15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je to Webroot Secureanywhere?

Shrnutí článku: Webroot Antivirus

1. Webroot je oceněná společnost s kybernetickou bezpečnost. Jejich cloudový program zastaví miliony hrozeb v reálném čase, aby pomohl chránit vaše podnikání a zákazníky.

2. Pokud chcete levné, bez-nepokojné antivirus, nemůžete se s Webrootem pokazit. Pokud však hledáte robustnější anti-malwarový program s dalšími bezpečnostními funkcemi, jako je vestavěná ochrana VPN nebo webová kamera, možná budete chtít prozkoumat další možnosti.

3. Chcete-li zkontrolovat, zda je Webroot nainstalován do vašeho počítače, poklepejte na ikonu zkratky Webroot na ploše nebo klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu Webroot v nabídce System Tray a vyberte Zobrazit stav zobrazení. Pokud nemůžete najít ikonu systémového zásobníku, můžete také otevřít nabídku Start Windows, kliknout na všechny programy (nebo programy), Webroot Secureanywhere a pak Webroot Secureanywhere znovu.

4. Webroot lze použít k instalaci ochrany na zařízeních se systémem Windows, MacOS, Android nebo iOS. Na Mac dostanete antivirus Webroot pro Mac a správce hesel. Instalace Windows a MacOS můžete spravovat nebo rozšířit ochranu na nové zařízení přihlášením na svůj účet Webroot Online.

5. Webroot Inc. je americká soukromá softwarová společnost pro kybernetickou bezpečnost a není ruskou společností.

6. Webroot a McAfee nejsou to samé. Během interního testování Webroot zjistil 70% vysazených hrozeb na zařízeních, zatímco McAfee vedl lépe s 80% detekcí hrozeb. Celkově je McAfee považován za lepší volbu pro digitální ochranu.

7. Webroot je nainstalován do vašeho počítače, aby chránil vaše uživatelská jména, čísla účtů a další osobní údaje před online hrozbami.

8. Ano, můžete z počítače odstranit Webroot. Chcete -li tak učinit, klikněte na “AppWiz.Cpl.„Pak vyberte řádkovou položku Webroot Secureanywhere a klikněte na odinstalaci. Pokud se Webroot SecuReanywhere původně neobjeví, klikněte na tlačítko Refresh, protože k tomu může dojít, pokud byl nedávno nainstalován Webroot.

Otázky:

1. Je Webroot legitimní společností?

Odpovědět: Ano, Webroot je legitimní společnost s kybernetickou bezpečností s více než deseti lety zkušeností v oblasti zpravodajských služeb s hrozbami a získala ceny za své služby.

2. Potřebuji webroot?

Odpovědět: Pokud hledáte nízkonákladový, ne-nepokoj antivirových řešení, může být Webroot dobrou volbou. Pokud však potřebujete pokročilé bezpečnostní funkce, jako je vestavěná ochrana VPN nebo webové kamery, možná budete chtít zvážit jiný antivirový software.

3. Jak mohu zkontrolovat, zda je na mém počítači nainstalován webroot?

Odpovědět: Existují dva způsoby, jak zkontrolovat, zda je na vašem počítači nainstalován Webroot. Na ploše můžete dvakrát kliknout na ikonu zkratky Webroot nebo klikněte na ikonu Webroot v nabídce zásobníku systému a vyberte Zobrazit stav zobrazení. Pokud nemůžete najít ikonu systémového zásobníku, můžete otevřít nabídku Start Windows, kliknout na všechny programy (nebo programy), Webroot Secureanywhere a pak Webroot Secureanywhere znovu.

4. K čemu mohu použít Webroot?

Odpovědět: Své licence Webroot můžete použít k instalaci ochrany na zařízeních se systémem Windows, MacOS, Android nebo iOS. Navíc na Mac získáte také antivirus Webroot pro Mac a správce hesel. Správné instalace můžete spravovat a rozšířit ochranu na nová zařízení přihlášením na svůj účet Webroot Online.

5. Je Webroot ruská společnost?

Odpovědět: Ne, Webroot není ruská společnost. Je to americká společnost v soukromém udržení kybernetické bezpečnosti, která poskytuje služby zabezpečení internetu pro spotřebitele a podniky.

