15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč jsem dostal kontrolu stimulační karty Brink’s Money Card?



Brink’s Money Card – FAQ

FAQ – Brink’s Money karta

1. Proč jsem dostal do pošty kartu Brink’s Money?

Je to pravděpodobně promo; Chtějí, abyste začali používat kartu, aby od vás mohli sbírat úrokové peníze. Informace, které zahrnovaly, pravděpodobně pocházely z jiného finančního oblečení, s nimiž jsou spojeny. Možná to budete chtít použít, ale já bych to osobně zkrátil a zahodil to.

2. Na jaký druh karty přichází kontrola stimulu?

Vaše platební karta pro hospodářský dopad (karta EIP) obsahuje peníze, které dostáváte podle zákona o americkém záchranném plánu z roku 2021, zákon o daňovém úlevě souvisejícím s Covidem z roku 2020 nebo koronavirovou pomoc, úlevu a zákon o ekonomické bezpečnosti (zákon o péči).

3. Kdo pošle kartu Brinks Money?

Republic Bank & Trust Company

Brink’s Money předplacená karta Mastercard vydává republika Bank & Trust Company, členem FDIC, podle licence společnosti MasterCard International Incorporated. Netspend je registrovaným agentem Republic Bank & Trust Company.

4. Přichází tam debetní karta stimulu?

Podle harmonogramu FTB byli způsobilí obyvatelé, kteří dříve obdrželi platbu GSS prostřednictvím debetní karty, s příjmením začínajícím A až E, vydána kalifornská stimulační kontrolní debetní karta mezi 24. říjnem a 5. listopadem 2022.

5. Kolik peněz je na mé kartě Brinks?

Poté, co jste se zaregistrovali na libovolné upozornění, napište dopisy „BAL“ na 22622 kdykoli a zůstatek na vašem účtu karty bude odeslán do vašeho mobilního telefonu. (Poplatky za data a textové zprávy se mohou vztahovat. Zkontrolujte se svým poskytovatelem mobilních telefonů.) Zavolejte na naše bezplatné číslo 1 (877) 849-3249.

6. Co kdybych obdržel debetní kartu v e -mailu bez použití?

Pokud obdržíte debetní/kreditní kartu, o kterou jste nepožádali od banky, se kterou se ne banka nezačtěte, okamžitě zavolejte na banku karty. Banka bude moci objasnit, proč jste kartu obdrželi, nebo vám řekne, zda je to podvod. Nepoužívejte kontaktní čísla uvedená v poště s kartou.

7. Je IRS odesíláním předplacených karet?

WASHINGTON – Služba Internal Revenue Service dnes oznámila, že další dávka plateb ekonomických dopadů bude vydána daňovým poplatníkům tento týden, přičemž mnoho z nich přichází podle kontroly papíru nebo předplacená debetní karta.

8. Jak zjistím, jestli mi IRS poslal předplacenou kartu?

Opatrně zkontrolujte poštu. Tyto karty přicházejí do obyčejné obálky z „Služby držitelů karet Money Network.”

9. Mohu použít peněžní kartu své Brink pro online nákupy?

Ano, můžete použít peněžní kartu Brink pro online nákupy. Během procesu pokladny jednoduše zadejte informace o kartě jako byste měli s jakoukoli jinou debetní nebo kreditní kartou.

10. Jak aktivuji peněžní kartu své Brink?

Chcete-li aktivovat peněžní kartu Brink, můžete buď zavolat na bezplatné číslo poskytované s kartou, nebo jej aktivovat online pomocí určeného webu. Postupujte podle poskytnutých pokynů pro dokončení procesu aktivace.

Proč jsem dostal kontrolu stimulační karty Brink's Money Card?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsem dostal do pošty kartu Brink’s Money

Je to pravděpodobně promo; Chtějí, abyste začali používat kartu, aby od vás mohli sbírat úrokové peníze. Informace, které zahrnovaly, pravděpodobně pocházely z jiného finančního oblečení, s nimiž jsou spojeny. Možná to budete chtít použít, ale já bych to osobně zkrátil a zahodil to.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na jaký druh karty přichází kontrola stimulu

Vaše platební karta pro hospodářský dopad (karta EIP) obsahuje peníze, které obdržíte podle zákona o americkém záchranném plánu z roku 2021, zákon o daňovém úlevě souvisejícím s Covidem z roku 2020 nebo zákon o pomoci Coronavirus, úlevu a zákon o ekonomické bezpečnosti (zákon o péči).
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo pošle kartu Brinks Money

