15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu udělat Alexa chytřejší?

Shrnutí článku: Jak učinit Alexa chytřejší

1. Přidat nové dovednosti Alexu: Otevřete aplikaci Alexa, vyberte z nabídky dovednosti a hry, najděte dovednost, kterou chcete přidat, otevřete stránku podrobností o dovednostech a povolte dovednost.

2. Tajný kód Alexa: Kód super režimu Alexa je „Alexa, nahoru, nahoru, dolů, dolů, dole, doleva, doprava, doleva, vpravo, B, A, start.„Po aktivaci můžete položit Alexa vtipné otázky a získat zábavné odpovědi.

3. Skvělé věci, které může Alexa udělat: Alexa má více než 100 000 dovedností, včetně ovládání inteligentních domácích zařízení, objednání pizzy, hraní triviálních her, poslechu novinek a počasí, nakupování online a spuštění auta.

4. Jak zlepšit dovednosti Alexy: Zrychlete nebo zpomalte rychlost mluvení Alexy, udržujte své odpovědi krátké, zapněte režim sledování, přehrajte zvuk, když Alexa poslouchá, zašeptejte Alexu, zabrání Alexu v navrhování věcí, které můžete vyzkoušet, a přesunout zařízení Echo Echo.

5. Změna jména Alexy: Přejděte na zařízení, vyberte Echo & Alexa, vyberte zařízení a vyberte název Upravit.

6. Věci, co Alexa nemůže udělat: Alexa nemůže ovládat jiná Alexa zařízení nebo streamovat stejnou hudbu na všech reproduktorech ozvěny. Také to nemůže hrát něco na ohnivé televizi nebo Fire TV Stick, jako je Google Home a Chromecast.

7. Kouzelné dveře na Alexu: Kouzelné dveře jsou interaktivní dobrodružná hra, kde můžete prozkoumat magickou zemi, rozhodovat se, řešit hádanky a pomoci magickým tvorům.

8. Alexaův super tajný režim: Super Alexa režim lze aktivovat pomocí kódu Konami, který vyvolává hloupou odpověď, někdy odkazuje na League of Legends. Je to velikonoční vejce, ne praktický rys.

15 jedinečných otázek

  1. Jak mohu Alexa chytře? Chcete -li přidat nové dovednosti do Alexa, otevřete aplikaci Alexa, vyberte z nabídky dovednosti a hry, najděte dovednost, kterou chcete přidat, otevřete stránku podrobností o dovednostech a povolte dovednost.
  2. Jaký je tajný kód Alexa? Kód super režimu Alexa je „Alexa, nahoru, nahoru, dolů, dolů, dole, doleva, doprava, doleva, vpravo, B, A, start.„Po aktivaci můžete položit Alexa vtipné otázky a získat zábavné odpovědi.
  3. Jaké skvělé věci mohou Alexa udělat? Alexa může ovládat inteligentní domácí zařízení, objednat pizzu, hrát trivia hry, poskytovat novinky a aktualizace počasí, nechat nakupovat online a dokonce založit auto.
  4. Jak mohu zlepšit své dovednosti Alexa? Můžete zlepšit komunikační dovednosti Alexy tím, že upravíte její rychlost mluvení, udržujte její odpovědi krátký, zapnují režim následného sledování, hrají zvuk, když poslouchá, šeptá jí a zabrání jí, aby navrhovala věci, které by se pokusily vyzkoušet, a přemístit vaše zařízení Echo zařízení.
  5. Můžete změnit jméno Alexy? Ano, můžete změnit jméno Alexy tím, že přejdete na zařízení, vyberete Echo & Alexa, vyberete zařízení a vyberete název úpravy.
  6. Co věci mohou Alexa neudělat? Alexa nemůže ovládat jiná zařízení Alexa a nemůže streamovat stejnou hudbu na všech reproduktorech ozvěny. Také to nemůže hrát něco na ohnivé televizi nebo Fire TV Stick, jako je Google Home a Chromecast.
  7. Jaké jsou kouzelné dveře na Alexu? Kouzelné dveře jsou interaktivní dobrodružná hra na Alexa, kde můžete prozkoumat magickou zemi, vybrat si, vyřešit hádanky a pomoci magickým tvorům.
  8. Co je režim Alexa Super Secret? Alexaův super tajný režim, známý jako Super Alexa Mode, lze aktivovat pomocí kódu Konami. Vyvolává hloupou odpověď, někdy odkazuje na League of Legends, a je považován za velikonoční vejce.

