15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohu spustit server VPN na Windows 10?

Shrnutí článku

1. Podpora VPN Windows 10: Windows 10 má vestavěnou podporu VPN, kterou lze ručně nakonfigurovat. Nepodporuje OpenVPN, ale nabízí možnosti L2TP/IPSEC, SSTP nebo IKEV2 pro připojení VPN.

2. Nastavení hostitele VPN v systému Windows 10: Chcete -li nastavit hostitele VPN na Windows 10, klikněte na tlačítko Start, vyberte Nastavení a poté síť & Internet. Z levé nabídky vyberte VPN a klikněte na Přidat připojení VPN napravo.

3. Hostování vlastního serveru VPN: Můžete hostit svůj vlastní server VPN zakoupením routeru s vestavěnou schopností VPN nebo blikáním pomocí vlastního firmwaru. Alternativně můžete nastavit server v počítači Windows nebo použít poskytovatele cloudu, jako je Google Cloud.

4. Vytvoření serveru VPN na domácím routeru: Chcete -li nastavit domácí router jako server VPN, otevřete svůj preferovaný prohlížeč, zadejte IP adresu LAN routeru a přihlaste se. Poté přejděte do nastavení nebo pokročilého nastavení, povolte službu VPN a postupujte podle pokynů.

5. Použití serveru Windows jako VPN: Chcete -li použít server Windows jako VPN, otevřete přístrojovou desku, klikněte na Nastavení a poté Anywhere Access. Nakonfigurujte funkci virtuální soukromé sítě podle poskytnutých pokynů v průvodci.

6. Microsoft VPN: Microsoft nabízí Touch VPN, bezplatný a neomezený proxy VPN pro Windows. Umožňuje bezpečné a anonymní prohlížení webových stránek bez potřeby informací o kreditní kartě nebo zkouškách.

7. Hostování vlastního VPN zdarma: Chcete-li hostit vlastní VPN, zkontrolujte kompatibilitu routeru s firmwarem třetích stran a stáhněte si kompatibilní firmware do počítače. Připojte router k počítači pomocí kabelu Ethernet, upgradujte firmware a přihlaste se k použití bezplatného serveru VPN.

8. Náklady na hostování vlastního VPN: VPNS v průměru stojí přibližně 10 USD měsíčně za předplatné. Hostování vlastního serveru VPN však lze provést zdarma, pokud máte potřebný hardware a software.

Otázky a odpovědi

  1. Otázka: Má Windows 10 vestavěný server VPN?
    Odpověď: Ano, Windows 10 má vestavěnou podporu VPN, kterou lze ručně nakonfigurovat, nabízí možnosti jako L2TP/IPsec, SSTP nebo IKEV2 pro připojení VPN.
  2. Otázka: Jak nastavím hostitele VPN v systému Windows 10?
    Odpověď: Chcete -li nastavit hostitele VPN v systému Windows 10, klikněte na tlačítko Start, vyberte Nastavení, přejděte do sítě & Internet, vyberte VPN z levého nabídky a klikněte na Přidat připojení VPN na pravé straně.
  3. Otázka: Mohu hostit svůj vlastní server VPN?
    Odpověď: Ano, můžete hostit svůj vlastní server VPN zakoupením routeru s vestavěnou schopností VPN, blikání routeru pomocí vlastního firmwaru, nastavením serveru na počítači Windows nebo pomocí cloudového poskytovatele, jako je Google Cloud.
  4. Otázka: Jak mohu vytvořit server VPN?
    Odpověď: Chcete -li vytvořit server VPN na domácím routeru, otevřete svůj prohlížeč, zadejte IP adresu LAN routeru, přihlaste se, přejděte na nastavení nebo pokročilé nastavení, povolte službu VPN a postupujte podle poskytnutých pokynů.
  5. Otázka: Jak mohu použít server Windows jako VPN?
    Odpověď: Chcete -li používat server Windows jako VPN, otevřete přístrojovou desku, klikněte na Nastavení a poté kdekoli přístup. Nakonfigurujte funkci virtuální soukromé sítě podle pokynů v průvodci.
  6. Otázka: Je Microsoft VPN zdarma?
    Odpověď: Ano, Microsoft nabízí Touch VPN, bezplatný a neomezený proxy VPN pro Windows, který umožňuje bezpečné a anonymní prohlížení webu bez pokusů nebo potřeba informací o kreditní kartě.
  7. Otázka: Jak mohu hostit svůj vlastní VPN zdarma?
    Odpověď: Můžete hostit vlastní VPN zdarma kontrolou kompatibility vašeho routeru s firmwarem třetích stran, stažením kompatibilního firmwaru s počítačem, připojením routeru k počítači pomocí kabelu Ethernet, upgradováním firmwaru a přihlášením k přístupu k vašemu přístupu k vašemu přístupu k vašemu přístupu bezplatný server VPN.
  8. Otázka: Kolik stojí hostování vlastního VPN?
    Odpověď: VPNS v průměru stojí přibližně 10 $ měsíčně za předplatné služby. Hostování vlastního serveru VPN však lze provést zdarma, pokud máte potřebný hardware a software.

