15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Enkle ideer til smukke fletninger om sommeren

bryllup-frisure-idé-collage-tre-fletning

En af mine yndlingsfrisurer er fletningerne. De er den ideelle måde for enhver dame at style sit hår på egen hånd og hurtigt. Hvis du ikke har tid nok, eller hvis du vil skille dig ud fra resten af ​​damerne, hvorfor så ikke prøve et par fletninger om sommeren. Der er så mange forskellige variationer af denne klassiske flettet frisure, det er her, du kan være virkelig kreativ!

Fletninger om sommeren – enkle ideer til interessant flettet hår

side-fletning-Karolina-Kurkova-blond-chic

Ja, fletningerne er ofte et resultat af damernes kreativitet og fantasi. Modetrends i frisurer til foråret-sommeren 2014 viser mere tilfældigt formet hår, selvom du vil flette dit hår i fletninger. I vores serie af fletninger og opdateringer vil vi i dag dele nogle interessante ideer med dig om, hvordan du kan style fletningerne smukkere og mere interessant.

Enkle teknikker til effektive fletninger om sommeren

indisk-frisure-idé-sommer-trends-2014

Indarbejde friskheden af ​​farven i dit hår – styling. Børst dit hår og lav en sidedel. Begynd nu at flette en håndbredde ved rødderne først fransk og fra templets niveau længderne løst til spidserne som en simpel fletning. Du kan også integrere bånd, tynde kæder og hårnåle med blomstermotiver i fletværket. Det er friske sommeridéer, der passer til næsten enhver stil og lejlighed.

Den klassiske sildebensfletning

fletning-farve-hår-frisure-idé-fisk

En hårfletning i “sildeben” -looket er en meget populær og ofte foretrukken variant af de klassiske fletninger. Det afslappede look er altid smukt og feminint, så lad os ikke glemme at lade et par hårstrå falde langs ansigtets konturer.

Brede hatte var meget trendy i vinterkollektionerne fra mange designermærker, dette gælder nu deres forår og sommer kollektioner for Fletninger om sommeren 2014. Disse bløde hatte kan vidunderligt kombineres med en flettet frisure, mere præcist med smukt stylede fletninger og det resulterer i et perfekt hverdagslook. Denne frisure har en lille etnisk flair til sig. Det kræver ikke meget at efterligne dem, bare et par stifter, et hårbånd og din fingerfærdighed! Og følg vores instruktioner trin for trin! Så vil du helt sikkert lykkes med den flettede frisure!

En fletning ved brylluppet

chic-frisure-brud-sommer-perle-halskæde

Når det kommer til brudefrisurer, behøver du ikke føle dig begrænset og bare tænke på en god bolle! Nej, bestemt ikke! En smukt flettet fletning kan også være en del af brudens vision.

Sørg for at tilføje små hvide kunstige eller naturlige blomster for at supplere blomstermønstrene på brudekjolen eller smykkerne.

Og her har vi endnu et tip til kvinder, der foretrækker utraditionelle frisurer. Når du har flettet to fletninger, kan du style dem på den måde. For at holde håret på plads skal du sikre det med et par bobby pins og til sidst sikre det med noget som hårspray. Det får looket til at vare! Så din frisure er klar! Det var slet ikke svært, var det?

Romantisk krone med diadem lavet af ægte blomster

grisehale-kompliceret-frisure-sommer-2014

En anden sidefletning med blomster

flette-blomster-krone-blomster-flette-side

Instruktioner til fletning

spiral-fletning-instruktioner-idé-frisru-sommer

En teenager frisure

Schlne-pigtails-side-frisure-sommer-2014

Kun en del af håret er flettet

lang-fletning-felt-blomster-side-lang

snoet-fletning-bag-billede-blondt-hår

tisse-langstrømpe-fletninger-grin-abe

Previous Post
Havemøbler af rattan tilbyder afslapning i sommerdagene
Next Post
Betonhus med omfattende grønt tag i Alicante, Spanien