15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Aktivuji svůj nový telefon před použitím Smart Switch?

Shrnutí článku: Aktivace nového telefonu s Smart Switch

1. Nepřepněte si SIM kartu, dokud nebude přenos dokončen: Bez ohledu na zařízení, ze kterého přepínáte, se doporučuje nepřepínat SIM kartu, dokud není celý proces přenosu dokončen. Navíc zajistěte, aby vaše stará i nová zařízení měla nejméně 20% výdrž baterie.

2. Aktivace nového telefonu pomocí inteligentního přepínače: Připojte své staré a nové telefony pomocí kabelu USB. Spusťte inteligentní přepínač na obou zařízeních. Ve starém telefonu klepněte na „Odeslat data“ a vyberte „kabel.„Na novém telefonu, klepnutím na“ přijímání dat, “vyberte typ zařízení, ze kterého přenášíte, a vyberte“ kabel.”

3. Aktivace Smart Switch Samsung: Aktivaci Smart Switch Samsung, zkontrolujte a nainstalujte aplikaci jejím stažením. Všimněte si, že některá zařízení Samsung může mít předem nainstalovanou aplikaci Smart Switch. V takových případech přejděte na Nastavení, vyberte „Zálohování“ a najděte aplikaci.

4. Pomocí inteligentního přepínače po nastavení: Smart Switch můžete použít po počátečním nastavení nového telefonu. Je kompatibilní se zařízeními pro Android běžící na Android 4.3 nebo později, stejně jako zařízení iOS běžící na iOS 4.2.1 nebo později. Data můžete přenášet na Wi-Fi pomocí kabelu USB nebo pomocí PC nebo Mac.

5. Kdy přepnout SIM kartu během nastavení: Před převodem dat se doporučuje přepnout vaši SIM kartu. Pokud přenesete data před vložením SIM karty, existuje šance ztrácet převedená data. Proto se doporučuje nejprve vyměnit SIM kartu.

6. Uvedení SIM karty do nového telefonu: Po rozbalení nového smartphonu Android vložte SIM kartu před zahájením počátečního nastavení. To vám umožní volat a mít pracovní datové připojení, jakmile je nastavení dokončeno.

7. Aktivace telefonu po nastavení: Chcete -li aktivovat telefon po nastavení, zapněte zařízení a vyberte buď rychlý start nebo nastavení ručně. Připojte se k Wi-Fi a sledujte výzvy k nastavení ID obličeje, přístupového kódu, přenosu dat a přihlášení k používání vašeho Apple ID. Navíc, pokud je to žádoucí, nastavte Siri.

8. Doba trvání pro aktivaci telefonu: Během přibližně 20 minut od aktivace by měl být váš telefon plně funkční. Bez Wi-Fi vyzkoušejte své hlasové připojení, textové zprávy, prohlížení webu a stahování aplikací, abyste zajistili, že vše funguje podle očekávání.

15 otázek a podrobných odpovědí

1. Musím přepnout svou SIM kartu před použitím Smart Switch?

Bez ohledu na zařízení, ze kterého přepínáte, se doporučuje nepřepínat SIM kartu, dokud není celý proces přenosu dokončen. Tím zajistíte hladký přenos všech vašich dat.

2. Jak aktivuji svůj nový telefon po použití Smart Switch?

Připojte své staré a nové telefony pomocí kabelu USB. Spusťte inteligentní přepínač na obou zařízeních. Ve starém telefonu klepněte na „Odeslat data“ a vyberte „kabel.„Na novém telefonu, klepnutím na“ přijímání dat, “vyberte typ zařízení, ze kterého přenášíte, a vyberte“ kabel.”

3. Jak aktivuji Smart Switch Samsung?

Chcete -li aktivovat Smart Switch Samsung, můžete aplikaci zkontrolovat a nainstalovat jejím stažením. V některých zařízeních Samsung může být aplikace Smart Switch již předinstalována. Pokud ano, přejděte na Nastavení, vyberte „Zálohu“ a najděte tam aplikaci.

4. Mohu použít Smart Switch Samsung po počátečním nastavení?

Ano, můžete použít Smart Switch po počátečním nastavení nového telefonu. Je kompatibilní se zařízeními pro Android běžící na Android 4.3 nebo později, stejně jako zařízení iOS běžící na iOS 4.2.1 nebo později. Data můžete přenášet na Wi-Fi pomocí kabelu USB nebo pomocí PC nebo Mac.

5. Přepnu svou SIM kartu před nebo po nastavení nového telefonu?

Před převodem jakýchkoli dat se doporučuje přepnout vaši SIM kartu. Pokud přenesete data před vložením SIM karty, existuje šance ztrácet převedená data. Proto se doporučuje nejprve vyměnit SIM kartu.

