15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak manipulujete s umístěním na iPhone?




Shrnutí článku

Shrnutí článku: Můžete předstírat umístění na iPhone a Android?

Klíčový bod 1: Chcete -li předstírat své umístění GPS na iPhone, můžete v počítači použít nástroj Ianygo. Připojte svůj iPhone k počítači a změňte umístění na mapě.

Klíčový bod 2: Pokud chcete svůj iPhone oklamat na jiné místo, můžete použít spoofingovou aplikaci GPS, jako je Fake GPS umístění od společnosti Lexa.

Klíčový bod 3: Na zařízeních pro Android můžete nainstalovat aplikaci s názvem FakeGPS zdarma, abyste mohli předstírat svou polohu. Udělejte přístup aplikace k poloze vašeho zařízení a vyberte možnost „Při použití aplikace“.

Klíčový bod 4: Chcete -li zapnout falešné umístění na Androidu, musíte povolit režim vývojáře. Přejděte na „Nastavení“, „Systémy“, „O zařízení“, klepněte několikrát na „číslo sestavení“ a aktivujte možnosti vývojáře. Poté přejděte dolů na „ladění“ a povolte „Povolit falešné umístění“.

Klíčový bod 5: Pokud chcete, aby se vaše poloha objevila někde, kde nejste na Androidu, můžete si stáhnout a nainstalovat falešné umístění GPS – GPS joystick aplikace z obchodu Google Play. Otevřete aplikaci, vyberte umístění a nastavte ji jako falešné umístění na mapě.

Klíčový bod 6: Fake GPS Location Spoofer je aplikace dostupná pro zařízení Android a iOS. Verze zdarma vám umožňuje snadno předstírat vaši polohu na Androidu.

Klíčový bod 7: Svou živou polohu můžete předstírat pomocí Fone – Virtual Location, aplikaci k dispozici pro iOS i Android. Umožňuje vám změnit polohu jediným klepnutím a dokonce simulovat pohyb mezi různými skvrnami.

Klíčový bod 8: Pokud chcete přestat sdílet svou polohu na Android v Mapách Google, otevřete aplikaci a postupujte podle kroků uvedených v tom, jak deaktivovat sdílení umístění.

Otázky a odpovědi:

  1. Otázka 1: Můžete předstírat místo na iPhone?

    Odpověď 1: Ano, můžete předstírat umístění na iPhone pomocí nástrojů, jako je Ianygo nebo GPS umístění spoofingových aplikací. Připojte svůj iPhone k počítači a změňte umístění na mapě a předstírá vaše umístění GPS.
  2. Otázka 2: Jak mohu oklamat svůj iPhone na jiné místo?

    Odpověď 2: Chcete -li oklamat iPhone na jiné místo, můžete použít falešnou aplikaci GPS, jako je falešná poloha GPS od společnosti Lexa. Tato aplikace umožňuje nastavit falešné umístění na vašem iPhone.
  3. Otázka 3: Jak mohu, aby se moje poloha objevila někde jinde?

    Odpověď 3: Na zařízeních pro Android můžete nainstalovat aplikaci s názvem FakeGPS zdarma. Udělejte přístup aplikace k poloze vašeho zařízení a vyberte možnost „Při použití aplikace“. Poté vyberte místo na mapě, aby se objevilo jako vaše poloha.
  4. Otázka 4: Jak zapnu falešné umístění na svém zařízení?

    Odpověď 4: Chcete -li zapnout falešné umístění na zařízení Android, musíte povolit režim vývojáře. Získejte přístup k „Nastavení“ zařízení, přejděte do „Systems“, „About Device“ a vícekrát klepnutím na „sestavení čísla“ aktivujte možnosti vývojáře. Poté přejděte dolů na „ladění“ a povolte „Povolit falešné umístění“.
  5. Otázka 5: Jak mohu přimět svou polohu říci, že jsem někde, že nejsem?

    Odpověď 5: Toho můžete dosáhnout pomocí aplikace „Fake GPS umístění – GPS Joystick“. Stáhněte si a nainstalujte jej z obchodu Google Play. Otevřete aplikaci, vyberte možnost „Nastavit umístění“ a vyberte požadované místo na mapě, abyste předstírali, že jste tam.
  6. Otázka 6: Je možné předstírat umístění na mém telefonu?

    Odpověď 6: Ano, můžete předstírat svou polohu v telefonu pomocí různých metod a aplikací, jako je falešný spoofer lokality GPS. Tato aplikace je k dispozici pro zařízení Android a iOS a nabízí bezplatnou verzi pro předstírání vašeho umístění GPS.
  7. Otázka 7: Může být živé umístění zfalšováno?

    Odpověď 7: Ano, můžete předstírat své živé umístění pomocí aplikací jako Fone – Virtual Location. Tato uživatelsky přívětivá aplikace umožňuje změnit vaši polohu kdekoli na světě s jediným klepnutím. Simulaci můžete začít kdykoli a dokonce simulovat pohyb mezi různými skvrnami.
  8. Otázka 8: Jak mohu vypnout místo, aniž bych upozornil někoho jiného?

