15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu prohledat svou historii podle data?

ISP uire, aby vedli záznamy po dobu minimálně 12 měsíců. Je však důležité si uvědomit, že to platí pouze pro záznamy poskytovatele internetových služeb, nikoli historii vašeho prohlížeče. Vaše historie prohlížení je obvykle uložena na vašem zařízení a může být kdykoli vyčištěna nebo smazána.

Jak mohu zobrazit a smazat historii prohlížení chromu?

Chcete -li zobrazit a smazat historii prohlížení Chrome na zařízení Android, postupujte podle těchto kroků:

1. Otevřete aplikaci Chrome na telefonu nebo tabletu Android.
2. Klepněte na tlačítko více, které se obvykle nachází v pravém horním rohu (tři vertikální tečky).
3. Vyberte historii z nabídky, která se objeví.
4. Pokud je váš adresní řádek na dně, přejděte nahoru na adresním řádku, abyste odhalili historii.
5. Chcete -li navštívit web, klepněte na záznam v seznamu historie. Chcete -li otevřít web na nové kartě, dotkněte se a podržte záznam.
6. Pokud chcete smazat konkrétní položku, přejeďte přejeďte doprava a klepněte na smazání.
7. Chcete -li vyčistit celou historii prohlížení, klepněte na tlačítko Clear Tlawshing Data ve spodní části obrazovky. Vyberte časový rozsah a typy dat, které chcete smazat, a poté klepněte na vymazání dat.

Jak mohu prohledat Google podle data?

Chcete -li Google prohledat konkrétní datum nebo v rámci vlastního rozsahu data, postupujte podle těchto kroků:

1. Proveďte pravidelné vyhledávání Google zadáním dotazu do vyhledávacího pole.
2. Klikněte na tlačítko Nástroje, které je umístěno pod vyhledávacím polem a vpravo (vypadá to jako zařízení nebo trychtýř).
3. V rozbalovací nabídce, která se objeví, klikněte na libovolný rozbalovací možnost.
4. Vyberte požadovaný filtr ze seznamu, například za poslední 24 hodin, minulý týden atd. Alternativně vyberte vlastní rozsah a zadejte řadu dat.
5. Po výběru požadovaného filtru nebo vlastního rozsahu Google aktualizuje výsledky vyhledávání tak, aby odpovídaly vašim kritériím.

Jak daleko mohu prohledat svou chromovou historii?

Chcete -li hledat konkrétní datum ve své historii chromu, můžete navštívit myaktivitu.Google.Com web. Tato možnost umožňuje prohlížet historii chromu starší než 90 dnů. Mějte však na paměti, že to vyžaduje přihlášení k vašemu účtu Google a přístup na stránku mé aktivity:

1. Otevřete svůj webový prohlížeč a přejděte na Myactivity.Google.com.
2. Pokud je vyzván, přihlaste se ke svému účtu Google.
3. Na stránce mé aktivity uvidíte časovou osu své činnosti organizované podle data.
4. Vyhledávací lišta můžete použít v horní části stránky k vyhledávání konkrétních klíčových slov nebo webových stránek.
5. Chcete -li zobrazit historii prohlížení pro konkrétní datum, klikněte na datum na časové ose.
6. Můžete procházet svou aktivitou pro tento den nebo použít vyhledávací lištu k dalšímu zúžení výsledků.

Jak daleko zpět jde historie safari?

Doba, po kterou Safari udržuje historii prohlížení, závisí na vašem zařízení. Na Mac může být vaše historie prohlížení uložena až rok. Na některých modelech iPhone, iPad a iPod a iPod však Safari může udržovat historii prohlížení po dobu jednoho měsíce.

Chcete -li změnit, jak často Safari odstraňuje položky z vaší historie na Mac, postupujte podle těchto kroků:

1. Otevřete Safari na vašem Mac.
2. Klikněte na Safari v horním panelu nabídky a vyberte předvolby.
3. V okně předvolby klikněte na kartu General.
4. V rámci možnosti „Odebrat položky historie“ vyberte požadovaný časový rámec z rozbalovací nabídky.
5. Po jednom dni, po jednom týdnu, po dvou týdnech, po jednom měsíci nebo po jednom roce si můžete vybrat vyčistit položky historie ručně po jednom dni, po jednom týdnu, po dvou týdnech.

