15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne soveværelsesdesign i to farver

”Der er altid to, der hører til

hvid og rød i soveværelsesdesign

Det siges “tre er en for mange”. Ordsproget gælder ikke nødvendigvis for det moderne soveværelse design, men det kan føre til nogle interessante konklusioner. Vores soveværelse kan repræsentere perfekt balance og renhed, bare ved hjælp af to forskellige farver i designet. En sådan palet kan for nogle virke knap og utilstrækkelig, men faktisk kan der opnås forbløffende indflydelsesrige resultater med kun to farver.

To nuancer eller nuancer

moderne lilla soveværelse design

Når du opretter moderne soveværelse design i to farver det er vigtigt omhyggeligt at undersøge farvetonerne, da de er hjørnestenen i designkonceptet. Den ene farvepalet skal være mørk og den anden bleg for at få et godt par modsætninger. Det er bedst at bruge en neutral farve i kombination med en anden farve – den neutrale danner baggrunden eller de to blandes sammen. Det vigtigste mål, du bør forfølge, er at opnå en vis balance mellem de to toner, hvilket resulterer i et enkelt og rent miljø. Mest moderne ideer til soveværelsesdesign have hvid som grundfarve, som blandes med andre farver. Varme nuancer skiller sig ud og antyder et stærkt energisk temperament, mens kolde nuancer indeholder en beroligende følelse af blid afslapning. Hvide vægge og lofter giver normalt rummet et godt grundlag for brug af farvede møbler og dekoration. Maling på væggene virker også, hvis du ønsker et mindre neutralt helhedsudseende. Da du kun bruger to farver, er det lettere at kombinere dem sammen og skabe et afbalanceret rum. Brug af forskellige nuancer af farver er også muligt, det vil skabe variation, samtidig med at farvepaletten forbliver intakt.

Hvid som grundfarve i soveværelset

varmt soveværelse design med hængende stole

Hvis du vil prøve det moderne soveværelsesdesign i to farver, tøv ikke med at eksperimentere lidt. Se billederne til inspiration, og bliv ikke overrasket, hvis du ender med at blive forelsket i denne unikke, moderne stil.

Af K.H. Christova

Hvide møbler i det sorte soveværelse

rund seng i sort og hvidt design

rund hvid seng - sort soveværelse

… eller sorte soveværelsesmøbler i den hvide baggrund

trendy design - sort og hvidt soveværelse

lilla soveværelse - trendy design

Mørkt træ design og hvidt

mørkt træ design i soveværelset

lyse farver i soveværelsesdesign

trendy mørkt soveværelse design

To farver – hvid og orange

minimalistisk soveværelse - orange accent

guld og rubin soveværelse deco

Blå LED -lysinstallation i det hvide soveværelse

magisk installation af LED -lys i soveværelset

100 levende ideer til soveværelsesdesign i forskellige møbleringsstile

Previous Post
Spejldesign af Deknudt Mirrors – 3 originale modeller
Next Post
Moderne trapper til stilfuld bolig – 50 markante designs