15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fantastisk loftsinteriør – Penthouse med flodudsigt

moderne-lofts-interiør-flod-udsigt-penthouse

Loft interiør der skal være sammenhæng mellem stilen og det generelle koncept, men der bør også være et romantisk element, der ville gøre lejligheden unik og adskilt. Lejligheden skal være hyggelig og behagelig for beboerne. Det er præcis, hvad der er opnået i et loftsrum i New York.

Romantisk atmosfære fra loftslejlighedens interiør

moderne-lofts-interiør-flod-udsigt-penthouse-soveværelse

At Loft interiør er stilfuld og taler for en smag i møblerne og opmærksomhed på detaljer. Det har to etager, hvoraf den første var struktureret som en klassisk lejlighed og tilbyder den komfort og bekvemmelighed, man kunne forvente. De hyppigst anvendte værelser hver dag er stuen, spisestuen og køkkenet – projekteret som separate rum, hver med sin egen idé. Det generelle udseende taler for en kunstfølelse med særskilt udvalgte kunstelementer. Klaveret i stuen fremhæver interiøret og væglamperne er omdrejningspunktet i designet. En kombination af originalitet.

Originale kunstværker i det moderne loftslejlighed interiør

moderne-lofts-interiør-kunstværker

Kombinationen af ​​de forskellige designelementer er gennemtænkt, og der er måder at opnå et fremragende slutresultat. Træskabet mellem spisestuen og køkkenet er perfekt, hvilket skaber et tilstødende mellemrum mellem de to rum. De store vinduer sikrer gode lysforhold og får rummene til at fremstå rummelige og behagelige. Det romantiske element indsættes gennem overetagen, som kan nås ved hjælp af en stige. Det er udelukkende lavet af aluminium og glas, og det er dybest set et loft, et sted at sove. En friluftsseng omgivet af telys er en drøm, der går i opfyldelse for enhver romantisk person, der elsker at drømme og sove under stjernerne. Det er muligt for os at møde denne glædes konge, når vi har muligheden og en idé til vores egen  Loft interiør at have.

B. Angelov

River View Penthouse fra Carol Maryan Arkitekter

Omdrejningspunkt – klaveret i stuen

moderne-lofts-interiør-stue-klaver

Køkken i landlig stil

moderne-lofts-interiør-køkken-landsted stil

blå fliser

moderne-lofts-interiør-badeværelse

Loft indvendigt badeværelse

Stige til overetagen

moderne-lofts-indvendig-stige-over-etage

Previous Post
Imponerende moderne kunstinstallation inspireret af Lotus
Next Post
Gynge med abstrakt design lavet af metal “Kodama Zome”