15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je nadměrný hluk sousedů?

Shrnutí článku – jednání s hlučnými sousedy

1. Neexistuje žádná konkrétní úroveň šumu definovaná zákonem jako nepříjemnost. Je subjektivní a to, co lze považovat za obtěžování v jedné situaci, nemusí být v jiné. Hlasitou hudbu v bloku bytů však s větší pravděpodobností způsobí nepříjemnost než v samostatném majetku.

2. Pokud váš soused vydává hodně hluku a stává se problémem, můžete zavolat policii jako poslední možnost. Ukažte policii, že jste se pokusili problém vyřešit sami, a oni mohou přijít pro vyšetřování.

3. Nejlepší je přistupovat osobně ke svému sousedovi, aby diskutoval o problému s hlukem. Konverzace tváří v tvář může pomoci zabránit nesprávné komunikaci, která by se mohla vyskytnout s písemnou notou.

4. Přijatelná hladina hluku pro sousedy nahoře je obvykle kolem 60 dB, ale může se lišit v závislosti na umístění a konkrétních vyhlášcích hluku. Některé apartmány mohou mít lepší zvukovou schopnost než jiné.

5. 68 dB je obecně považována za bezpečnou úroveň šumu, což odpovídá hluku normální konverzace. Nařízení však uvádějí, že zaměstnanci mohou být vystaveni až 80 dB za 8hodinový pracovní den.

6. 70 dB je stejně hlasitá jako pračka nebo myčka nádobí a je považována za mírnou úroveň hluku. Prodloužená expozice na úrovni nad 55-60 dB může být rušivá nebo nepříjemná.

7. Mezi varovné příznaky otravných sousedů patří nadměrný hluk nebo aktivitu, nepřátelství, neuzavřené domy a yardy a negativní komentáře od prodejců.

Otázky:
1. Jaká úroveň hluku je považována za obtěžování?
2. Co byste měli dělat, pokud váš soused vydá hodně hluku?
3. Jak byste měli přistupovat ke svým sousedům o jejich nadměrném hluku?
4. Jak hlasité je příliš hlasité pro sousedy nahoře?
5. Jaká je přijatelná úroveň hluku pro obytné oblasti?
6. Jak hlasité je 70 decibelů?
7. Jaké jsou některé známky otravných sousedů?
8. Můžete definovat nadměrný hluk?
9. Existují nějaké konkrétní předpisy o šumu?
10. Jak zvládnete hlukovou stížnost bez zapojení policie?
11. Existuje časový rámec, kdy se hluk stane nepřijatelným?
12. Co můžete udělat, když mluvit se svým sousedem problém nevyřeší?
13. Existuje právní kroky, které můžete podniknout proti hlučným sousedům?
14. Můžete použít zátrubníky uší jako řešení problému s hlukem?
15. Existují nějaké techniky snižování hluku pro byty?

Odpovědi:
1. Neexistuje žádná konkrétní úroveň šumu, protože je subjektivní.
2. O problému můžete zkusit mluvit se svým sousedem osobně. Pokud to nefunguje, můžete zapojit policii jako poslední možnost.
3. Nejlepší je přistupovat k vašim sousedům osobně, abyste se vyhnuli nesprávné komunikaci.
4. Přijatelná hladina hluku pro sousedy nahoře je obvykle kolem 60 dB.
5. Obecně je 68 dB považováno.
6. 70 dB je stejně hlasitá jako pračka nebo myčka nádobí a není škodlivá vůči sluchu, ale prodloužená expozice může být nepříjemná.
7. Mezi příznaky otravných sousedů patří nadměrný hluk, nepřátelství, nezúčastněné domy a yardy a negativní komentáře od prodejců.
8. Nadměrný hluk může být hlasitá hudba, hlasité večírky nebo trvale hlasité psi.
9. Konkrétní předpisy šumu se mohou lišit v závislosti na místě.
10. Nejprve se můžete pokusit diskutovat o problému se svými sousedy a v případě potřeby zvážit zapojení mediátorů nebo správy budov.
11. Neexistuje žádný konkrétní časový rámec, protože tolerance hluku se liší od člověka k člověku.
12. Pokud mluvení se svým sousedem problém nevyřeší, můžete zahrnovat mediátory nebo správu budov.
13. Právní kroky lze podniknout proti hlučným sousedům, ale je vhodné se poradit s místními úřady nebo právníky.
14. Ušní zátkovy mohou být dočasným řešením pro snížení rušení hluku.
15. Mezi některé techniky snižování hluku pro apartmány patří používání zvukových záclon, koberců nebo dvojitých oken.

