15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak vyměňujete LED televizi?

Shrnutí: LED LED televizní obrazovka nahradit?

Odpovědět: Je možné vyměnit televizní obrazovky, ale je to hlavní oprava a obvykle znamená, že vaše televize půjde do servisního centra a může trvat 2 až 5 dní, než se vrátí zpět k pracovním podmínkám. Pokud má vaše televizor trhlinu, vyžaduje, abyste vyměnili celý panel zobrazení.

Klíčové body:

  1. Výměna televizní obrazovky ve většině případů vyžaduje, aby byla televizor přenesena do servisního centra.
  2. Proces opravy může trvat 2 až 5 dní.
  3. Pokud má obrazovka trhlina, je třeba vyměnit celý panel zobrazení.

Otázky:

1. LED LED světla na televizi?
Odpověď: Ano, LED podsvícení na televizi lze vyměnit, zejména pokud je to příčina selhání. Starší televizory mohou mít neonové trubice pro podsvícení, které jsou silnější a méně náchylné k selhání.

2. Kolik stojí nahrazení LED světel na televizi?
Odpověď: Náklady na nahrazení jednoho pásu LED podsvícení v televizi se pohybují od 100 do 125 $, což zahrnuje práci a díly.

3. Jaké jsou některé běžné důvody selhání LED televizních podsvícení?
Odpověď: LED televizní podsvícení může selhat kvůli náhlým přepětím výkonu, fyzickému poškození, vlhkosti/vodě a vadným žárovkám podsvícení. Spálené LED diody a selhání desky řidičů podsvícení jsou často hlavními viníky.

4. Co bych měl dělat s Broken LED TV?
Odpověď: Nejlepší možností je vzít Broken LED TV do místního recyklačního centra. Většina center přijímá televizory zdarma nebo za malý poplatek. Než je přinesete, nezapomeňte odstranit všechny šňůry a kabely.

5. Stojí za to opravit televizi s plochou obrazovkou?
Odpověď: Stojí za zvážení opravit televizi s plochou obrazovkou, pokud jsou náklady na opravu výrazně levnější než nákup nové televize. Oprava popraskané obrazovky však může být často dražší než výměna celé televize, pokud se nejedná o velkou obrazovku.

6. Jak dlouho by měla LED televizor vydržet?
Odpověď: Průměrná životnost LED televizoru při maximálním nebo téměř maximálním jasu je 40 000 až 60 000 hodin, což je přibližně 4.5 až 6.8 let. S normálním používáním může LED televize trvat asi 13 let.

7. Mohu nahradit podsvícení LED sám?
Odpověď: I když je možné nahradit podsvícení LED sami, jedná se o komplexní proces opravy, který vyžaduje technickou odbornost. Doporučuje se vyhledat odbornou pomoc nebo vzít televizi do servisního centra.

8. Jsou LED televizní obrazovky náchylné k praskání?
Odpověď: LED televizní obrazovky mohou být náchylné k praskání, pokud jsou vystaveny fyzickému dopadu nebo tlaku. Je důležité zvládnout televizi opatrně, abyste se vyhnuli poškození obrazovky.

9. Jak mohu zabránit selhání LED TV podsvětí?
Odpověď: Aby se zabránilo selhání podsvětí LED televizoru, se doporučuje vyhnout se přepětí napájení pomocí chráničů přepětí, udržování televize od vlhkosti nebo zdrojů vody a zajištění správného větrání, aby se zabránilo přehřátí.

10. Jsou LED televizory odolnější než jiné typy televizorů?
Odpověď: LED televizory bývají odolnější ve srovnání se staršími technologiemi, jako jsou plazma nebo CRT televizory. Stejně jako jakékoli elektronické zařízení však mohou v průběhu času trvat problémy, zejména se systémem podsvícení. Pravidelná údržba a pečlivá manipulace mohou pomoci prodloužit životnost LED TV.