Jak najdu starou historii prohlížení na mém iPhone nebo iPadu?

Chcete -li najít starou historii prohlížení na iPhone nebo iPad pomocí Safari, postupujte podle těchto kroků:

1. Otevřete aplikaci Safari na vašem zařízení.
2. Klepněte na tlačítko záložky/historie umístěné ve spodní části obrazovky. Vypadá to jako ikona otevřená kniha.
3. V zobrazení záložek klepněte na kartu historie.
4. V horní části sekce historie uvidíte vyhledávací pole označené „Historie vyhledávání.„Klepnutím na to otevřete pole vyhledávání.
5. Zadejte svůj vyhledávací dotaz a najděte konkrétní stránky v historii prohlížení.
6. Můžete klepnout na libovolný záznam v seznamu historie a znovu navštívit tuto webovou stránku.

Jak mohu třídit výsledky vyhledávání iPhone podle data?

Chcete -li třídit výsledky vyhledávání iPhone podle data v Safari, postupujte podle těchto kroků:

1. Proveďte vyhledávání v Safari zadáním dotazu do vyhledávacího panelu.
2. Po vyhledání něčeho uvidíte možnost „Nástroje“ na konci lišty opce. Klepněte na to.
3. Pod prvním se objeví sekundární nabídka s možností filtrování.
4. Klepnutím na „kdykoli“ filtrujete výsledky vyhledávání podle předdefinovaného rozsahu data.
5. Z rozbalovací nabídky vyberte požadovaný časový rámec, například za poslední 24 hodin nebo vlastní rozsah.
6. Safari aktualizuje výsledky vyhledávání a zobrazí pouze stránky z vybraného časového rámce.

Jak filtruji vyhledávání Google podle nejnovějších?

Chcete -li filtrovat vyhledávání Google podle posledních výsledků, postupujte podle těchto kroků:

1. Všimněte si položek nabídky umístěné těsně pod políčko vyhledávání Google, až na pravou stranu.
2. Klikněte na možnost „Nástroje“. Toto otevře sekundární menu těsně pod prvním.
3. V sekundární nabídce uvidíte různé možnosti filtrování, které upřesňují výsledky vyhledávání.
4. Hledejte filtr související s dnem nebo časem, například „jakýkoli čas“ nebo „vlastní rozsah vlastního.”
5. Kliknutím na požadovaný filtr jej vyberte.
6. Google aktualizuje výsledky vyhledávání a zobrazí pouze stránky, které odpovídají vybranému datu nebo časovému rozsahu.

Jak dlouho vydrží historie prohlížení?

Doba, po kterou trvá historie prohlížení, závisí na několika faktorech, včetně vašeho zařízení, prohlížeče a poskytovatele internetových služeb (ISP).

Pro záznamy ISP, u.S. Vláda vyžaduje, aby poskytovatelé internetových služeb vedli záznamy o historii internetu zákazníků po dobu minimálně 90 dnů. Ve Velké Británii a Evropské unii jsou poskytovatelé internetových služeb vedeni k vedení záznamů po dobu minimálně 12 měsíců.

Je však důležité si uvědomit, že to platí pouze pro záznamy vašeho poskytovatele internetových služeb, nikoli historii prohlížeče. Historie prohlížení je obvykle uložena na vašem zařízení a máte kontrolu nad tím, jak dlouho to trvá. Historii prohlížení můžete kdykoli vyčistit nebo smazat.

Jak mohu prohledat svou historii podle data?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu svou minulou historii prohlížení

Pohled & Odstraňte svůj Chrome Wrowsing Historyn svůj telefon nebo tablet Android, otevřete aplikaci Chrome .Vpravo nahoře klepněte na více. Dějiny. Pokud je váš adresní řádek na dně, přejděte na adresu adresy.Chcete -li navštívit web, klepněte na položku. Chcete -li otevřít web na nové kartě, dotkněte se a podržte záznam. Vpravo nahoře klepněte na více.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu prohledat Google podle data

