15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Můžete nahrávat na hnízdě?

Shrnutí článku: Záznam a odstraňování problémů s kamerou Nest

1. Jak mohu zaznamenat svou kameru hnízda?

Chcete -li vytvořit okamžitý klip na fotoaparátu Nest, postupujte podle těchto kroků:

  • Otevřete aplikaci Nest.
  • Vyberte fotoaparát na domovské obrazovce.
  • V časové ose historie videa přejděte na požadovaný výchozí bod.
  • Klepnutím na „Nový klip“ vytvoříte okamžitý klip.
  • Vyberte si, co chcete dělat s vaším klipem.

2. Zaznamenávejte hnízdní kamery neustále?

Nest Aware Plus poskytuje nepřetržité, nepřetržité nahrávání pro úplný pohled na události. S Nest Aware Plus získáte 10 dní 24/7 Historie videa a 60 dní historie videa události.

3. Zaznamenává hnízdo video bez předplatného?

Novější modely kamery Nest nabízejí až 3 hodiny historie videa událostí bez předplatného. Většina starších modelů však vyžaduje předplatné vědomí hnízda pro přístup k historii videa na události nebo historii videa 24/7.

4. Má nahrávací konverzace Google Nest Camera?

Pokud má váš fotoaparát historii videa události nebo historii videa 24/7, zaznamenává mikrofon zvuk, pokud je zapnutý. Když je mikrofon vypnutý, zvuk není streamován ani zaznamenán.

5. Proč se moje hnízdní kamera nahrává?

Pokud vaše hnízdní vačka přestane nahrávat události, zvažte tyto kroky odstraňování problémů:

  • Zkontrolujte poškození napájecích kabelů.
  • Napájecí cyklus hnízdní vačka.
  • Zajistit, aby síť správně fungovala.
  • Sledujte status LED na vaší vačce hnízda pro aktuální stav.

6. Proč nezaznamenal můj hnízdo kameru?

Nedostatečný napájecí zdroj do fotoaparátu by mohl být důvodem, proč se nezaznamenává. Pokud zdroj napájení nestačí, kamera nezachytí události.

7. Jak zjistím, zda se nahrává moje hnízdní kamera?

Zelená LED na vačce hnízda bude blikat, když někdo sleduje živý zdroj. Nejnovější kamery Nest Security zaznamenávají video události po detekci pohybu, bez ohledu na to, zda existuje předplatné uznání placeného hnízda.

8. Mohu přistupovat k nahrávkám fotoaparátu Nest z minulosti?

S předplatným Nest About About Nest About plus můžete získat přístup k historii videa z minulosti. Nest Aware poskytuje historii videa událostí, zatímco Nest Aware Plus nabízí jak historii videa, tak historii videa 24/7.

9. Jak dlouho Nest vede nahrávky fotoaparátu?

S předplatným s vědomím hnízda je historie událostí uložena po určitou dobu, v závislosti na plánu předplatného. Pro Nest Aware Plus získáte 60 dní historie videa a 10 dní 24/7 Historie videa.

10. Mohu sdílet své nahrávky kamery Nest s ostatními?

Ano, můžete sdílet své nahrávky kamery Nest s ostatními prostřednictvím aplikace Nest. Můžete se rozhodnout sdílet konkrétní klipy nebo poskytnout přístup k živým video zdrojem.

11. Mohu si stáhnout nahrávky kamery hnízda?

S předplatným uvědoměte hnízdo si můžete stáhnout nahrávky kamery Nest do telefonu nebo tabletu prostřednictvím aplikace Nest. To vám umožní zachránit důležité záběry nebo je sdílet s ostatními.

12. Mohu vypnout mikrofon na hnízdě?

Ano, můžete vypnout mikrofon na fotoaparátu hnízda. Když je mikrofon vypnutý, v rámci historie videa nebude zaznamenán ani streamován žádný zvuk.

13. Mohu si prohlédnout své nahrávky kamery hnízda na počítači?

Ano, můžete získat přístup a zobrazit nahrávky fotoaparátu Nest na počítači prostřednictvím webu Nest. Přihlaste se s účtem Nest a podívejte se na zaznamenanou historii videa.

14. Jak bezpečné jsou moje nahrávky fotoaparátu hnízda?

Nest bere zabezpečení vážně a používá šifrování k ochraně zaznamenané historie videa. Vaše nahrávky na kamery Nest jsou bezpečně uloženy a jsou dostupné pouze vy a ty, s nimiž se rozhodnete je sdílet.

