15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu vypnout zabezpečení Xfinity XFI?

Shrnutí článku: „Zakázání pokročilého zabezpečení a změny nastavení zabezpečení XFI“

1. Jak deaktivuji zabezpečení XFI?
Chcete -li zakázat pokročilé zabezpečení XFI, přihlaste se do svého účtu Comcast Xfinity, klikněte na „Moje služby“ a změňte nastavení pokročilého zabezpečení XFI na deaktivaci. To vám umožní stahovat média z video platformy.

2. Mám deaktivovat pokročilé zabezpečení XFI?
Nedoporučujeme vypnout pokročilé zabezpečení, protože odstraňuje ochranu ze všech vašich zařízení. Pokud potřebujete přístup k konkrétnímu zařízení, udržujte pokročilé zabezpečení povoleno a povolte přístup na základě zařízení po zařízení.

3. Jak zapnu XFI Advanced Security?
Na kartě Security v aplikaci Xfinity můžete zapnout pokročilé zabezpečení. Jednoduše klikněte na Advanced Security Tile a postupujte podle kroků a povolte ji. Plně povolení pokročilého zabezpečení může trvat až 10 minut.

4. Jak mohu zakázat pokročilé zabezpečení?
Chcete -li zakázat pokročilé zabezpečení v systému Windows, otevřete správce serveru vyhledáváním. Vyberte „Local Server“ a přejděte do vlastnosti IE Enhanced Security Configuration. Otevřete stránku vlastností a vyberte tlačítko „OFF“ pro požadované uživatele a poté klikněte na OK.

5. Jak mohu změnit svůj režim zabezpečení XFinity?
Chcete -li změnit svůj bezpečnostní režim WiFi, přihlaste se do aplikace Xfinity pomocí vašeho ID a hesla Xfinity. Vyberte „Připojte“ z navigace a vyberte svou síť. Z rozbalovací karty vyberte „Upravit nastavení WiFi“ a pomocí rozbalovací nabídky změňte režim zabezpečení. Po dokončení uložte změny.

6. Jak vypnout funkci automatické autority Xfinity v domácnosti?
Chcete-li se odhlásit z používání automatické autentizace, přihlaste se k mému účtu a vyberte „Vypněte“ pod automatickou automatikou. Vezměte prosím na vědomí, že tuto funkci může použít pouze majitel primárního účtu.

7. Musím zaplatit za pokročilé zabezpečení XFI?
Pokročilé bezpečnostní funkce Xfinity XFI jsou k dispozici každému zákazníkovi s routerem XFI Gateway společnosti, ale přichází s měsíčním poplatkem 5 $.99.

8. Jak mohu změnit nastavení zabezpečení Xfinity Wifi?
Chcete -li změnit nastavení zabezpečení WiFi, přihlaste se do aplikace Xfinity pomocí vašeho ID a hesla Xfinity. Vyberte „Připojte“ z navigace a postupujte podle pokynů a změňte režim zabezpečení. Po dokončení uložte své změny.

Otázky a odpovědi:

1. Jak deaktivuji zabezpečení XFI?
Zabezpečení XFI můžete zakázat podle výše uvedených kroků. Přihlaste se do svého účtu Comcast Xfinity, klikněte na „Moje služby“ a deaktivujte XFI Advanced Security.

2. Mám deaktivovat pokročilé zabezpečení XFI?
Nedoporučuje se deaktivovat pokročilé zabezpečení XFI, protože odstraňuje ochranu ze všech zařízení. Zakázat jej pouze v případě, že potřebujete přístup k konkrétnímu zařízení a po použití jej znovu povolte.

3. Jak mohu zapnout XFI Advanced Security?
Chcete -li zapnout Advanced Security XFI, otevřete aplikaci Xfinity a přejděte na kartu Security. Klikněte na pokročilé bezpečnostní dlaždice a postupujte podle kroků a povolte ji. Počkejte až 10 minut, než se plně aktivuje.

4. Jak deaktivuji pokročilé zabezpečení na Windows?
Chcete -li zakázat pokročilé zabezpečení na Windows, otevřete správce serveru a přejděte do vlastnosti IE Enhanced Security Configuration. Změňte nastavení na „vypnutí“ pro požadované uživatele a uložte změny.

5. Jak mohu změnit svůj režim zabezpečení Xfinity?
Otevřete aplikaci Xfinity, přihlaste se svými přihlašovacími údaji a přejděte do sekce Connect. Vyberte síť a klikněte na “Upravit nastavení WiFi.„Z rozevírací nabídky vyberte požadovaný zabezpečovací režim a uložte změny.

6. Jak se mohu odhlásit z používání funkce automatické autority XFinity?
Chcete-li se odhlásit z používání automatické autentizace, přihlaste se do svého účtu a najděte možnost vypnout jej. Pamatujte, že tuto funkci může použít pouze majitel primárního účtu.

