15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu, aby můj reflektorový prsten vydržel déle?

Článek pojednává o tom, jak ovládat a přizpůsobit světla na Ring Refterlight a Floadlight Cameras. Poskytuje pokyny pro úpravu plánů zařízení a rozvrhů světla prostřednictvím aplikace Ring App. Navíc vysvětluje, jak udržet světla rozsvícená po delší dobu a faktory, které mohou ovlivnit výdrž baterie reflektoru.

1. Souhrn:

Ovládání světel na Ring Refterlight a Floadlight Cameras

V tomto článku se naučíte, jak ovládat a přizpůsobit světla na kamerech Ring Refterlight a Floadlight. Pokyny zahrnují úpravy zařízení a světelných plánů prostřednictvím aplikace Ring. Získáte také nahlédnutí do prodloužení trvání světel a pochopení výdrže baterie.

2. Klíčové body:

  • Světla baterie baterie reflektorů: Otevřete aplikaci prstenu, přejděte na zařízení, vyberte požadovanou baterii reflektoru, klepněte na plán zařízení a poté rozsvítí.
  • Ovládání světelného světla vačky: Otevřete aplikaci prstenu, přejděte na zařízení, vyberte požadovanou vačce Floadlight Cam, klepněte na plán zařízení a poté Světelné plány.
  • Prodloužení trvání světla: Přejděte na nastavení zařízení, klikněte na nastavení světla a vyberte zóny pohybu pro světla. Upravte možnost „Po pohybu udržujte světla pro“ možnost nastavit požadovaný čas.
  • Životnost baterie kruhu reflektoru: Při normálním používání trvá Ring Referlight asi rok na jedné sadě baterií. Mezi faktory ovlivňující výdrž baterie patří nastavení, použití a povětrnostní podmínky.
  • Ovládání světla světlometů prstenu: Prstenový světlomet může být ručně zapnut/vypnuto přes aplikaci prstenu nebo nastavit pro automatické napsané/vypnulé plány.
  • Odstraňování potíží s reflektorem automatického vypnutí: Zkontrolujte automatické vypnutí ovládání v aplikaci Ring a ujistěte se, že je nastaven správný čas. Nechte oblast po dobu 10 minut, aby se světla resetovala bez jejich spuštění.
  • Odstraňování potíží Automaticky vypnutí: Podobně jako u řešení problémů s reflektorem, ověřte automatické vypnutí ovládání a dejte světel čas na resetování bez jakéhokoli spuštění.

3. Jak mohu udělat svůj prsten reflektor zůstat déle?

Chcete -li prodloužit dobu trvání vašeho reflektoru prstenu, postupujte podle těchto kroků:

  1. Otevřete aplikaci prstenu.
  2. Klepnutím na tři řádky vlevo nahoře otevřete nabídku.
  3. Vyberte “Zařízení.”
  4. Vyberte požadovanou baterii Refterlight Cam.
  5. Klepněte na “Plán zařízení.”
  6. Klikněte na “Světelné plány.”

Úprava rozvrhů světla vám umožní přizpůsobit, jak dlouho zůstane reflektor po detekování pohybu.

4. Jak mohu způsobit, že můj prsten je déle?

Chcete -li přizpůsobit světla na vačce Flowleght Light, postupujte podle těchto kroků:

  1. Otevřete aplikaci prstenu.
  2. Klepnutím na tři řádky vlevo nahoře otevřete nabídku.
  3. Vyberte “Zařízení.”
  4. Vyberte si požadovanou vačce světlometů.
  5. Klepněte na “Plán zařízení.”
  6. Klikněte na “Světelné plány.”

Úpravou rozvrhu světla můžete určit dobu trvání světel světlíků po detekci pohybu.