6. Kdy bych měl vložit SIM kartu do nového telefonu?

Po rozbalení nového smartphonu Android vložte SIM kartu před zahájením počátečního nastavení. Tím zajistíte, že budete mít pracovní datové připojení a můžete volat po dokončení nastavení.

7. Jak mohu aktivovat telefon po dokončení nastavení?

Chcete -li aktivovat telefon po nastavení, zapněte svůj nový iPhone a vyberte buď rychlý start nebo nastavení ručně. Připojte se k Wi-Fi, postupujte podle pokynů a nastavíte ID obličeje, přístupový kód, přenos dat a přihlaste se pomocí vašeho Apple ID. Navíc můžete nastavit Siri, pokud je to žádoucí.

8. Jak dlouho trvá aktivaci nového telefonu?

Během přibližně 20 minut od aktivace by váš nový telefon měl být plně funkční. Chcete-li otestovat aktivaci, vypněte Wi-Fi a proveďte hlasový hovor, odesílejte a přijímáte textové zprávy, procházejte web a stáhněte si aplikaci.

Aktivuji svůj nový telefon před použitím Smart Switch?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vložíte SIM kartu do nového telefonu před použitím Smart Switch

Bez ohledu na zařízení, ze kterého přepínáte, nepřepněte si SIM kartu, dokud není celý přenos dokončen. Než začnete, budete se také chtít ujistit, že vaše staré zařízení i nové zařízení mají alespoň 20% výdrž baterie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktivuji svůj nový telefon po inteligentním přepínači

Připojte zařízení s kabelem USB telefony pomocí kabelu USB starého telefonu.Spusťte inteligentní přepínač na obou telefonech.Ve starém telefonu klepněte na Odeslat data a poté klepněte na kabel.Na novém telefonu klepněte na Přijměte data, vyberte typ zařízení, ze kterého přenášíte (i.E. Galaxy/Android) a poté klepněte na kabel.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktivuji Smart Switch Samsung

Zkontrolujte, zda se nainstalujte a začněte stahovat aplikaci, uvědomte si, že zařízení Galaxy S7 a S7 Edge mají předem nainstalovanou aplikaci Smart Switch pro nalezení tohoto výběrového nastavení a poté vyberte zálohu a

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít Smart Switch Samsung po nastavení

Poznámka: Chcete -li používat Smart Switch, musí váš telefon spustit Android 4.3 nebo iOS 4.2. 1 nebo později. Data můžete přenášet z zařízení Android a iOS přes Wi-Fi, kabelem USB nebo s PC nebo Mac.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přepnu SIM kartu před nebo po nastavení

Pokud přenesete svá data před vložením SIM, můžete vymazat vše, co jste přesunuli. Doporučujeme tedy nejprve vyměnit vaši SIM kartu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Při nastavování nového telefonu, kdy vložím SIM kartu

Po rozbalení zbrusu nového smartphonu Android je první věc, kterou byste chtěli udělat. Tímto způsobem budete připraveni zahájit volání a po dokončení počátečního nastavení budete mít připojení k pracovním datům.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktivuji svůj telefon po nastavení

Zkuste sledovat toto video na www.Youtube.com, nebo povolte JavaScript, pokud je zakázán ve vašem prohlížeči.Zapněte nový iPhone.Vyberte si rychlý start nebo nastavení ručně.Připojte se k Wi-Fi a sledujte výzvy.Postupujte podle pokynů a nastavíte ID obličeje a přístupové kódy.Přenos dat a aplikací.Přihlaste se k používání vašeho Apple ID.Nastavte Siri.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá aktivaci mého nového telefonu

Do 20 minut po aktivaci by měl váš telefon fungovat. Díky svému Wi-Fi, vyzkoušejte své hlasové připojení, text a data zadáním hovoru, odesláním (a přijetím) textové zprávy, procházením webu a stažením aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak převedu vše ze svého starého telefonu do svého nového telefonu Samsung

Do telefonu můžete vložit jeden konec. A pak druhý. Na konci své staré Samsung nyní, jakmile to uděláte, uvidíte na starém Samsungu Otevřete aplikaci pro USB. Zařízení stačí klepnout na Smart

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vše přenést ze svého starého telefonu do svého nového telefonu

Připojte oba telefony s kabelem, pokud používáte jeden, nebo k nabíjení, pokud odesíláte data bezdrátově. Otevřete aplikaci Smart Switch na obou telefonech, aplikace si můžete stáhnout z obchodu Google Play, pokud není předinstalována. Jdi do nastavení > Inteligentní přepínání na nový telefon. Vyberte přenos dat a klikněte na Pokračovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vložíte SIM před nastavením Samsung

