15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Blackwork -tatoveringen til et simpelt, men imponerende design

Enhver, der leder efter det perfekte tatoveringsdesign, er normalt åben for forskellige typer tatoveringer, hvorfra den mest tiltalende vælges. Det skader i hvert fald ikke at finde ud af om de forskellige tatoveringsstile for at opdage nye varianter, som du ikke kendte til, og som kan vise sig at være perfekte. Dagens artikel handler om den såkaldte blackwork-tatovering. I denne artikel vil vi gerne forklare, hvad det handler om, og til hvilke dele af kroppen det er bedst valgt. Der er også nogle interessante designs, der kan være din inspiration, hvis du går efter denne type tatoveringer.

Blackwork Tattoo Betydning

blackwork tatovering arm-krage-ravn-optisk-illusion-geometrisk

Som navnet antyder, er denne type et design, der udelukkende består af sort blæk. Selv gråtoner undgås her. Resultatet er et motiv med høj kontrast, der virkelig kommer til sin ret.

blackwork tatovering skov-træ-natur-silhuet-skygge

I princippet kan dette farvevalg sammenlignes med de traditionelle stammer, der er designet af de forskellige stammer. Blackwork -tatoveringen kan dog naturligvis ikke kun bruges til stammer. Der er en lang række motiver og varianter, som du kan vælge imellem, og dine egne designs er også tilladt. Pointen er simpelthen ikke at bruge andre farvetoner eller nuancer end sort og den naturlige hudfarve til at repræsentere det respektive motiv.

Egnede og populære motiver til blackwork -tatoveringen

blackwork-tatovering-populære-motiver-ærme-arm-tatovering-bryst-sort

Blackwork -tatoveringen kan sættes sammen fra en lang række motiver og mønstre. Der er dog visse typer, der er særligt egnede og derfor er de mest populære. Vi har samlet disse i den følgende liste med nogle forklaringer. Selvfølgelig forhindrer denne orientering dig på ingen måde i at komme med dine egne designs og diskutere dem med din tatovør.

Tatoveringstendenser 2018/2019: Disse motiver og tatoveringsstile er meget populære

De nyeste tatoveringstrends ifølge Pinterest – 70+ inspirationer!

18 seje armtatoveringer til mænd – trends fra Pintrest

Mandala tatovering

blackwork-tatovering-mandala-blomster-blomster-sort-cirkel-stjerne

Mandalas og drømmefangerne, der ligner dem, er bare vidunderlige som motividé til tatoveringen med sortarbejde. Hos dem handler det ikke om at skabe farvede blikfang, men derimod understrege deres interessante og individuelle mønster. Dette fungerer selvfølgelig bedst i sort / hvid.

Dotwork tatovering

blackwork-tattoo-dotwork-cat-oriental-motiver-exotic-legende-lår

Også med denne art kan du allerede gætte, hvilken form for design det er baseret på navnet. Mønstre og endda hele billeder er skabt fra mange små punkter, som utvivlsomt ser meget attraktivt, moderne og abstrakt ud. Det er en særlig detaljeret blackwork -tatovering, så der må forventes mere tid til stikket. Tålmodigheden vil uden tvivl blive belønnet.

blackwork-tattoo-dotwork-grafisk-moderne-arm-tilbage-minimalistisk

Ved at bruge prikkerne kan der endda skabes nuancer uden nogen grå farve og uden at bryde reglen for sortarbejde, som kun kræver sort blæk. Jo flere punkter der er designet ét sted, jo mørkere bliver dette område og omvendt. Interessante ombré -motiver er mulige for enhver tatovering.

Geometriske tatoveringer

blackwork-tatovering-geometriske-trekanter-cirkler-prikker-skygge

Tatoveringen med grafisk designede mønstre og motiver er også meget trendy og er i stigende grad første valg, når det kommer til at finde en unik tatovering og få det gjort. Geometriske figurer som trekanter, cirkler, firkanter, rektangler eller enkle linjer bruges og kan også kombineres med et mere subtilt organisk motiv. De minimalistiske tatoveringer ser meget attraktive ud, især i sort. Lyse farver ville distrahere fra enkelheden og forhindre det egentlige mål.