15. Co mám dělat, když mám podezření, že někdo přistupuje k mým nahrávkám kamery Nest?

Pokud máte podezření, že neoprávněný přístup k nahrávkám fotoaparátu Nest, okamžitě změňte heslo svého účtu. Ujistěte se, že váš účet Nest má silné, jedinečné heslo, abyste zabránili neoprávněnému přístupu k fotoaparátu a nahrávkám.

Můžete nahrávat na Nest Cam?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zaznamenat svou kameru hnízda

Vytvořte okamžitý CLOPEN APP NEST.Na domovské obrazovce vyberte fotoaparát. Historie videa v aplikaci Nest.V časové ose historie videa vašeho fotoaparátu se převine na to, kde chcete, aby klip začal.Klepnutím na nový klip automaticky vytvoříte okamžitý klip.Vyberte si, co chcete dělat s klipem:

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenávejte hnízdní kamery neustále

Získejte nepřetržitý, nepřetržitý nahrávání, abyste mohli vidět vše před, během a po události s Nest Aware Plus. Nenechte si ujít něco. Přihlaste se ke všemu, co se děje upgradem na Nest Aware Plus. Získáte 10 dní 24/7 Historie videa a 60 dní historie videa události.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenává hnízdo video bez předplatného

Pokud máte novější kameru, jako je Nest Cam (Battery) nebo Nest Doorbell (baterie), můžete získat až 3 hodiny historie videa události bez předplatného. Ale pro většinu starších modelů hnízdní kamery a zvonku potřebujete předplatné vědomí hnízda, abyste získali historii videa nebo historie videa 24/7.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má nahrávací konverzace Google Nest Camera

Když je mikrofon zapnutý, mikrofon hnízdní kamery zvedne zvuk v oblasti kolem fotoaparátu. Pokud má váš fotoaparát historii videa nebo historii videa 24/7, je zvuk fotoaparátu zaznamenán v historii videa, pokud je mikrofon zapnutý. Když je mikrofon vypnutý, zvuk není streamován ani zaznamenán.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje hnízdní kamera nahrává

Pokud vaše hnízdní vačka přestane nahrávat události, nejprve zkontrolujte, zda vaše napájecí kabely pro poškození. Dále, napájecí cyklus hnízdní vačka. Ujistěte se, že síť funguje dobře. Stav LED na vaší vačce hnízda ukazuje aktuální stav.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsem nezaznamenal záznam kamery hnízda

Vydat napájecí zdroj do fotoaparátu

Prvním a nejčastějším důvodem, proč si všimnete, že váš fotoaparát Google Nest, který nezaznamenává pohyb, je problém s napájecím zdrojem. Pokud není napájecí zdroj do kamery Nest adekvátní, všimnete si, že fotoaparát Nest nezaznamenává události.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda se nahrává moje hnízdní kamera

Přesto však můžete zjistit, zda někdo sleduje živý zdroj Nest Cam tím, že se podíváte, zda zelená LED kamera bliká. Nejnovější bezpečnostní kamery Nest zaznamenávají video událost, kdykoli detekují pohyb – bez ohledu na to, zda existuje placené předplatné hnízda: Nest Cam (Wired)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenává Google Nest vše, co říkáte

Je moje zařízení Google Nest, které zaznamenává všechny mé konverzace č. Můžete se dozvědět více o tom, jak asistent Google chrání vaše soukromí a dává vám průhlednost, výběr a ovládání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho ukládají kamery Nest

Vyberte si ze dvou jednoduchých plánů: Nest Aware přichází s 30 dny historie videa a Nest Aware Plus přichází s 60 dny historie videa a 10 dní 24/7 Historie videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje hnízdo zaznamenává video

Zkontrolujte kabely

První věc, kterou je třeba zkontrolovat, zda vaše kamera neznamená, jsou napájecí kabely. To se také stane jedním z více doporučených kroků pro odstraňování problémů na vačkách Nest pro různé další problémy. Pokud je vaše hnízdní vačka napájena kabelovým připojením, ujistěte se, že je napájecí kabel v dobrém stavu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze Google Nest použít jako poslechové zařízení

Zobrazuje se Google Nest

Pokud máte zvonek hnízda, můžete také používat Talk a poslouchat na displeji Google, jako je Nest Hub Max.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete říct, zda někdo sleduje kameru Nest

Nest Cam je zapnutá. Připojení k Wi-Fi. Blikající zelená znamená, že někdo sleduje. Blikající modrá znamená, že někdo mluví reproduktorem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč v noci nebude moje kamera hnízda