    Odpověď 8: Chcete -li přestat sdílet polohu na Androidu v Mapách Google, otevřete aplikaci a postupujte podle kroků a deaktivujte sdílení umístění v nastavení. Tímto způsobem můžete vypnout sdílení místa, aniž byste upozornili nikoho jiného.


Jak manipulujete s umístěním na iPhone?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete předstírat místo na iPhone

Otevřete Ianygo "Změnit lokaci" režim na počítači. Připojte svůj iPhone k počítači a klikněte na "další". Vyberte polohu na mapě a stiskněte "Začněte upravovat." Nakonec budete předstírat umístění GPS na vašem iPhone nebo iPad.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu oklamat svůj iPhone na jiné místo

První věci nejprve budete potřebovat falešné triky GPS. Aplikace K dispozici je mnoho, ale pro účely tohoto videa používáme falešné umístění GPS od Lexa Netřeba říkat, že můžete

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu, aby se moje poloha objevila někde jinde

Spoofing polohy Android

Nainstalujte FAKEGPS zdarma. Otevřete aplikaci a přijměte počáteční výzvu, aby aplikace umožnila přístup k umístění zařízení. V nedávných verzích Androidu vyberte při použití aplikace (starší verze by to mohly nazvat něco jiného) na první výzvě a poté přijmete, pokud uvidíte reklamní zprávu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu falešné umístění

Přejděte na své „Nastavení“, „Systémy“, „O zařízení“ a několikrát klepněte na „sestavení čísla“ a aktivujte režim vývojáře. Nová nabídka „Možnosti vývojářů“ bude k dispozici v nabídce „Nastavení“ / „Systémy“ v nabídce „Developer Options“, přejděte dolů na „ladění“ a aktivujte „Povolit falešná umístění“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si uděláte svou polohu, řekněte někde, kde jste t

Přejděte do obchodu Google Play, poté si stáhněte a nainstalujte aplikaci s názvem Fake GPS umístění – GPS Joystick.;; Spusťte aplikaci a přejděte dolů do sekce s názvem Vyberte možnost začít. Klepněte na možnost Nastavit umístění.;; Klepnutím na Klikněte sem a otevřete možnost mapy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu předstírat svou polohu na telefonu

Falešný spoofetor lokality GPS

Fake GPS Location Spoofer je k dispozici jako bezplatná i placená verze. Pokud chcete předstírat svou polohu na Androidu, pak vám to pomůže bezplatná verze této aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být živé umístění zfalšováno

Fone – virtuální umístění (iOS & Android). S touto uživatelsky přívětivou aplikací můžete změnit svou polohu na kdekoli na světě s jediným klepnutím. Simulaci můžete začít kdykoli a dokonce simulovat pohyb mezi různými skvrnami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout místo, aniž bych upozornil někoho jiného

4 Jak přestat sdílet umístění na Androidu (v Mapách Google) Otevřete aplikaci Mapy Google na vašem zařízení Android.Klepněte na svůj profilový obrázek v pravém horním rohu rozhraní.Nyní vyberte sdílení umístění.Vyberte profil uživatele, se kterým si nechcete sdílet svou polohu.Klepněte na Stop Sharing Location.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu oklamat polohu telefonu

Jdi do nastavení > O telefonu a opakovaně klepněte na „Stavět číslo“, dokud zpráva neříká: „Jste nyní vývojářem!”Poté přejděte do Nastavení.” > Systém > Možnosti nebo nastavení vývojáře > Možnosti vývojáře na zařízeních Samsung. Přejděte celou cestu dolů na „Vyberte Mock Location App.„Ze seznamu vyberte„ Fake GPS “.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu udržet svou polohu na jednom místě na nalezení mého iPhone

Otevřete nalezení mého na novém zařízení.

Najít moje aplikace má ikonu zelené a modré radar. Tato metoda mění zařízení, které sdílí vaši polohu, což vám umožní zmrazit polohu v novém zařízení a přitom je stále schopen používat váš iPhone. Tato metoda vyžaduje další zařízení Apple kromě vašeho iPhone.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak manipulujete s živou polohou

Zatímco uživatelé Androidu mohou používat snadno dostupnou aplikaci falešného umístění, uživatelé Android i iOS mohou vyzkoušet vyhrazený nástroj, jako je Dr. Fone – virtuální umístění (iOS & Android). S touto uživatelsky přívětivou aplikací můžete změnit svou polohu na kdekoli na světě s jediným klepnutím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přestat sdílet umístění s někým na iPhone, aniž by je oznámil

Přestaňte sdílet svou polohu s konkrétní osobou. V nalezení mé aplikace, klepnutím na lidi, vyberte osobu a poté klepněte na Stop Sdílejte mé umístění ve spodní části obrazovky. Pokud jste začali – a později se zastavili – a najdete vaši polohu v nalezení mé, osoba není oznámena a nevidí vás v jejich seznamu přátel.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Skryje režim letadla vaši polohu