Někdy možná budete chtít najít pouze informace zveřejněné v konkrétním časovém rámci. Chcete -li omezit výsledky Google podle data, klikněte na nástroje, poté klikněte na kdykoli a vyberte filtr nebo vlastní datový rozsah, který vás zajímá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko zpět mohu hledat historii chromu

Zobrazit historii na Google Chrome

I když nebudete mít snadný způsob, jak hledat konkrétní datum v historii chromu, můžete tak učinit, pokud navštívíte myctivity.Google.Com web. Tato možnost také pomáhá, pokud potřebujete prohlížet historii chromu starší než 90 dnů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko zpět jde historie safari

Váš Mac může udržovat historii prohlížení tak dlouho jako rok, zatímco některé modely iPhone, iPad a iPod Touch udržují historii prohlížení po dobu jednoho měsíce. Chcete -li změnit, jak často vaše MAC odstraňuje položky z vaší historie, viz změna obecného nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu starou historii prohlížení na mém iPhone

Krok 1: Otevřete aplikaci Safari na vašem iPhone nebo iPadu a poté klepněte na tlačítko záložky/historie. Vypadá to jako ikona otevřené knihy. Krok 2: Klepněte na kartu knihy a poté přejděte do sekce historie. Krok 3: V horní části sekce historie klepněte na vyhledávací pole označené „Historie vyhledávání“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu třídit výsledky vyhledávání iPhone podle data

Po vyhledávání něčeho najdete možnost „nástrojů“ na konci lišty opcí. Po klepnutí na „nástroje“ uvidíte, že pod ní se objeví další lišta s možnostmi filtrování. Klepnutím na „kdykoli“ filtrujete výsledky vyhledávání podle předdefinovaného rozsahu data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak filtruji vyhledávání Google podle nejnovějších

Nejprve si všimněte položek nabídky těsně pod vyhledávacím polem Google až na pravou stranu. Klikněte na položku nástrojů. Tím se otevře sekundární menu těsně pod prvním na sekundárním

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží historie prohlížení

U.S. Vláda vyžaduje, aby poskytovatelé internetových služeb vedli záznamy o historii internetu zákazníků po dobu minimálně 90 dnů, zatímco Spojené království a Evropská unie vyžadují, aby poskytovatelé internetových služeb vedli záznamy pro prohlížení až 12 měsíců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přeskočím na rande v historii chromu

Na adresní liště zadejte „myactivity.Google.com ”(bez uvozovek), poté stiskněte klávesu Enter. Na domovské stránce klikněte na „Web & Aktivita aplikace.„Na stránce ovládacích prvků aktivity přejděte dolů a klikněte na„ Spravovat celý web & Aktivita aplikace.“V rámci„ Prohledejte svou aktivitu “, klikněte na„ Filtr podle data & Produkt.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám starou historii safari

Zkontrolujte, zda je historie prohlížení uložena v iCloud: Otevřete Safari a klikněte na "Dějiny" na panelu nabídek a poté vyberte "Zobrazit veškerou historii." Pokud zde vidíte svou smazanou historii prohlížení, znamená to, že je stále uložena v iCloud a můžete ji obnovit vypnutím iCloud synchronizace pro Safari a poté ji zapnout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko zpět jde historie procházení iPhone

Safari udržuje pouze poslední měsíc své historie, pokud není na kartě Obecné pokyn jinak svých preferencí. Pokud máte dřívější zálohu, zkontrolujte jeho verzi historie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko zpět chodí historie safari na iPhone

Váš Mac může udržovat historii prohlížení tak dlouho jako rok, zatímco některé modely iPhone, iPad a iPod Touch udržují historii prohlížení po dobu jednoho měsíce. Chcete -li změnit, jak často vaše MAC odstraňuje položky z vaší historie, viz změna obecného nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím veškerou historii na safari

Podívejte se na webové stránky, které jste navštívili, jste navštívili v aktuálním okně nebo na kartě: klikněte na tlačítko Zpět nebo tlačítko Forward na panelu nástrojů (nebo použijte dotykový panel).Podívejte se na delší seznam nedávno navštívených webových stránek: Klikněte na nabídku historie.Podívejte se na všechny webové stránky ve vaší historii prohlížení: Vyberte historii > Zobrazit veškerou historii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu filtrovat výsledky vyhledávání podle data

