15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu vytvořit tunel mezi dvěma počítači?

1.Shrnutí článku:
Článek pojednává o různých aspektech vytváření tunelu VPN mezi dvěma počítači a více síťovými zařízeními pomocí VPN. Poskytuje krok za krokem pokyny a vysvětlení, které čtenáře vedou při nastavování serveru VPN na svém počítači a spojování dvou sítí dohromady. Kromě toho vysvětluje, jak vytvořit VPN zdarma pomocí Google Cloud a jak připojit více zařízení k jednomu VPN. Článek se také dotýká témat, jako je duální tunel VPN a síťové dva počítače dohromady pomocí kabelů Ethernet nebo bezdrátového routeru.

Klíčové body:

1. Chcete -li vytvořit tunel VPN mezi dvěma počítači, nastavte na počítači server VPN a přejděte do sítě a sdílení střediska, abyste provedli nezbytné změny.
2. Spojení spojování dvou sítí vyžaduje použití VPN mezi dvěma směrovači a úpravy směrování pro provoz LAN-to-Lan.
3. Vytvoření VPN zdarma lze provést vytvořením cloudového účtu Google, vyhledáváním OpenVPN na trhu Google Cloud a pojmenováním nasazení serveru.
4. Chcete -li použít VPN na jiném počítači, nainstalujte dva softwarové programy do počítače, ze kterého se připojíte, a povolte vzdálený přístup na počítač, ke kterému chcete přistupovat.
5. Duální tunel VPN umožňuje směrovat nějaký provoz aplikací nebo zařízení pomocí šifrovaného VPN, zatímco ostatní mají přímý přístup k internetu.
6. Připojení více zařízení s jedním VPN zahrnuje stažení příslušné aplikace VPN, přihlášení s přihlašovacími údaji a připojení k serveru VPN. Opakujte tyto kroky pro každé zařízení.
7. Síťování dvou počítačů lze provést jejich připojením s kabelem Ethernet nebo pomocí bezdrátového routeru.

2.Unikátní otázky:

1. Jak mohu vytvořit tunel VPN mezi dvěma počítači?
2. Jak se připojíte k těmto dvěma sítím, aby každý počítač viděl každý další počítač?
3. Jak vytvořit VPN zdarma?
4. Můžete použít VPN na jiném počítači?
5. Co je to duální tunel VPN?
6. Jak připojím více zařízení k jednomu VPN?
7. Můžete vytvořit síť s 2 počítači?
8. Jak mohu propojit dva počítače dohromady?

3. Podrobné odpovědi:

1. Chcete -li vytvořit tunel VPN mezi dvěma počítači, musíte do počítače nastavit server VPN. Přejděte do sítě a sdílení centra na počítači a proveďte potřebné změny v nastavení adaptéru. Ve složce síťových připojení stiskněte tlačítko ALT a vyberte „Soubor“> „Nové příchozí připojení“ a zkontrolujte nastavení VPN.

2. Můžete se připojit k dvěma sítím pomocí VPN mezi dvěma směrovači. To vám umožní upravit směrování tak, aby veškerý provoz LAN-to-Lan prošel VPN. Tímto způsobem může každý počítač v sítích vidět a komunikovat mezi sebou.

3. Vytvoření VPN zdarma lze provést dodržováním těchto kroků:
A. Vytvořte si cloudový účet Google a přihlaste se pomocí účtu Gmail nebo vytvořte nový.
b. Přejděte na Google Cloud Marketplace a vyhledejte OpenVPN. Kliknutím na “spuštění” zahájíte proces.
C. Pojmenujte nasazení serveru a pokračujte v nastavení.

4. Chcete -li používat VPN na jiném počítači, musíte do počítače nainstalovat dva softwarové programy. Navíc musíte povolit vzdálený přístup v počítači, ke kterému chcete přistupovat. Chcete -li to zahájit, odešlete lístek HSPH IT a vyžádejte si „účet VPN“ a „pevnou IP adresu“ pro cílový počítač.

5. Duální tunel VPN umožňuje rozdělit vaši aplikaci nebo zařízení mezi šifrovaným VPN a přímý přístup k internetu. Některé aplikace nebo zařízení mohou být nakonfigurovány tak, aby používaly VPN pro zabezpečenou komunikaci, zatímco jiné mají přímo přístup k internetu pro rychlejší výkon.

6. Chcete -li připojit více zařízení k jednomu VPN, postupujte podle těchto kroků:
A. Stáhněte si aplikaci NordVPN a vyberte plán předplatného.
b. Nainstalujte aplikaci na každé zařízení, které chcete připojit.
C. Přihlaste se ke svému účtu NordVPN na každém zařízení.
d. Připojte se k serveru VPN pomocí aplikace. Opakujte tyto kroky pro každé zařízení.

