15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je McAfee Security Center zdarma?

Shrnutí zabezpečení McAfee:

Společnost McAfee Security nabízí bezplatnou antivirovou softwarovou zkoušku, která zahrnuje ochranu all-in-one. Tato zkouška zahrnuje funkce, jako je VPN pro soukromí na veřejném Wi-Fi, ochranu webu, aby se zabránilo podvodům s phishingem, monitorování identity a oceněným antiviru.

Klíčové body o zabezpečení McAfee:

1. Ochrana all-in-one: McAfee Security poskytuje komplexní sadu bezpečnostních funkcí pro ochranu vašich zařízení.

2. VPN pro soukromí: S McAfee Security můžete použít virtuální soukromou síť (VPN) k ochraně vašeho soukromí při používání veřejného Wi-Fi.

3. Ochrana webu: Zabezpečení McAfee zahrnuje ochranu webu, která vám pomůže vyhnout se podvodům s phishingem a dalším online hrozbám.

4. Monitorování identity: McAfee Security nabízí služby sledování identity, které pomáhají chránit před krádeží identity a podvody.

5. Oceněný antivirus: Antivirový software společnosti McAfee Security získal ocenění za svou účinnost při ochraně před malwarem a dalšími hrozbami.

6. McAfee Celková ochrana: Tento vlajkový produkt z McAfee zahrnuje antivirus pro neomezené zařízení, zabezpečenou VPN, ochranu proti krádeži a sledování identity. Standardní cena za první rok začíná na 89 USD.99 pro neomezená zařízení.

7. McAfee Security Center: Protector Center je centrální rozbočovač, který vám umožňuje přístup a správu ochrany McAfee před jakýmkoli zařízením a webovým prohlížečem. Eliminuje potřebu nainstalovat samostatnou aplikaci a umožňuje vám nakonfigurovat vaši ochranu odkudkoli.

8. Auto-obnovovací program: Placené předplatné spotřebitelské výrobky McAfee se automaticky zapsány do programu auto-obnovu, který každý rok obnovuje předplatné a odpovídajícím způsobem účtuje vaši kreditní kartu.

9. Připojte a chrání: Zabezpečení McAfee vám umožňuje připojit a chránit až 10 dalších zařízení po dokončení instalace. Podrobnosti o kreditní kartě jsou vyžadovány během registrace, ale poplatky se nevzniknou až po skončení 30denního bezplatného zkušebního období.

10. Možnosti cen: McAfee nabízí různé možnosti cen pro své bezpečnostní plány. Úroveň prémie McAfee + stojí 44 $.99 ročně pro neomezená zařízení a Advanced Plan McAfee + stojí 79 $.99 ročně pro neomezená zařízení.

Otázky a odpovědi:

1. Je McAfee Security Free?

McAfee Security nabízí bezplatnou zkušební verzi s ochranou všeho, ale po skončení zkušebního období je vyžadováno placené předplatné, aby pokračovalo v používání softwaru.

2. Stojí zabezpečení McAfee cokoli?

Ano, McAfee Celková ochrana, vlajková loď McAfee, má počáteční cenu 89 $.99 První rok pro neomezené zařízení.

3. Co je McAfee Security Center?

Security Center McAfee je centrální rozbočovač, který vám umožňuje přístup a správu ochrany McAfee před jakýmkoli zařízením a webovým prohlížečem, aniž byste museli nainstalovat samostatnou aplikaci.

4. Musíte za McAfee každý rok platit?

Ano, všechny placené předplatné spotřebitelským výrobkům McAfee jsou automaticky zapsány do programu Auto-Renewal, který každý rok obnovuje předplatné a účtuje vaši kreditní kartu, aby vaše ochrana McAfee byla aktivní.

5. Jak dlouho je McAfee zdarma?

McAfee nabízí 30denní bezplatné zkušební období pro svůj software. Během této doby se můžete připojit a chránit až 10 dalších zařízení. Po skončení zkušebního období je vyžadováno placené předplatné.