Může někdo vidět vaši polohu v režimu letadla s WiFi, pokud je váš telefon pouze v režimu letadla, každý, kdo má přístup k vašemu GPS, může vidět vaši polohu. Jedním ze způsobů, jak zajistit, aby vaše poloha byla skrytá před ostatními a třetími stranami je deaktivovat funkci GPS na vašem iPhone nebo Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu manipulovat s umístěním zařízení

Aplikace můžeme nainstalovat na náš počítač. A ovládat umístění GPS našeho smartphonu nejprve si nejprve stáhněte a nainstalujte editor iPhone do našeho počítače spusťte aplikaci a klikněte na získání. Spuštěno a poté připojte

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu tajně skrýt svou polohu

Zapněte režim letadla. Jednoduchý způsob, jak zabránit lidem, aby dočasně poznali vaši polohu, je zapnutí režimu letadla. Jedná se o vestavěnou funkci, která je k dispozici téměř ve všech typech mobilních telefonů. Uvědomte si, že režim letadla také zabrání jakémukoli oznámení a používání buněčných sítí, telefonních hovorů nebo zpráv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zastavím polohu Apple, aniž by to vědělo

4 Jak přestat sdílet umístění na Androidu (v Mapách Google) Otevřete aplikaci Mapy Google na vašem zařízení Android.Klepněte na svůj profilový obrázek v pravém horním rohu rozhraní.Nyní vyberte sdílení umístění.Vyberte profil uživatele, se kterým si nechcete sdílet svou polohu.Klepněte na Stop Sharing Location.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zmrazuje režim letadla vaše polohu

Krátká odpověď zní ne – režim Airplane brání vašemu zařízení ve sdílení jeho polohy přes internet, ale úplně nevypíná služby umístění. Tento článek Wikihow vás učí vše, co potřebujete vědět o režimu letadla a sdílení polohy na vašem počítači, Androidu, iPhone nebo iPadu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu manipulovat s umístěním telefonu

Můžete ovládat, jaké informace o poloze mohou váš telefon použít. Otevřete aplikaci nastavení telefonu. Pod "Osobní," Klepněte na přístup k umístění. V horní části obrazovky zapněte přístup k mé poloze nebo vypnuto.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu skrýt svou polohu bez neshodnosti

Zapněte režim letadla. Jednoduchý způsob, jak zabránit lidem, aby dočasně poznali vaši polohu, je zapnutí režimu letadla. Jedná se o vestavěnou funkci, která je k dispozici téměř ve všech typech mobilních telefonů. Uvědomte si, že režim letadla také zabrání jakémukoli oznámení a používání buněčných sítí, telefonních hovorů nebo zpráv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout svou polohu, aniž by někdo věděl

4 Jak přestat sdílet umístění na Androidu (v Mapách Google) Otevřete aplikaci Mapy Google na vašem zařízení Android.Klepněte na svůj profilový obrázek v pravém horním rohu rozhraní.Nyní vyberte sdílení umístění.Vyberte profil uživatele, se kterým si nechcete sdílet svou polohu.Klepněte na Stop Sharing Location.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přestanu sdílet svou polohu bez upozornění

Vypněte „Sdílet moje poloha“ Přejděte na aplikaci „Find My“.Přejděte do sekce „People“.Klepněte na osobu, se kterou si přejete přestat sdílet vaši polohu.Přejděte nahoru a najděte „přestaňte sdílet moji polohu“ a klepněte na to.Potvrďte výzvu klepnutím na „STOP SHARTING MÍSTIK“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete spoofovat umístění telefonu

Spoofing GPS funguje na iOS i na zařízeních pro Android. Tyto spoofery polohy GPS však vytvoří všechny vaše ostatní aplikace, že jste někde jinde. Možná je nebudete chtít používat, pokud potřebujete spolehlivé pokyny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak skrýt svou polohu na iPhone, aniž byste zastavili místo sdílení

Povolte režim letadla

Služba polohy pro sledování vašeho iPhone vyžaduje síťové připojení. Zapnutím režimu letadla tedy můžete zabránit ostatním v hledání přesné polohy v reálném čase. Režim letadla můžete povolit pro vaše zařízení v nastavení nebo řídicím centru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Skrývá umístění režimu letadla

Může někdo vidět vaši polohu v režimu letadla s WiFi, pokud je váš telefon pouze v režimu letadla, každý, kdo má přístup k vašemu GPS, může vidět vaši polohu. Jedním ze způsobů, jak zajistit, aby vaše poloha byla skrytá před ostatními a třetími stranami je deaktivovat funkci GPS na vašem iPhone nebo Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje způsob, jak přestat sdílet umístění s jednou osobou, aniž by to věděl

Vypněte „Sdílet moje poloha“ Přejděte na aplikaci „Find My“.Přejděte do sekce „People“.Klepněte na osobu, se kterou si přejete přestat sdílet vaši polohu.Přejděte nahoru a najděte „přestaňte sdílet moji polohu“ a klepněte na to.Potvrďte výzvu klepnutím na „STOP SHARTING MÍSTIK“.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es el nuevo nombre para la plataforma SAP Cloud??
Next Post
Je třeba vyměnit pevné kouřové alarmy?