15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Frisurer til blondt hår- frisurer og farver

Pandehår-frisure-med-hår-bølger-blondt hår

det Frisurer til blondt hår er forskellige, ligesom farvepaletten i det blonde hår. Kort, mellemlang, lang med eller uden pandehår, populære bob -frisurer og forskellige hårklipp samt frisurer. I dagens artikel vil vi fortælle dig det 26 frisurer som at optræde med stjernerne på den røde løber og give dig nogle nyttige tips til vejen til din nye frisure.

Frisurer til blondt hår – forskellige hårklipp

Pandehår-frisure-platin blond-hår-rettet

Vi kommer til hårfarver og Frisurer til blondt hår. De berømte blondiner i Hollywood har glamourøse optrædener på den røde løber og i Europa og overrasker os igen og igen ikke kun med deres magiske tøj, men også med deres haircuts og hårfarver. En pige ved siden af ​​bliver opnået med en ponyfrisure som Reese Whitherspoon som en platinblondine eller som med Lauren Conrad og hendes honningblonde tråde. Hår med lag og mellemlang længde bæres af Kate Hudson. Det særlige ved det er de mørkere rødder og det lysere hår som helhed med farven kysset af solen. Gwen Stefani er simpelthen ufattelig uden sine platinhårbølger, og Beyoncé er afhængig af den gyldne sandfarve for sin smukke perm. Vi kender den populære måde at bære kort hår på fra Charlize Theron, med krøller og højdepunkter for mere tekstur og fra Michelle Williams, der bærer håret meget glat med sidebørn og nogle gange tager shampoo på til lilla højdepunkter. God idé, ikke sandt!?

Frisurer til blondt hår- farvepalet og nuancer

langt hår-afslappet-stylet-afsked-sidelæns

Naomi Watts præsenterer sin bolle i glansen af ​​retro -looket, med sidetråde, bølget. det Frisurer til blondt hår fortsæt på vores tur i dag og gør vores opmærksomhed på højglans med platinblond, sandblond og mørkere rod. Lysere hårstrå vil se meget attraktive ud med en naturlig brunfarve. Uanset om du vil have en afslappet stil med en lige eller sideafskæring til dit hår, eller bære det som en sildebensfletning og bølgede tråde på din skulder er op til dig. Flere ideer følger her.

Platinblondt-hår-med-krøller-og-lag

Hårbølger ser skinnende ud med platinblondt hår

med-sidesektioner-blond-hår-hårbølger

Naturlige hårbølger med sandblond og lys blond

kortblond-hår-platinblond

Platinblondt hår eller lysere med blonde højdepunkter

Frisurer-til-blond-hår

Sildeben-fletning-eller-krøllet-hår-blond

Bob-frisurer-med-fri-hår-ender-sideskille

lysnet-hår-med-farve-V-hals-Rihanna

oplyst-blond-eller-med-tråde

blond-hår-anderledes-blond-med-lys-hår-bølger

lyset-hår-skulder-længde-med-højdepunkter

Previous Post
Havemøbler af rattan tilbyder afslapning i sommerdagene
Next Post
Betonhus med omfattende grønt tag i Alicante, Spanien