5. Jak udržuji své prsten na více než 30 sekund?

Chcete -li udržet svůj prsten na delší dobu, postupujte podle těchto kroků:

  1. Vyberte zařízení a přejděte do nastavení zařízení.
  2. Klikněte na “Nastavení světla.”
  3. Vyberte „pohybové zóny pro světla.”
  4. Nastavte požadovaný vzorec světla.
  5. Přejděte na spodní část stránky.
  6. Upravte možnost „After Motion, udržujte světla zapnutá“ na svou preferovanou dobu trvání mezi 30 sekundami až 15 minutami.

6. Jak dlouho vydrží reflektory?

Ring Referlight Cam je navržen tak, aby vydržel přibližně rok na jedné sadě baterií při normálním použití. Skutečná životnost baterie může být ovlivněna nastavením, vzory využití a povětrnostními podmínkami. Jak se baterie vyčerpá, jas může snížit. Doporučuje se používat standardní alkalické baterie v baterii Floadlight.

7. Můžete nastavit Ring Reffing, abyste zůstali na?

Ano, můžete udržet prsten světlo. Máte možnost jej ručně ovládat pomocí aplikace pro prsteny nebo nastavit automatický plán zapnutí/vypnutí podle vašich preferencí.

8. Proč můj prstenský reflektor stále chodí?

Pokud máte problémy s vypnutím vašeho kruhového reflektoru, zkuste následující kroky odstraňování problémů:

  • Zkontrolujte automatické vypnutí ovládací prvky v nastavení zařízení v aplikaci Ring.
  • Zajistěte, aby byl čas na ovládání správně nastaven.
  • Nechte oblast po dobu nejméně 10 minut, aby se světla resetovala bez spuštění.
  • Vraťte a zkontrolujte, zda se světla nečekaně vypnou.

9. Můžete nastavit prsten světlomet, abyste zůstali?

Ano, prsten může být nastaven tak, aby zůstal. Máte možnost ji ručně ovládat pomocí aplikace pro prsteny nebo nastavit automatický plán zapnutí/vypnutí na základě vašich preferencí.

10. Proč můj prsten světlomet stále chodí?

Pokud se váš prsten Floodlight neustále vypne, zkuste následující kroky odstraňování problémů:

  • Zkontrolujte automatické vypnutí ovládací prvky v nastavení zařízení v aplikaci Ring.
  • Ověřte, zda je čas na ovládání správně nastaven.
  • Nechte oblast přibližně 10 minut, aby se světla resetovala, aniž by byla spuštěna.

Jak mohu udělat svůj reflektor vydržet déle?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu udělat svůj prsten reflektor zůstat déle

Ovládání světel na vačce Spotlight Batteryopen vaši aplikaci prstenu.Klepněte na tři řádky vlevo nahoře.Klepněte na zařízení. Klepnutím na baterii Referlight Cam, kterou chcete upravit.Klepněte na Plán zařízení.Klepněte na plány světla.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu způsobit, že můj prsten je déle

Ovládání světlometů a nastavení světla na vašem Floadlighttapu Tři řádky vlevo nahoře v aplikaci Prsten: Klepněte na zařízení. Vyberte vačkou světlíků, kterou chcete upravit.Klepněte na dlaždici plánu zařízení.Klepněte na plány světla.Postupujte podle pokynů v aplikaci Ring a přizpůsobte si své světelné plány.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak udržuji své prsten na více než 30 sekund

Poté, co vyberete zařízení a přejdete do nastavení zařízení, klikněte na nastavení světla a pak překvapivě, pohybové zóny pro světla. Tam byste měli být schopni nastavit požadovaný vzorec světla, a ve spodní části stránky je: Po pohybu udržujte světla zapnutá: Se seznamem časů od 30 sekund do 15 minut.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží reflektory

Ring Spotlight je navržen tak, aby vydržel asi rok na jedné sadě baterií při normálním použití. Životnost baterie závisí na nastavení zařízení, použití a dalších faktorech, jako je počasí. Jas se může snižovat, jakmile je výdrž baterie vyčerpána. Prsten doporučuje používat standardní alkalické baterie v baterii Floodlight.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete nastavit Ring Reffing, abyste zůstali na

