15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak odblokujete vyskakovací okna na iPhone?

o V sekci „Advanced“. Klepněte na „Nastavení stránek“ a poté na „Vyskakovací okna a přesměrování.„Přepněte přepínač, aby se vyskakovala vyskakovací okna na telefonu.
[/WPRemark] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHOWG_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” = “32” výška = “32”] Jak mohu odblokovat vyskakovací okna na Chrome?
[/WPRemark]
[H2] Shrnutí článku: Jak odblokovat vyskakovací okna na různých zařízeních [/H2]
[silné] 1. Uživatelé Android [/Strong]: Povolit vyskakovací okna v aplikaci Chrome pro Android, otevřete aplikaci a přejděte na Nastavení> Oprávnění> Vyskakovací okna a přesměrování. Přepněte možnost vyskakovacích oken a přesměrování.
[silné] 2. Uživatelé iPhone a iPad [/Strong]: Na vašem zařízení přejděte na Nastavení> Safari a zapněte blokovací vyskakovací okna.
[silné] 3. Safari na Mac [/Strong]: Klikněte na Safari> Předvolby> Webové stránky> Vyskakovací okna. Najděte web, který chcete povolit vyskakovací okna, klikněte na „Block and Sottify“ a vyberte „Povolit“.”
[silné] 4. Uživatelé iOS [/Strong]: Otevřete aplikaci Nastavení a přejděte na Safari. Podle potřeby přepněte nastavení blokátoru vyskakovacího bloku.
[silné] 5. Uživatelé Android Chrome [/Strong]: Otevřete aplikaci Chrome a klepněte na tři tečky v pravém horním rohu. Přejděte na Nastavení> Nastavení webu> Vyskakovací okna a přesměrování a přepněte přepínač tak, aby umožňovala vyskakovací okna.
[silné] 6. Safari na MacOS [/Strong]: Z nabídky Safari vyberte předvolby, klikněte na kartu Security a ujistěte se, že není zaškrtnuto možnosti vyskakovacích oken blokových vyskakovací okna.
[Strong] 7. Google Chrome on Phone [/Strong]: Otevřete aplikaci Chrome a klepněte na tři tečky v pravém horním rohu. Přejděte na Nastavení> Pokročilé> Nastavení webu> Vyskakovací okna a přesměrování a přepněte přepínač tak, aby umožňovala vyskakovací okna.
[silné] 8. Jak zastavit blokovaná vyskakovací okna na Safari [/Strong]: Otevřete aplikaci Nastavení na zařízení Android, vyberte Nastavení webu, poté vyskakovací okna a přesměrování. Přepněte přepínač na „povolený.”
[silné] 9. Jak deaktivovat vyskakovací blokátor v Chrome [/Strong]: Otevřete aplikaci Google Chrome a klepněte na ikonu nabídky pro tři tečky. Přejděte na Nastavení> Nastavení webu> Vyskakovací okna a přesměrování a přepněte přepínač tak, aby umožňovala vyskakovací okna.
[silné] 10. Jak odblokovat vyskakovací okna na Chrome [/Strong]: Na zařízení Android Otevřete aplikaci Nastavení, vyberte Nastavení webu, poté vyskakovací okna a přesměrování. Přepněte přepínač na „povolený.”

[Strong] Otázka 1: [/Strong] Jak odblokuji vyskakovací okna na Chrome?
[Strong] Odpověď: [/Strong] Chcete-li odblokovat vyskakovací okna na Chrome, otevřete aplikaci Chrome na vašem zařízení a přejděte na Nastavení> Nastavení webu> Vyskakovací okna a přesměrování. Přepněte přepínač tak, aby umožnila vyskakovací okna.

[Strong] Otázka 2: [/Strong] Kde mohu najít možnost povolit vyskakovací okna na iPhone?
[Silná] Odpověď: [/Strong] Aby bylo možné vyskakovací okna na iPhone, přejděte na Nastavení> Safari a zapněte vyskakovací okna bloků.

[Strong] Otázka 3: [/Strong] Jak mohu povolit vyskakovací okna na Safari pro Mac?
[Strong] Odpověď: [/Strong] Abychom povolili vyskakovací okna na Safari pro Mac, klikněte na Safari> Předvolby> Webové stránky> Vyskakovací okna. Najděte web, který chcete povolit vyskakovací okna, klikněte na „Block and Sottify“ a vyberte „Povolit“.”

