15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Design hjemmekontoret korrekt – komfortabelt og effektivt

Design dit hjemmekontor korrekt - arranger opbevaringsplads

Hvis du vil designe dit eget hjemmekontor korrekt, skal du være opmærksom på et par ting. Placeringen skal altid repræsentere det optimale sted at arbejde. Faciliteten spiller en vigtig rolle i dette, fordi det kan have en betydelig indvirkning på produktivitet såvel som kreativitet og effektivitet på arbejdspladsen. Et hjemmekontor bør derfor også være et sted, hvor du kan føle dig godt tilpas og tilbringe flere timer uden at blive distraheret eller føle dig utilpas. Praktisk tilbehør og møbler af høj kvalitet yder deres bidrag.

Design dit hjemmekontor korrekt – Vær opmærksom på ergonomien i dit eget kontor

Design dit hjemmekontor korrekt Arranger et fotostudie

Kernen i hvert hjemmekontor er skrivebord og stol, så det er vigtigt at fokusere på disse to møbler. Den anvendte stol skal have en ergonomisk struktur (se Indstillet på) udstille. Den skal blandt andet være frit justerbar i højden, og et fleksibelt, højt ryglæn anbefales også for at beskytte din ryg under arbejdet. Armlæn kan bringe yderligere lindring, hvorved personlig præference også spiller en afgørende rolle her. En alternativ stol kan også bruges til mere variation, især til længere arbejdstid uden afbrydelse. Såkaldte træningsbolde er ikke egnede til flere timer, men som et kortsigtet alternativ kan de have en lindrende effekt og tilbyde en ergonomisk ændring.

Design af hjemmekontoret korrekt: en afgørende faktor er den ledige pladsDen rigtige måde at designe dit hjemmekontor Stol, skrivebord og hylder

Der er mange former til skrivebordet. Dette kan tilpasses meget specifikt til rummet og dets sted i det. Uanset om det er hjørnebord, oval form eller klassisk rektangulært – et skrivebord i høj kvalitet bør tilbyde masser af ledig plads på hjemmekontoret. På denne måde kan dokumenter, tekniske hjælpemidler og lignende gemmes i en klar form uden at skulle justere bordet eller arbejde i rod. En pladsbesparende sekretær kan være løsningen til små hjemmekontorer. Et stort pluspunkt er dets foldefunktion: Så snart arbejdet er udført, kan sekretæren simpelthen foldes op. På denne måde bliver hjemmekontoret hurtigt en stue igen. Filmapper og hylder, hvori dokumenter er gemt, bør heller ikke mangle. Disse bør placeres i umiddelbar nærhed af den faktiske arbejdsplads for at undgå unødvendige rejser og dermed spildt arbejdstid.

Design hjemmekontoret korrekt – så arbejdet også er behageligt

Hjemmekontor-ordentligt-design-dekorere-pladsbesparende

Charme og personlighed skal heller ikke udelades på hjemmekontoret. Et eller to smarte dekorative elementer giver dit eget kontor karakter og giver det element af velvære. Et flot billede på væggen nær skrivebordet har også en stemningsforbedrende effekt og hjælper med at gøre hjemmekontoret mere bekvemt. En naturlig lyskilde, f.eks. Gennem vinduet, bør også altid suppleres med ekstra belysning – justerbare bord- eller gulvlamper er ideelle til dette.

Moderne og praktisk designet – et arbejdshjørne i den lille lejlighed

Hjem-kontor-korrekt-design-skrivebord-møbler

Design hjemmekontoret på en moderne og funktionel måde

Hjem-kontor-korrekt-design-skrivebord-magnetisk bord

Pladsbesparende hjemmekontor med væghylder

Hjemmekontor-design-korrekt-hylder-skrivebord-opbevaringsplads

Hjemmekontor med væghylder og pinboard

Korrekt design-hjemmekontor-pinboard-hylder

Previous Post
Idé til påskehåndværk – mal påskeæg med glitter i Fabergé -stil
Next Post
Moderne køkkensystem kombinerer funktion og æstetik