15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč moje hnízdní kamera nezaznamenává video?

Shrnutí článku: Proč moje hnízdní kamera neukládá video?

1. Ujistěte se, že máte dobré spojení. Pokud používáte mobilní data, přepněte na Wi-Fi nebo počkejte na lepší signál.

2. Zkuste restartovat aplikaci Nest. Zavřete aplikaci a znovu ji otevřete, abyste zjistili, zda je problém vyřešen.

3. Zkontrolujte, zda je předplatné vědomého hnízda aktivní a aktuální. Pokud vaše předplatné vypršelo nebo vybírá platba, může to ovlivnit úsporu videa.

4. Ujistěte se, že nastavení vašeho fotoaparátu bude správně nakonfigurováno. Zkontrolujte, zda je kamera nastavena na neustálé zaznamenávání nebo pouze při detekci pohybu.

5. Ověřte, že váš fotoaparát má dostatek úložného prostoru. Pokud je úložiště fotoaparátu plné, nebude schopen uložit nová videa.

6. Restartujte kameru hnízda. Vypněte kameru, počkejte několik sekund a připněte ji zpět, abyste zjistili, zda to problém vyřeší.

7. Zkontrolujte, zda jsou k dispozici nějaké aktualizace firmwaru pro fotoaparát. Aktualizace firmwaru fotoaparátu může vyřešit jakékoli problémy s chybami nebo kompatibilitou.

8. Kontaktujte podporu hnízda pro další pomoc. Pokud žádné z výše uvedených řešení nefunguje, oslovte podporu hnízda pro odstraňování problémů a další pokyny.

9. Zvažte resetování nastavení fotoaparátu na tovární nastavení jako poslední možnost. To by mělo být provedeno pouze tehdy, pokud všechny ostatní kroky odstraňování problémů selhaly.

10. Všimněte si, že některé modely fotoaparátu mohou mít specifické kroky odstraňování problémů. Podrobnější pokyny najdete v dokumentaci Uživatelské příručky nebo doklady podpory hnízda pro váš konkrétní model fotoaparátu.

Klíčové otázky

1. Proč moje hnízdní kamera neukládá video? To může být způsobeno různými důvody, jako je špatné připojení, předplatné uvědomované hnízda, nesprávné nastavení fotoaparátu nebo problémy s úložným prostorem.

2. Jak mohu vytvořit okamžitý klip pomocí své hnízdní kamery? Otevřete aplikaci Nest, vyberte fotoaparát, přejděte na požadovaný počáteční bod v časové ose historie videa, klepněte na „New Clip“ a vyberte, co chcete s klipem dělat.

3. Proč moje hnízdní kamera nezjistí události? Zkontrolujte, zda je váš fotoaparát zapnutý a online v aplikaci. Kamery napájené z baterií by měly být také plně nabité.

4. Jak dlouho zaznamenává kamera hnízda bez předplatného? U novějších modelů fotoaparátu napájených z baterií můžete získat až 3 hodiny historie videa událostí bez předplatného. Starší modely obvykle vyžadují předplatné vědomí hnízda pro historii videa.

5. Jak dlouho vysílá kamera hnízda s předplatným? K dispozici jsou dva plány: Nest Aware přichází s 30 dny historie videa, zatímco Nest About Plus nabízí 60 dní historie videa a 10 dní 24/7 Historie videa.

6. Automaticky nahrává hnízdo video? Ano, pokud je kamera Nest připojena k napájení a má předplatné historie videa 24/7, zaznamená se nepřetržitě po dobu asi 8 minut před přepnutím na nahrávání událostí.

7. Jak mohu vědět, zda se nahrává moje hnízdní kamera? Zkontrolujte, zda zelená LED fotoaparátu bliká, což naznačuje, že v současné době nahrává. Detekce pohybu také spustí video události bez ohledu na placené předplatné uvědomování hnízda.

8. Proč moje hnízdo neodpovídá? V případě termostatu Nest by to mohlo být způsobeno vypuštěnými bateriemi. Zkontrolujte, zda je třeba vyměnit baterie.

