15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je srpen zvonná vačka ukončena?

Shrnutí článku: Doorbell Cameras – August vs. Prsten

1. Srpen vs. Prsten: Augustvní fotoaparát pro zvonek nabízí bezplatnou 24hodinovou úložiště videoklipu, zatímco prsten účtuje minimálně 3 $ měsíčně za cloudové úložiště.

2. Problémy s připojením Wi-Fi: Pokud se vaše srpnová fotoaparáta pro zvonek připojí, zkuste odstranit a vyměnit baterii nebo přepněte sítě Wi-Fi a postupujte podle pokynů v aplikaci pro nastavení.

3. Chime nefunguje: U uživatelů August Doorbell Cam Pro (Gen 2) se ujistěte, že je v augulační aplikaci povolen interiérový zvonek. Nízké napětí baterie (pod 3.7v) může také zabránit zvonění zvonění.

4. Nejnovější zvonek na prsteny: V roce 2021, Ring vydal svůj nejnovější model hlavního videa, Ring 4.

5. Životnost baterie: Zvořista v prstenu vydrží kdekoli od šesti do 12 měsíců na plné nabití. Novější modely mají tendenci mít lepší hodnocení, například 10 až 12 měsíců.

6. Alternativy k kruhu: Kamera Arlo Pro 4 Spotlight je považována za lepší kvalitu obrazu a specializovanější upozornění než prstencové kamery. Vyžaduje však předplatné pro nahrávání a pokročilé funkce.

7. Datum vydání Augustva zvonu: August View Video Doorbell byl původně vydán v dubnu 2019.

8. Možné problémy s fotoaparátem zvonku: Různé faktory, jako jsou vadné zapojení, problémy s připojením k internetu nebo nesprávná nastavení, mohou způsobit poruchu fotoaparátů zvonku.

9. Obtížnost instalace: Instalace fotoaparátů zvonu se může lišit obtíže v závislosti na modelu a stávajícím nastavení zapojení. Doporučuje se dodržovat pokyny výrobce nebo v případě potřeby vyhledat odbornou pomoc.

10. Kvalita videa: Kamery August i Ring Doorbell nabízejí kvalitu videa HD, ale kruhové kamery mají další možnosti, jako jsou živé zobrazení a nastavitelné pohybové zóny.

Otázky a odpovědi:

1. Stále produkuje srpen fotoaparáty?
August stále nabízí dveřní kamery, jako je zvonek Cam Pro, který lze použít ve spojení s srpnovými inteligentními zámky.

2. Co odlišuje srpnový zvonek od prstenu?
August poskytuje 24 hodin bezplatného úložiště videoklipů, zatímco kruhové poplatky za úložné úložiště a obsahují funkce, jako jsou zóny aktivity.

3. Jak mohu vyřešit problémy s připojením s mým srpnovým zvonkem?
Republika zařízení můžete zkusit odstraněním a výměnou baterie. Pokud to nefunguje, můžete přepnout sítě Wi-Fi a postupovat podle pokynů pro nastavení.

4. Proč můj srpen zvonek nefunguje?
Ujistěte se, že interiér je povolen v srpnové aplikaci. Pokud je již povoleno, zkontrolujte napětí baterie, protože nízké napětí může zabránit zvonění zvonění.

5. Jaký je nejnovější kamera pro zvonek?
Nejnovější model jádra videa z prstenu je The Ring 4.

6. Jak dlouho mohou fotoaparáty vydržet na jednom poplatku?
Zvolé zoryny mohou vydržet kdekoli od šesti do 12 měsíců, v závislosti na modelu. Novější modely mají obvykle lepší hodnocení.

7. Existuje lepší možnost fotoaparátu ve srovnání s prstenem?
Kamera Arlo Pro 4 Spotlight je považována za lepší kvalitu obrazu a specializovanější upozornění než prstencové kamery.

8. Kdy byl poprvé vydán srpen?
August View Video Doorbell byl původně vydán v dubnu 2019.

9. Co může způsobit selhání fotoaparátu?
Možné příčiny zahrnují vadné zapojení, problémy s připojením k internetu nebo nesprávné nastavení fotoaparátu.