Ano, prsten může zůstat dál. Zapněte a vypněte a vypněte aplikaci prstenu nebo nastavte automatický plán zapnutí/vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prstenský reflektor stále chodí

Zkontrolujte své automatické vypnutí ovládací prvky v ovládacích prvcích zařízení v aplikaci Ring. Možná jste nesprávně nastavili čas na ovládání. Vyjměte se z rovnice. Nechte oblast po dobu 10 minut, aby se světla poskytla čas na resetování, aniž byste je spustili a poté se vrátí a zkontrolujte světla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete nastavit prsten světlomet, abyste zůstali

Ano, prsten může zůstat dál. Zapněte a vypněte a vypněte aplikaci prstenu nebo nastavte automatický plán zapnutí/vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prsten světlomet stále chodí

Zkontrolujte své automatické vypnutí ovládací prvky v ovládacích prvcích zařízení v aplikaci Ring. Možná jste nesprávně nastavili čas na ovládání. Vyjměte se z rovnice. Nechte oblast po dobu 10 minut, aby se světla poskytla čas na resetování, aniž byste je spustili a poté se vrátí a zkontrolujte světla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč prsten zaznamenává jen 30 sekund

Standardní maximální výchozí čas pro zvonek na prsteny je 30 sekundy kvůli baterii. Protože všechny video zvonky jsou napájeny na baterii (prsten pro zvon pro je jedinou výjimkou), pevně připojená možnost jen „pramínek“ baterie, ale je to baterie, která skutečně pohání zvonek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik hodin vydrží LED reflektory

Žárovky LED poskytují v regionu 50 000 hodin světla, s některými značkami se může pochlubit až 100 000 hodin. Obecně platí, že pokud používáte světla každý den po dobu 10 hodin, LED by vám měly dobře sloužit po dobu pouhých 14 let. I když se rozlšíte na horní část žárovky, LED stále provádějí atraktivní investici.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je prsten reflektor nebo světlomet lepší

Ultra-Bright: Pokud máte maximální jas, je také lepší volba. I když se rozhodnete pro kabelové spojení na centru pozornosti.8krát jasnější než reflektor. Celková kvalita obrazu je v noci lepší a jasnější kvůli dalšímu jasu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsem vyhrál mé prstencové světlo

Zkontrolujte své automatické vypnutí ovládací prvky v ovládacích prvcích zařízení v aplikaci Ring. Možná jste nesprávně nastavili čas na ovládání. Vyjměte se z rovnice. Nechte oblast po dobu 10 minut, aby se světla poskytla čas na resetování, aniž byste je spustili a poté se vrátí a zkontrolujte světla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho zůstávají světelná světla prstenu

Ve výchozím nastavení zůstává světla Ring Floadlight Cam zapnutá po dobu 30 sekund po detekování pohybu. To je však plně nastavitelné. Například, pokud nechcete, aby se světla vůbec rozsvítila, můžete spustit aplikaci pro prsteny, přejít do vačky Slowlight, přejděte do nastavení zařízení a poté nastavení světla: Co je to takto

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zajistím, aby moje prstencová kamera nahrávala nepřetržitě

Klepněte na délku nahrávání videa.Chcete -li zaznamenat, dokud je detekován pohyb, zvolte Auto. Délka vašich nahrávek se bude lišit v souvislosti s tímto nastavením.Po dobu pevné délky deaktivujte auto a vyberte 50, 60, 90 nebo 120 sekund.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak může moje prstencová kamera nahrávat celý den

Ringové kamery neustále nezaznamenávají a neukládají záběry z vašeho majetku, když tam nejste. Místo toho je kamerový systém nastaven na zaznamenávání a ukládání záběrů, když je detekována jakákoli forma pohybu. Pokud chcete neustále monitorovat svůj domov, musíte se zaregistrovat do plánu prémiového plánu společnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje LED světla tak rychle vyhoří

