15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu otevřít účet sociálního zabezpečení?

= “chat_message_1_my” icon_show = “0” background_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPRemark_icon icon = “Quote-Left-2-Solid” width = “32” výška = “32” výška = “32” výška = “32” výška = “32” výška = “32” výška = “32” 32 “32” 32 “a = “32”] Jak mohu smazat svůj účet sociálního zabezpečení, pokud chcete smazat můj účet sociálního zabezpečení, můžete tak učinit přímým kontaktováním správy sociálního zabezpečení. Mějte však na paměti, že odstranění vašeho účtu také odstraní všechny vaše osobní a finanční informace uložené na účtu. [/WPRemark]

Shrnutí článku – Vytvoření účtu sociálního zabezpečení online

Chcete -li si vytvořit účet sociálního zabezpečení online, musíte nejprve navštívit oficiální web na www.SSA.Gov. Odtud vyberte možnost „Odchod do důchodu“, která vám poskytne důležité informace o požadavcích na aplikaci. Jakmile jste zkontrolovali požadavky, klikněte na „Použít online pro důchodové dávky“ a zahájit proces.

Důrazně se doporučuje vytvořit osobní účet mého sociálního zabezpečení, i když v současné době nepřijímáte výhody. Tento účet poskytuje přístup k důležitým informacím a službám souvisejícím se sociálním zabezpečením.

Pokud narazíte na jakékoli problémy nebo nejste schopni vytvořit účet online, můžete se obrátit na správu sociálního zabezpečení na čísle 1-800-772-1213 (tty 1-800-325-0778) nebo navštívit místní kancelář v místním sociálním zabezpečení o pomoc.

Klíčové body:

  1. Vytvoření účtu sociálního zabezpečení online je bezpečný a pohodlný způsob, jak získat přístup k důležitým informacím a službám nabízeným správou sociálního zabezpečení.
  2. Podvodníci mohou potenciálně vytvořit účet mého sociálního zabezpečení ve vašem jménu, pokud získali vaše číslo sociálního zabezpečení a adresu prostřednictvím phishingu nebo jiných prostředků.
  3. Ať už v současné době dostáváte výhody nebo ne, doporučuje se vytvoření účtu mého sociálního zabezpečení.
  4. Chcete -li zahájit proces vytváření účtu sociálního zabezpečení online, navštivte oficiální web a vyberte možnost „Odchod do důchodu“.
  5. Pokud zapomenete na své uživatelské jméno nebo heslo pro svůj účet sociálního zabezpečení, můžete je snadno obnovit na stránce přihlášení mého sociálního zabezpečení a sledováním výzev.
  6. Pokud více členů domácnosti vyžaduje ověření identity, každá osoba by měla vytvořit vlastní jedinečné ID.ME účet pomocí jejich individuální e -mailové adresy.
  7. Podávání výhod sociálního zabezpečení online je nejjednodušší a nejpohodlnější metoda.
  8. Žádost o odchod do důchodu online může být dokončena za pouhých 15 minut.
  9. Odstranění účtu mého sociálního zabezpečení lze provést přímo kontaktováním správy sociálního zabezpečení.

Otázky:

  1. Proč nemohu vytvořit účet pro své sociální zabezpečení? Pokud nejste schopni vytvořit účet nebo čelit žádným problémům, můžete zavolat na správu sociálního zabezpečení nebo navštívit místní kancelář o pomoc.
  2. Je nutné si vytvořit účet sociálního zabezpečení online? Ano, doporučuje se vytvořit osobní účet mého sociálního zabezpečení pro přístup k důležitým informacím a službám nabízeným správou sociálního zabezpečení.
  3. Jak mohu zahájit proces vytváření účtu sociálního zabezpečení online? Navštivte oficiální web na www.SSA.Gov a vyberte možnost „Odchod do důchodu“. Odtud najdete potřebné informace a zahájit proces přihlášky.
  4. Co mám dělat, když zapomenu své uživatelské jméno a heslo pro svůj účet sociálního zabezpečení? Své uživatelské jméno nebo heslo můžete snadno obnovit na stránce přihlášení mého sociálního zabezpečení a dodržováním výzev.
  5. Může více členů domácnosti použít pro své účty sociálního zabezpečení stejnou e -mailovou adresu? Ne, každý člen by měl vytvořit vlastní jedinečné ID.ME účet pomocí jejich individuální e -mailové adresy.
  6. Je lepší podat žádosti o výhody sociálního zabezpečení online nebo osobně? Podání online je nejjednodušší a nejvhodnější metodou pro žádost o důchodové dávky.
  7. Jak dlouho trvá zřízení účtu online sociálního zabezpečení? Online žádost o odchod do důchodu můžete dokončit za pouhých 15 minut.
  8. Jak mohu smazat svůj účet sociálního zabezpečení? Chcete -li smazat svůj účet mého sociálního zabezpečení, musíte přímo kontaktovat správu sociálního zabezpečení.