6. Jaký je roční poplatek za McAfee?

Úroveň prémie McAfee + stojí 44 $.99 ročně pro neomezená zařízení a Advanced Plan McAfee + stojí 79 $.99 ročně pro neomezená zařízení.

7. Kolik stojí zabezpečení McAfee za rok?

McAfee nabízí různé plány s různými cenami. Například základní plán McAfee Antivirus stojí 29 $.99 ročně a zahrnuje pouze monitorování, zatímco plán McAfee Antivirus Plus stojí 39 $.99 ročně a také zahrnuje monitorování. Plán Premium McAfee+ stojí 49 $.99 za rok a McAfee+ Advanced Plan stojí 89 $.99 za rok.

8. Mohu vypnout bezpečnostní centrum McAfee?

Chcete-li zakázat bezpečnostní centrum McAfee, klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu McAfee v pravém dolním rohu plochy, přejděte na „Změnit nastavení“ a poté vyberte tlačítko „Vypněte“ v okně stavu skenování v reálném čase v reálném čase.

9. Jak efektivní je antivirový software McAfee Security?

Antivirový software McAfee Security získal chválu za svou účinnost při ochraně před malwarem a dalšími hrozbami. Účinnost softwaru se však může lišit v závislosti na konkrétních hrozbách a zranitelnosti na vašem zařízení.

10. Nabízí zabezpečení McAfee ochranu krádeží identity?

Ano, celková ochrana McAfee zahrnuje plnou ochranu proti krádeži ID a monitorování identity v rámci svých základních funkcí.

11. Mohu použít zabezpečení McAfee na více zařízeních?

Ano, McAfee Total Protection nabízí neomezené pokrytí zařízení, což vám umožní chránit více zařízení jediným předplatným.

12. Může McAfee zabezpečení chránit před podvody s phishingem?

Ano, McAfee Security zahrnuje funkce ochrany webu, které pomáhají předcházet a detekovat podvody s phishingem, poskytují další vrstvu zabezpečení při procházení internetu.

13. Jsou flexibilní cenové plány společnosti McAfee?

McAfee nabízí různé cenové plány, které vyhovují různým potřebám a rozpočtům. Uživatelé si mohou vybrat plán, který nejlépe vyhovuje jejich požadavkům a rozpočtu.

14. Je VPN společnosti McAfee Security pro soukromí?

VPN McAfee Security je navržena tak, aby poskytovala soukromí a zabezpečení při používání veřejného Wi-Fi. Stejně jako každá služba VPN však může její spolehlivost záviset na různých faktorech, jako je stabilita sítě a dostupnost serveru.

15. Může McAfee Security detekovat a odstranit malware?

Ano, antivirový software McAfee Security je navržen tak, aby detekoval a odstranil malware ze zařízení a pomáhal chránit před potenciálními bezpečnostními hrozbami.

Je McAfee Security Center zdarma?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je McAfee Security Free

Zdarma antivirová softwarová pokus s ochranou all-in-one. Zahrnuje: VPN pro soukromí na veřejném Wi-Fi, ochranu webu, aby se zabránilo podvodům s phishingem, sledování identity, oceněného antiviru a dalších.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí zabezpečení McAfee cokoli

Celková ochrana McAfee: Jako vlajkový produkt McAfee má McAfee Total Ochrana hlavní vlastnosti, jako je antivirus pro neomezené zařízení, zabezpečená VPN, ochrana proti krádeži a monitorování identity a monitorování identity. Standardní ceny začíná na 89 USD.99 První rok pro neomezené zařízení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je McAfee Security Center

Ochranné centrum je centrální centrum, které vám umožní přístup a spravujte ochranu McAfee před jakýmkoli z vašich zařízení a webových prohlížečů. To znamená, že máte přístup a nakonfigurovat svou ochranu McAfee, ať jste kdekoli, aniž byste museli nejprve nainstalovat aplikaci. Vše, co potřebujete, je webový prohlížeč běžící na připojeném zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte za McAfee každý rok platit