7. Je poplatek za pokročilé zabezpečení XFI?
Ano, je zde měsíční poplatek 5 $.99 pro XFI Advanced Security. Je k dispozici zákazníkům s routerem XFI Gateway.

8. Jak mohu změnit nastavení zabezpečení Xfinity Wifi?
Pomocí aplikace Xfinity se přihlaste ke svému účtu a přejděte do sekce Connect. Postupujte podle pokynů a upravte nastavení zabezpečení WiFi a uložte je.

Jak vypnu zabezpečení Xfinity XFI?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivuji zabezpečení XFI

Deaktivace XFI Advanced SecurityLog do vašeho účtu Comcast Xfinity pomocí tohoto odkazu.Klikněte na mé služby.Změňte pokročilé zabezpečení XFI a deaktivujte.Jakmile to dokončíte, budete si moci stáhnout média z video platformy.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám deaktivovat pokročilé zabezpečení XFI

Nedoporučujeme, abyste vyplynuli pokročilé zabezpečení, protože to odstraňuje ochranu pokročilého zabezpečení ze všech vašich zařízení. Pokud potřebujete přístup k konkrétnímu zařízení, doporučujeme vám udržet zapnuté pokročilé zabezpečení a postupovat podle výše uvedených kroků, abyste mohli přístup na základě zařízení podle zařízení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu XFI Advanced Security

Na kartě Security v aplikaci Xfinity můžete zapnout pokročilé zabezpečení. Jednoduše klikněte na Advanced Security Tile a postupujte podle kroků, abyste mohli umožnit pokročilé zabezpečení. POZNÁMKA: Plně umožnit pokročilé zabezpečení může trvat až 10 minut.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zakázat pokročilé zabezpečení

Zadejte správce serveru do vyhledávání Windows a spusťte aplikaci Správce serveru. Vyberte místní server. Přejděte na vlastnost IE Enhanced Security Configuration, vyberte aktuální nastavení pro otevření stránky vlastnosti, vyberte tlačítko OFF pro požadované uživatele a poté vyberte OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svůj režim zabezpečení XFinity

Změňte svůj modul zabezpečení WiFi na aplikaci XFinity pomocí vašeho ID a hesla Xfinity.Vyberte Připojte se z navigace ve spodní části obrazovky.Vyberte svou síť.Vyberte Nastavení WIFI EDIT z vyskakovací karty.Pomocí rozbalovací nabídky změňte zabezpečovací režim.Po dokončení vyberte Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnout funkci automatické autentizace Xfinity v domácnosti

Jak se mohu odhlásit z používání automatické autentizace, pokud byste se chtěli odhlásit z používání automatické autentizace, přihlásit se k mému účtu a vybrat vypnutí pod autoauthentication. Musíte být hlavním držitelem účtu, abyste tuto funkci používali.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím zaplatit za pokročilé zabezpečení XFI

Zatímco Advanced Security Funkce XFI XFI jsou k dispozici každému zákazníkovi s routerem XFI Gateway společnosti, dodává se 5 $.99 Měsíční poplatek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit nastavení zabezpečení Xfinity Wifi

Změňte svůj modul zabezpečení WiFi na aplikaci XFinity pomocí vašeho ID a hesla Xfinity.Vyberte Připojte se z navigace ve spodní části obrazovky.Vyberte svou síť.Vyberte Nastavení WIFI EDIT z vyskakovací karty.Pomocí rozbalovací nabídky změňte zabezpečovací režim.Po dokončení vyberte Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zakázat bezpečnostní službu

Zakázat službu zabezpečení Windows Security Center z ovládacího panelu

Přejděte na systém a zabezpečení > Zabezpečení a údržba > Změnit nastavení zabezpečení. V okně Nastavení zabezpečení klikněte na službu Security Center Windows Security Center Service ¡± a poté na tlačítko OK uložte změny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je XFI Security

S XFI Advanced. Zabezpečení, nikdy nebylo snazší zůstat v bezpečí, když jste online, stačí si stáhnout aplikaci Xfinity a přihlaste se s vaším ID Xfinity a heslem Zapomněli jste ID Xfinity a heslo Ne

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přeskočit ověření Xfinity 2 krok

Otevře se stránka ověření dvou kroků pokaždé, když se pokusíte přihlásit na stránku Xfinity (namísto skutečné stránky, kterou jste chtěli navštívit). Neexistuje způsob, jak odmítnout ověření dvou kroků na stránce. Chcete -li se dostat na stránku, kterou chcete, aniž byste přijali ověření dvou kroků, musíte znovu zadat adresu stránky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je XFI Security

S XFI Advanced. Zabezpečení, nikdy nebylo snazší zůstat v bezpečí, když jste online, stačí si stáhnout aplikaci Xfinity a přihlaste se s vaším ID Xfinity a heslem Zapomněli jste ID Xfinity a heslo Ne

