15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je konturová televize Ultimate?

Shrnutí článku: Rozdíl mezi startérem kontury a kontury

1. Obrysový televizní startér: Tento balíček podporuje omezenou základní kabelovou sestavu a neumožňuje přidání dalších kanálů.

2. Obrysová televize: S Contour TV máte možnost přidat své oblíbené prémiové kanály a balíčky kanálů, včetně sportu, filmu, zábavy, novin a latino kanálů.

3. Rozdíl v dostupnosti kanálu: Zatímco Contour TV Starter nabízí pouze omezenou základní kabelovou sestavu, konturová televize umožňuje přidání prémiových kanálů a balíčků kanálů.

4. Ceny: Ceny za konturovou televizi a konturovou televizní startér se mohou lišit. Nejaktuálnější informace o cenách naleznete na oficiálních webových stránkách společnosti Cox.

5. Přehrávač toku obrysu: Přihlášením k odběru kontury televizoru můžete také přistupovat k přehrávači kontury, který poskytuje přístup ke všem vašim oblíbeným pořadům, filmům a zábavním platformám.

6. Voice Contour Remote: Obrysové hlasové dálkové ovladač usnadňuje navigaci a ovládání vašeho zážitku z zábavy.

7. Další funkce: Contour TV nabízí další funkce, jako je nahrávání DVR a možnosti správy.

8. Preferované obrysy: Preferovaný obrys je průměrný balíček, který zahrnuje místní kanály a základní kabelové televizní kanály.

9. Obrys Ultimate: Contour Ultimate je nadprůměrný balíček, který zahrnuje místní a kabelové kanály, včetně prémiových kanálů.

10. Lineup COX Channel: Sestava COX Channel nabízí různé balíčky s různým počtem kanálů, včetně balíčku Contour TV a balíčku Contour TV Ultimate Package.

Otázky a odpovědi:

1. Jaký je rozdíl mezi startérem obrysové televize a konturovou televizí?
Rozdíl spočívá v dostupnosti kanálu a schopnost přidat další prémiové kanály a kanálové balíčky. Contour TV Starter má omezenou základní kabelovou sestavu a neumožňuje další doplnění kanálů, zatímco Contour TV nabízí možnost přidat prémiové kanály a balíčky kanálů.

2. Jaký je rozdíl mezi startérem obrysu a preferovaným?
Obrysový startér poskytuje místní kanály, zatímco preferované zahrnuje místní kanály a základní kabelové kanály. Preferovaný plus je nadprůměrný balíček, který zahrnuje místní a kabelové kanály, včetně prémiových kanálů.

3. Je obrysová televize zdarma?
Ne, obrysová televize není zdarma. Je k dispozici za měsíční poplatek 5 USD a nabízí přístup k vašim oblíbeným pořadům, filmům a zábavním platformám prostřednictvím přehrávače kontury a hlasového ovladače hlasového ovladače.

4. Jaký je nejlevnější balíček Cox?
Nejlevnější balíčky COX jsou internetové Essentials 100, cena za 49 $.99 za měsíc pro 100 Mbps Internet a Cox Contour TV Starter, cena za 53 $.00 měsíčně pro 75+ místních kanálů.

5. Kolik kanálů je k dispozici v balíčku Cox Contour TV Ultimate?
Balíček Cox Contour TV Ultimate nabízí 250+ kanálů za měsíční poplatek ve výši 139 $.00.

6. Můžete nahrávat na konturově televizi?
Ano, můžete nahrávat na konturově televizi. Chcete -li naplánovat nahrávání DVR, přejděte na možnost nabídky v levém horním rohu aplikace, vyberte živou televizi, vyberte požadovanou show nebo film v živém průvodci a poté vyberte záznam. Chcete -li spravovat nahrávky DVR, přejděte na možnost nabídky, vyberte zaznamenaný obsah, vyberte nahrávky a vyberte Možnosti záznamu.

7. Co je preferováno obrys?
Preferovaný obrys je balíček, který zahrnuje 170+ kanálů, včetně HBO Max, Showtime, Starz a Cinemax po dobu 12 měsíců. Zahrnuje také 1 obrysovou krabici s hlasovým dálkovým ovladačem a 1 startovací DVR službou po dobu 12 měsíců.

8. Jaký je rozdíl mezi Cox Contour 1 a Contour 2?
Obrys 1 je uživatelsky přívětivější pro nahrávání a přehrávání ve srovnání s obrysem 2. Může to být lepší fit, pokud nepotřebujete ani nechcete hlasové dálkové ovladače nebo aplikace. Navíc Contour 1 také nabízí možnost záznamu 6 DVR Service.

