15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak YouTube používá velká data?

Shrnutí článku: Jak YouTube používá velká data

1. Použití velkých dat v predikci chování diváka: YouTube využívá velká data, aby pochopila jeho publiku. Shromažďuje statistická data, jako je věková skupina publika na různých multimediálních platformách a zařízeních.

2. Definice analýzy velkých dat na YouTube: Analytika velkých dat se týká procesu extrahování smysluplných informací z velkých dat. Tyto informace zahrnují skryté vzorce, neznámé korelace, tržní trendy a další.

3. Zdroje dat YouTube: Data YouTube jsou založena na aktivitách diváků napříč všemi zařízeními za posledních 7 dní. Zahrnuje preference diváků pro video, krátké a živé formáty. Data jsou také odvozena od diváků, kteří za posledních 28 dní sledovali váš kanál několikrát a jejich aktivity na jiných kanálech.

4. Použití vědy o údajích pomocí YouTube: YouTube zaměstnává systém doporučení založený na obsahu, který navrhuje videa založená na minulé historii sledování uživatelů. Využívá také historii vyhledávání a čas sledování k porozumění zájmům uživatelů.

5. Použití dat na YouTube: Množství dat použitých na YouTube se liší podle kvality videa. Například:

  • 144p (nejnižší kvalita): přibližně 0.1 GB za hodinu
  • 240p: přibližně 0.3 GB za hodinu
  • 360p: přibližně 0.7 GB za hodinu
  • 480p: Přibližně 1 GB za hodinu
  • 720p (HD): přibližně 2.5 GB za hodinu
  • 1080p (Full HD): Přibližně 4 GB za hodinu
  • 2160p (4K): Přibližně 7 GB za hodinu

6. Typy dat shromážděných na YouTube: YouTube shromažďuje nejen data diváků, ale také uživatelé obsahu vytvářejí, nahrávají nebo přijímají od ostatních při používání platformy. To zahrnuje e -maily, fotografie, videa, dokumenty, tabulky a komentáře uvedené na videích YouTube.

7. Příklad velkých dat: Velká data zahrnují různé zdroje, jako jsou systémy zpracování transakcí, databáze zákazníků, dokumenty, e -maily, lékařské záznamy, internetové protokoly, mobilní aplikace a sociální sítě.

8. Použití Hadoopu na YouTube: YouTube Analytics umožňuje YouTubers analyzovat svůj vlastní výkon kanálu. Nemohou však analyzovat jiné kanály pomocí tohoto nástroje. Propo

Otázky a podrobné odpovědi:

1. Jak YouTube používá velká data pro predikci chování diváků?

YouTube využívá velká data, aby porozuměla jeho publiku a vytvořila obsah, který se na ně odvolává. Shromažďuje statistické údaje o věkové skupině diváků na různých platformách a zařízeních.

2. Jaká je definice analýzy velkých dat na YouTube?

Analytika velkých dat na YouTube se týká procesu extrahování smysluplných informací z velkých dat. To může zahrnovat skryté vzorce, neznámé korelace a tržní trendy.

3. Odkud pocházejí data YouTube?

Data YouTube jsou založena na aktivitách diváků napříč všemi zařízeními za posledních 7 dní. Zahrnuje informace o typech formátů, které diváci sledují na YouTube a jejich preference na jiných kanálech.

4. Jak YouTube používá vědu o datech?

YouTube používá věda o datech k doporučení videí založených na minulé historii sledování, historie vyhledávání a času sledování. To pomáhá personalizovat uživatelský zážitek a uspokojit zájmy uživatelů.

5. Co používá nejvíce dat na YouTube?

Množství dat použitých na YouTube závisí na kvalitě videa. Videa kvalitnějších kvality, jako je 4K, spotřebovávají více dat ve srovnání s videi s nižší kvalitou, jako je 144p.

6. Jaké typy dat YouTube shromažďuje?

YouTube shromažďuje různé typy dat, včetně aktivit diváků, obsahu vytvořeného nebo přijímáním uživatelů, e -mailů, fotografií, videí a komentářů na videu YouTube.

7. Můžete uvést příklad velkých dat?

Mezi příklady velkých dat patří systémy zpracování transakcí, databáze zákazníků, dokumenty, e -maily, lékařské záznamy, protokoly internetu, mobilní aplikace a sociální sítě.

8. Jak YouTube využívá Hadoop?

Zatímco YouTubers mohou analyzovat svůj vlastní výkon kanálu pomocí analytiky YouTube, nemohou analyzovat další kanály na platformě pomocí Hadoop.