6. Jsou Webroot a McAfee to samé?

Odpovědět: Ne, Webroot a McAfee nejsou to samé. Interní testování ukázalo, že Webroot detekoval 70% vysazených hrozeb na zařízení. Jako takový je McAfee považován za spolehlivější možnosti pro digitální ochranu.

7. Jaký je účel Webroot na mém počítači?

Odpovědět: Webroot je nainstalován do vašeho počítače, aby chránil vaše uživatelská jména, čísla účtů a další osobní údaje proti online hrozbám.

8. Mohu z počítače odstranit webroot?

Odpovědět: Ano, můžete z počítače odstranit Webroot. Chcete -li to udělat, přejděte na “AppWiz.Cpl “, vyberte řádkovou položku Webroot Secureanywhere a klikněte na odinstalaci. Pokud se Webroot SecuReanywhere původně neobjeví, klikněte na tlačítko Refresh, protože by to mohlo naznačovat, že Webroot byl nedávno nainstalován.

Co je to Webroot Secureanywhere?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Webroot legitimní společností

O Webroot Antivirus

Webroot je oceněná společnost s kybernetickou bezpečnost. Cloudový program Webroot zastaví miliony hrozeb v reálném čase, aby pomohl chránit vaše podnikání a zákazníky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji webroot

Pokud chcete levné, bez-nepokojné antivirus, opravdu se nemůžete s Webrootem pokazit. Ale pokud jste na honbě za robustnější anti-malwarový program, jako je například program, který přichází s vestavěnou VPN, ochranou webové kamery nebo jinými bezpečnostními funkcemi, možná budete chtít prohlédnout náš seznam nejlepších antivirových softwaru.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je na mém počítači nainstalován Webroot

Poklepejte na ikonu zkratky Webroot na ploše: Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu Webroot z nabídky systému System a poté klikněte na Zobrazit stav. Pokud nemůžete najít ikonu zásobníku systému, otevřete nabídku Start Windows, klikněte na všechny programy (nebo programy), Webroot Secureanywhere, pak Webroot Secureanywhere znovu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je použití Webroot

Své licence Webroot můžete použít k instalaci ochrany na zařízeních se systémem Windows, MacOS, Android nebo iOS. Na Mac dostanete Webroot Antivirus pro Mac plus správce hesel. Spravujete instalace Windows a MacOS nebo rozšiřujete ochranu na nové zařízení přihlášením na svůj účet Webroot online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Webroot ruská společnost

Webroot Inc. je americká soukromá společnost pro kybernetickou bezpečnost, která poskytuje zabezpečení internetu pro spotřebitele a podniky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Webroot a McAfee to samé

Během vlastního testování Webroot našel 70% vysazených hrozeb na zařízeních. Přesto McAfee vedl lépe jako bezpečnější varianta s 80% detekcí hrozeb. Zvažované všechny věci, McAfee je lepší volbou pro digitální ochranu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je Webroot a proč je to na mém počítači

Webroot chrání vaše uživatelská jména, čísla účtů a další osobní údaje před hrozbami online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu z počítače odstranit webroot

Klikněte na AppWiz. Cpl.

Vyberte řádkovou položku Webroot Secureanywhere a poté klikněte na odinstalaci. POZNÁMKA: Pokud se Webroot Secureanywhere původně neobjeví, klikněte na tlačítko Obnovit. K tomu může dojít, pokud byl Webroot nedávno nainstalován.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je zapnutý Webroot

Stav zařízení si můžete zkontrolovat z aplikace nebo z webu SecureAnywhere: Z aplikace zařízení: Ikona Webroot se zobrazí na domovském panelu zařízení (shora nebo dole). Indikátor na ikoně Webroot se změní na žlutou nebo červenou, když vás může mobil Secureanywhere upozornit na stav systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda Webroot chrání můj počítač

Chcete -li zobrazit stav zařízení: Přihlaste se na web Secureanywhere. Klikněte na tlačítko přejít na mobilní ochranu. Zobrazuje se konzola mobilní ochrany se stavovou kartou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Webroot vyroben v USA

Webroot Inc. je americká soukromá společnost pro kybernetickou bezpečnost, která poskytuje zabezpečení internetu pro spotřebitele a podniky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji webroot, pokud mám McAfee

McAfee a Webroot jsou efektivní antivirový software, který chrání vaše zařízení před infekcí malwaru a virů. Pokud dáváte přednost rychlému skenování a méně úložnému prostoru, můžete si vybrat Webroot. Pokud máte sklon vybrat produkt, který má více nezávislých testů, McAfee vám více vyhovuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych vypnout Windows Defender, pokud mám webroot

