15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fritstående luksus badekar med et ekstravagant look

luksus badekar og trapper i vildt terræn

Så meget for det gamle ordsprog “mindre er mere”. Denne smarte fritstående luksus badekar kender allerede til glans og stil! Elegance, skønhed og komfort går sammen om at skabe dette moderne, men tidløse badekardesign.

Fritstående luksus badekar fra THG

badekar THG ekstravagante lilla guldglasvægge

Det første luksusbadekar er lavet af slidstærkt plast og sarte glasvægge. Badekarets hoved og fod kurver opad som skibets bue, med buerne i hver ende et subtilt strejf af elegance. Disse lilla farver og guldpynt har intet at gøre med minimalisme, men bare rolig. En subtil klassisk version i hvid er tilgængelig. Disse fritstående luksus badekar fås med valgfri hydroterapisystemer, nakkestøtter og belysning.

Fritstående luksus badekar – minimalistisk hvid version fra THG

moderne badekar minimalistiske glasvægge

Det er eksotisk, det er fængslende, det er arabesk! Dette nye badekar fra GHG er ideen om designduoen Catherine og Bruno Lefebvre. På grænsen mellem barok og moderne, denne Luksus badekar kombinerer æstetik, funktion og teknologi i ét. Det magiske sorte kar har en karakteristisk firkantet form med kunstneriske ornamenter. Baggrundslyset lyser op og pryder badeværelset i en række farver, der får dit badeværelse til at lyse. Læg dette fritstående badekar midt på dit badeværelse, og vær centrum for opmærksomheden. Lige så stilfuld, men i mindre skala, er de matchende arabeskevaske.

Arabesk med lilla belysning

luksus badekar LED lilla sort fritstående

håndvask

moderne håndvask baggrundsbelyst lilla arabesk

Vores samling af Luksus badekar fortsætter med Marquise badekar fra THG. Disse designer Art Deco -badekar blev inspireret af det berømte Bernadaud -mønster og minder os om den franske chateau -stil. Dets dramatiske sorte ydre er prydet med udsmykkede laurbærkranse og gulddekorationer, alle omhyggeligt påført hånd. Med dette luksuriøse badekar ville du føle dig som en forkælet prins eller prinsesse hver dag.

Elektronisk badekar Tub-E fra Wild Terrain Designs

luksus badekar fra vildt terræn kobber version

det elektronisk badekar Tub-E fra Design af vildt terræn bader i glans. Karret fås i kobber- eller rustfrit stål og begge byder på en bemærkelsesværdig skønhed. Når man ser på badekarret, ligner det en futuristisk spand med en fortryllende glans. En elegant trappe lavet af perforeret rustfrit stål snor sig rundt om det luksuriøse badekar. Små LED -lys er indlejret i karets yderkant og giver nok lys. Systemet har en automatisk påfyldning, tømning og rengøring, der fjerner snavs, selv fra svært tilgængelige steder. Tub-E har også en indbygget varmelegeme under sædet, der giver dig mulighed for at justere vandets temperatur og nyde det perfekte bad. Med one-touch programmering og yndefuld charme tilbyder Tub-E et nyt look på dit badeværelse og en ny følelse af din badeoplevelse.

Udgave i rustfrit stål

luksus badekar wild terræn version i rustfrit stål

Previous Post
Imponerende moderne kunstinstallation inspireret af Lotus
Next Post
Gynge med abstrakt design lavet af metal “Kodama Zome”