15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak zoom vydělává peníze?

Shrnutí článku:

1. Zoom je zdarma pro osobní použití. Bezplatný základní plán umožňuje až 100 lidí v jednom hovoru, ale má časový limit 40 minut u skupinových hovorů. Zoom lze použít na různých zařízeních, jako jsou iPady, iPhony, telefony a tablety Android, počítače Windows a MAC.

2. Ceny zoomu: Existují různé cenové plány pro zoom. Základní plán je zdarma, zatímco plán Pro stojí 14 $.99 na hostitele za měsíc. Plány podnikání a podniku jsou ceny za 19 USD.99 na hostitele za měsíc.

3. Obchodní model Zoom: Zoom používá obchodní model Freemium a nabízí placené i bezplatné možnosti. Jeho placené plány poskytují více funkcí a zdrojů, zatímco možnost zdarma má omezené zdroje. Hlavním zdrojem Zoomu jsou online schůzky.

4. Doba trvání volného plánu Zoom: Bezplatné licence na bezplatných i placených účtech omezují schůzky skupiny na 40 minut, bez ohledu na počet účastníků účasti.

5. Žádné náklady na neomezené schůzky Zoom: S vestavěným nástrojem pro spolupráci z Zoom Mohou mohou uživatelé zdarma hostit neomezené schůzky. Vše, co je potřeba, je zařízení připojené k internetu s mikrofonem, kamerou a reproduktorem.

6. Výhody účtu placeného zoomu: Placený účet Zoom One nabízí větší kontrolu, zvýšenou funkčnost a další funkce, které přispívají k produktivitě, efektivitě a úspěchu zaměstnanců.

7. Toky příjmů Zoom: Zoom generuje příjmy prostřednictvím svých předplacených služeb, pronájmu hardwarových řešení a doplňkových služeb. V roce 2020 společnost vydělala 622 $.7 milionů příjmů s čistým ziskem 21 $.7 milionů a zažil významný růst v roce 2021 s $ 2.65 miliard příjmů.

Otázky:

  1. Jak funguje zoom a je svobodný?
  2. Zoom je zdarma pro osobní použití. Bezplatný základní plán umožňuje až 100 lidí v jednom hovoru a má časový limit 40 minut u skupinových hovorů.

  3. Kolik společnosti platí za zoom?
  4. Ceny za zoom se liší v závislosti na zvoleném plánu. Plán Pro stojí 14 $.99 na hostitele za měsíc, zatímco obchodní a podnikové plány jsou ceny za 19 USD.99 na hostitele za měsíc.

  5. Jak funguje zvětšení?
  6. Zoom sleduje obchodní model Freemium a nabízí bezplatné i placené možnosti. Možnost zdarma má omezené zdroje, ale existují čtyři různé placené plány s více funkcemi a zdroji. Hlavním zdrojem Zoomu jsou online schůzky.

  7. Jak dlouho je prozatím zdarma?
  8. Licence zdarma na bezplatných i placených účtech umožňují schůzky skupin až 40 minut, bez ohledu na počet účastníků.

  9. Stále musíte platit za zoom?
  10. Zoom nabízí bezplatný plán, který uživatelům umožňuje hostit neomezené schůzky. K dispozici jsou však také placené plány s dalšími funkcemi.

  11. Stojí zoom peníze na hostování?
  12. Ne, hostování video schůzek na zoomu je zdarma. Můžete hostit neomezený počet schůzek s až 100 interaktivními účastníky, pokud máte zařízení připojené k internetu s nezbytnými funkcemi.

  13. Proč lidé platí za zoom?
  14. Lidé se rozhodnou pro placené účty zoomu, aby získali větší kontrolu, zvýšenou funkčnost a další funkce. To přispívá k produktivitě, efektivitě a úspěchu zaměstnanců.

  15. Zoom získává zisk?
  16. Ano, Zoom generuje příjmy prostřednictvím různých proudů, včetně služeb předplatného, ​​pronájmu hardwarových řešení a doplňkových služeb. Společnost zaznamenala v roce 2021 významný růst a vydělala 2 $.65 miliard příjmů.

  17. Jaká zařízení jsou kompatibilní se zoomem?
  18. Zoom je kompatibilní s iPady, iPhony, telefony a tablety Android, stejně jako počítače Windows a Mac.

  19. Jaká jsou omezení volného plánu Zoom?
  20. Bezplatný základní plán má omezení, jako je časový limit 40 minut u skupinových hovorů a maximálně 100 účastníků v jednom hovoru.

  21. Jaké jsou některé klíčové vlastnosti placených plánů Zoom?
  22. Placené plány Zoom nabízejí další funkce, jako je delší doba trvání schůzek, pokročilé administrativní kontroly, cloudové úložiště a integrace s jinými softwarovými platformami.

