15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohou být naráženy zámky medeco?

Shrnutí článku: Můžete narazit na zámek Medeco?

1. Většina všech bytových a komerčních zámků může být narážena. Můžete se však lépe chránit změnou zámků na Medeco High Security Deadbolts. Jsou považováni za nejlepší způsob, jak zvýšit vaši bezpečnost.

2. Zámky odolné vůči vyzvednutí, jako je Medeco, nelze narazit. Tyto zámky mají další sadu břicho nebo uzamykací přístroje, takže jsou odolné vůči klíčovým nárazům.

3. Zámky odolné proti nárazům, jako jsou ty s hodnocením „UL 437“, jsou pro zloděje téměř nemožné vybrat si nebo narazit. Nespoléhají se na mechanismy uzamykání pinů a mají jedinečné znaky poblíž klíčové dírky.

4. Narážení zámku to nepoškodí. V roce 2006 získalo popularitu zámky, ale nezpůsobuje újmu na zámek.

5. Medeco zámky jsou považovány za vysoké bezpečnostní zámky. Nabízejí celou řadu zámků s vysokou bezpečnostním kabinetem, které přijímají jak mechanické, tak i eclinders.

6. Klíč nárazu může otevřít jakýkoli zámek, do kterého se hodí. Může to být užitečné, pokud ztratíte klíče a potřebujete otevřít dveře a Deadbolt, i když obvykle vyžadují samostatné klíče.

7. Zámky anti-bump používají speciální kolíky nebo rotující disky, aby se zabránilo nárazu. Mají mělké kolíky, programovatelné boční tyče nebo žádné horní kolíky, které vaše dveře udržují bezpečně zavřené.

8. Chcete-li zabránit nárazu zámku, vyměňte své tradiční zámky pin-and-tumbler bez nárazových bezklíčových zámků. Lockey M210 bezklíčový deadbolt je jednou z nejúčinnějších možností odolných proti nárazům.

15 otázek a odpovědí:

  1. Můžete narazit na zámek Medeco? Většina zámků může být narážena, ale pro lepší zabezpečení se doporučuje přechod na Medeco High Security Deadbolts.
  2. Jaké zámky nelze narazit? Zámky odolné vůči vyzvednutí, jako je Medeco, jsou odolné vůči klíčovým nárazům kvůli jejich dalším demovištěm nebo uzamykacím přístroji.
  3. Existuje zámek odolného proti nárazu? Zámky odolné proti nárazům s hodnocením „UL 437“ a jedinečnými značkami poblíž klíčové dírky je téměř nemožné vybrat nebo narážet.
  4. Poškozuje to poškození zámku? Ne, narážení zámku nezpůsobuje žádné poškození samotného zámku.
  5. Je medeco zámek považován za zámek s vysokým zabezpečením? Medeco nabízí celou řadu zámků s vysokou bezpečnostním kabinetem, které přijímají jak mechanické, tak eCylinders.
  6. Bude bump klíč pracovat na jakémkoli zámku? Klíč nárazu může otevřít jakýkoli zámek, do kterého se hodí, včetně zámků dveří a slepé uličky, které vyžadují samostatné klíče.
  7. Co je to zámek anti-bump? Zámky anti-bump mají další kolíky, mělké kolíky, programovatelné boční pruhy nebo rotující disky, které chrání před nárazem.
  8. Jak zabráníte nárazu zámku? Nahraďte své tradiční zámky pin-and-tumbler za nárazové bezklíčové zámky, jako je Lockey M210 bez klíčových deadbolt.