Co je konturová televize Ultimate?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi startérem obrysové televize a konturovou televizí

Ano, s obrysovou televizí můžete přidat své oblíbené prémiové kanály (Max, Starz, Cinemax, Showtime) a kanálové balíčky včetně sportu, filmu, zábavy, novin a latino kanálů. TV předkrm podporuje pouze omezenou základní kabelovou sestavu, takže nelze přidat další kanály.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi startérem obrysu a preferovaným

Balíček startéru vám dává "místní kanály." Preferovaný je průměrný balíček s "místní kanály a základní kabelové kabelové kanály" a preferovaný plus je nadprůměrný balíček s "místní a kabelové kanály, včetně prémiových kanálů." A dostanete "místní a kabelové kanály včetně prémiových kanálů a …
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je obrysová televize zdarma

Spojte svou zábavu za pouhých 5 $/mo. Přehrávač proudu kontury je vaše spojení se všemi vašimi oblíbenými pořady, filmy a zábavními platformami – a vše je poháněno obrysovým hlasem pro snadnější zážitek z prohlížení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlevnější balíček Cox

Co je nejlevnější balíček Cox nejlevnějšími balíčky Cox jsou internetové esenters 100 (49 $.99 měsíčně za 100 Mbps) a Cox Contour TV Starter (53 $.00 měsíčně pro 75+ místních kanálů).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik kanálů je k dispozici v balíčku Cox Contour TV Ultimate

Sestava COX Channel: Plány, kanály a další

Doporučené balíčky Cena* Počet kanálů
Obrysová televize 99 $.00/mo. 140+
Obrysová televize Ultimate 139 $.00/mo. 250+

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete nahrávat na konturově televizi

Chcete -li naplánovat nahrávání DVR, přejděte na možnost nabídky v levém horním rohu aplikace, vyberte živou televizi, vyberte požadovanou show nebo film v živém průvodci a poté vyberte záznam. Chcete -li spravovat nahrávky DVR, přejděte na možnost nabídky, vyberte zaznamenaný obsah, vyberte nahrávky a vyberte Možnosti záznamu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je preferováno obrys

170+ kanálů. Zahrnuje HBO Max, Showtime, Starz a Cinemax po dobu 12 měsíců. 1 obrysová krabice s hlasovým ovladačem. Zaznamenávejte 1 Službu startéru DVR za 12 měsíců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Cox Contour 1 a Contour 2

Obrys 1 je pravděpodobně uživatelsky přívětivější pro nahrávání a přehrávání než Contour 2 a může být lépe fit, pokud nepotřebujete nebo nechcete hlasový dálkový ovladač nebo aplikace. Navrhl bych také, že záznam 6 DVR stojí za dodatečné náklady, protože eliminuje mnoho konfliktů nahrávání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dostanete Netflix zdarma s Cox Contour

Musíte se přihlásit k odběru a přihlásit se do Netflixu, procházet nabídky a použít funkčnost vyhledávání. Nyní se můžete zaregistrovat do Netflixu přímo z přijímače obrysu dokončením dalších kroků. Netflix vám bude účtován přímo, poplatky se na vašem účtu COX nezobrazí. Na dálkovém ovladači Cox stiskněte obrys.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat obrys na mé chytré televizi

Ano, můžete obsadit z konturové aplikace do televizorů s povolenou Chromecast nebo Apple Airplay. Nejprve se ujistěte, že jste si stáhli nejnovější konturovou aplikaci z App Store. Ujistěte se, že vaše mobilní zařízení je ve stejné síti Wi-Fi jako vaše televize. Všimnete si ikony obsazení v pravém horním rohu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je můj účet Cox tak drahý

Proč je můj internetový účet COX tak vysoko, poskytovatel používá propagační cenovou strategii k přilákání nových zákazníků. Stojí za zmínku, že nabídka obvykle trvá 12 měsíců – pro většinu Coxových plánů. Po jednom roce se ceny internetu zvyšují a mnoho zákazníků o tom nemá ponětí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Cox věrnostní program

Čím více bodů se hromadí, tím více věrnostních dolarů obdržíte. Staňte se VIP Coxem dnes tím, že se přihlásíte níže nebo v jakémkoli místě!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Netflix zdarma na Cox Contour