Jak YouTube používá velká data?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak YouTube používají velká data

Předpověď chování diváků:

Jiná statistická data, jako je věková skupina publika na různých použitých multimediálních platformách a zařízeních, se také získávají prostřednictvím velkých dat. YouTube je dobrým příkladem této technologie, aby bylo možné porozumět publiku produkuje obsah, který se na ně odvolává.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to Big Data Analytics YouTube

Zjednodušeně řečeno, analytika velkých dat je definována jako proces. který se používá k extrahování smysluplného. Informace z velkých dat Tyto informace by mohly být vaše skryté vzorce neznámé trendy na trhu a tak dále pomocí analýzy velkých dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Odkud pocházejí data YouTube

Data jsou založena na vašich divácích napříč všemi zařízeními za posledních 7 dní. Formáty, které vaši diváci sledují na YouTube: Prohlížení publika napříč videem, krátkými a živými formáty. Data jsou založena na tom, co diváci, kteří v posledních 28 dnech sledovali váš kanál, sledují další kanály.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak YouTube používá vědu o datech

YouTube používá systém doporučení založený na obsahu, který doporučuje videa na základě videí, která jste viděli v minulosti. YouTube také používá historii vyhledávání a čas sledování k porozumění vašich zájmů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co používá nejvíce dat na YouTube

Využití dat na YouTube ve srovnání144p (nejnižší kvalita): přibližně 0.1 GB za hodinu.240p: přibližně 0.3 GB za hodinu.360p: přibližně 0.7 GB za hodinu.480p: Přibližně 1 GB za hodinu.720p (HD): přibližně 2.5 GB za hodinu.1080p (Full HD): Přibližně 4 GB za hodinu.2160p (4K): Přibližně 7 GB za hodinu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké typy dat YouTube shromažďuje

Při používání našich služeb také shromažďujeme obsah, který vytváříte, nahráváme nebo přijímáme od ostatních. To zahrnuje věci, jako je e -mail, který píšete a přijímáte, fotografie a videa, které ukládáte, dokumenty a tabulky, které vytvoříte, a komentáře, které vytvoříte na videích YouTube.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je příklad velkých dat

Jaké jsou příklady velkých dat, která velká data pocházejí z nesčetných zdrojů – některé příklady jsou systémy zpracování transakcí, databáze zákazníků, dokumenty, e -maily, lékařské záznamy, internetové logů Clickstream, mobilní aplikace a sociální sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak YouTube používá Hadoop

YouTubers může analyzovat svůj vlastní výkon kanálu s analytikou YouTube. Ale člověk nemůže analyzovat jiné kanály. Navrhovaný systém používá rámec MapReduce pro zpracování a analýzu datových souborů na YouTube v reálném čase. Pomůže to objevit, jak konkurenti vedou na YouTube.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak velká jsou data YouTube

Odhadujte celkovou úložnou kapacitu pro všechna videa na YouTube.

Rozlišení % obsahu (na základě pozorování) Velikost / hodina videa (viz 1 a 2 výše)
4K 1% 12 GB / h
Full-HD (1080p) 19% 2.5 GB/h
720p (standard) 50% 1.5 GB / h
480p 30% 0.5 GB / h

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká technologie se používá na YouTube

Video technologie. YouTube primárně používá VP9 a H.264/MPEG-4 AVC video kodeky a dynamické adaptivní streamování přes protokol HTTP. Pro připojení s nízkou šířkou pásma jsou také poskytovány proudy MPEG-4 části 2 obsažené v kontejnerech 3 GP. Do ledna 2019 začal YouTube ve formátu AV1 zavádět videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá YouTube mnoho dat

Tabulka níže z YouTube ukazuje, kolik dat se používá za sekundu. Sledování videí v 360p na hodinu bude používat pouze 60 megabajtů dat. Ale sledování videí ve 4k na hodinu může použít 2.7 GB údajů o vašem plánu nebo více, pokud sledujete vyšší snímkovou frekvenci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik dat se používá na YouTube

Pro lepší zážitek z prohlížení, sledování videa HD obvykle používá alespoň 0.6 GB za hodinu, pokud se hraje na 720p. Stejné video může alternativně použít 1.5 GB při 1080p, nebo 3 GB při 2k. Ale pro nejlepší zážitek ze streamování videa mohou videa v UHD zaujmout neuvěřitelných 7.2 GB za hodinu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje YouTube s daty