10. Jak obtížné je nainstalovat fotoaparát zvonu?
Proces instalace se může lišit v závislosti na modelu a stávajícím nastavení kabeláže. Je vhodné dodržovat pokyny výrobce nebo v případě potřeby vyhledat odbornou pomoc.

11. Jak je kvalita videa srpna a prstencové kamery?
Kamery August i Ring Doorbell nabízejí kvalitu videa HD, ale kruhové kamery mají další funkce, jako jsou živé zobrazení a nastavitelné pohybové zóny.

Je srpnový zvonek vačka přerušen?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá srpen stále vyrábí fotoaparát zvonku

Doorbell Cam pro páry se všemi srpnovými chytrými zámky, které snadno necháme hosty do vašeho domova. Plně barevná HD v noci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi srpnovými zvonek a prsten

Ring Video Doorbell 2. August nabízí 24 hodin bezplatného úložiště videoklipů, zatímco kruhové účty účtuje minimálně 3 $ měsíčně za jakékoli cloudové úložiště, ale cloudové úložiště Ring zahrnuje zóny aktivit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč vyhrál můj srpen zvonek

Vyjměte a vyměňte baterii a dokončete restart. Pokud je zařízení offline a možnosti restartu nefungovaly, přejděte do nastavení vačky pro dveřní dveře v nastavení aplikace a vyberte „Spínač Wi-Fi Networks“, což vás nutí fyzicky resetovat fotoaparát zvonku. Postupujte podle pokynů v aplikaci pro nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj srpen zvonek nefunguje

Pokud máte srpnový zvonek Cam Pro (Gen 2) a interiér CHIME nevoní, nejprve zkontrolujte, zda je v srpnové aplikaci povolen interiérový zvonek. Pokud je zvonek povolen, může být problém způsoben nízkou baterií. Pokud je baterie ve vašem zvonku Cam Pro je pod 3.7V Interiérový zvonek nebude zvonit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejnovější kamera pro zvonek

Prsten 4

V roce 2021, Ring spustil svůj nejnovější jádro video zvonek, The Ring 4.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží fotoaparáty

Z plného nabití je oficiální hodnocení prstencových baterií kdekoli od šesti do 12 měsíců (hodnocení se liší v závislosti na modelech), než potřebuje dobití. Novější modely mají tendenci mít lepší hodnocení, například 10 až 12 měsíců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje lepší fotoaparát než prsten

Kamera Arlo Pro 4 Spotlight poskytuje nejlepší obrázek a nejvíce specializovanější upozornění na jakoukoli bezdrátovou kameru, kterou jsme testovali. Stejně jako prstenská kamera vyžaduje Arlo Pro 4 předplatné – bezpečné – pro zaznamenávání klipů a rozlišování mezi lidmi, domácími mazlíčky, balíčky a vozidly.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy vyšel do srpna

August View Video Doorbell byl původně vydán až v dubnu 2019.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co by způsobilo, že by zvonek přestal fungovat

Problémem může být problém s tlačítkem zvonku, zvonkohlou jednotku nebo transformátorem. Slza v okruhu zvonku může také způsobit, že váš zvonek přestane fungovat. Až budete připraveni opravit zvonek, budete potřebovat náhradní díly a několik nástrojů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj bezdrátový zvonek přestal fungovat

Dva z nejběžnějších problémů s bezdrátovým zvonkem nefungují připojení k internetu a napájení napájení. Takže to jsou nejlepší místa pro začátek. Napájení se vztahuje na kabelové a bateriové druhy navíc a v případě připojení k internetu by to mohl být problém s vaším wifi nebo samotným zvonkem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj zvonek nefunguje

Problémem může být problém s tlačítkem zvonku, zvonkohlou jednotku nebo transformátorem. Slza v okruhu zvonku může také způsobit, že váš zvonek přestane fungovat. Až budete připraveni opravit zvonek, budete potřebovat náhradní díly a několik nástrojů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj zvonek zastavil

V mnoha případech je nefunkční zvonek způsoben odpojenými dráty za tlačítkem zvonku. Za venkovním tlačítkem jsou dva dráty a občas se mohou uvolnit nebo odpojit. Profesionální elektrikář může otestovat dva dráty, aby určil, zda vytvářejí zvuk, když se dotknou dohromady.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je prsten vychází s novým zvonem 2023