Vezměte prosím na vědomí, že vytvoření osobního účtu mého sociálního zabezpečení poskytuje přístup k důležitým informacím a službám ze správy sociálního zabezpečení. Je nezbytné upřednostňovat zabezpečení vašeho účtu a chránit vaše osobní údaje, aby se zabránilo podvodníkům zneužití vaší identity.

Jak mohu otevřít účet sociálního zabezpečení?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu vytvořit účet pro své sociální zabezpečení

Pokud nemůžete vytvořit účet nebo se setkat s problémem s osobním účtem mého sociálního zabezpečení, zavolejte nám na číslo 1-800-772-1213 (tty 1-800-325-0778), od pondělí do pátku 8:00 a.m. – 7:00 s.m. nebo kontaktujte místní kancelář sociálního zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud si vytvoříte účet sociálního zabezpečení online

SSA nabízí bezpečné přihlášení prostřednictvím přihlášení.Gov a volitelná další ochrana, která chrání před krádeží identity. Podvodníci, kteří získávají číslo a adresu sociálního zabezpečení prostřednictvím phishingu, narušení dat nebo jiných prostředků, mohou projít online a založit si účet mého sociálního zabezpečení ve vašem jménu, pokud jste tak již neučinili.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud byste si vytvořili účet sociálního zabezpečení

Ať už dostáváte výhody nyní nebo v budoucnu, budete chtít vytvořit svůj osobní účet mého sociálního zabezpečení nebo použít ten, který již můžete mít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spustit sociální zabezpečení online

Přejít na www.SSA.Gov a vyberte „Odchod do důchodu.„Stránka odchodu do důchodu vám poskytne důležité informace, které potřebujete vědět o požadavcích na aplikaci. Klikněte na „Použít online pro důchodové dávky.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám své uživatelské jméno a heslo pro sociální zabezpečení

Pokud jste zapomněli své uživatelské jméno nebo heslo – možná i obojí – jsme vás zakryli. Navštivte naše přihlášení na můj sociální zabezpečení na stránce a vyberte „Zapomenuté uživatelské jméno“ nebo „zapomenuté heslo.„Sledujte výzvy a za pár minut se vrátíte do podnikání – podnikání v oblasti sociálního zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou dva lidé použít stejnou e -mailovou adresu pro účet sociálního zabezpečení

Pokud více členů vaší domácnosti vyžaduje ověření identity, měli by si vytvořit vlastní jedinečné ID.ME účet pomocí jejich jedinečné e -mailové adresy. E -mailová adresa může být propojena pouze s jedním ID.já účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší podat pro sociální zabezpečení online nebo osobně

Nejjednodušší a nejpohodlnější způsob, jak požádat o důchodové dávky, je použití naší online aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá zřízení účtu online sociálního zabezpečení

Nemusíte používat telefon. Máme online žádost o důchod, kterou můžete dokončit za pouhých 15 minut a z pohodlí vašeho domova nebo kanceláře. Ve většině případů, jakmile je vaše aplikace podána elektronicky, jste hotovi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy mohu vytvořit svůj účet sociálního zabezpečení

Musíte být ve věku 18 let nebo starší, mít číslo sociálního zabezpečení (SSN) a U.S. emailová adresa. Při výběru „Přihlaste se s přihlášením.Gov “nebo„ Přihlaste se s ID.mě.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je můj účet sociálního zabezpečení stejný jako můj účet Medicare

Zatímco zápis Medicare je spravován správou sociálního zabezpečení, přístup k vašemu účtu Medicare je online zpracován samostatně. Jakmile máte číslo Medicare, můžete vytvořit bezplatný přihlašovací účet MyMedicare prostřednictvím Medicare.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám bonus za sociální zabezpečení ve výši 16728 $

Chcete -li získat celou částku, musíte maximalizovat pracovní život a začít shromažďovat šek až do věku 70 let. Dalším způsobem, jak maximalizovat váš šek, je požádat o zvýšení každé dva nebo tři roky. Pohybující se společnosti během vaší kariéry je dalším způsobem, jak prokázat svou hodnotu, a vygenerovat více peněz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké by mělo být moje uživatelské jméno sociálního zabezpečení

Při vytváření uživatelského jména nemůžete použít své jméno nebo SSN. I když to nemusí být tak důležité jako vaše heslo, měli byste si stále vybrat uživatelské jméno, které je jedinečné a ne snadno uhodnout. Navíc musí začít písmenem nebo číslem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji samostatné přihlášení pro sociální zabezpečení a Medicare