Správa firewall

Funguje s firewallem Windows, který monitoruje datový provoz přicházející do vašeho počítače. S zapnutým obou sekureanů a firewall Windows má vaše data úplná příchozí a odchozí ochrana. Neměli byste vypnout ani firewall Windows Firewall ani Firewall.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžu smazat webroot

Klikněte na Nastavení a poté vyberte základní konfiguraci. Zkontrolujte políčka vedle toho, abyste ukázali Webroot v nabídce Start a zobrazte Webroot v programech přidat/odebrat. Klikněte na Uložit vše. Po uložení nastavení opakujte kroky 1 a 2, poté znovu zkontrolujte políčka vedle toho, aby Webroot v nabídce Start ukázala a zobrazila Webroot v programech přidat/odebrat programy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vypnout webroot

Najděte ikonu agenta Webroot (W v zeleném kruhu) ve vašem systému System. Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu zásobníku systému a vyberte Ochranu. Objeví se výzva potvrzující, zda chcete vypnout. Klikněte na ANO.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Skenejte Webroot všechny soubory

Webroot pouze skenuje soubory, které jsou možné vektory infekce (ne všechny soubory ve vašem systému mohou dodat užitečné zatížení malwaru), protože nemá smysl skenovat každý soubor ve vašem systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je webroot bezpečný kdekoli legitimní

Webroot secureanywhere antivirové vazby pro ne. 5 V našem nejlepším antivirovém softwaru z hodnocení 2022. Webroot je dceřinou společností Carbonite, která je zase dceřinou společností OpenText, která poskytuje společnostem software pro správu podnikových informací, včetně bezpečnostního softwaru,.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych odinstalovat McAfee před instalací Webroot

Rogte, není třeba odinstalovat McAfee po instalaci Webroota, ale Webroot je mnohem rychlejší než McAfee a odinstalace McAfee může skutečně urychlit váš počítač. Všechny aktualizace, které Webroot dělá, jsou automatické, takže obdržíte jakékoli aktualizace, které budou k dispozici během období vaší licence.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělají Norton a Webroot to samé

Norton 360 nabízí ochranu v reálném čase, zálohování Cloud PC (2 GB), firewall a správce hesel za 19 $.99/rok. Mezitím Webroot poskytuje rychlé skenování, ransomware a ochranu identity, ochranu proti phishingu v reálném čase, firewall a monitorování síťového připojení počínaje 25 USD.99/rok.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Konflikční konflikt Windows s Webrootem

Toto řešení se týká Webroot Secureanywhere

Secureanywhere je kompatibilní s jiným bezpečnostním softwarem, včetně Windows Defender. Pokud byste chtěli více informací o tom, proč je Webroot kompatibilní s jinými antivirovými programy, klikněte zde.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete deaktivovat webroot

Vypněte Webroot Secureanywhere

Kliknutím na šipku v pravém dolním rohu obrazovky vyhledejte ikonu Secureanywhere ve vašem zásobníku systému. Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu zásobníku systému a vyberte Ochranu. Objeví se výzva potvrzující, zda chcete vypnout. Klikněte na ANO.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou McAfee a Webroot to samé

Během vlastního testování Webroot našel 70% vysazených hrozeb na zařízeních. Přesto McAfee vedl lépe jako bezpečnější varianta s 80% detekcí hrozeb. Zvažované všechny věci, McAfee je lepší volbou pro digitální ochranu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji Webroot a McAfee na svém počítači

McAfee a Webroot jsou efektivní antivirový software, který chrání vaše zařízení před infekcí malwaru a virů. Pokud dáváte přednost rychlému skenování a méně úložnému prostoru, můžete si vybrat Webroot. Pokud máte sklon vybrat produkt, který má více nezávislých testů, McAfee vám více vyhovuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Webroot ve vlastnictví McAfee

McAfee se stal hlavním hráčem vytvořením množství produktů určených k boji proti počítačové kriminalitě. Společnost Webroot byla založena v roce 1997 a poskytuje ochranu antiviru pro podniky i spotřebitele po celém světě. Webroot a jeho mateřská společnost, Carbonite, byly získány společností OpenText v roce 2019.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es la VPN más anónima??
Next Post
Co je Fiori?