Zvonek baterie Plus je k dispozici pro předobjednávku dnes za 179 USD.99 na prstenu.com a Amazon.com, a začne dodávat zákazníkům 5. dubna 2023. [i] Schopnost dobití se liší v závislosti na nastavení zařízení, oznámení o pohybu a vystavení slunci v oblasti umístění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi starým a novým prstencovým zvonem

Zvonek Video Ring (1. generace) má na zadní straně zařízení senzory a montážní desku. Zvonek s prstenem (2. generace) nemá na zadní straně zařízení nebo montážní desky senzory. Chcete -li dostat hory ze zvonu, položte na horu dva prsty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Novodíky se opotřebovávají

Tlačítko pro zvonek je obvykle umístěno hned vedle vašich předních dveří, na rámu dveří nebo zeď na vnější straně vašeho domova. Může se časem opotřebovat, což by mohlo zabránit tomu, aby váš zvonek pracoval.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody fotoaparátu zvonu

Zde je několik důvodů, proč byste mohli chtít přehodnotit získání zvonku na prsten.Všechna elektronická zařízení lze hacknout.Phantom návštěvníci.Obavy o ochranu osobních údajů.Sledovače třetích stran.Může být ukradeno.Nemusí to tolik zlepšit vaše domácí zabezpečení.Kvalita přístupu k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké zařízení je lepší než prsten

Nejlepší alternativy prstenu pocházejí od značek Nest, Arlo a August. Doorbell Google Nest, který jsme zkontrolovali, nabízí to, co prsten není: futuristická estetika a funkce AI. Je to také překvapivě cenově dostupné!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody prstencové kamery

Zde je několik důvodů, proč byste mohli chtít přehodnotit získání zvonku na prsten.Všechna elektronická zařízení lze hacknout.Phantom návštěvníci.Obavy o ochranu osobních údajů.Sledovače třetích stran.Může být ukradeno.Nemusí to tolik zlepšit vaše domácí zabezpečení.Kvalita přístupu k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejnovější verze zvonu

Prsten 4

V roce 2021, Ring spustil svůj nejnovější jádro video zvonek, The Ring 4.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vychází nový prstenový zvonek

V roce 2021, Ring začal nabízet šifrování end-to-end pro videa pro její kabelové modely. V loňském roce rozšířila ochranu na modely poháněné baterií. Nový zvonek bude k dispozici k nákupu přímo z Ring a Amazon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak opravíte mrtvý zvonek

Krok 1 Vyjměte čelní desku zvonu ze zdi pomocí šroubováku. A vytáhněte tlačítko od dveří Jamb, aniž byste se dotkli drátů. Krok 2 Pomocí testeru obvodu pro měření napětí

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho by měl vydržet zvonek

Jak dlouho vydrží zvonek základního low-tech zvonku, který se skládá z zvonku, transformátoru, kabeláž a mechanismu zvonu lze očekávat, že bude trvat asi 40 let. Tlačítko Bell může být v průběhu času poškozeno nebo se zhoršuje od expozice počasí, transformátor nakonec selže, nebo mechanismus Bell zkazí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvají bezdrátové zvonky

2 roky

Většina bezdrátových zvonků bude fungovat až 2 roky před výměnou baterie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj fotoaparát pro zvonek nefunguje

Ujistěte se, že pouzdro a konektory baterie neobsahují jakýkoli prach nebo špínu, které by mohly způsobit problémy. Baterie může být nutné vyměnit, pokud ji používáte několik let. Pokud váš video zvonek závisí na kabelovém spojení pro sílu, věci se trochu komplikují.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč na mém prstenu není žádný zvuk

Věci, které je třeba zkontrolovat. Zkontrolujte hlasitost na mobilním zařízení. Ujistěte se, že externí svazek je na vašem mobilním zařízení (na zařízení, kde si prohlížíte vaše prstencová videa nebo živý pohled). Ujistěte se, že vaše mobilní zařízení má službu.

[/WPRemark]

Previous Post
Es hacer doble clic en un virus?
Next Post
Jak dlouho vydrží baterie Ring Refterlight?