Zatímco zápis Medicare je spravován správou sociálního zabezpečení, přístup k vašemu účtu Medicare je online zpracován samostatně. Jakmile máte číslo Medicare, můžete vytvořit bezplatný přihlašovací účet MyMedicare prostřednictvím Medicare.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké dokumenty potřebuji k vytvoření účtu sociálního zabezpečení

Chcete -li vytvořit osobní účet mého sociálního zabezpečení, musíte mít nejméně 18 let a mít: platná e -mailová adresa. Číslo sociálního zabezpečení (SSN). U.S. Poštovní adresa1 (zahrnuje vojenské adresy, APO/FPO/DPO, AE, AP nebo AA).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžeme s manželem použít stejnou e -mailovou adresu

Většina poskytovatelů e -mailů nabízí "e -mailové aliasy" které vám umožní použít samostatné adresy pro stejnou doručenou poštu. Například manžel a manželka sdílející e -mailovou adresu "[email protected]" Mohlo by také přijímat e -maily na "[email protected]" a na "[email protected]".

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší čas měsíce, který žádá o sociální zabezpečení

Měli byste se přihlásit nejpozději do měsíce, ve kterém chcete, aby vaše výhody začaly. Můžete podat před tím podat až čtyři měsíce, což dává sociální zabezpečení dostatek času na zpracování vaší aplikace. Protože minimální věk pro shromažďování důchodových dávek je 62, nejdříve můžete použít, když dosáhnete 61 let a 9 měsíců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získáte bonus za sociální zabezpečení ve výši 16728 $

Chcete -li získat celou částku, musíte maximalizovat pracovní život a začít shromažďovat šek až do věku 70 let. Dalším způsobem, jak maximalizovat váš šek, je požádat o zvýšení každé dva nebo tři roky. Pohybující se společnosti během vaší kariéry je dalším způsobem, jak prokázat svou hodnotu, a vygenerovat více peněz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je snazší požádat o sociální zabezpečení online nebo osobně

Nejjednodušší a nejpohodlnější způsob, jak požádat o důchodové dávky, je použití naší online aplikace. Budete muset vytvořit nebo přihlásit se ke svému osobnímu účtu mého sociálního zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji účet Medicare, pokud mám účet sociálního zabezpečení

Pokud již získáte výhody sociálního zabezpečení, nemusíte se přihlásit k Medicare. Až se stanete způsobilými, automaticky vás zaregistrujeme do původního Medicare (část A a část B).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se kvalifikujete na 144 $ zpět na sociální zabezpečení

Chcete -li se kvalifikovat pro prospěch Medicare Giveback, musíte být zapsáni do Medicare části A a B. Musíte být zodpovědní za zaplacení pojistného na část B; Neměli byste se spoléhat na státní vládu nebo jinou místní pomoc pro pojistné na část B.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejvyšší částka, kterou můžete získat ze sociálního zabezpečení

3 kroky k nároku na 4 555 $ MAX měsíční přínos pro sociální zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud by vaše celé jméno bylo na vaší kartě sociálního zabezpečení

Pro účely sociálního zabezpečení jsou vaše legální jméno považovány pouze pouze na křestní jména a příjmení (příjmení). Pokud vás pomůže odlišit od jiného, ​​můžete zahrnout prostřední jméno, ale vaše legální jméno pro účely sociálního zabezpečení bude vaše první a příjmení pouze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je můj účet Medicare stejný jako můj účet sociálního zabezpečení

Zatímco zápis Medicare je spravován správou sociálního zabezpečení, přístup k vašemu účtu Medicare je online zpracován samostatně. Jakmile máte číslo Medicare, můžete vytvořit bezplatný přihlašovací účet MyMedicare prostřednictvím Medicare.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si nastavím online účet Medicare

K této stránce můžete také přistupovat z odkazu v pravém horním rohu Medicare.Gov. Domovská stránka Další klikněte na Vytvořit účet v poli umístěném v dolní části obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vytvořit společný e -mailový účet

Jak nastavit sdílenou doručenou poštu v Gmaillogu na účet Gmail, který byste chtěli delegovat.Klikněte na ikonu Nastavení.Přejděte dolů a udělejte přístup k vašemu účtu.“Klikněte na„ Přidat další účet.„Zadejte e -mail pro účet, který byste chtěli přidat jako delegát, a opravňují Gmail k odeslání e -mailu k udělení přístupu uživatele.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Norton escane para malware en iPhone??
Next Post
Jsou Zalesovy diamanty skutečné?