Podrobné odpovědi na klíčové otázky

1. Proč moje hnízdní kamera neukládá video? Existuje několik možných důvodů, proč vaše hnízdní kamera nemusí ukládat videa. Nejprve se ujistěte, že vaše připojení k internetu je stabilní a přepněte na Wi-Fi, pokud používáte mobilní data. Pokud problém přetrvává, zkuste restartovat aplikaci Nest nebo zkontrolujte, zda je předplatné s vědomím hnízda aktivní a aktuální. Navíc ověřte, zda jsou nastavení vašeho fotoaparátu správně nakonfigurovány, a zkontrolujte, zda je k dispozici dostatek úložného prostoru. Restartování fotoaparátu, aktualizace jeho firmwaru nebo oslovení podpory hnízda pro další pomoc může také pomoci vyřešit problém. Jako poslední možnost zvažte resetování nastavení fotoaparátu do továrny.

2. Jak mohu vytvořit okamžitý klip pomocí své hnízdní kamery? Chcete -li vytvořit okamžitý klip s fotoaparátem Nest, postupujte podle těchto kroků: Otevřete aplikaci Nest, vyhledejte a vyberte fotoaparát z domovské obrazovky a přistupujte k časové ose historie videa. Převinout do požadovaného výchozího bodu pro váš klip. Klepnutím na „Nový klip“ automaticky vytvoříte okamžitý klip. Nakonec vyberte požadovanou akci nebo cíl pro váš klip, jako je například uložení do telefonu nebo jeho sdílení s ostatními.

3. Proč moje hnízdní kamera nezjistí události? Pokud vaše hnízdo nesezdej žádné události, mohlo by existovat několik možných důvodů. Nejprve se ujistěte, že váš fotoaparát je zapnut a připojen k zásuvce napájení nebo plně nabitý, pokud se jedná o kameru napájenou baterií. Navíc zkontrolujte, zda je kamera online v aplikaci Nest. Ověřte, zda jsou nastavení vašeho fotoaparátu správně nakonfigurovány tak, aby detekovaly a zaznamenávaly události pohybu. Pokud problém přetrvává, zvažte odstraňování problémů s vaší síťovým připojením, restartování kamery nebo kontaktu s podporou Nest pro další pomoc.

4. Jak dlouho zaznamenává kamera hnízda bez předplatného? Záznamové schopnosti kamer Nest bez předplatného se liší v závislosti na modelu fotoaparátu. U novějších modelů fotoaparátu napájených z baterií, jako je Nest Cam (Battery) nebo Nest Doorbell (Battery), můžete získat až 3 hodiny historie videa událostí bez předplatného. Většina starších modelů hnízdní kamery a zvonku však vyžaduje předplatné vědomí hnízda pro přístup k historii videa na události nebo historii videa 24/7.

5. Jak dlouho vysílá kamera hnízda s předplatným? Nest nabízí dva plány předplatného pro historii videa kamery. S předplatným uvědomkem na hnízdo získáte 30 dní historie videa. Pro další historii videa se můžete rozhodnout pro plán Nest Aware Plus, který poskytuje 60 dní historie videa a 10 dní 24/7 Historie videa. Vyberte plán, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám a preferencím.

6. Automaticky nahrává hnízdo video? Ano, když je k napájení připojena hnízdní vačka (kabelová) nebo hnízdo (baterie) a má aktivní předplatné historie videa 24/7, bude neustále nahrávat video. Před přechodem na záznam událostí kamera obvykle zaznamenává asi 8 minut nepřetržitého záběru, aby se zajistilo, že jsou zachyceny důležité momenty.

7. Jak mohu vědět, zda se nahrává moje hnízdní kamera? Chcete -li zjistit, zda je váš hnízdo fotoaparátu v současné době nahrává, vyhledejte zelenou LED indikátoru kamery. Když fotoaparát aktivně nahrává, LED bude blikat. Kromě kontinuálního nahrávání, kamery Nest Security také zaznamenávají video události, kdykoli je detekován pohyb, bez ohledu na přítomnost předplatného uznání placeného hnízda. Mějte na paměti, že tyto informace se vztahují konkrétně na model Nest Cam (kabelový).

8. Proč moje hnízdo neodpovídá? Pokud váš termostat Nest nezapne ani neodpovídá, může to být způsobeno vypuštěnými bateriemi. Zkontrolujte úroveň baterie termostatu a v případě potřeby vyměňte baterie. Zajistěte, aby byl termostat bezpečně připojen a zkuste jej resetovat, pokud problém přetrvává.

