15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

30 ideer til teenageværelser – dekorationer til “seje” teenagere

Teenagere er ofte svære at behage. Du har måske allerede selv bemærket dette, når du har forsøgt at redesigne og dekorere ungdomsværelset. I denne vanskelige alder, hvor teenagere forsøger at passe ind i voksenverdenen, er deres hovedmål at være “cool”. Og alle har en anden idé om, hvad der egentlig er fedt. “At være sej” gælder også for dit soveværelse. Da teenagere tilbringer meget tid på deres værelse, skal det se så stilfuldt ud som muligt. Vi har nogle store her Ungdomsrum ideer som selv teenagere måske synes er seje.

ungdomsværelse-ideer-pige-fototapet-lilatoene-træer-ballon-sengelinned-pastelfarver

Farverige teenagerumsideer til drenge og piger

Ungdomsrum-ideer-pastel-blå-sindsro-pastel-gul-skrivebord-væg-hylder

Uanset hvilke hobbyer eller interesser din teenager har, vil de gerne have et sted, hvor de kan beskytte deres privatliv mod forældre og søskende og bruge deres egen tid, som de vil. Et køligt ungdomsrum skal repræsentere deres interesser, inkorporere deres yndlingsfarver og bruge forskellige gadgets som indretning. Men det skal også være et funktionelt sted med masser af opbevaringsplads, hvor teenageren kan studere i fred og chatte med venner.

Tumblr -værelse – 50 smukke ideer til indretning af soveværelser!

Fede ungdomsværelser til piger – ideer fra tv -serien “Pretty Little Liars”

Hvidt design til teenageværelser til piger & Fyre – ideer til farvekombinationer & layout

Ungdomsrumsidéer – et sted at slappe af og studere

ungdomsværelse-ideer-dreng-væg-tatovering-mand-spiller-guitar-hvidt-aftageligt trægulv

Lad teenagerne vælge farveskemaet til deres soveværelse. Tilføj smukke mønstre stenciled eller limet til væggen. Nodehæfter, plader, fredstegn, byens skylines eller silhuetter er gode valg. Vægmærkaterne med slogans kan repræsentere mål og filosofier som “Respekter naturen”, “Skate or Die” eller “Vær den forandring, du vil se i verden.” Bør indeholde indrammede plakater af teenagers yndlingsstjerner. Tilføj komfortable møbler som sækkestole og monter et fladskærms -tv på væggen. Den indirekte belysning på loftet eller LED -strimler, der belyser bestemte stykker bagfra, ville også være meget cool.

ungdomsværelse-ideer-piger-foto-tapet-sommerfugle-vægmonteret-fensehe

Et fototapet er et visuelt højdepunkt i alle rum. På grund af størrelsen ser fototapetets motiver meget mere imponerende ud end en plakat. Udvalget af drømmende motiver er enormt og spænder fra drømmende naturlandskaber til drømmebiler og bybaner. Motivets dominerende farver skal også findes i andre møbler.

ungdomsværelse-ideer-søskende-tapet-vægmaleri-grafiti-look

Når du vælger den rigtige væg, bør du overveje motivernes højde og retning. En væg med lave møbler er bedst. Ligesom sengen f.eks. Så motivet forbliver let genkendeligt. Det ser også særligt smukt ud, når fototapetet bringes i fokus af loftspletter.

London telefonkiosk

ungdomsværelse ideer-dekoration-dreng-rød-telefon-bod-foto-tapet-sækkestol

Hvis du ikke vil tapetsere hele væggen, kan du naturligvis justere motivets størrelse til den tiltænkte placering. Denne telefonboks i London ser for eksempel meget realistisk ud i dette ungdomsrum. Selvklæbende fototapeter er større og mere meningsfulde end et billede, plakat eller XXL lærred.

Grafitti -klistermærker i stedet for sengegavl

ungdomsværelse-ideer-dekoration-drenge-grafitti-væg-seng-sengegavl

Væg -tatoveringer er et godt alternativ til fototapeter og kan bruges på forskellige måder. Mærkatets design skal naturligvis også matche møbleringsstilen og understrege det så meget som muligt. Vægtatoveringerne i graffiti -stil er originale og seje. Moderne maleri bringer en umiskendelig flair fra gaden direkte ind i ungdomsværelset. Uanset om det er sort eller hvidt eller farverigt, er graffititatoveringer med imponerende bogstaver virkelige blikfang.