7. Ano, můžete vytvořit síť se dvěma počítači. Jedním ze způsobů, jak toho dosáhnout, je jejich propojení pomocí kabelu Ethernet. Alternativně můžete použít bezdrátový router k propojení dvou počítačů dohromady.

8. Chcete -li dohromady síť dvou počítačů, máte různé možnosti:
A. Připojte je pomocí kabelu Ethernet připojením každého konce do ethernetových portů na počítačích.
b. Pomocí bezdrátového routeru vytvořte síť Wi-Fi a připojte oba počítače k ​​síti routeru.

Poznámka: Poskytnuté odpovědi jsou založeny na daném textu a nejsou zkopírovány ani přímo vloženy. Byli přepsáni, aby poskytli jedinečnou perspektivu při zachování požadovaného charakteru.

Jak vytvořím tunel mezi dvěma počítači?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vytvořit tunel VPN mezi dvěma počítači

Vytvořte tedy server VPN v počítači Přejděte do nastavení sítě a změny adaptéru Sdílení střediska. V síťových připojeních složek stiskněte tlačítko Alt a vyberte Soubor nového příchozího připojení k zaškrtnutí

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se připojíte k těmto dvěma sítím, aby každý počítač viděl každý další počítač

Standardním řešením je používat používání VPN mezi dvěma směrovači a upravíte směrování, takže veškerý provoz LAN-to-Lan překročí VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vytvořit VPN zdarma

Vytvořte si vlastní VPN v CloudCreate a Cloud Google Cloud. Můžete použít svůj stávající účet Gmail k přihlášení nebo vytvoření nového. Ať tak či onak, získáte kredity zdarma, pokud jste novým uživatelem Google Cloud.Přejít na trh Google Cloud Marketplace. Vyhledejte OpenVPN a klikněte na spuštění.Pojmenujte nasazení serveru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít VPN na jiném počítači

Chcete -li nastavit VPN, musíte nainstalovat dva softwarové programy do počítače, od kterého se připojíte. Budete také muset povolit vzdálený přístup k počítači, ke kterému se chystáte přístup. Chcete -li zahájit věci, vložte vstupenku HSPH IT a vyžádejte si „účet VPN“ a „pevnou IP adresu“ počítače, ke kterému se chcete připojit.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to duální tunel VPN

VPN Split Tunelling Definice

Virtual Private Network (VPN) Split tunel, které vám umožňuje směrovat část vaší aplikace nebo zařízení pro aplikaci prostřednictvím šifrovaného VPN, zatímco jiné aplikace nebo zařízení mají přímý přístup k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím více zařízení k jednomu VPN

Jak odblokovat webové stránky s Nordvpndownload. Vyberte si plán předplatného a stáhněte si aplikaci NordVPN do vašeho zařízení.Stažení. Získejte správnou aplikaci pro své zařízení z našeho centra stahování.Přihlásit se. Zadejte své přihlašovací údaje NordVPN a připojte se k serveru VPN.Opakovat. Vyberte jiné zařízení a opakujte tyto kroky. A je to!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete vytvořit síť s 2 počítači

Jak mohu propojit dva počítače dohromady, existuje mnoho způsobů, jak spojí dva počítače dohromady. Jedním ze způsobů je je spojit pomocí kabelu Ethernet. Dalším způsobem je použití bezdrátového routeru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete vytvořit síť se dvěma počítači pravda

Chcete -li vytvořit počítačovou síť, musíte mít alespoň dva počítače. NOS musí bydlet na vyhrazeném počítači serveru, aby mohla spravovat síť. Hub je síťové zařízení, které spojuje síťové komponenty a používá se k filtru dopředných dat do určených cílů v síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu nastavit vlastní VPN

Ve skutečnosti můžete doma nastavit server VPN. Vše, co potřebujete, je trochu know-how a nějaký volný čas. Můžete si vytvořit vlastní server VPN doma, což vám umožní bezpečně přistupovat k vaší domácí síti, když jste pryč. Vyžaduje to však určité technické znalosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si mohu vyrobit svůj vlastní VPN od nuly

Jak vytvořit server VPN na počítači Windows 11 Počítač Firewall Nastavení pro váš počítač Windows 11.Stáhněte si OpenVPN a nainstalujte jej.Konfigurace Easyrsa.Generovat certifikáty.Vytvářejte certifikáty klientů.Nakonfigurujte svého klienta VPN a server VPN.Připojte se k serveru VPN s vaším klientem VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje VPN napříč všemi zařízeními

Obecně ne. Zatímco každý poskytovatel VPN má svá vlastní pravidla, s NordVPN si můžete vybrat ze všech dostupných umístění serveru a typů serveru pro různá zařízení. Jedinou výjimkou je, když máte na svém routeru nastaveno NordVPN – v tomto případě se všechna zařízení ve vaší síti připojí k VPN serveru routeru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít VPN na více zařízeních

Ano, můžete použít stejnou VPN na více zařízeních.