  23. Je vhodný pro rozsáhlé setkání?
  24. Ano, Zoom může pojmout rozsáhlé schůzky s až 100 interaktivními účastníky. Pro rozsáhlejší schůzky však Zoom také nabízí další plány s vyššími limity účastníků.

  25. Jak může zoom zvýšit spolupráci mezi zaměstnanci?
  26. Nástroje pro spolupráci Zoom umožňují zaměstnancům sdílet své obrazovky a komunikovat během online schůzek, podporovat efektivní spolupráci a komunikaci.

  27. Jaké jsou některé alternativy k zoomu?
  28. Některé alternativy k přiblížení pro videokonference zahrnují týmy Microsoft, Google Meet, Cisco WebEx a Skype.

  29. Zoom může být použit pro osobní komunikaci?
  30. Ano, Zoom lze použít pro osobní komunikaci, jako je spojení s přáteli a rodinou prostřednictvím videohovorů.

  31. Jak bezpečný je zoom?
  32. Zoom zavedla různá bezpečnostní opatření, jako je šifrování a ochrana hesel, aby zajistila soukromí a zabezpečení uživatelských dat.

Jak vydělává zoom peníze?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje zoom a je svobodný

Zoom je zdarma pro osobní použití. Bezplatný základní plán je omezen na až 100 lidí v jednom hovoru a má časový limit 40 minut u skupinových hovorů. Existuje několik věcí, které byste měli mít připravené k použití Zoom: Zoom pracuje na iPadech, iPhone, telefonech a tabletech Android, Windows a Mac počítače.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik společnosti platí za zoom

Ceny zoomu

název Cena
Základní Volný, uvolnit
Pro 14 $.99Per hostitel za měsíc
Podnikání 19 $.99Per hostitel za měsíc
Podnik 19 $.99Per hostitel za měsíc

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje zvětšení

Zoom aplikuje obchodní model Freemium. Jinými slovy, používá měsíční systém předplatného jako tok příjmů (existují čtyři různé placené plány na schůzky), ale také nabízí možnost zdarma, tj. Bez ničeho, s omezenějšími zdroji. Jeho hlavní zdroje jsou online schůzky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho je prozatím zdarma

Zdarma licence (základní) na bezplatných a placených účtech

Všechna skupinová setkání naplánovaná a hostovaná základními (bezplatnými) uživateli na bezplatných a placených účtech jsou omezeny na 40 minut, bez ohledu na počet účastníků účastníků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stále musíte platit za zoom

S vestavěným nástrojem pro spolupráci z Zoom mohou zaměstnanci sdílet svou obrazovku a interagovat během jakéhokoli online setkání. Video konferenční platforma Zoom umožňuje uživatelům pořádat neomezené schůzky pomocí bezplatného plánu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí zoom peníze na hostování

Můžete hostit neomezený počet video schůzí s až 100 interaktivními účastníky bez nákladů-vše, co potřebujete, je zařízení připojené k internetu s mikrofonem, kamerou a reproduktorem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč lidé platí za zoom

Zplatná licence Zoom vás dostane do hry pro videokonference, ale placený účet zoom jeden vám poskytne přední sedadlo pro produktivitu, efektivitu a úspěch zaměstnanců s větší kontrolou a vylepšenou funkčností.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zoom získává zisk

Zoom má tři toky příjmů. Prvním z nich jsou své předplatné, pronájem hardwarových řešení a její doplňkové služby. Společnost vygenerovala 622 $.7 milionů příjmů v roce 2020 s čistým ziskem 21 $.7 milionů. Viděl více než 300% nárůst v roce 2021 s 2 $.65 miliard příjmů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zoomu trvá za hodinu

Kolik dat zoom používá zoom za hodinu přibližně 900 MB dat za hodinu, v závislosti na úkolu, který děláte. Videohovory jeden na jednoho spotřebovávají v průměru asi 540 MB až 1.62 GB za hodinu (s více údaji použitými v HD). Skupinové hovory s videem všech zapnutou zabírají 810 MB na 2.475 GB za hodinu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je odstraněn zoom 40 minutový limit

Počínaje 1. červencem 2022 se účty zasedání Zoom automaticky vrátí k zasedání Zoom Základní plán. Uživatelé se mohou setkat tak často, jak je to potřeba až 40 minut, bez omezení počtu hostovaných schůzek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane po 40 minutách při zoomu zdarma

Účet Zoom zdarma má časový limit 40 minut pro každou relaci. Můžete upgradovat na Zoom Pro, pokud potřebujete mít skupinové schůzky, která vydrží déle než 40 minut. S Zoom Pro, získáte neomezený čas setkání. Existují také další funkce, jako je cloud a streamování na sociální média.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je zoom pouze 40 minut