Resetujte noční vidění nebo restartujte fotoaparát

Domácí aplikace: Přejděte na nastavení fotoaparátu a vypněte noční vidění a poté ji zapněte. Aplikace Nest: Odpojte fotoaparát, počkejte 10 sekund a poté jej připojte zpět. Tím se restartuje kameru a resetuje připojení Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete říct, zda někdo sleduje kameru hnízda

Nest Cam je zapnutá. Připojení k Wi-Fi. Blikající zelená znamená, že někdo sleduje. Blikající modrá znamená, že někdo mluví reproduktorem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenává Google stále zvuk

V některých jurisdikcích lze hlasové modely považovat za biometrická data. Když je toto nastavení hlasu a zvukové aktivity pro váš web & Aktivita aplikace, Google uloží zvukové záznamy, když budete komunikovat s vyhledáváním Google, asistentem a mapami, ve vašem účtu Google. Zvuk je uložen, když vaše zařízení detekuje aktivaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou soukromé kamery Google Nest

Pro všechna naše připojená domácí zařízení s kamerami se zavážeme: Váš fotoaparát odesílá videozáznamy společnosti Google, pouze pokud vy nebo někdo ve vašem domě výslovně zapnul kameru nebo povolil funkci, která ji potřebuje (jako je monitorování vačky Nest). Fotoaparát můžete vždy vypnout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Nest měsíční poplatek

Pokryjte všechny kamery, displeje a reproduktory Google Nest ve vašem domě za pouhých 8 $/měsíc a ovládejte je všechny z aplikace Google Home App. Neomezená zařízení. Zaplaťte jednu cenu a přidejte tolik zařízení, kolik byste chtěli ve stejném domě bez příplatek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou uloženy záběry hnízda

mrak

Pokud jste předplatitelem vědomí hnízda, bude historie videa hnízda automaticky uložena v cloudu. Můžete sledovat historii videa fotoaparátu hnízda v telefonu nebo tabletu nebo pomocí počítače.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít své Google Nest jako bezpečnostní kameru

Váš max hub Google Nest je dodáván s vestavěnou hnízdní vačkou. Můžete použít hnízdní vačku k přihlášení doma, když jste pryč s funkčností živého pohledu a upozorněním, když je detekována aktivita.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mají hnízda Google mají mikrofony

Nest Protect automaticky provozuje „kontrolu zvuku“ jednou za měsíc, takže mikrofon umožňuje detekovat, zda jeho reproduktory a roh fungují. Kromě toho mohou uživatelé spustit manuální „bezpečnostní kontrolu“, která také umožní mikrofon. Pro obě tyto situace je mikrofon zapnutý pouze na několik sekund.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, zda Nest nahrává

Přesto však můžete zjistit, zda někdo sleduje živý zdroj Nest Cam tím, že se podíváte, zda zelená LED kamera bliká. Nejnovější bezpečnostní kamery Nest zaznamenávají video událost, kdykoli detekují pohyb – bez ohledu na to, zda existuje placené předplatné hnízda: Nest Cam (Wired)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Podporuje Nest 7 nahrávání 24 7

Nest Aware Plus Plus a 1. gen hnízda mají kontinuální historii videa 24/7. Video stream vašeho fotoaparátu je nepřetržitě zaznamenáno a ukládáno bezpečně a soukromě v cloudu, takže vám nikdy nezmeškáte okamžik.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenává Nest Cam v noci

Noční vize Google Nest Cameras používá vysoce výkonné infračervené (IR) LED k osvětlení scény, když je tma. Když je noční vidění nastaveno na auto, hnízdní kamery budou čekat na přepnutí mezi normálními a nočními režimy, pouze pokud se světlo postupně změní. Například při soumraku nebo úsvitu, když je osvětlení okrajové.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu nahrávat v noci s fotoaparátem

Střelte na široký otvor, protože čím širší duhovka, tím více světla přijde do čočky, zachycuje více světla a detailu. Střelba na široko otevřených otvorech pomáhá zachytit tolik světla, kolik je k dispozici, ale snižuje hloubku ostrosti, často uvidíte, jak se předměty pohybují dovnitř a ven, až budou tmavší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenává asistent Google vše, co říkáte

V některých jurisdikcích lze hlasové modely považovat za biometrická data. Když je toto nastavení hlasu a zvukové aktivity pro váš web & Aktivita aplikace, Google uloží zvukové záznamy, když budete komunikovat s vyhledáváním Google, asistentem a mapami, ve vašem účtu Google. Zvuk je uložen, když vaše zařízení detekuje aktivaci.

[/WPRemark]

Previous Post
Quien esta conectado mi wifi?
Next Post
Co je dobré na Androidu?