Republic Bank & Trust Company

Brink’s Money předplacená karta je vydávána Bank Republic & Trust Company, člen FDIC, podle licence společnosti MasterCard International Incorporated. Netspend je registrovaným agentem Republic Bank & Trust Company.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přichází tam debetní karta stimulu

Podle harmonogramu FTB byla způsobilým obyvatelům, kteří dříve obdrželi platbu GSS prostřednictvím debetní karty, s příjmením začínajícím A až E, debetní karta pro kontrolu stimulu v Kalifornii mezi 24. říjnem do 5. listopadu 2022.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik peněz je na mé kartě Brinks

Poté, co jste se zaregistrovali na libovolné upozornění, napište písmena "BAL" do 22622 kdykoli a zůstatek vašeho kartového účtu bude odeslán do vašeho mobilního telefonu. (Poplatky za data a textové zprávy se mohou vztahovat. Zkontrolujte se svým poskytovatelem mobilních telefonů.) Zavolejte na naše bezplatné číslo 1 (877) 849-3249.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co kdybych obdržel debetní kartu v e -mailu bez použití

Pokud obdržíte debetní/kreditní kartu, o kterou jste nepožádali od banky, se kterou se ne banka nezačtěte, okamžitě zavolejte na banku karty. Banka bude moci objasnit, proč jste kartu obdrželi, nebo vám řekne, zda je to podvod. Nepoužívejte kontaktní čísla uvedená v poště s kartou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je IRS odesíláním předplacených karet

WASHINGTON – Služba Internal Revenue Service dnes oznámila, že další dávka plateb ekonomických dopadů bude vydána daňovým poplatníkům tento týden, přičemž mnoho z nich přichází podle kontroly papíru nebo předplacená debetní karta.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli mi IRS poslal předplacenou kartu

Opatrně zkontrolujte poštu. Tyto karty přicházejí do obyčejné obálky z "Služby držitelů karet peněz." Název víza se objeví na přední straně karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to placená karta Brinks

Brink’s Money Předplacená karta vám dává pohodlí mít bankovní debetní kartu. Neexistuje minimální rovnováha. Neexistuje žádný zájem ani poplatky za pozdní, protože to není kreditní karta. A vaše peníze jsou FDIC pojištěny Bank Republic & Trust Company, člen FDIC, na aktivaci karty a ověření identity.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypadá nová debetní karta stimulu

EIP karty jsou odesílány i na bílé obálce, která prominentně zobrazuje americké ministerstvo ministerstva financí SEAL. Karta má název víza na přední straně karty a název vydávající banky, Metabank, N.A. na zádech. Každá pošta bude zahrnovat pokyny k motyku pro bezpečné aktivaci a použití karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, kolik peněz je na mé kartě

Jak zkontrolovat BalanceLog kreditní karty v online účtu nebo mobilní aplikaci. Protokolování online nebo na mobilní aplikaci vydavatele karty je nejrychlejším a nejjednodušším způsobem zkontrolovat zůstatek kreditní karty.Zavolejte na vydavatel karty.Zkontrolujte příkazy papíru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím, kolik peněz mám na předplacenou kartu Brinks

Pokud jste se zaregistrovali do Anytime Alerts ™, abyste obdrželi textovou zprávu, včetně zůstatku předplaceného karty pro váš Brink, po každé transakci. Poté, co jste se zaregistrovali na libovolné upozornění, napište písmena "BAL" do 22622 kdykoli a zůstatek vašeho kartového účtu bude odeslán do vašeho mobilního telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsem obdržel novou debetní kartu

Stále více debetních a kreditních karet vydaných v U.S. bude zabudován do čipu, který má bojovat proti podvodům. Proto lidé přes u.S. Nedávno dostávali nové karty od svých bank a přestože by mohly vypadat podobně jako vaše staré, technologie nainstalovaná v nich je velmi odlišná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je normální získat kreditní karty do pošty

Vydavatelé kreditní karty rutinně posílají atraktivní nabídky karty spotřebitelům s dobrým až vynikajícím kreditem. Proto, když obdržíte tyto typy nabídek ve své poštovní schránce, obvykle to znamená, že vydavatelé kreditní karty věří, že jste dobrým úvěrovým rizikem a chcete s vámi obchodovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, když jste obdrželi platbu od ministerstva pokladny USA a nevíte, k čemu to je