Proč moje kamera Nest nezaznamenává video?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje hnízdní kamera neukládá video

Pokud vidíte následující zprávu, znamená to, že služba Nest Aware má potíže s uložením klipu: "Ujistěte se, že máte dobré spojení. Pokud používáte mobilní data, přepněte na Wi-Fi nebo počkejte na lepší signál." Existuje několik dalších věcí, které můžete vyzkoušet, v závislosti na tom, kterou aplikaci používáte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zaznamenat svou kameru hnízda

Vytvořte okamžitý CLOPEN APP NEST.Na domovské obrazovce vyberte fotoaparát. Historie videa v aplikaci Nest.V časové ose historie videa vašeho fotoaparátu se převine na to, kde chcete, aby klip začal.Klepnutím na nový klip automaticky vytvoříte okamžitý klip.Vyberte si, co chcete dělat s klipem:

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje hnízdní kamera nezjistí události

Zkontrolujte, zda je váš fotoaparát zapnutý. Většina hnízdních kamer musí být zapojena do zásuvky pro streamování videa a odesílání oznámení. Pokud máte fotoaparát napájenou baterií, ujistěte se, že je nabita. Ujistěte se, že váš fotoaparát je v aplikaci online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho zaznamenává kamera Nest bez předplatného

3 hodiny

Pokud máte novější kameru, jako je Nest Cam (Battery) nebo Nest Doorbell (baterie), můžete získat až 3 hodiny historie videa události bez předplatného. Ale pro většinu starších modelů hnízdní kamery a zvonku potřebujete předplatné vědomí hnízda, abyste získali historii videa nebo historie videa 24/7.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho hnízdní kamera ukládá video

Vyberte si ze dvou jednoduchých plánů: Nest Aware přichází s 30 dny historie videa a Nest Aware Plus přichází s 60 dny historie videa a 10 dní 24/7 Historie videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Automaticky nahrává hnízdo video

Když je hnízdní vačka (kabelová) nebo hnízdní vačka (baterie) připojena k napájení a má předplatné historie videa 24/7, zaznamená nepřetržitě asi 8 minut před přechodem na záznam událostí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda se nahrává moje hnízdní kamera

Přesto však můžete zjistit, zda někdo sleduje živý zdroj Nest Cam tím, že se podíváte, zda zelená LED kamera bliká. Nejnovější bezpečnostní kamery Nest zaznamenávají video událost, kdykoli detekují pohyb – bez ohledu na to, zda existuje placené předplatné hnízda: Nest Cam (Wired)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje hnízdo nic nedělá

Hrst termostat. Pokud se váš termostat Nest nezapne, baterie by mohly vypustit nebo by mohly dojít k problému s výkonem. Pokud dojde k problému s napájením, baterie vašeho termostatu vypukne a vypne to Wi-Fi, displej a další funkce pro zachování výdrže baterie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit za nahrávání videa Nest

Celé domácí pokrytí. Pokryjte všechny kamery, displeje a reproduktory Google Nest ve vašem domě za pouhých 6 $/měsíc a ovládejte je všechny z aplikace Google Home. Neomezená zařízení. Plaťte jednou a přidejte tolik zařízení, kolik chcete bez příplatek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji předplatné pro kameru Nest

Přímo z krabice, váš fotoaparát nebo zvonek Google Nest může streamovat živé video v domácí aplikaci nebo hnízdě bez dalších nákladů. Pokud je to váš první fotoaparát, můžete také získat předplatné uvědomování hnízda zkušebního.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho Nest zaznamenává zdarma

Pokud máte novější kameru, jako je Nest Cam (Battery) nebo Nest Doorbell (baterie), můžete získat až 3 hodiny historie videa události bez předplatného. Ale pro většinu starších modelů hnízdní kamery a zvonku potřebujete předplatné vědomí hnízda, abyste získali historii videa nebo historie videa 24/7.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenává hnízdní kameru všechno

Získejte nepřetržitý, nepřetržitý nahrávání, abyste mohli vidět vše před, během a po události s hnízdícím plusem. Poznámka: Historie videa 24/7 není k dispozici na zvonku Nest (baterie), a to i když je zapojena. K dispozici s Nest Cam (venkovní nebo vnitřní, baterie), když je zapojen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho hnízdní kamera ukládá video

Vyberte si ze dvou jednoduchých plánů: Nest Aware přichází s 30 dny historie videa a Nest Aware Plus přichází s 60 dny historie videa a 10 dní 24/7 Historie videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli je moje hnízdo špatné