Základní uživatelé

Pokud jste základní (bezplatný) uživatel, je 40 minut maximální doba trvání, které vaše schůzky mohou vydržet. Pokud potřebujete mít schůzky déle než 40 minut, můžete upgradovat svůj účet, jinak vám vlastník účtu nebo administrátora bude muset přiřadit licenci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho mohu zdarma používat zoom

Pokud je místnost zoomu bezplatnou zkušební verzí nebo zoomem pro domácí zařízení, schůzka bude stále čas na 40 minut.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo platí za schůzku

Na účtu nebo schůzce můžete mít neomezené množství bezplatných uživatelů. Ti, kteří mají přidělené licence, jsou jedinými „uživateli“, za které budete muset zaplatit. Můžete se podívat na všechny cenové plány a funkce, které každá obsahuje na obrázku níže.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zoom již není zdarma

Pokud jste jednotlivec, který používá Zoom pouze pro schůzky na jeden na jednoho, může stačit základní plán. Nabízí neomezené schůzky jeden na jednoho bez nákladů. Pokud se však potřebujete setkat s více než jednou osobou (jako hostitel, počítat s účastníky schůzky), vaše schůzky budou omezeny na 40 minut.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zoom se zbavuje 40minutového limitu

Počínaje 1. červencem 2022 se účty zasedání Zoom automaticky vrátí k zasedání Zoom Základní plán. Uživatelé se mohou setkat tak často, jak je to potřeba až 40 minut, bez omezení počtu hostovaných schůzek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo je ve vlastnictví zoomu

Eric Yuan

Společnost byla založena v roce 2011 Eric Yuan, bývalý inženýr a výkonný ředitel Cisco. Software uvedl v roce 2013 svůj software. Zoom Video Communications, Inc. San Jose, Kalifornie, u.S.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je zoom zdarma pro neisk

Ano, Zoom nabízí zlevněné ceny pro neziskové organizace. Mnoho charitativních organizací může těžit z používání volného plánu a pokryje velkou většinu vašich komunikačních potřeb. Organizace s větším publikem, zaměstnanci nebo potřebou hostování online akcí se však budou muset přesunout na jeden z prémiových plánů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je volný zoom pouze 40 minut

Základní uživatelé

Pokud jste základní (bezplatný) uživatel, je 40 minut maximální doba trvání, které vaše schůzky mohou vydržet. Pokud potřebujete mít schůzky déle než 40 minut, můžete upgradovat svůj účet, jinak vám vlastník účtu nebo administrátora bude muset přiřadit licenci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je zoom stále volný po 40 minutách

Zdarma licence (základní) na bezplatných a placených účtech

Všechna skupinová setkání naplánovaná a hostovaná základními (bezplatnými) uživateli na bezplatných a placených účtech jsou omezeny na 40 minut, bez ohledu na počet účastníků účastníků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho může setkání zoomu trvat zdarma

40 minut

Zdarma licence (základní) na bezplatných a placených účtech

Všechna skupinová setkání naplánovaná a hostovaná základními (bezplatnými) uživateli na bezplatných a placených účtech jsou omezeny na 40 minut, bez ohledu na počet účastníků účastníků. To zahrnuje: 1 hostitele, 1 nebo více účastníků. 0 hostitele, 1 nebo více účastníků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat více než 40 minut na zvětšení

Účet Zoom zdarma má časový limit 40 minut pro každou relaci. Můžete upgradovat na Zoom Pro, pokud potřebujete mít skupinové schůzky, která vydrží déle než 40 minut. S Zoom Pro, získáte neomezený čas setkání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu kolem časového limitu zoomu

Neexistuje žádný limit, kolik schůzek může základní uživatel hostit; Pokud se však dáváte přednost tomu, abyste se vyhýbali časovému limitu schůzky po 40 minutách, upgradujte na účet Pro nebo kontaktujte vlastníka/správce účtu, abyste přiřadili licenci a odstranili 40minutový limit ze všech budoucích schůzek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho můžete použít zoom bez placení

40 minut

Setkání končí po 40 minutách

Všechna skupinová setkání naplánovaná a hostovaná základními (bezplatnými) uživateli na bezplatných a placených účtech jsou omezeny na 40 minut, bez ohledu na počet účastníků účastníků. To zahrnuje: 1 hostitele, 1 nebo více účastníků. 0 hostitele, 1 nebo více účastníků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přiblížit déle než 40 minut zdarma

Neexistuje žádný limit, kolik schůzek může základní uživatel hostit; Pokud se však dáváte přednost tomu, abyste se vyhýbali časovému limitu schůzky po 40 minutách, upgradujte na účet Pro nebo kontaktujte vlastníka/správce účtu, abyste přiřadili licenci a odstranili 40minutový limit ze všech budoucích schůzek.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es la desventaja de Android Studio??
Next Post
Jaké jsou výhody používání zabezpečovacích služeb smluv?