Najděte informace o platbě

Pokud jste obdrželi šek nebo platbu EFT (Electronic Funds Transfer) od Treasury a nevíte, proč vám bylo zasláno, může úřad fiskálního call centra pomoci. Úřad pro call centrum fiskálních služeb lze dosáhnout na volání na číslo 1-855-868-0151, možnost 2.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsem dnes dostal šek od IRS

Mohlo by to být: vrácení peněz z daňového přiznání, včetně pozměněného daňového přiznání nebo úpravy daně IRS na váš daňový účet – to se ukáže jako pocházející z IRS („IRS Treas 310“) a nést kód „daňový odkaz.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je měsíční poplatek za kartu Brinks

$ 9.95 měsíčně

Sazby a poplatky

Každý nákup bude stát 1 $.50, ale 9 $.95 Měsíční plán vám může ušetřit peníze v závislosti na tom, jak často svou kartu používáte. Nejlepším krokem zdaleka je přijmout snížený měsíční plán jako preferovaného výhodného člena Brink, který každý měsíc vyžaduje 500 USD v kvalifikačních přímých vkladech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde mohu použít svou kartu Brinks Money

Vaše peníze jsou k dispozici kdekoli jste.

v podstatě kdekoli je přijímána debetní karta! Můžete použít předplacenou kartu Brink’s Money Presed Mastercard. Ať už naplníte tank, nakupujete potraviny nebo jíte jídlo s rodinou, je pro vás předplacená karta vaší Brink pro vás.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda má moje předplacená karta peníze

Většina karet nabízí jeden nebo více z těchto způsobů, jak zkontrolovat předplacenou kartu vyvážený zákaznický servis. Můžete kontaktovat zákaznický servis a zkontrolovat svůj zůstatek.Živý zákaznický servis.Online/mobilní aplikace.Textová zpráva.bankomat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda má na sobě moje debetní karta

Zůstatek debetní karty si můžete prohlédnout několika způsoby: Přihlaste se na svůj online účet na webových stránkách své banky; použijte mobilní aplikaci vaší banky.Zavolejte své bance.SMITUJTE SVÉ BANKY.Zkontrolujte zůstatek na účtu na jedné z bankomatů vaší banky.Zeptejte se bankovního pokladníka tím, že půjdete do jedné z poboček vaší banky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsem dostal debetní kartu, o kterou jsem nepožádal

Pokud obdržíte debetní/kreditní kartu, o kterou jste nepožádali od banky, se kterou se ne banka nezačtěte, okamžitě zavolejte na banku karty. Banka bude moci objasnit, proč jste kartu obdrželi, nebo vám řekne, zda je to podvod. Nepoužívejte kontaktní čísla uvedená v poště s kartou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsem obdržel kreditní kartu, o kterou jsem nepožádal

Můžete být obětí krádeže identity

Pokud obdržíte kreditní kartu, o kterou jste nepožádali, mohlo by to být obětí krádeže identity. Jinými slovy, zločinec získal vaše osobní údaje a požádal o kartu a předstíral, že jste vy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč dostávám kreditní kartu najednou

Banky se domnívají, že nabídky, které dostanete do pošty. Nabídky, které vám závisí na svém kreditním skóre, takže pokud máte špatný kredit, získáte předem schválené nabídky, které vám pomohou vytvořit váš kredit, a pokud je váš kredit dobrý, pravděpodobně získáte nabídky pro odměny kreditní karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsem dostal kreditní kartu v e -mailu, o kterou jsem nepožádal

Pokud obdržíte kreditní kartu, o kterou jste nepožádali, mohlo by to být obětí krádeže identity. Jinými slovy, zločinec získal vaše osobní údaje a požádal o kartu a předstíral, že jste vy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypadá šek jako pocházející z ministerstva financí

Všichni u.S. Kontroly ministerstva financí jsou vytištěny na vodoznakovém papíru. Vodoznak zní „u.S. Treasury “a je vidět z přední i zadní části šeku, když se drží až do světla. Vodoznak je lehký a nelze jej reprodukovat kopírkou.

[/WPRemark]

Previous Post
Es pan un pii?
Next Post
Proč Google Analytics vylučuje IP adresu?