Co je nadměrný hluk sousedů?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká úroveň hluku je považována za obtěžování

Není stanovena žádná úroveň šumu. Hluk je subjektivní hodnocení; Proto hlasitá hudba, která se hraje z oddělené nemovitosti, pravděpodobně způsobí nepříjemnost, zatímco stejná úroveň hudby v bloku bytů pravděpodobně způsobí nepříjemnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co když váš soused vydá hodně hluku

Zavolejte policii – pokud nic nefungovalo, měli byste zavolat policii. Můžete ukázat policii, že jste se pokusili vyřešit problém s hlukem sami, ale že váš soused stále porušuje hlukové nařízení. V tomto okamžiku může policie přijít a vyšetřovat.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete říct svým sousedům, že jsou příliš hlasité

Osobně přistupujte ke svému sousedovi.

Elaine Swann, odborník na životní styl a etiketa a zakladatel protokolu Swann School of Protocol, poradí osobně sdělit stížnost na hluk. To je nejlepší, protože písemnou poznámku lze snadno vykládat; Mluvení s někým vůči vis může způsobit, že konverzace se bude cítit méně tvrdá.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak hlasité je příliš hlasité pro sousedy nahoře

Limity jsou obvykle kolem 60 dB, i když některá místa umožňují objem 70 dB. Toto číslo může klesnout pozdě v noci a brzy ráno. Lidé zřídka budou vydržet hluk této úrovně decibelů. Stěny v některých bytech mohou udělat lepší práci při udržování hluku než jiné.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je přijatelná úroveň hluku pro obytné oblasti

Co je to bezpečná hladina šumu, zatímco 68 dB je obecně považována za bezpečnou úroveň hluku, protože je ekvivalentní hluku vyvolaným normální konverzací, kontrola hluku v pracovních předpisech z roku 2005 uvádí, že zaměstnanec může být vystaven hluku úroveň až 80 dB za 8 hodin pracovní den.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak hlasité je 70 decibelů

70 decibelů je stejně hlasité jako pračka nebo myčka nádobí. Je to mírná úroveň hluku. Hluk 70 db se nepovažuje za škodlivý pro lidský sluch. Prodloužená expozice na úrovni nad 55-60 dB však lze považovat za znepokojivé nebo otravné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou známky otravných sousedů

4 varovné signály špatného hluku nebo aktivity. Sousedé, kteří vystřelí hlasitou hudbu, házejí velké večírky pravidelně nebo vlastní trvale hlasité psy mohou ovlivnit každodenní život více, než mnozí předpokládají.Nevlídnost. Projděte se sousedstvím.Neskonketní domy a yardy.Komentáře prodávajícího.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zdvořile požádáte své sousedy, aby byli zticha

Naučte se způsoby, jak uklidnit své sousedy, aniž byste byli příliš konfrontační.Jemně zaklepat. Zkuste několikrát zaklepat na sousední zeď, abyste získali jejich pozornost.Zdvořile mluvit se svým sousedem. Jít vedle nebo dolů do haly neznamená konfrontaci.Navrhnout řešení.Bear dary.Kontaktujte svého pronajímatele.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký objem je pro sousedy příliš hlasitý

Pro obytná prostředí je přijata úroveň decibelů nižší. Jakýkoli šum přesahující 70 dB je považován za znepokojivý. Obytné limity obvykle začínají na 60 nebo 55 dB (ekvivalentní hluk běžného vysavače).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zní 70 decibelů

70 dB je uprostřed tohoto rozsahu decibelů. Je to ekvivalentní úrovni zvuku běžné pračky. Je také ekvivalentní úrovni hluku v kancelářském prostředí nebo uvnitř auta jízdy rychlostí 60 km / h.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zní 80 decibelů

80 decibelů je poměrně hlasité. Je to ekvivalent hluku rušné ulice v centru města. Být hlasitý, je to úroveň hluku, která může poškodit vaše sluch, pokud jste mu vystaveni delší dobu (více než 8-10 hodin/den).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko může být slyšet 60 decibelů

Jak hlasité je 60 decibelů 60 decibelů je stejně hlasité jako normální rozhovor mezi dvěma lidmi, kteří sedí ve vzdálenosti asi jednoho metru (3 ¼ stopy). Je to průměrná zvuková úroveň restaurace nebo kanceláře.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se vypořádáte s bezohlednými sousedy

Jednání s sousedsdon nereagovat s hněvem. I když můžete být okamžitě (a možná i oprávněně) podrážděni, když si váš soused stěžuje, nenechte svůj hněv získat z vás to nejlepší.Zeptejte se, zda můžete mluvit tváří v tvář. Mluvit jeden na jednoho vám pomůže číst narážky na obličej a tón hlasu.Poslouchat.Pracovat na řešení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se vypořádáte se špatnými hlučnými sousedy