Blackwork tatoveringsstrimler

blackwork-tatovering-striber-noter-damer-skulder-stilfuld

Striber er enkle og alligevel meget effektive. Selvom de har en vis betydning i nogle kulturer og også vedtager dette i vores samfund, kommer nogle også med en individuel betydning. Så mønsteret betyder generelt beskyttelse mod fjender og sygdomme. Sidstnævnte er specifikt begrænset i Indien til sygdomme som migræne og mavesmerter. Den kendte sanger Rea Garvey har et sådant motiv bestående af tre striber. I modsætning til de kulturelle betydninger skulle disse imidlertid simpelthen symbolisere hans lille familie, dvs. ham, hans kone og hans datter. Så alle kan finde på noget for sig selv.

blackwork tatovering striber underarm skygge prikker tatovør stimulering

Normalt er striberne til blackwork -tatoveringen ret brede, men de kan også variere. Og de kan også repræsenteres forskelligt i andre henseender. Som i eksemplet ovenfor kan det stanglignende design smelte sammen til noter og symbolisere en bestemt passion, eller det kan opløses i prikker og kombinere striben med en prikketatovering. På trods af den enkle og minimalistiske stil er varianterne meget forskellige.

Stammen

blackwork tatovering tribal mænd skulder overarm pil traditionelle symboler

Vi har allerede nævnt stammen som en variant. Forskellige stilarter fra forskellige stammer falder ind under denne kategori. Herunder tatoveringen Maori. De forskellige mønstre har ikke kun en æstetisk funktion. Hvert symbol har en bestemt betydning, så der kan skabes hele meningsfulde og individuelle kunstværker afhængigt af tatoveringens størrelse. Tribals er altid designet helt i sort og dermed en typisk blackwork -tatovering.

Ordsprog og bogstaver

blackwork-tattoo-lettering-simple-plain-message-body-art

Selvfølgelig udføres bogstaver næsten altid med sort blæk. Det er simpelthen fordi de enkelte bogstaver og dermed selve budskabet bedre kan accentueres. En anden faktor, der påvirker dette, er naturligvis skrifttypen. Du kan også påvirke designens stil med skrifttypen. Brug blokbogstaver til mere minimalistiske og moderne bogstaver eller udsmykkede til et mere romantisk look.

Andre billeder og motiver

blackwork tatovering panda bjørn dyr inspiration dotwork design

Disse typer motiver skal dog ikke nødvendigvis vælges, og det er heller ikke de eneste varianter, der er egnede. Almindelige andre tatoveringer som dem med dyr eller portrætter er også mulige. Det eneste, man skal bemærke, er, at hvis der ikke er skygge, kan der heller ikke opnås 3D -effekter.

Til hvilke dele af kroppen er Blackwork Tattoo egnet?

blackwork-tatovering-ærme-arm-mænd-blomster-eksotisk

Også her er der ingen grænser for fantasien. Fra store motiver til ryg, bryst eller lår, til blackwork -tatoveringen til underarmen eller ærmer til armen generelt, til mindre tatoveringsideer til ankler, håndled, nakke eller endda ører, er der ingen grænser for smag.

blackwork-tatovering-ideer-tips-mening-tatovering-kalv-underarm

Du kan se forskellige tatoveringsskabeloner på Internettet og bruge dem som inspiration eller eksempel til din tatovør. Generelt er det relativt tidsbesparende og billigere at bruge kun én farve. Dette afhænger selvfølgelig også af tatoveringens størrelse. Under alle omstændigheder får du et specielt blikfang, hvilket er en interessant ændring i forhold til de mere almindelige farvede tatoveringer eller dem med nuancer.

blackwork tatovering sort-hvid-organisk-retro-motiv

Previous Post
Idé til påskehåndværk – mal påskeæg med glitter i Fabergé -stil
Next Post
Moderne køkkensystem kombinerer funktion og æstetik