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnu omezení na Xfinity Wifi

Nyní, když jste povolili rodičovské kontroly, můžete nastavit další ovládací prvky, abyste omezili, co vaše domácnost sleduje na síťových webových stránkách a aplikacích. Pokud někdy potřebujete deaktivovat rodičovské kontroly, jednoduše vyberte vypnout v nabídce rodičovských kontrol.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je XFI Security

S XFI Advanced. Zabezpečení, nikdy nebylo snazší zůstat v bezpečí, když jste online, stačí si stáhnout aplikaci Xfinity a přihlaste se s vaším ID Xfinity a heslem Zapomněli jste ID Xfinity a heslo Ne

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dočasně deaktivuji bezpečnostní software

Stisknutím systému Windows + I otevřete nastavení Windows. Klikněte na aktualizaci & Bezpečnostní -> Zabezpečení Windows -> Virus & ochrana hrozeb. Vyhledejte „virus & Sekce Nastavení ochrany hrozeb “v pravém okně a klikněte na Nastavení Správa nastavení. Vypněte možnost „Ochrana v reálném čase, pokud je vypnutá, ponechejte možnost zranitelného“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zakázat správce zabezpečení

V oblasti Security Manager klikněte na zaškrtávací políčko Upravit. Pokud vyberete pouze zaškrtávací políčko úpravy a nic jiného, ​​bude správce zabezpečení zrušen a odinstalován na vybraných zařízeních.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze vypnout dvoustupňové ověření

Pod "Přihlášení k Googlu," Klepněte na 2-krokové ověření. Možná se budete muset přihlásit. Klepněte na vypnutí. Potvrďte klepnutím na vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete se přihlásit bez ověření dvou kroků

Váš účet je bezpečnější, když potřebujete heslo a ověřovací kód pro přihlášení. Pokud odstraníte tuto další vrstvu zabezpečení, budete požádáni pouze o heslo. Pro někoho může být snazší proniknout do vašeho účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout omezení na svém routeru

Zakázání bezdrátového zabezpečení vašeho routerenter je router uživatelské jméno a heslo při výzvě. Výchozí uživatelské jméno je administrátor.Klikněte na kartu Advanced a vyberte Nastavení > Bezdrátové nastavení.Podle možností zabezpečení vyberte žádnou a kliknutím na tlačítko Použít uložte změny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svá omezení WiFi

Co znát prohlížeč, přihlaste se do konzoly routeru administrátoru > Vyberte rodičovské kontroly > Filtrování webových stránek (nebo podobné) .Dále vytvořte zásadu přístupu k blokování konkrétních webů.Některé směrovače nabízejí naplánované blokování, takže můžete blokovat web mezi určitými hodinami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout zabezpečení a firewall

Klikněte na ovládací panel z výsledků vyhledávání.Vyberte systém a zabezpečení.Klikněte na Windows Defender Firewall.Klikněte na On Onch Windows Defender Firewall On On nebo OFF.Klikněte na vypnutí Windows Defender Firewall (nedoporučené) rádiové tlačítka v nastavení soukromé sítě a nastavení veřejné sítě. Klikněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout online zabezpečení

Klikněte na tlačítko Otevřít zabezpečení Windows na pravém podokně. V aplikaci pro zabezpečení Windows vyberte virus & Možnost ochrany hrozeb z levého postranního panelu. Klikněte na Správa nastavení pod virem & Sekce ochrany hrozeb. Zakázat přepínač pod možností ochrany v reálném čase.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dočasně deaktivuji AV Defender Security Manager

Vypněte ochranu antivirového antiviru Defender v systému Security Security START A TYP "Zabezpečení Windows" hledat tuto aplikaci.Z výsledků vyhledávání vyberte aplikaci pro zabezpečení Windows, přejděte na virus & ochrana hrozeb a pod virem & Nastavení ochrany hrozeb Vyberte Nastavení Správa nastavení.Přepněte ochranu v reálném čase na vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč neexistuje možnost vypnout dvoufaktorovou ověřování

Pokud již používáte dvoufaktorovou autentizaci s vaším ID Apple, nemůžete ji vypnout. Pokud jste neúmyslně aktualizovali na dvoufaktorovou autentizaci, můžete jej vypnout do dvou týdnů od zápisu. Pokud ano, váš účet je méně bezpečný a nemůžete používat funkce, které vyžadují vyšší úroveň zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout dvoustupňové ověření bez přihlášení

Nejprve přejděte na Nastavení a soukromí > Nastavení > Zabezpečení a přihlášení > Dvoufaktorová ověřování na vašem účtu na Facebooku založený na prohlížeči. Najdete seznam svých autorizovaných zařízení, kde nebudete muset používat přihlašovací kód.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es la contraseña para Wi-Fi Direct?
Next Post
Mohu změnit svůj vlastní spínač světla?