Jak mohu udělat Alexa chytřejší?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu Alexa chytře

Chcete -li přidat nové dovednosti do Alexa, budete muset otevřít aplikaci Alexa a vybrat dovednosti & Hry z nabídky. Najděte dovednost, kterou byste chtěli přidat a otevřít stránku podrobností o dovednostech. Tam byste měli najít možnost povolit dovednost. To je vše, všechno hotovo.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je tajný kód Alexa

Kód Super Mode Alexa Super je „Alexa, nahoru, nahoru, dolů, dolů, dole, doleva, doprava, doleva, vpravo, B, A, start.„Jakmile je aktivován super režim, budete si hrát s Alexou tím, že položíte její otázky a získáte vtipné odpovědi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké skvělé věci mohou Alexa udělat

V současné době je k dispozici více než 100 000 dovedností Alexa, které vám umožní ovládat nejlepší inteligentní domácí zařízení, objednat pizzu, hrát trivia hry, poslouchat zprávy a počasí, nakupovat online a dokonce založit auto.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zlepšit své dovednosti Alexa

7 způsobů, jak zlepšit komunikační dovednosti Amazon Alexa, Rychlost komunikace.Udržujte Alexovy odpovědi krátké.Zapněte režim sledování.Hrajte zvuk, když Alexa poslouchá.Šeptejte Alexovi.Přestaňte Alexa navrhnout věci, které byste měli vyzkoušet.Přesuňte svou ozvěnu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete změnit jméno Alexy

Vyberte zařízení . Vyberte Echo & Alexa. Vyberte zařízení. Vyberte název úprav.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co věci mohou Alexa neudělat

Ovládejte ostatní zařízení Alexa

Také nemůžete říct Alexovi, aby streamovala stejnou hudbu na všech vašich ozvěnách kolem domu. A nemůžete říct svému řečníkovi Alexa, aby přehrál něco na ohnivé televizi nebo ohnivé televizi, jako můžete s Google Home a Chromecast.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou kouzelné dveře na Alexu

The Magic Door je interaktivní dobrodružná hra poháněná Alexa s originálními příběhy. Při prozkoumávání magické země s různými regiony můžete říct Alexo. Budete shromažďovat skryté předměty, vyřešit hádanky a pomoci magickým tvorům.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je režim Alexa Super Secret

Super Alexa režim je aktivován se slavným kódem Konami, známý také jako contra kód. Vyvolává hloupou reakci, která někdy zahrnuje obskurní ligu legend. Je to spíše velikonoční vejce než praktický rys.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je režim Super Alexa

Super Alexa režim je aktivován se slavným kódem Konami, známý také jako contra kód. Vyvolává hloupou reakci, která někdy zahrnuje obskurní ligu legend. Je to spíše velikonoční vejce než praktický rys.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu změnit jméno Alexy na Jarvis

Změňte jméno Alexa / Wake Wordopen App App and Tap Devices.Vyberte Echo & Alexa z horní řady ikon.Vyberte zařízení, které chcete změnit název.Klepněte na ikonu Nastavení v pravém horním rohu, přejděte dolů a vyberte Wake Word.Vyberte své nové Wake Word.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu změnit své Alexa Wake Word na cokoli

Řekněte „Alexa, změňte Wake Word“ Alexa vás vyzve, abyste si vybrali 1 ze 3 dalších možností Wake Word (Amazon, Computer nebo Echo), řekněme váš nový výběr Wake Word Word. Alexa potvrdí, že pochopila a sdělí vám, že jí můžete začít volat nově vybraným jménem během několika sekund.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když se zeptáte Alexy, jestli pracuje pro CIA

Alexa odpověď na tuto otázku nyní zní: „Jste spojeni s CIA“ ne, pracuji pro Amazon. ‘" A opravdu, v době, kdy se váš přátelský místní spotřebitel vrátil domů, aby se dostal na firetv, Alexa se opravdu vrátila, "Ne, pracuji pro Amazon" Jako odpověď na otázky týkající se připojení k CIA, FBI a NSA.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co říká Alexa, když nerozumí

"Omlouvám se, to jsem docela nedostal" je fráze, kterou často mluví Alexa. Stává se to, když hlasový asistent nerozuměl tomu, co jste řekl.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když Alexa chrání váš dům