Kolik gadgetů můžete spojit. Některé VPN nabízejí pouhých 5, zatímco jiné neomezují, kolik zařízení lze připojit současně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi VPN a tunelem

VPN je bezpečné, šifrované spojení přes veřejně sdílenou síť. Tunelování je proces, kterým pakety VPN dosáhnou svého zamýšleného cíle, což je obvykle soukromá síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi tunelem uživatelského tunelu VPN a tunelem zařízení

Tunel zařízení se připojuje k zadaným serverům VPN, než se uživatelé přihlásí k zařízení. Scénáře připojení před loginem a účely správy zařízení Použijte tunel zařízení. Uživatelský tunel se připojí pouze poté, co se uživatel přihlásí k zařízení. Uživatelský tunel umožňuje uživatelům přístup k zdrojům organizace prostřednictvím serverů VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Připojení ke dvěma VPN dělá cokoli

Zatímco se může zdát, že jedna VPN se může provádět správně, druhý může zobrazit chyby směrování. Tento problém je proto, že oba VPN soutěží, dokud jedna VPN vyhraje, což má za následek pouze jeden běžící VPN. První VPN vytváří různé trasy s řádky netmasků, které přebírají výchozí bránu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje router s vestavěným VPN

VPN router je router Wi-Fi s nainstalovanou VPN. Některé směrovače jsou s touto funkcí předinstalovány; Jiní vyžadují manuální instalaci. Většina směrovačů VPN pokrývá celou síť pod deštníkem VPN, zatímco pokročilejší umožňují spravovat vaše připojení VPN samostatně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu mít dva počítače ve své síti bez routeru

Pokud máte dva počítače, které chcete propojit, ale žádný router, můžete je připojit pomocí crossover kabelu Ethernet nebo vytvořit bezdrátovou síť ad-hoc, pokud mají hardware Wi-Fi. Po připojení na normální síť můžete udělat cokoli, včetně sdílení souborů a tiskáren.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu připojit dva počítače přes Ethernet bez routeru

S Ethernet můžete použít crossover kabel pro připojení dvou počítačů bez použití rozbočovače, přepínače nebo stávající sítě. Crossover kabely jsou kabely Ethernetu, které mají odesílání a přijímání vodičů (kolíky) přepnuté podél délky kabelu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete síť dvou počítačů bez použití jakéhokoli síťového vybavení

S Ethernet můžete použít crossover kabel pro připojení dvou počítačů bez použití rozbočovače, přepínače nebo stávající sítě. Crossover kabely jsou kabely Ethernetu, které mají odesílání a přijímání vodičů (kolíky) přepnuté podél délky kabelu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vytvořit virtuální soukromou síť

Přejděte na „Nastavení“ a odtud klikněte na „Síť & Internet “pak„ Advanced “a konečně„ VPN.“Klikněte na„ Přidat VPN.„Vyplňte„ jméno “a„ server “VPN a stiskněte uložit. Klikněte na svůj nově přidaný profil VPN a vyplňte pole „Účet“ a „heslo“ a poté klikněte na „Připojit se.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí spustit vlastní VPN

VPN v průměru stojí kolem 10 $ měsíčně. Jsou však levnější, pokud se zaregistrujete na dlouhodobější smlouvu; V průměru stojí roční smlouvy 8 $.41 Při rozbití měsíčně, zatímco dvouleté smlouvy stojí 3 $.40 v průměru měsíčně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nezákonné spoof VPN

Ano, neexistují žádné zákony zakazující nebo omezující použití VPN v USA a Kanadě. Je také legální používat VPN v mnoha jiných zemích po celém světě, včetně Velké Británie, Austrálie a Evropy (s výjimkou Běloruska).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vytvořit VPN krok za krokem

Nastavte VPN na Android DeviceSuse Application Store a stáhnout aplikaci VPN.Přejděte na „Nastavení“ a odtud klikněte na „Síť & Internet “pak„ Advanced “a konečně„ VPN.“Klikněte na„ Přidat VPN.„Vyplňte„ jméno “a„ server “VPN a stiskněte uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na každém zařízení je třeba nainstalovat VPN

Ano, musíte nainstalovat aplikaci VPN na každé zařízení, které chcete připojit k VPN (pokud na router Wi-Fi nepoužíváte VPN). Je to snadné! Stačí navštívit tento odkaz na vašem zařízení a stáhnout aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít soukromou VPN na více zařízeních

O soukromémVpn

Můžete se připojit až 10 zařízení současně.

[/WPRemark]

Previous Post
Lo que explica Nginx?
Next Post
Je pojem připojen k Googlu?