15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hus M – et moderne et feriehus i en etage

moderne minimalistisk arkitektur - facade

“Hus M” er en terning på 12 x 12 meter designet af det østrigske arkitektfirma Caramel Architekten. Den sydlige facade har en overdækket terrasse med et imponerende åbent underholdende område med udsigt over en dam. Huset er også åbent mod vest, hvor den store glasfacade giver dig mulighed for at nyde den grønne Donau -dal.

Et sommerhus med karakter – moderne arkitektur fra Østrig

moderne minimalistisk arkitektur - spænder over haven

De smukke omgivelser er beroligende, og ejerne kan virkelig slappe af. Det flade tag og vægge bevarer den arkitektoniske appel, hvilket får det til at se moderne og stadig meget praktisk ud. At Ferie hjem er kendetegnet ved enkelhed, består konstruktionen af ​​præfabrikerede strukturisolerede paneler, der blev installeret på betonpladen i et par timer med en lastbilskran.

Hus M – et interessant sommerhus

interessant minimalistisk arkitektur - glasvæg

Tagpladen er let skråt mod øst. Reduktion i byggeomkostninger var et resultat af brugen af ​​præfabrikerede materialer, der lavede Ferie hjem tilladt at blive rejst på sin betonplade. Interiøret er praktisk og æstetisk, med masser af trædetaljer. Blomster og et par farve accenter får tilflugtsstedet til at se mere livligt og gæstfrit ud.

moderne minimalistisk udvendigt design - sommerhus

Previous Post
Spejldesign af Deknudt Mirrors – 3 originale modeller
Next Post
Moderne trapper til stilfuld bolig – 50 markante designs