Mohu spustit server VPN na Windows 10?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Windows 10 vestavěný server VPN

Připojení je stejně jednoduché jako přihlášení, výběr umístění a stisknutí tlačítka připojení. Ale pokud vám aplikace nevyhovuje, Windows 10 má vestavěnou podporu VPN, kterou lze ručně nakonfigurovat. OS však nepodporuje OpenVPN, takže doporučujeme vybrat z L2TP/IPsec, SSTP nebo IKEV2.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím hostitele VPN v systému Windows 10

Nastavit VPN na Windows 10. Klikněte na tlačítko Start Windows a vyberte Nastavení COG. Podle nastavení Windows vyberte síť & Internet. Z levé nabídky vyberte VPN, poté na pravé straně klikněte na Přidat připojení VPN.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu hostit svůj vlastní server VPN

Rozhodně. Můžete si koupit router s vestavěnou schopností VPN nebo flash s vlastním firmwarem. Poté jej můžete nastavit jako VPN nebo jej připojit k předplatnému jako Cyberghost VPN. Můžete také nastavit server na počítači se systémem Windows nebo jej hostit v poskytovateli cloudu, jako je Google Cloud pro Windows nebo Mac.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vytvořit server VPN

Chcete -li nastavit domácí router jako server VPN: Otevřete svůj preferovaný prohlížeč.Do vyhledávacího panelu zadejte LAN (vnitřní) IP adresy routeru (vnitřní) IP adresu.Zadejte uživatelské jméno a heslo routeru.Přejděte do nastavení (nebo pokročilého nastavení) > Služba VPN.Povolte službu VPN.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít server Windows jako VPN

Povolte VPN pro vzdálený přístup na serveru na palubní desce.Klikněte na Nastavení a poté klikněte na kartu Access Access.Klikněte na Konfigurace.Na zaškrtávacích polích pro povolení vyberte Funkce Chove Any Access, vyberte zaškrtávací políčko virtuální soukromou síť.Postupujte podle pokynů a dokončete průvodce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Microsoft VPN zdarma

Proujte web volně, bezpečně & Anonymně s Touch VPN – bezplatný neomezený VPN. Nejdůležitější informace o dotykovém VPN – Secure VPN proxy pro vaše okna: ✓ zdarma: 100% zdarma. Žádné potřebné informace o kreditní kartě. Žádné pokusy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu hostit svůj vlastní VPN zdarma

Nastavte na vašem routercheck server VPN kompatibilitu vašeho routeru s firmwarem třetích stran.Stáhněte si kompatibilní firmware do počítače.Připojte router k počítači pomocí kabelu Ethernet.Napájení na směrovač a otevřete nastavení upgradu routeru.Flash firmware.Restartujte router a přihlaste se.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí hostit svůj vlastní VPN

VPN v průměru stojí kolem 10 $ měsíčně. Jsou však levnější, pokud se zaregistrujete na dlouhodobější smlouvu; V průměru stojí roční smlouvy 8 $.41 Při rozbití měsíčně, zatímco dvouleté smlouvy stojí 3 $.40 v průměru měsíčně. Je VPN, které stojí za peníze, ne všechny VPN stojí za peníze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou servery VPN legální

Ano, VPN jsou ve většině zemí po celém světě legální, včetně USA, Kanady a většiny Evropy. Můžete však riskovat těžké pokuty nebo dokonce uvěznění za používání VPN v zemi, která ji zakazuje, například Severní Korea nebo Irák.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou servery VPN zdarma

Jen velmi málo VPN nabízí skutečně zdarma možnost zdarma. Místo toho většina společností nabízí časově omezené pokusy nebo záruky zpět peníze. Bezplatné aplikace VPN uvedené v tabulce však nabízejí bezplatné úrovně předplatného. Nejsou jediní, ale jsou to nejlepší, co jsme dosud zkontrolovali.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vytvořit server v systému Windows

WindowsStep 1: Otevřete správce serveru.Krok 2: Klikněte na Správa > Přidejte role a funkce.Krok 3: Klikněte na Další.Krok 4: Klikněte na Další.Krok 5: Vyberte server a klikněte na Další.Krok 6: Vyberte webový server a klikněte na Další.Krok 7: Klikněte na Další.Krok 8: Klikněte na Další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavit server L2TP VPN na Windows 10

Spusťte připojení L2TP v oblasti oznámení Windows (System Tray), klikněte na ikonu sítě. Objeví se seznam dostupných sítí a VPN.Klikněte na připojení VPN. Síť & Objeví se nastavení internetu VPN.Vyberte připojení VPN. Klikněte na Připojení.Zadejte své uživatelské jméno a heslo.Klikněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Microsoft server VPN