Pokud vlastníte Amazon Echo, můžete chránit svůj domov s funkcí s názvem Alexa Guard. Když je tato možnost povolena, Alexa vám pošle oznámení, pokud vaše ozvěna detekuje určité zvuky – jako je kouřové alarmy nebo rozbití skla – a pak vám umožní poslouchat jakékoli zvuky, které zvedly červenou vlajku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to špion na Alexu

I Spy je zábava hádat hru, kterou můžete hrát s Alexou. Řekne vám, že je na určitém místě. Pak vám řekne první dopis o něčem, co by mohla na tom místě vidět. Máte tři pokusy uhodnout, co vidí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když řeknete Alexu, je to vetřelce

Odpověď: Alexa Intruder Alert je velmi skutečná služba, která může být skvělým prvním krokem v ochraně vás a vaší rodiny, pokud jste doma, když se někdo vloupá dovnitř. Stejně jako u jiných programovatelných funkcí Alexa vám upozorňuje vetřelce vybrat si aktivační frázi, která vyvolá Alexa odpověď podle vašeho výběru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktivuji režim Alexa God

Jak aktivujete režim Super Alexa, řekněte reproduktoru: „Alexa, nahoru, nahoru, dolů, dolů, dole, doleva, doprava, doleva, B, A, začněte.„Musíte to udělat přesně správné, aby se spustila Super Alexa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji Alexu, aby mluvila jako Yoda

„Alexa, začněte yoda mluvit“ “Alexa, otevřený yoda mluvit“ “Alexa, běh Yoda Speak“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přimět Alexa mluvit jako Darth Vader

Amazonka.com: Tell Lord Vader: Alexa dovednosti. “Alexa, spusťte lorda Vadera.““ Alexa, řekni lordu Vaderovi, že ti císař vám přikazuje, abyste s ním navázali kontakt.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Ziggy probuzení pro Alexu

Naše zařízení detekují probuzení slovy identifikací akustických vzorců, které odpovídají probuzení, takže do výběru jde hodně zvážení. Vybrali jsme si „Ziggy“ nejen proto, že to fungovalo dobře při testování, ale je to zábava a odráží Alexovo bohatství znalostí o všem od A po Z.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když křičíte pomoc Alexu

Alexa se pokouší zavolat a textovat svůj nouzový kontakt, když říkáte vy nebo někdo ve vašem domě, "Alexa, volejte o pomoc." Alexa se pokouší zavolat a textovat svůj nouzový kontakt, když říkáte vy nebo někdo ve vašem domě, "Alexa, volejte o pomoc."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když řeknete stráž Alexu

Alexa Guard je bezplatná funkce pro domácí zabezpečení, kterou můžete aktivovat ve svém Alexa kompatibilním inteligentním/hlasovém asistentovi nebo inteligentním zobrazovacím zařízení, jako je echo show. Když povolíte Alexa Guard, vaše Amazon Echo Device poslouchá podezřelé zvuky, když spíte, mimo domov nebo kdykoli chcete nějakou další ochranu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak říkáš Alexu, aby neřekla dobře

Otravně se Alexa říká, že „ok“ Zde je, jak to zastavit, je to, jak povolit krátký režim:> Otevřete aplikaci Alexa.> Přejít do nabídky.> Vyberte Nastavení.> Podle preferencí Alexa vyberte hlasové odpovědi.> Najděte krátký režim a použijte přepínač, abyste jej zapnuli nebo vypnuli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přimějete Alexu říkat špatná slova

Vyberte „kdy se to stane“ a zadejte tam spoušť vaší rutiny. Klikněte například klikněte na „Hlas“ a zadejte „přísaha.“Potom klikněte na Další.Vyberte „Přidat akci“ Vyberte „Alexa říká“ Vyberte „přizpůsobené“ zadejte své přísahové slovo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když řeknete upozornění na Alexu

Přinejmenším neexistuje vestavěná dovednost s názvem „Intruder Alert“, že Alexa rozpozná přímo z krabice. Pokud řeknete, že fráze Alexovi, hlasový asistent nebude mít ponětí, co dělat – váš čas je lépe stráven voláním 911, pokud si skutečně myslíte, že je doma zloděj.

[/WPRemark]

Previous Post
Quien inventó SAP Hana?
Next Post
Jaký typ zabezpečení používá spektrum router?