15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hofhaus Designs – et byhus med en naturlig oase

moderne interessant gårdhus Korea-front

Koreas IROJE KHM Architects udviklede dette kantede stykke arkitektur på en bakke med udsigt over GuMiDong, Sydkorea. Hans navn, NOKsSUNGHUN betyder “Det Hus fremtidens, hvor du virkelig kan nyde naturen ”. Ikke overraskende er det beliggende i en perfekt beliggenhed, omgivet af natur og med en by i nærheden. At Gårdhus har et moderne udendørs rum og er en sand flugt fra den travle by herunder, et naturligt tilbagetog. I midten af ​​huset er et overdådigt designet, underholdende udendørs område. Det ydre rum mellem de to bind og det dynamiske rum i haven interagerer gennem den åbne væg. Deres maleriske rammer er et element, der former landskabet.

Et moderne, innovativt gårdhus i Korea

moderne interessant gårdhus Korea facade

Ekspansive vinduer og glasskydedøre får interiøret til at se mere åbent ud. Træer, træplanker og masser af velplacerede lys skaber en hyggelig atmosfære. Ejeren af ​​dette Hus kan nyde en gratis, privat spadseretur i et åbent naturrum.

moderne arkitektur – et gårdshus kombinerer by og natur

moderne interessant gårdhus korea have

De to nabokomponenter i denne dristige, kantede, næsten skulpturelle bygning ser ud på den indre gårdhave. En anden ting om dette Gårdhus Det kantede metaltag, der var inspireret af bjergene bagfra og omgivelserne, giver det en særlig karakter. Dette træ-, glas- og stålhus har de samme materialer inde og ude: zinkpladevægge og træstil, mens det oplyste interiør og haven optræder visuelt som en enhed om natten. Interiøret er dekoreret med varme hvide vægge og lofter, trægulve og inventar, der skaber en behagelig atmosfære.

moderne interessant gårdhus korea stue

moderne interessant gårdhus Korea bar

moderne interessant gårdhus koreansk køkken

Previous Post
Små røde bær som dekoration i efteråret og vinteren – 3 borddekorationsideer
Next Post
Dyreskulpturer lavet af metal med en kraftfuld karisma