Přejděte na aplikaci v nastavení a vyberte YouTube. Podle části Vybezpečení v části USAGE DESELECT Deaktivace využití dat. Zkuste nyní, YouTube by nyní měl fungovat dobře i na mobilních datech. Díky této možnosti mi pomohla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Netflix příkladem velkých dat

Hned od predikce typu obsahu až po doporučení obsahu pro uživatele, Netflix to všechno prostřednictvím analýzy velkých dat dělá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 typy velkých dat

Klasifikace velkých dat je rozdělena do tří částí, jako jsou strukturovaná data, nestrukturovaná data a polostrukturovaná data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co jsou to datové nástroje YouTube

Datové nástroje YouTube jsou bezplatným zdrojem a lze jej použít ke shromažďování informací o kanálu YouTube, včetně pohledu a počtu předplatitelů a sítě kanálu pomocí „doporučených videí“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se Hadoop používá pro velká data

Apache Hadoop je rámec s otevřeným zdrojovým kódem, který se používá k efektivnímu ukládání a zpracování velkých datových sad od velikosti od gigabajtů po petabajty dat. Místo použití jednoho velkého počítače k ​​ukládání a zpracování dat umožňuje Hadoop shlukovat více počítačů k analýze masivních datových sad paralelně rychleji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik dat YouTube používá

Pro lepší zážitek z prohlížení, sledování videa HD obvykle používá alespoň 0.6 GB za hodinu, pokud se hraje na 720p. Stejné video může alternativně použít 1.5 GB při 1080p, nebo 3 GB při 2k. Ale pro nejlepší zážitek ze streamování videa mohou videa v UHD zaujmout neuvěřitelných 7.2 GB za hodinu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá video na YouTube mnoho dat

Při typickém použití je využití dat mobilních YouTube asi 250 MB za hodinu v režimu standardního definice (SD) nebo 600 MB za hodinu v kvalitě s vysokým rozlišením (HD) (HD). Jedno 5minutové video použije 20 MB dat v SD nebo 50 MB v Full HD. Skutečné výsledky se mohou lišit v závislosti na tom, zda jste na smartphonu, stolním nebo inteligentním televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na jakém zařízení se nejvíce používá YouTube

mobilní, pohybliví

Realita: Většina času sledování na YouTube je mobilní, ale mnoho obchodníků stále věří, že mobilní prohlížení se překládá na krátké, denní, na cestách. Ve skutečnosti, pokud jde o chování při prohlížení YouTube, je mobil hodně podobný televizi: svět sleduje doma, během hlavního času a na horizontálně orientovaných obrazovkách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký typ digitálních médií je YouTube

Video: Mnoho digitálních médií je vizuální, od streamování filmových a televizních služeb, jako je Netflix po chirurgické simulátory virtuální reality, používané ve zdravotnických institucích. Jedním z největších hráčů ve vizuálním digitálním médiu je YouTube, který hostí miliardy videí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik dat používá pro YouTube

Kolik dat YouTube používá za hodinu, kolik dat použije YouTube, závisí na kvalitě přehrávání videa. Sledování videa YouTube na standardu 480p používá kolem 260 MB za hodinu, zatímco prohlížení plného HD může žvýkat 1.65 GB. Přehrávání videa 4K na YouTube použije až 2.7 GB dat každou hodinu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik GB dat trvá 1 hodinu YouTube

Při typickém použití je využití dat mobilních YouTube asi 250 MB za hodinu v režimu standardního definice (SD) nebo 600 MB za hodinu v kvalitě s vysokým rozlišením (HD) (HD). Jedno 5minutové video použije 20 MB dat v SD nebo 50 MB v Full HD.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá videa na YouTube mnoho dat

Pro lepší zážitek z prohlížení, sledování videa HD obvykle používá alespoň 0.6 GB za hodinu, pokud se hraje na 720p. Stejné video může alternativně použít 1.5 GB při 1080p, nebo 3 GB při 2k. Ale pro nejlepší zážitek ze streamování videa mohou videa v UHD zaujmout neuvěřitelných 7.2 GB za hodinu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik dat je potřeba k použití YouTube

Kolik dat používá video na YouTube

Kvalita videa 144p 720p
Za minutu 1.3 MB 25 MB
Za hodinu 80 MB 1.5 GB

19. srpna 2022

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo detengo el antimalware en Windows??
Next Post
Co je nadměrný hluk sousedů?