Všechny placené předplatné společnosti McAfee Consumer Products jsou automaticky zapsány do programu auto-obnovy. Při zápisu se vaše předplatné automaticky obnoví každý rok. A vaše kreditní karta je automaticky účtována, aby vaše ochrana McAfee byla na místě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho je McAfee zdarma

Po dokončení instalace můžete připojit a chránit až 10 dalších zařízení. POZNÁMKA: Při registraci budete muset poskytnout údaje o kreditní kartě, i když nebudete účtováni účtovány až po skončení 30denního bezplatného zkušebního období.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je roční poplatek za McAfee

Úroveň prémie McAfee + stojí 44 $.99 ročně pro neomezená zařízení a Advanced Plan McAfee + stojí 79 $.99 ročně pro neomezená zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí zabezpečení McAfee za rok

McAfee Antivirus Review

Plán Cena prvního ročníku Ochrana identity
McAfee Antivirus Basic 29 $.99/yr. Pouze monitorování
McAfee Antivirus Plus 39 $.99/yr. Pouze monitorování
McAfee+ Premium 49 $.99/yr. Pouze monitorování
McAfee+ Advanced 89 $.99/yr. Omezená ochrana

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vypnout bezpečnostní centrum McAfee

Jak deaktivovat bezpečnostní centrum McAfee. Z dolního rohu vaší plochy klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu McAfee. V nabídce přejděte na změnu nastavení > Skenování v reálném čase. Vyberte tlačítko vypnout v okně stavu skenování v reálném čase.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je McAfee Security Center dobré

Jako jedna z nejlepších antivirových nabídek má McAfee velmi sofistikovanou sadu bezpečnostních prvků. Od neustálého ochrany vašeho počítače před ransomwarem, kryptojackingem a malwarem až po nabídnutí dalších funkcí pro zrychlení prohlížení webu a ochrany vašich dokumentů, dat a hesel.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když neobnovím McAfee

Aplikace McAfee s vypršeným předplatným neobdrží aktualizace ani nezjistí nové hrozby. Když předplatné pro vaši aplikaci McAfee vyprší, nemůžete již stahovat nové soubory pro definici aktualizací a virů. Produkt můžete stále používat, ale nejste chráněni před hrozbami novějšími než poslední aktualizace před vypršením vypršení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získat McAfee zdarma

Odpovědi na běžné otázky týkající se celkového bezplatného pokusu bez ochrany McAfee.com/en-us/antivirus/free.html.Klikněte na Stáhnout Zdarma zkušební verze.Počkejte na McAfee_Trial_Setup_xxx. xxxx.Po dokončení stahování poklepejte na MCAFEE_TRIAL_SETUP_XXX. xxxx.Postupujte podle pokynů a dokončete instalaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyprší vaše předplatné McAfee

Když předplatné pro vaši aplikaci McAfee vyprší, nemůžete již stahovat nové soubory pro definici aktualizací a virů. Produkt můžete stále používat, ale nejste chráněni před hrozbami novějšími než poslední aktualizace před vypršením vypršení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá předplatné McAfee

1 rok

McAfee vám pošle e -mail s vaším nadcházejícím ceny obnovy 60 dní před datem vypršení platnosti nebo 30 dní před datem obnovení. Pamatujte, že ceny obnovy jsou nediskontovány a zaplatíte plnou jednoroční cenu předplatného.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžu odinstalovat bezpečnostní centrum McAfee

Proč nemůžu smazat McAfee z mého počítače, pokud jste sledovali kroky odinstalace Windows, abyste odstranili McAfee z vašeho počítače. Tyto aplikace můžete odinstalovat samostatně nebo spustit průvodce MCPR podrobně popsaný v této příručce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odstranit bezpečnostní centrum McAfee z Windows 10