Jak nahradíte LED televizi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] LED LED televizní obrazovka je vyměněna

Je možné vyměnit televizní obrazovky, ale je to hlavní oprava a obvykle znamená, že vaše televize půjde do servisního centra a může trvat 2 až 5 dní, než se vrátí zpět k pracovním podmínkám. Pokud má vaše televizor trhlinu, vyžaduje, abyste vyměnili celý panel zobrazení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí nahrazení LED světel na televizi

100 až 125 $

Je běžné, že podsvícení LED potřebuje v průběhu času opravu nebo výměnu. Náklady na nahrazení jednoho pásu LED podsvícení se pohybují od 100 do 125 $, včetně práce a dílů.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze vyměnit podsvícení LED

Zde vidíme, že systém podsvícení je vyroben z LED diodů, které je docela snadné nahradit, když je příčinou selhání. Poznámka: Starší televizory mají neonové trubice pro podsvícení, které jsou silnější a méně vystaveny tomuto druhu selhání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co způsobuje selhání podsvětí televize LED

Náhlé přepětí napájení, fyzické poškození, vlhkost/voda a vadné žárovky podsvícení jsou některé z možných důvodů, proč vaše podsvícení selže. V mnoha případech jsou nejběžnějšími viníky vyhořelými LED diody nebo neúspěšnými deskami řidiče podsvícení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat s Broken LED TV

Nejlepší možností je vzít ji do místního recyklačního centra. Většina center přijme televizory zdarma nebo za malý poplatek. Než je přinesete, nezapomeňte odstranit všechny šňůry a kabely z televizoru!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to opravit televizi s plochou obrazovkou

Stojí za to opravit televizi, pokud jsou náklady na opravu výrazně levnější než náklady na nákup nové televize. Nejdražší opravou pro televizi s plochou obrazovkou je obvykle prasklá obrazovka-tato oprava má tendenci stát více než náhradní televizor pro všechny kromě největších velikostí obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to opravit LED TV

Stojí za to opravit televizi, pokud jsou náklady na opravu výrazně levnější než náklady na nákup nové televize. Nejdražší opravou pro televizi s plochou obrazovkou je obvykle prasklá obrazovka-tato oprava má tendenci stát více než náhradní televizor pro všechny kromě největších velikostí obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik let by měla poslední televize LED

Průměrná životnost LED při maximálním nebo téměř maximálním jasu je 40 000 až 60 000 hodin nebo zhruba 4.5 až 6.8 let. Pokud nesledujete televizi po dobu 24 hodin denně (a doufám, že nejste), LED TV, jako je 5 řady.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když LED světlo zhasne

LED žárovky nevypálí jako běžné žárovky, které jednoduše přestanou náhle fungovat, když jim dojde síla. Místo toho se LED žárovky postupem času pomalu degradují. Po několika letech se jejich jas zaklouzl. Toto je známé jako „světelný rozpad.„Když vyzařují slabé světlo, je čas je změnit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je životnost podsvícení LED televize

Z hlediska komponenty má tato televize spousta částí, ale obecně se LED diody v podsvícení pravděpodobně nejdříve selhají. Průměrná životnost LED při maximálním nebo téměř maximálním jasu je 40 000 až 60 000 hodin nebo zhruba 4.5 až 6.8 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejčastější problém s LED televizí

Kondenzátory na napájecích deskách obvykle selhávají. Pokud rozebíráte LED televizoru, můžete to ověřit tím, že spatříte únik nebo vypouknutí kondenzátoru. Tyto problémy jsou běžné v moderních televizích LED a opravy jsou poměrně jednoduché a rychlé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] LED LED SMART TVS být opraven

Někdy ano- záleží na rozsahu poškození. Pokud je poškození obrazovky menší, jako jsou praskliny nebo škrábance vlasů, mohou fungovat metody pro kutily, ale hlavní trhliny mohou často poškodit plazmatické komponenty pod nimi, takže náklady na opravu jsou vyšší než původní náklady na samotnou televizi někdy někdy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nedělat s LED TV

Nikdy to neložte

Pokud jste někdy přesunuli televizi, udržujte ji vždy vzpřímeně. Jsou navrženy, takže váha je rovnoměrně distribuována, když vstávají. Pokud jsou položeny, již nejsou vyvážené, takže gravitace může okraje stáhnout dolů. Poté se obrazovka potýká s.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik let by měla naposledy tv s plochou obrazovkou