8 běžných životností baterie Nest Thermostatat.Snížení pohybu termostatu nebude fungovat.Váš termostat se někdy odpojí od Wi-Fi.Váš systém se náhle zapne nebo vypne nebo nepřestane běžet.Váš systém vytváří podivné zvuky, jako je chatování, koktání, kliknutí nebo bušení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda moje hnízdo funguje správně

Nest Thermostatbring Up the Menu Zobrazit a vyberte režim .Vyberte komponentu systému, kterou chcete testovat: Cool, Heat nebo Fan.Pro vytápění se objevte cílovou teplotu, dokud se nezbaví oranžové.Počkejte asi 5 minut a zkontrolujte vzduch přicházející z otvorů, radiátorů nebo cokoli, co váš systém používá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co získáte bez předplatného hnízda

Přeskočení hnízda vědomého pro váš hnízdo a kamery

Jinými slovy, bez předplatného nedostanete: „Inteligentní upozornění“, i.E. Telefonní oznámení, že hnízdo myslí, že jsou natolik důležitá, aby vám poslala. Místo toho obdržíte všechna upozornění na pohyb, i když jsou pro projíždějící auta nebo zvířata.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenává nahrávání videa Google bez předplatného

Pokud máte novější kameru, jako je Nest Cam (Battery) nebo Nest Doorbell (baterie), můžete získat až 3 hodiny historie videa události bez předplatného. Ale pro většinu starších modelů hnízdní kamery a zvonku potřebujete předplatné vědomí hnízda, abyste získali historii videa nebo historie videa 24/7.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit za nahrávání kamery Nest

Přímo z krabice, váš fotoaparát nebo zvonek Google Nest může streamovat živé video v domácí aplikaci nebo hnízdě bez dalších nákladů. Pokud je to váš první fotoaparát, můžete také získat předplatné uvědomování hnízda zkušebního.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuje Nest Cam kartu SD

I když neexistuje žádný slot pro mikro-SD kartu, Nest dává uživatelům tři hodiny cloudového úložiště v domě. Kromě toho budou muset zaplatit 6 $ měsíčně nebo 60 $ ročně po dobu 30 dnů cloudového úložiště nebo 12 $ měsíčně nebo 120 $ ročně po dobu 60 dnů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo ukrást hnízdní kameru

Záběry vašeho fotoaparátu nebo zvonku jsou bezpečně uloženy v cloudu. Bez vašeho hesla s tím může zloděj nic dělat. I když zloděj ukradne váš zvonek, nebudou moci vidět nebo manipulovat s vašimi záběry.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho by měla hnízdní kamera vydržet

Asi 3 měsíce

Typické: Asi 3 měsíce životnost baterie (asi 9-12 zaznamenaných událostí denně) Ticho: Asi 7 měsíců životnost baterie (asi 2-4 zaznamenané události denně)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží kamery Nest

1.5 až sedm měsíců

Nevýhodou bezdrátových kamer je výdrž baterie, ale baterie Nest Cam funguje na chvíli, než ji potřebujete dobít. Můžete očekávat, že vaše baterie vydrží 1.5 až sedm měsíců, v závislosti na úrovni aktivity.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda nahrává Google Nest

Google používá systém barevných stavových světel, aby ukázal, zda kamera funguje nebo ne. Pokud je vaše stavové světlo pevné zelené, znamená to, že je váš fotoaparát zapnutý a aktivně nahrává obrázky, které vidí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyžaduje Nest měsíční poplatek

Pokryjte všechny kamery, displeje a reproduktory Google Nest ve vašem domě za pouhých 8 $/měsíc a ovládejte je všechny z aplikace Google Home App. Neomezená zařízení. Zaplaťte jednu cenu a přidejte tolik zařízení, kolik byste chtěli ve stejném domě bez příplatek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít normální SD kartu pro kameru

Ne všechny kamery mohou pracovat se všemi kartami SD. Například některé docela staré digitální kamery jsou kompatibilní pouze s kartami SD a SDHC a nerozpoznávají karty SDXC. Takže se vždy ujistěte, že ve specifikacích nebo manuálu fotoaparátu, že je zmíněn SDXC. A některé kamery samozřejmě používají různé typy paměťových karet než SD.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedo usar webcam para la seguridad del hogar??
Next Post
Jak mohu používat wifi přímé na Android?