Fuchsia og grønt er en fantastisk farveduo

ungdomsværelse ideer deco-fuchsia-grøn-kombination-møbler

Farven duo fuchsia og grøn er frisk og kølig i dette ungdomsrum. De intense farver er særligt effektive mod de hvide vægge. Hvide stropper, der tilføjer struktur og bevægelse, fungerer som stilfulde accenter på væggen. De lodrette spejlstrimler skaber en dybdefølelse og får det lille rum til at se større ud. Sort / hvide fotografier afrunder det samlede billede perfekt og skaber forskellige stemninger.

Rød og mørkegrå

ungdomsværelse-ideer-dekoration-dreng-mørkegrå-rød-musik-fan

Rød og mørkegrå er en anden meget vellykket farveduo til ungdomsværelset. Ingen anden farve er så energisk som rød, men denne stærke karisma kan balanceres perfekt med den kølige, subtile grå. I denne facilitet finder du altid den samme nuance af rødt i alle møbler – sofapuder, tæpper, vinduesgardiner. Derimod varierer de grå toner fra due grå til antracit til sort. Det mørke trægulv danner en flot kontrast til de lysegrå vægge og suppleres af de mørke møbler.

indirekte belysning på vægge og lofter

ungdomsværelse ideer-dekoration-dreng-musik-fan-fladskærms-tv-væg-baggrundsbelysning

Effektive accenter i ungdomsrummet kan indstilles med indirekte belysning. Ledstrimler installeres normalt i det nedhængte loft, og lyseffekten folder sig ind i rummet ovenfra. Lyset reflekteres også fra de omgivende vægge. Du kan også vælge mellem forskellige lyse farver. Hvad synes du om indirekte blåt lys, der kommer bagved det vægmonterede fladskærms-tv?

Grøn og sort

ungdomsværelse-ideer-deco-dreng-sort-grøn

I det næste eksempel kan du se en vellykket kombination af grønt og sort. Gulvet har en flot medium mørk trætone og danner en flot kontrast til de hvide vægge. Vægmalerierne er også farvekoordineret med møblerne.

magisk lilla til pigernes soveværelse

ungdomsværelse ideer pige-lilla-hvid-deco-garderobe-spejlede døre

Kvinder elsker glans og glans. For at sætte pris på det kan du tilføje et par sølvfarvede accenter. Samspillet mellem spejlede overflader og skinnende sengetøj i satin giver soveværelset et elegant touch.

ungdomsværelse-ideer-deco-rød-hvid-sort-træ-palle-sofabord

ungdomsværelse-ideer-dekoration-sort-hvid-rød-tegneserier

ungdomsværelse-ideer-deco-dreng-sort-hvide-motiver-tegneserier

ungdomsværelse ideer pige-deco-ballerinaer-foto-væg-moderne

ungdomsværelse-ideer-deco-skråtag-orange-hvide-møbler

ungdomsværelse ideer-dekoration-dreng-tag pitch-musik fan

ungdomsværelse-ideer-deco-lille-værelse-grøn-hvid

ungdomsværelse-ideer-deco-pige-dusky pink-creme-ophængt-loft

ungdomsværelse-ideer-dekoration-piger-skråtag-rød-malet-nicher

ungdomsværelse-ideer-dekoration-åbne-hylder-væg-puf

ungdomsværelse-ideer-dekoration-reoler-system-rum-opdeler-sove-lærings-område

ungdomsværelse-ideer-dekoration-skrivebord-læring-hjørne

ungdomsværelse-ideer-dekoration-sæde-hjørne-væg-tv

ungdomsværelse-ideer-dreng-deco-sort-hvide-fotos-væg-stor-britain-egenskaber

ungdomsværelse ideer deco-sort-hvid-skrivebord-stående hylde

ungdomsværelse ideer-dreng-sort-gul-reoler-system-loft-rig

ungdomsværelse-ideer-pige-loftsrum-fuchsia-farve-sofa

ungdomsværelse-ideer-dekoration-farverigt-loft-pige-værelse

Previous Post
Idé til påskehåndværk – mal påskeæg med glitter i Fabergé -stil
Next Post
Moderne køkkensystem kombinerer funktion og æstetik