Naučte se způsoby, jak uklidnit své sousedy, aniž byste byli příliš konfrontační.Jemně zaklepat. Zkuste několikrát zaklepat na sousední zeď, abyste získali jejich pozornost.Zdvořile mluvit se svým sousedem. Jít vedle nebo dolů do haly neznamená konfrontaci.Navrhnout řešení.Bear dary.Kontaktujte svého pronajímatele.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak někomu řeknete, aby byl zticha, aniž by byl hrubý

Místo toho, abyste na něj křičeli z vašeho stolu, vstaňte s ním mluvit. A když se dostanete k jeho stolu, zkuste něco takového: „Hej, vím, že to neděláš záměrně, ale je to trochu hlasité. Snažím se udělat něco naléhavého, takže byste mohli být trochu tišší “

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak někomu říct, aby byl zticha, aniž by jim řekl, aby byli zticha

Způsoby, jak někomu říct, aby přestal mluvit nebo být zticha -potichu. fráze. používá se k tomu, aby někomu řekl, aby přestal mluvit nebo přestal vydávat hluk.Udržujte svůj hlas. fráze. Používá se pro to, aby někomu řekl, aby byl zticha.Shh. citoslovce.Sh. citoslovce.Shush. citoslovce.Zip to. fráze.potlačovat. frázové sloveso.ssh. citoslovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 80 decibelů hlasitější než 85

80 decibelů je mírně vysoká úroveň hluku, která je téměř limitem 85 dB zvažovaných oficiálními organizacemi, jako je NIOSH (Národní institut pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci) a OSHA (správa bezpečnosti a ochrany zdraví při práci) jako maximální TWA (časově vážený průměr ) omezit lidi by mělo být vystaveno pro …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak hlasité je 70 až 80 decibelů

Normální konverzace: 60-70 dB. Otevřený kancelářský hluk: 65-75 dB. Budík: 70-80 dB.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak hlasitá je úroveň hluku 70 dB

Srovnávací příklady hladin hluku

Zdroj hluku Úroveň decibelu
Osobní vůz při 65 mph při 25 ft (77 dB); Dálnice na 50 ft od hrany vozovky 10 a.m. (76 dB). Hudba v obývacím pokoji (76 dB); Rádio nebo televize, vysavač (70 dB). 70
Konverzace v restauraci, kanceláři, hudbě na pozadí, klimatizační jednotka na 100 stop. 60

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak hlasité je 60 až 70 decibelů

Normální konverzace: 60-70 dB. Otevřený kancelářský hluk: 65-75 dB. Budík: 70-80 dB. Pračka: 70 dB.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou příklady bezohledných sousedů

Mezi příklady bezohledných sousedů patří hlasitá a Rowdy Party Animals, která jsou hlučná 24/7 nebo rocková skupina, která považuje za nutné trénovat ve svém garážovém studiu na 2 a.m. ve všední dny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou příklady špatných sousedů

Ukončit tyto 6 špatného sousedského chování. Vytváření hluku je stížnost-jedna lidé mají ohledně svých sousedů.Obtěžovatel. Ačkoli většina stížností souseda začíná problémem hluku, mohou skončit v oblasti obtěžování.Domácí hodnota Crasher.Zločinec.Špatný majitel domácích zvířat.Hraniční kříž.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se vypořádáte s pasivními agresivními sousedy

Řekněte jim, jak se cítíte, a ujasněte si důsledky, pokud se nezastaví. Pokud jim řeknete, co vás vadí, stále to dělají, a necháte je, jejich chování se zhoršuje. Nejlepší věc, kterou můžete udělat při řešení pasivní agresivity, není nechat ji dostat pod kůži.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak hlasité můžete hrát hudbu během dne

Obecně vám tato pravidla nepomohou během dne, pokud zvuk není neuvěřitelně nadměrný (jako na úrovni poškození sluchu). Od 7:00 do 22:00 nebude váš soused v porušení, pokud je hluk pod 60 dB – ekvivalent vysavače. Čtení decibelů však bude z vaší linie majetku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zdvořile řeknete někomu, že je příliš hlasitý

Potvrďte svou vlastní citlivost na hluk a vyjádřete svou stížnost, pokud jde o vaši nešťastnou přecitlivělost. Řekněte něco jako, "V kanceláři nese váš hlas a já to velmi snadno slyším." Požádejte o pomoc se situací a poslouchejte doporučení.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo usa YouTube Big Data??
Next Post
Mohu odinstalovat průzkumník exe?