Chcete -li použít svůj nový smartphone, jednoduše vložte SIM kartu a poté zapněte telefon stisknutím a držením tlačítka napájení na pravé straně telefonu, dokud nebudete cítit, jak to vibruje a objeví se logo Samsung. Telefon vás poté vyvolá počátečním nastavením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Předsílám si SIM kartu před přenosem dat

SIM karta není nutná pro přenos dat mezi telefony, takže můžete pokračovat v přenosu dat do svého nového telefonu i bez SIM karty v ní. Po dokončení procesu přenosu aktualizace a přenosu dat jednoduše vypněte svůj náhradní telefon, vložte novou SIM kartu a zapněte jej zpět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy bych měl dát svou SIM kartu do svého nového telefonu

Musíte se ujistit, že jste to přenesli ze svého starého telefonu do nového telefonu. Možná se tedy chystáte provést inteligentní přepínač nebo přenést svá data, kdy byste měli přenést tato. Takže můj

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když právě vložím svou SIM kartu do nového telefonu

Stručně řečeno, když vložíte SIM kartu do jiného telefonu, jediná data, která budou přenesena, jsou vaše vlastní telefonní číslo a možná několik textových zpráv a kontaktů uložených na SIM kartě. Zbytek vašich dat, včetně fotografií, videí a dalších souborů, zůstane na vašem starém telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím aktivovat svůj nový telefon

Pokud jste si koupili nový telefon z obchodu dopravce, pak se k vám s největší pravděpodobností aktivovalo. Pokud jste si zakoupili telefon použitý nebo jste si ho nechali nosičkou, je pravděpodobné, že ho budete muset aktivovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho musíte aktivovat nový telefon

Telefonní služba musí být aktivována do 14 dnů od odeslání nebo služby může být zrušena nebo přerušena, aby vaše informace chránila.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je můj nový telefon aktivován

Můžete navštívit https: // myaccount.Google.com/ zařízení-aktivita/ a poté klikněte na zařízení a zjistěte, kdy byl poprvé přístup k vašemu účtu Google. A můžete přejít na nastavení zařízení a kliknout na datum zařízení a zobrazit datum zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Aktivuje ji uvedení SIM karty do nového telefonu

Pokud nastavujete nový smartphone, budete provedeni počátečním procesem nastavení. Během tohoto procesu bude váš SIM obvykle aktivován pro váš nový telefon automaticky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přenosuje přepínač Smart Smart Smart

Pokud vás zajímá, máme všechny informace, které potřebujete o tom, jaký druh obsahu můžete přenést pomocí Smart Switch. Poznámka: Smart Switch umožňuje přenášet obsah ze zařízení Android a iOS pouze do zařízení Galaxy. Podporované položky se mohou změnit v závislosti na připojeném zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má textové zprávy s přenosem inteligentního přepínače

Můžeme tedy vidět, že existují omezení, jaký typ souborů můžeme přenést prostřednictvím aplikace Samsung Smart Switch. Také jsme zmínili, že můžeme přenášet zprávy, ale pouze textové zprávy. Pokud vás zajímá, "Mohu přenést zprávy Whatsapp prostřednictvím aplikace," Pak je odpověď ne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat před přepínáním telefonů

Nemusí se zdát důležité, ale mohou zabránit tomu, aby se během přenosu pokazilo cokoli.Nabijte telefony.Připojte se k Wi-Fi.Odolejte nutkání nastavit telefon, než dokončíte kroky jeden a dva.Připravte nějaké důležité přihlášení a hesla.Použijte SIM kartu.Obchodovat, ale počkejte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak převedu vše z mého starého Samsungu na můj nový Samsung

Do telefonu můžete vložit jeden konec. A pak druhý. Na konci své staré Samsung nyní, jakmile to uděláte, uvidíte na starém Samsungu Otevřete aplikaci pro USB. Zařízení stačí klepnout na Smart

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vložíte SIM kartu před nebo po aktivaci

Chrischak. Nezáleží na tom, ale budete muset nejprve plně aktivovat svůj účet, aby SIM bude fungovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu si jen koupit nový telefon a vložit do něj SIM kartu

Jsou to malé čipy vložené do mobilních telefonů, které je propojí se sítí nosiče a konkrétním uživatelským účtem (telefonní číslo). Většinu času, pokud si koupíte nový telefon, můžete přenést SIM kartu ze svého starého telefonu do nového a ponechat si telefonní číslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ztratím cokoli na svém telefonu, pokud dostanu novou SIM kartu

Ne. SIM karty neukládají data.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Debe ser por escrito un acuerdo de seguridad??
Next Post
Co je to pia mace?