Průměrná životnost LED při maximálním nebo téměř maximálním jasu je 40 000 až 60 000 hodin nebo zhruba 4.5 až 6.8 let. Pokud nesledujete televizi po dobu 24 hodin denně (a doufám, že nejste), LED TV, jako je 5 řady.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když se TV s plochou obrazovkou zkazí

Pokud vaše obrazovka zobrazuje tyče, linky, mrtvé pixely a další abnormality, vaše televize s plochou obrazovkou by se mohla zhoršit. Může to také umírat, pokud se nezapne, kvalita zvuku je špatná nebo obrazovka bliká nebo vybledne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je průměrný život LED televize

Průměrná životnost LED při maximálním nebo téměř maximálním jasu je 40 000 až 60 000 hodin nebo zhruba 4.5 až 6.8 let. Pokud nesledujete televizi po dobu 24 hodin denně (a doufám, že nejste), LED TV, jako je 5 řady.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která značka LED TV trvá nejdéle

Toto jsou v současné době nejlepší trvanlivé televizní značky.Samsung. Samsung je patrně nejoblíbenější značkou po celém světě a de facto vedoucí společnost v spotřební elektronice.Sony. Sony je další výrobní gigant elektroniky, který produkuje spolehlivé televizory s vynikajícími funkcemi.Lg.Panasonic.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou LED televizory, které stále stojí za to

Nebudete mít stejnou vynikající kvalitu obrazu temné místnosti jako OLED, ale LED televizory mají ve srovnání s OLED několik výhod (podívejte se na náš článek o OLED vs. VEDENÝ). Největší výhodou LED TVS je jejich jas, který jim umožňuje získat jasnější než OLED a jsou imunní vůči trvalému popálení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co způsobuje LED k vyhoření

Jedním z nejčastějších důvodů, proč LED žárovky rychle vyhořely, je, když jsou používány v nekompatibilních stmívacích obvodech. Nejprve si pamatujte, že LED žárovky nejsou ve výchozím nastavení stmívatelné. I když můžete používat dimmable LED žárovky v nedimmable obvodech, opak není pravdivý, proto zkontrolujte před instalací nové žárovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co způsobuje, že LED bude špatně

Kolísání teploty

Jedním z důvodů, proč by LED lampa může vypršit dříve. Pokud je teplota kolem příliš horká a nemá správný chladič, může způsobit přehřátí LED v lampě a pak selže.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje LED televizní obrazovka černá

Pokud podsvícení vyhoří nebo přestane fungovat, bude to mít za následek prázdnou televizní obrazovku. Chcete -li zkontrolovat podsvícení vaší televize, ujistěte se, že je televize zapnutá. Poté vypněte světla v místnosti a na obrazovce svítí baterku. Pokud můžete vidět obrázek s baterkou, pak je pravděpodobně spálena podsvícení vaší televize.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda můj podsvícení televize nefunguje

Příznaky selhání podsvícení

Zmamenná obrazovka ukazuje na vadné podsvícení LED. Blikající obrazovka je možnost umírajícího LED pásu. Tmavé sekce jsou způsobeny vadnými žárovkami LED. Světelné bodové části se objevují, když čočka těchto LED žárovek spadne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik let trvá průměrná LED televize

Průměrná životnost LED při maximálním nebo téměř maximálním jasu je 40 000 až 60 000 hodin nebo zhruba 4.5 až 6.8 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je moje LED televize špatná

Popisy Je čas na nový účet TVYHER ELECTRICE BILD je příliš vysoký.Nebude to fungovat s vašimi dalšími gadgety a službami.Na obrazovce jsou barevné čáry.Vaše televizní obrazovka chodí nebo vybledne.Vaše televize trvá navždy, než start.Zažíváte špatnou kvalitu zvuku.Máte případ Burn-in televizní obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je průměrná životnost LED chytré televize

Průměrná životnost LED při maximálním nebo téměř maximálním jasu je 40 000 až 60 000 hodin nebo zhruba 4.5 až 6.8 let. Pokud nesledujete televizi po dobu 24 hodin denně (a doufám, že nejste), LED TV, jako je 5 řady.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué hago cuando Windows Defender dice advertencia de seguridad??
Next Post
Proč je VDI bezpečnější?