Musíte se přihlásit k odběru a přihlásit se do Netflixu, procházet nabídky a použít funkčnost vyhledávání. Nyní se můžete zaregistrovat do Netflixu přímo z přijímače obrysu dokončením dalších kroků. Netflix vám bude účtován přímo, poplatky se na vašem účtu COX nezobrazí. Na dálkovém ovladači Cox stiskněte obrys.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Cox Contour Amazon Prime

Video Amazon Prime je přístupné v sekci Apps v nabídce Contour, nebo stisknutím tlačítka MIC na dálkovém ovladači Cox a řekněním "Amazonka" nebo "Prime Video". Důležité: Musíte mít přijímač kontury nebo nebudete mít přístup k aplikaci Amazon Prime Video.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik pořadů můžete nahrávat na obrysu

Šest představení

Zaznamenejte až šest pořadů najednou s preferovaným DVR nebo dvěma pořady s Essential DVR.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu nahrávat televizní pořady na Cox Contour

Chcete -li naplánovat nahrávání DVR, přejděte na možnost nabídky v levém horním rohu aplikace, vyberte živou televizi, vyberte požadovanou show nebo film v živém průvodci a poté vyberte záznam. Chcete -li spravovat nahrávky DVR, přejděte na možnost nabídky, vyberte zaznamenaný obsah, vyberte nahrávky a vyberte Možnosti záznamu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyžaduje Cox pro každou televizi kabelovou krabici

Vyžaduje Cox kabelovou skříňku pro každou televizi a Cox Basic Box, kabelové HD Contour Box nebo bezdrátová krabice 4K Contour Box je potřeba pro každý televizor používaný k užívání vašich oblíbených programů. První krabice je součástí vašeho televizního balíčku COX. Je to 4 $ měsíčně za každou další základní krabici a 10 $ za každou další konturovou krabici.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik je obrys 2

Možnosti služby Cox Contour DVR

DVR služba Cena DVR
Cox Contour Record 2 DVR Service 13 $.50/mo. Zobrazit plány
Cox Contour Record 6 DVR Service 20 $.00/mo. Zobrazit plány
Cox Contour Record 24 DVR Service 30 $.00/mo. Zobrazit plány

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji kabelovou krabici Cox pro každou televizi

Pro každou televizi používanou k užívání vašich oblíbených programů je zapotřebí základní krabice Cox Basic, kabelové HD konturové krabice nebo bezdrátová krabička 4K. První krabice je součástí vašeho televizního balíčku COX.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí Netflix za měsíc s kabelem Cox

Obrysové televizní svazky začínají na 112 $ měsíčně včetně internetu v Cox. Předplatné streamování Netflix začíná na 7 $.99 za měsíc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Hulu zahrnut do Cox

Stream Full Seasons of Exclusive Series, Aktuální sezóny, HIT Filmy, Hulu Originals, Kids Show a další. Pomocí funkce hlasového příkazu svého dálkového ovladače rychle vyhledejte obsah. Veškerá fakturační aplikace pro aplikaci Hulu je účtována prostřednictvím Hulu a nezobrazuje se na váš COX Bill.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj Cox Contour k mé inteligentní televizi

Podívejte se znovu na zadní stranu obrysového pole, podívejte se na port označený HDMI. V modré zástrčce. Modrý konec kabelu HDMI. Do tohoto portu poté připojte černý konec kabelu HDMI. Do požadovaného portu HDMI

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Netflix zdarma na Cox Contour

Musíte se přihlásit k odběru a přihlásit se do Netflixu, procházet nabídky a použít funkčnost vyhledávání. Nyní se můžete zaregistrovat do Netflixu přímo z přijímače obrysu dokončením dalších kroků. Netflix vám bude účtován přímo, poplatky se na vašem účtu COX nezobrazí. Na dálkovém ovladači Cox stiskněte obrys.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vyjednat kabelový účet

Jak snížit kabel Billdrop na levnější balíček.Doplňte kabel s jinými službami.Služby svazku.Podepsat smlouvu.Nakupovat.Požádejte o slevu.Jak vyjednat se svým poskytovatelem.Hrozí odejít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Uživatelé Cox získají páv zdarma

Pro přístup k aplikaci Peacock jsou nutné. Je vyžadováno předplatné na televizi Peacock. U zařízení COX, předplatné kontury nebo přehrávače kontury a jakékoli úrovně internetové služby COX. Při použití aplikace Peacock prostřednictvím externích zařízení viz www.PEACOCKTV.com/nápověda pro dostupná zařízení.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo deshabilito la protección de Kaspersky??
Next Post
Jsou strážci ozbrojení?