Na rozdíl od žárovek v žárovkách nevytvářejí LED světlo pomocí tepla. To je součást toho, co je činí tak energeticky účinnými. Nevýhodou je, že jejich komponenty mohou být citlivé na přehřátí, což může způsobit předčasné spálení předčasně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu prodloužit, aby moje LED světla vydržela

4 způsoby, jak prodloužit LED LED LED LED světla, když se nepoužívají.Vyvarujte se často zapínání a zapnutí světla.Senzory obsazenosti & Přepínače pohybu.Prodloužit průměrnou životnost LED žárovek s časovanými spínači světla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je nejlepší místo pro Ring Refterlight Cam

Cam reflektoru funguje skvěle na úrovni očí, nebo mírně vyšší. Na devíti stopách od země může vaše reflektorová vačka pokrýt širokou vizuální oblast a také zachytit HD video návštěvníků. Když je reflektorová vačka namontována příliš vysoko, často se prudce nakloní dolů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvají světla prstenu

Britská baterie prstenu je navržena tak, aby vydržela asi rok na jedné sadě baterií při normálním použití. Životnost baterie závisí na nastavení zařízení, použití a dalších faktorech, jako je počasí. Jas se může snižovat, jakmile je výdrž baterie vyčerpána. Prsten doporučuje používat standardní alkalické baterie v baterii Floodlight.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho by mělo prsten světlo zůstat zapnuto

Ve výchozím nastavení zůstává světla Ring Floadlight Cam zapnutá po dobu 30 sekund po detekování pohybu. To je však plně nastavitelné. Například, pokud nechcete, aby se světla vůbec rozsvítila, můžete spustit aplikaci pro prsteny, přejít do vačky Slowlight, přejděte do nastavení zařízení a poté nastavení světla: Co je to takto

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prsten stále chodí

Jedním jednoduchým důvodem, proč váš prstenový zvonek neustále zvoní, je způsoben tlačítkem na vašem prstencovém zařízení. Jak se na tlačítku hromadí nečistoty a špína, může se někdy uložit na místě, což způsobí opakovaně zvoní. Zkuste vyčistit tlačítko látkou, abyste odstranili veškerou přebytečnou nečistotu a mastnotu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prsten náhodně přestane nahrávat

Funkce zastavení pohybu pro vaše nahrávky videa automaticky zastaví záznam poté, co prstencové zařízení začne detekovat pohyb. Zařízení se zastavují po 20 sekundách pro zařízení provozovaná baterií, i když jsou fyzicky nainstalována jako pevně zapojená a 60 sekund pro tvrdá zařízení bez možnosti baterie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho prstencové kamery udržují záběry

Obecně platí, že v závislosti na tom, ve které zemi žijete, jsou nahrávky, které jsou v aplikaci Cloud/Ring, vedeny nejméně 30 dní, než jsou smazány. V USA jsou videa uložena až 60 dní. V EU/Velké Británii je maximální doba skladování 30 dní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete prodloužit čas nahrávání prstenu

Vaše aplikace pro prsteny vám dává sílu ovládat, jak dlouho vaše prstencová zařízení zaznamenávají události. Snížením nebo zvýšením délky nahrávání videa si můžete vybrat delší dobu, abyste viděli více každé události nebo méně času nahrávání, abyste mohli zachovat výdrž baterie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu svůj prsten nahrávat po celou dobu

Ringové kamery neustále nezaznamenávají a neukládají záběry z vašeho majetku, když tam nejste. Místo toho je kamerový systém nastaven na zaznamenávání a ukládání záběrů, když je detekována jakákoli forma pohybu. Pokud chcete neustále monitorovat svůj domov, musíte se zaregistrovat do plánu prémiového plánu společnosti.

[/WPRemark]

Previous Post
¿El monitoreo de crédito es gratuito??
Next Post
Může půjčka aplikace blokovat můj bvn?