[Strong] Otázka 4: [/Strong] Jak mohu přestat blokovat vyskakovací okna na Safari?
[Silná] Odpověď: [/Strong] Chcete-li zastavit blokovaná vyskakovací okna na Safari, otevřete aplikaci Nastavení na zařízení Android, vyberte Nastavení webu, poté vyskakovací okna a přesměrování. Přepněte přepínač na „povolený.”

[Strong] Otázka 5: [/Strong] Jak mohu deaktivovat vyskakovací blokátor v Chrome?
[Silná] Odpověď: [/Strong] Chcete-li zakázat blokátor vyskakovacího bloku v Chrome, otevřete aplikaci Google Chrome a přejděte na Nastavení> Nastavení webu> Vyskakovací okna a přesměrování. Přepněte přepínač tak, aby umožnila vyskakovací okna.

Jak odblokujete vyskakovací okna na iPhone?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odblokovat vyskakovací okna

Vysvětlení bonusu: Pokud používáte aplikaci Chrome na telefonu nebo tabletu Android a chcete povolit vyskakovací okna, otevřete aplikaci a klepněte na nastavení > Oprávnění > Vyskakovací okna a přesměrování, poté přepnute vyskakovací okna a přesměrují.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je povolit vyskakovací okna na iPhone

Zkontrolujte nastavení Safari

Na vašem iPhone nebo iPadu přejděte do nastavení > Safari. Zapněte vyskakovací okna bloků.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím vyskakovací okna na safari

Klikněte na Safari -> Preference -> Webové stránky. Na levé straně pod „General“ klikněte na „Pop-Up Windows“ pod „V současné době otevřené webové stránky“, měli byste vidět ROS.tj. Napravo od toho klikněte na „Block and Nodify“ a vyberte „Povolit“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená vyskakovací okno na iPhone

Pokud povolíte blokátor vyskakovacího bloku v iOS, zabráníte vyskakovacím okrům v Safari. Zde je vhodné nastavení pro přepínání podle potřeby: Otevřete aplikaci „Nastavení“ v iOS a přejděte na „Safari“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit vyskakovací okna v safari

Klikněte na Safari -> Preference -> Webové stránky. Na levé straně pod „General“ klikněte na „Pop-Up Windows“ pod „V současné době otevřené webové stránky“, měli byste vidět ROS.tj. Napravo od toho klikněte na „Block and Nodify“ a vyberte „Povolit“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolujete vyskakovací okna na telefonu

Přejděte po této nabídce. A poté klepněte na nastavení webu Nastavení nastavení webu je zobrazena krok 4. Klepněte na vyskakovací okna a přesměrování v seznamu možností. Přistáváte na vyskakovacích oknech. A přesměrování obrazovky Krok 5.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsou moje vyskakovací okna blokována na safari

Safari (MacOS)

Chcete-li povolit vyskakovací okna: Z nabídky Safari vyberte předvolby… a klikněte na kartu Security. Ujistěte se, že možnost blokového vyskakovacího okna není zaškrtnuta. Zkontrolování této možnosti umožní vyskakovací okna.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zastavit blokované vyskakovací okna na safari

Uživatelé Androidu: Otevřená aplikace z vaší domovské obrazovky.Vyberte Nastavení webu.Vyberte vyskakovací okna a přesměrování.Přepínat "Povoleno"

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu zbavit vyskakovacího blokátoru na telefonu

Tak pokračujte a otevřete aplikaci Google Chrome v telefonu a poté klepněte na tři tečky v pravém horním rohu. Nyní se trochu napojte na nastavení směrem ke spodnímu posouvání, dokud neuvidíte možnost pro

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odblokovat vyskakovací okna na safari

Povolit nebo blokovat vyskakovací okna na jednom webu

V aplikaci Safari na vašem Mac přejděte na web. Zvolte Safari > Nastavení a poté klikněte na webové stránky. Klikněte na vyskakovací okna vlevo. Pokud nevidíte vyskakovací okna, ujistěte se, že přejděte na spodní část seznamu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit vyskakovací okna na safari

Zvolte Safari > Nastavení a poté klikněte na webové stránky. Klikněte na vyskakovací okna vlevo. Pokud nevidíte vyskakovací okna, ujistěte se, že přejděte na spodní část seznamu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat safari, abych povolil vyskakovací okna