Stiskněte tlačítko Nástroje pod vyhledávacím panelem. Měli byste vidět, jak se objevují dva rozpady, označeny jako nedávné a tříděné podle relevance. Oba tyto vyhledávací nástroje vám mohou pomoci zúžit věci. První omezuje váš SERP na omezenou dobu; Můžete si vybrat posledních 24 hodin a najít stránky aktualizované během posledních 24 hodin.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu třídit výsledky vyhledávání podle nejnovějších

Před více než rokem je druhý seznam od ledna 2015. Třetí je poměrně nedávný sotva více než měsíc starý. Ale není to přesně to, co hledám, recenze televize. Ale ne

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete filtrovat vyhledávání Google podle data

Stiskněte tlačítko Nástroje pod vyhledávacím panelem. Měli byste vidět, jak se objevují dva rozpady, označeny jako nedávné a tříděné podle relevance. Oba tyto vyhledávací nástroje vám mohou pomoci zúžit věci. První omezuje váš SERP na omezenou dobu; Můžete si vybrat posledních 24 hodin a najít stránky aktualizované během posledních 24 hodin.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu třídit výsledky vyhledávání Google podle data

Na ovládacím panelu klikněte na Funkce vyhledávání a poté klikněte na Advanced. V sekci preference vyhledávání na konci stránky vyberte zaškrtávací políčko Enable Corditing. Ve výchozím nastavení programovatelné vyhledávací stroj umožňuje třídění výsledků podle relevance a do data. Pokud je to vše, co chcete, klikněte na Uložit změny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá historie clearing opravdu jasná historie

Historie prohlížení: Vymazání historie prohlížení Odstraní následující: Webové adresy, které jste navštívili, jsou ze stránky historie odstraněny. Zkratky na tyto stránky jsou odstraněny z nové stránky karty. Předpovědi adresního řádku pro tyto webové stránky již nejsou zobrazeny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často byste měli vyčistit historii vyhledávání

Je nejlepší smazat historii vyhledávání nejméně dvakrát měsíčně, aby se snížilo šance na hacknutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je zkratka historie chromu

Okna & Linux

Akce Zkratka
Otevřete správce záložek Ctrl + Shift + O
Otevřete stránku historie na nové kartě Ctrl + h
Otevřete stránku stahování na nové kartě Ctrl + J
Otevřete správce úloh Chrome Shift + Esc

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je datum a čas v Chrome

Vyberte Nastavení . Přejděte dolů a vyberte Advanced. V "Datum a čas" Sekce: Chcete -li ručně vybrat své časové pásmo, vyberte časové pásmo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho Safari udržuje historii prohlížení

Váš Mac může udržovat historii prohlížení tak dlouho jako rok, zatímco některé modely iPhone, iPad a iPod Touch udržují historii procházení po dobu jednoho měsíce. Chcete -li změnit, jak často vaše MAC odstraňuje položky z vaší historie, viz změna obecného nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho iPhone udržuje historii safari

Dobrý den, právě jsem si uvědomil, že moje safari historie na mém iPhone 13, nebo jakýkoli iOS, je uložena pouze po dobu měsíce. Vím ve skutečnosti, že historie safari na Mac odstraní po roce, pokud nechodíte do nastavení, a deaktivujete to výběrem ručního výběru historie odstranění historie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím plnou historii prohlížení na iPhone

Otevřené safari. Klepněte na záložky ve spodní části obrazovky. Klepnutím na ikonu hodin – Třetí ikona napříč horní nabídkou – to otevírá historii prohlížeče a zobrazuje všechny navštívené stránky, které byly navštíveny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu vrátit dále v historii Safari

V aplikaci Safari v Mac proveďte některou z následujících: viz webové stránky, které jste navštívili v aktuálním okně nebo na kartě: klikněte na tlačítko Zpět nebo tlačítko dopředu na panelu nástrojů (nebo použijte dotykový panel). Můžete také kliknout a podržet tlačítko Zpět nebo přepínač a vybrat konkrétní web.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo usa Hotstar Big Data??
Next Post
Potřebuji baa pro pii?