Ať už jde o práci nebo osobní použití, můžete se připojit k virtuální soukromé síti (VPN) na vašem PC Windows 10. Připojení VPN může pomoci zajistit bezpečnější připojení a přístup k síti a internetu vaší společnosti, například když pracujete z kavárny nebo podobného veřejného místa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč pro PC neexistuje žádná volná VPN

VPN zdarma mohou být velmi nebezpečné. Proč protože udržovat hardware a odborné znalosti potřebné pro velké sítě a zabezpečené uživatele, Služby VPN mají drahé účty. Jako zákazník VPN buď platíte za prémiovou službu VPN se svými dolary, nebo platíte za své údaje zdarma za služby zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou bezplatné VPN nezákonné

Ve Spojených státech ano, je legální používat VPN. Každá země má různá předpisy týkající se zákonnosti VPN. Váš VPN je nástroj pro ochranu osobních údajů a můžete jej používat jako jeden jako jeden. Zatímco používání VPN je zcela legální, nikdy byste se neměli zapojit do nezákonné činnosti při používání VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vydělat peníze na serveru VPN

Zde je způsob, jak většina služeb bezplatných generuje hotovost.Zaměřte se na reklamy. Nejběžnějším způsobem, jak „zdarma“ VPN vydělávat peníze, je reklama: inzerenti platí za zobrazení reklam v aplikacích VPN.Prodejte své osobní údaje.Sdílejte své údaje s partnery.Infikujte své zařízení malwarem.Podporujte vás jejich placenou službou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je levnější hostit svůj vlastní VPN

Máte kontrolu nad svými údaji. Webový provoz je směrován prostřednictvím vašeho osobního serveru VPN a udržuje data ve vašich rukou. Je to obvykle levnější nebo na stejné úrovni s prémiovou placenou službou VPN. Server VPN můžete použít pro jiné věci, jako je hostování webu nebo instalace NextCloud.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byl Nordvpn zakázán

V roce 2022 společnost NordVPN uzavřela své fyzické servery v Indii v reakci na objednávku Cert-In, aby společnosti VPN ukládaly osobní údaje spotřebitelů po dobu pěti let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete se stále chytit pomocí VPN

Mnoho uživatelů VPN se obrátí na VPN, aby pomohl zůstat anonymní, aby se mohli účinně zapojit do nelegálních nebo legálně šedých oblastí streamování oblastí. Služba VPN skrývá činnosti pro porušení autorských práv, ale nebude chránit uživatele, kteří jsou chyceni ani po použití služby VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vytvořit server VPN zdarma

Rychlé průvodce: Snadné kroky k vytvoření vlastního firmwaru třetích stran VPNDownload, který je kompatibilní s vaším routerem. Doporučuji možnosti jako DD-WRT, Tomato a Openwrt.Flash firmware vašeho routeru.Restartujte router a najděte kartu VPN.Povolte OpenVPN a nastavte server VPN a klienty VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete spustit server na svém vlastním počítači

Počítač může být skutečně použit jako server, pokud má na něm nainstalován připojení k internetu a software webového serveru. Instalací softwaru pro webový server do počítače bude zpřístupnit ostatním na internetu, kteří chtějí hostit web nebo využít jeho zdroje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete hostit server na Windows

Hostování webu pomocí vašeho počítače Windows jako server WAMP

K dispozici je počet bezplatných programů (WAMPSERVER a XAMPP. Stáhněte si a nainstalujte jeden a držte se výchozích nastavení, kde je výzva. Tento software umožňuje vašemu počítači fungovat jako server – domov pro soubory vašeho webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vytvořit server L2TP VPN

Vytvořte L2TP ConnectionGo do VPN > Zobrazit nastavení VPN.Vyberte kartu L2TP a vyberte Povolit L2TP.Určete obecná nastavení: Název.Zadejte informace o klientovi: Jméno.Klikněte na Přidat členy ve spodní části stránky.Vyberte své uživatele a skupiny a poté klikněte na Přidat.Klikněte na Použít. Následující obrázek ukazuje příklad nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi L2TP a IPsec

L2TP je síťový protokol používaný ISP k povolení operací VPN. Ipsec. IPSec je sada protokolu pro zabezpečenou IP komunikaci, která ověřuje a šifruje každý IP paket v komunikační relaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spustit server VPN na svém PC

Vytvořte tedy server VPN v počítači Přejděte do nastavení sítě a změny adaptéru Sdílení střediska. V síťových připojeních složek stiskněte tlačítko Alt a vyberte Soubor nového příchozího připojení k zaškrtnutí

[/WPRemark]

Previous Post
¿El Wi-Fi es un riesgo de seguridad??
Next Post
Jaký je rozdíl mezi HIPAA a PCI?