Otevřete Safari a klikněte na předvolby v rozbalovací nabídce Safari. Vyberte kartu webových stránek a klikněte na vyskakovací okna. Webové stránky, na kterých jste byli, bude uveden v oblasti aktuálně otevřených webových stránek. Klikněte na rozbalovací nabídku a vyberte povolit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zakázat blokátor vyskakovacího bloku v telefonu

přístroj. Ukážu vám, jak to udělat také nyní pojďme projít kroky, abychom blokovali nebo povolili vyskakovací okna v aplikaci Google Chrome na vašem telefonu nebo tabletu Android Krok 1. Spusťte aplikaci Google Chrome

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je tlačítko vyskakovací blokátor

Změňte výchozí vyskakovací okna & Přesměruje nastavení počítače, otevřete chrom.Vpravo nahoře klikněte na více. Nastavení.Klikněte na Nastavení ochrany osobních údajů a zabezpečení. Vyskakovací okna a přesměrování.Jako výchozí nastavení vyberte možnost, kterou chcete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je vyskakovací blokátor na mém iPhone

Pokud deaktivujete vyskakovací blokátor v iOS, dovolíte, aby se vyskakovala v Safari. Pokud povolíte blokátor vyskakovacího bloku v iOS, zabráníte vyskakovacím okrům v Safari.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit všechny vyskakovací okna v safari

Povolit vyskakovací okna na prohlížeči Safari (Mac stolní počítače a notebooky).Klikněte "Safari" Položka nabídky v levém horním rohu obrazovky a poté klikněte "Preference".Klikněte na "Webové stránky" Tab.Na levé straně tohoto okna klikněte na "Vyskakovací okna"Klikněte na rozevírací nabídku vpravo dole a vyberte "Dovolit"

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím vyskakovací okna v telefonu

Pokud jste někdy narazili na situaci, kdy chcete povolit vyskakovací okna na vašem Androidu. přístroj. Ukážu vám, jak to udělat také nyní pojďme projít kroky, abychom zablokovali nebo povolili vyskakovací okna v Google

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout vyskakovací blokátor na aplikaci iPhone

Uživatelé iPhone: Aplikace Otevřete nastavení v iOS.Vyberte Safari.Přepněte spínač vedle "Blokujte vyskakovací okna" do polohy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnu blokátor Pop Off

Uživatelé Androidu: Otevřená aplikace z vaší domovské obrazovky.Vyberte Nastavení webu.Vyberte vyskakovací okna a přesměrování.Přepínat "Povoleno"

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otevřít vyskakovací blokátor v telefonu

Pokud jste někdy narazili na situaci, kdy chcete povolit vyskakovací okna na vašem Androidu. přístroj. Ukážu vám, jak to udělat také nyní pojďme projít kroky, abychom zablokovali nebo povolili vyskakovací okna v Google

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnu blokátor Pop Off

Uživatelé Androidu: Otevřená aplikace z vaší domovské obrazovky.Vyberte Nastavení webu.Vyberte vyskakovací okna a přesměrování.Přepínat "Povoleno"

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout vyskakovací blokátor na aplikaci iPhone

A to může být o tom, co možná nebudete schopni tuto věc plně otevřít tak, abyste napravili, že to, co chcete udělat, je naskočit do svého nastavení. Aplikace na vašem konkrétním iPhone

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je vyskakovací blokátor v Safari

Chcete-li povolit vyskakovací blokátor, přejděte na Safari > Preference > Webové stránky > Vyskakovací okna > Vyberte si, jak zacházet s vyskakovacími okny. Chcete-li blokovat vyskakovací okna na iOS, přejděte do Nastavení > Safari > Všeobecné > Blokujte vyskakovací okna.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odblokovat vyskakovací okna na safari

Povolit nebo blokovat vyskakovací okna na jednom webu

V aplikaci Safari na vašem Mac přejděte na web. Zvolte Safari > Nastavení a poté klikněte na webové stránky. Klikněte na vyskakovací okna vlevo. Pokud nevidíte vyskakovací okna, ujistěte se, že přejděte na spodní část seznamu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je můj vyskakovací blokátor

Otočte vyskakovací okna nebo zamočte svůj telefon nebo tablet Android, otevřete aplikaci Chrome .Napravo od adresního řádku klepněte na více. Nastavení.Klepněte na oprávnění. Vyskakovací okna a přesměrování.Vypněte vyskakovací okna a přesměrování.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuánto cuesta una moneda de bitcoin??
Next Post
Mohu odstranit IE z Windows 10?