste zjistili, zda to vyřeší váš problém. Pokud vidíte nějaké poškození kabelu – pokud je to rozbité nebo roztřepené – budete ho muset vyměnit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je na televizi Samsung tlačítko Reseset

Otevřete nastavení a poté vyberte General. Vyberte Reset, zadejte svůj PIN (0000 je výchozí) a poté vyberte Reset. Chcete -li dokončit reset, vyberte OK. Vaše televize se automaticky restartuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit uvíznuté černé obrazovky Samsung

Získejte to všechno pěkné a uvolněné, protože pokud je to jako uvízl zaseknutý nebo máš tam kávu sodu, může to také způsobit černou obrazovku, takže budeme pokračovat. Právě teď to chytíme

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí oprava podsvětí televize

Průměrné náklady na výměnu podsvícení běží od 100 do 150 USD, ze 60 do 115 USD na výměnu vyhořelé žárovky a mezi 100 a 200 $ za nový střídač, včetně dílů a práce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co způsobuje, že televize Samsung neukazuje obrázky

To může být způsobeno řadou faktorů, včetně hardwarových nebo softwarových problémů, problémů s výkonem nebo problémy s připojením HDMI. V mnoha případech může být černá obrazovka smrti opravena restartováním televizoru nebo jejím resetováním do jeho továrního nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký režim obrázku, který se má použít v televizi

Také se držte dál od „živých“ a „dynamických“ režimů, které mají tendenci příliš zdůraznit kontrast a ostrost a nižší jas. Místo toho jsme zjistili, že režimy se jmény jako „kino“, „film“ a „expert“ obecně poskytují nejlepší výsledky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik let vydrží televizory s plochou obrazovkou

Průměrná životnost LED při maximálním nebo téměř maximálním jasu je 40 000 až 60 000 hodin nebo zhruba 4.5 až 6.8 let. Pokud nesledujete televizi po dobu 24 hodin denně (a doufám, že nejste), LED TV, jako je 5 řady.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje televizní obrazovka černá

TV černé obrazovky jsou obvykle způsobeny problémy s připojením kabelu, problémy se vstupními zařízeními nebo zastaralými aktualizacemi firmwaru. Nejhorší scénář, mohla by napájecí deska nefunkční. Mohl by volný kabel způsobit televizní černou obrazovku, možná nejčastější příčinou černé obrazovky jsou problémy s připojením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu restartovat svou televizní obrazovku

Nyní vypněte napájení televizoru na zástrčce. S televizí odpojený najděte tlačítko napájení na televizi. A podržte tlačítko napájení po dobu 15 sekund. To vypustí veškerou zbývající sílu z televize.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Odpojení televizního resetuje

Můžete použít televizní dálkovou ovládání nebo televizní nabídku k provedení restartu nebo odpojte televizního napájecího kabelu a připojit jej zpět a provést resetování napájení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je drahé nahradit televizní podsvícení

Průměrné náklady na výměnu podsvícení běží od 100 do 150 USD, ze 60 do 115 USD na výměnu vyhořelé žárovky a mezi 100 a 200 $ za nový střídač, včetně dílů a práce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co způsobuje, že televizní podsvícení přestane fungovat

Nejběžnější příčiny selhání zobrazení

Obrazovka LCD – selhání LCD může dojít k poškození kapky, poškození vodou nebo to může být jednoduše výsledkem vadné části. Filtr podsvícení – Když dojde k krátkému obvodu podsvícení, tenký vodič uvnitř filtru se rozbije a odloží výkon od LED podsvícení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, pokud je displej černé

Takže tenhle už teď funguje. A to je stejný trik, jaký děláte s notebooky. V zásadě to, co chcete udělat, je pop to zad. A vyjměte baterii. A pak chcete držet

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze opravit černou obrazovku

V některých případech můžete být schopni vyřešit problémy s černou obrazovkou jednoduše restartováním grafického ovladače v normálním prostředí Windows. Chcete -li to provést, stiskněte tlačítko Win + Ctrl + Shift + B. Pokud si nemyslíte, že řidič je příčinou černé obrazovky, měli byste se podívat na samotný hardware.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuáles son los 5 V de Big Data??
Next Post
Co je Hadoop ve velkých datech?