Jak odinstalovat McAfee na vašem počítači Windows Počátek vyberte ovládací panel.Klikněte na programy a funkce.Klepněte pravým tlačítkem myši na Security Center McAfee a vyberte odinstalaci/změnu.Vyberte zaškrtávací políčka vedle bezpečnostního centra McAfee a odstraňte všechny soubory pro tento program.Kliknutím na Odebrání odinstalujte aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší Norton nebo McAfee

V tomto srovnání vyniká Norton Antivirus nad McAfee. Norton je mnohem dostupnější a jeho plány začínají na 19 USD.99/rok. Kromě toho Norton nabízí vynikající ochranu proti malwaru, rychlejší rychlost skenování a nižší dopad na výkon systému než McAfee.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik jsou poplatky za obnovení McAfee

Ne všechny funkce mohou být k dispozici na všech zařízeních. Další informace naleznete v systémových požadavcích. Zkušební podmínky zdarma: Na konci zkušebního období vám bude účtováno 39 $.99 pro první funkční období. Po prvním období budete automaticky obnoveni za obnovovací cenu (v současné době 109 $.99/yr).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí McAfee za rok

McAfee Antivirus Review

Plán Cena prvního ročníku Ochrana identity
McAfee Antivirus Basic 29 $.99/yr. Pouze monitorování
McAfee Antivirus Plus 39 $.99/yr. Pouze monitorování
McAfee+ Premium 49 $.99/yr. Pouze monitorování
McAfee+ Advanced 89 $.99/yr. Omezená ochrana

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je McAfee zdarma pro zákazníky AT&T

Proč na&T Internet Security Suite – poháněno McAfee. Nízké náklady: Pokud je vaše rychlost připojení 3 Mb / s nebo vyšší, na&T poskytuje tuto bezpečnostní sadu bez poplatku. Pokud je vaše rychlost připojení 1.5Mbps nebo méně, bude vám účtováno 5 $.00 měsíčně pro instalaci na až čtyři počítače nebo Mac.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je obnova ceny pro McAfee

109 $.99/yr

Zkušební podmínky zdarma: Na konci zkušebního období vám bude účtováno 39 $.99 pro první funkční období. Po prvním období budete automaticky obnoveni za obnovovací cenu (v současné době 109 $.99/yr). Před obnovením vám budeme účtovat 7 dnů. Můžete zrušit kdykoli předtím, než budete účtováni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odstranit bezpečnostní centrum McAfee z mého počítače

Z nabídky Start vyberte ovládací panel.Z kategorie programů vyberte programy a funkce.Vyberte antivirový program, který chcete odstranit, a poté vyberte odinstalaci/změnu.Po výzvě restartujte počítač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí obnova McAfee

109 $.99/yr

Zkušební podmínky zdarma: Na konci zkušebního období vám bude účtováno 39 $.99 pro první funkční období. Po prvním období budete automaticky obnoveni za obnovovací cenu (v současné době 109 $.99/yr). Před obnovením vám budeme účtovat 7 dnů. Můžete zrušit kdykoli předtím, než budete účtováni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji jak McAfee, tak Norton

Zatímco oba antiviry pokrývají náležitosti, Norton zahrnuje přírůstky, jako je monitorování převzetí telefonu. Celkově je Norton z hlediska funkcí lepší než McAfee kvůli rozsáhlejším nástrojům proti krádeži anti-identity a cloudovému úložišti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Poskytuje AT&T McAfee

Chraňte svůj počítač 24/7 s AT&T Antivirus plus poháněný McAfee. Stáhnout a nainstalovat na&A antivirus plus poháněný McAfee k ochraně vašeho počítače před malwarem, trojskými koněmi a hackery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je bezpečnost lepší McAfee nebo Norton

Zatímco McAfee je dobrý všestranný produkt, Norton přichází za podobnou cenu s lepším skóre ochrany a o něco užitečnější bezpečnostní funkce, jako je VPN, ochrana webové kamery a ochrana proti ransomwaru, takže bych Nortonovi dal okraj.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Tienen plantillas para crear geofilters??
Next Post
Mohou hosté upravit na představu?