Lze zámky Medeco narazit?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete narazit na medeco

Většina všech obytných & Komerční zámky lze narazit. Můžete se lépe chránit změnou zámků na Medeco High Security Deadbolts a je to nejlepší způsob, jak zvýšit své zabezpečení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké zámky nelze narazit

Zámky odolné vůči vyzvednutí mají další sadu nádorů nebo uzamykacího přístroje, takže klíč ve skutečnosti musí dělat dvě věci najednou. Vzhledem k jejich odporu vůči manipulaci jsou tyto zámky také odolné vůči klíčovým nárazům. Jedním z nejpopulárnějších zámků odolných vůči picky je Medeco.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje zámek odolného proti nárazu

Zámky odolné proti nárazům

Často přicházejí s hodnocením „UL 437“ a samotné zámky mají malé, jedinečné znaky poblíž klíčové dírky. Tyto zámky s vysokou bezpečností se nespoléhají na uzamykací mechanismy břicha a jsou navrženy tak, aby byly pro zloděje téměř nemožné vybrat nebo narazit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Poškozuje to poškození zámku

Ani nepoškodí zámek. Zámek nárazu se stal populárním v roce 2006 během konference o zařízeních s vysokým zabezpečením.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je medeco zámek považován za zámek s vysokým zabezpečením

MedeCo® nabízí řadu zámků s vysokou bezpečnostním kabinetem, které jsou navrženy tak, aby přijímaly jak mechanické, tak eCylinders.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude bump klíč pracovat na jakémkoli zámku

Klíč nárazu může otevřít jakýkoli zámek, do kterého se hodí. Je užitečné mít v kapse, pokud jste někdy ztratili klíče, protože to může otevřít zámek dveří a váš mrtvý box, i když obvykle vyžadují oddělené klíče.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to zámek Anti Bump

Zámky anti-bump fungují tím, že mají více kolíků a speciálně vyráběných klíčů, mají mělké kolíky, aby jim zabránily „skákání“ nebo zámky, které mají programovatelné boční tyče a žádné horní kolíky. Zámky, které používají rotující disky, také chrání před nárazem a udržují vaše dveře bezpečně zavřené.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráníte nárazu zámku

Co tedy můžete udělat pro ochranu svého domova před zámkem, který naráží odpověď. Jedním z nejúčinnějších zámků bez klíče na trhu je Lockey M210 bezklíčový deadbolt.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou nárazové klíče nezákonné

Vlastnictví nebo vlastnictví nárazového klíče není v současné době nezákonné a sady klíčů a videa o tom, jak je používat, jsou k dispozici online. K získání nárazového klíče je potřeba pouze identifikace výrobce zámku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co jsou zámky anti bump

Zámky anti-bump fungují tím, že mají více kolíků a speciálně vyráběných klíčů, mají mělké kolíky, aby jim zabránily „skákání“ nebo zámky, které mají programovatelné boční tyče a žádné horní kolíky. Zámky, které používají rotující disky, také chrání před nárazem a udržují vaše dveře bezpečně zavřené.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejbezpečnější zámek

Deadbolt. Tento typ zámku je považován za nejbezpečnější. Tyto zámky jsou robustní a opravdu těžké se zlomit. Mohou to být jednoválcový nebo dvojitý válec.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou medeco zámky, které stojí za to

Nejlepší zámek dveří s vysokou bezpečností

CR’s Take: The Medeco Maxum 11tr503-19 je nejsilnějším deadboltem ve všech našich kategoriích zámku. Je to prvotřídní pro vrtání, velmi dobře vydrží kopy a je navrženo způsobem, který je docela obtížné vybrat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi hrabáním a nárazovým klíčem

Mohlo by se říci, že dohromady pracují na klíči s nárazem, ale hrabání se potýká s principem vazebného kolíku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to zámek proti Bump

Zámky anti-bump fungují tím, že mají více kolíků a speciálně vyráběných klíčů, mají mělké kolíky, aby jim zabránily „skákání“ nebo zámky, které mají programovatelné boční tyče a žádné horní kolíky. Zámky, které používají rotující disky, také chrání před nárazem a udržují vaše dveře bezpečně zavřené.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejbezpečnější zámek pro přední dveře

Zámky mrtvých dveří

Deadbolt dveřní zámky jsou nejbezpečnějším typem zámku klíče a obvykle se používají na dveřích vnějších dveří. DEARSBOLTY jsou k dispozici ve stylech s jedním a dvouválcovým stylem, jsou hodnoceny podle jejich síly od 1. stupně do 3. Stupeň 1 je nejvyšší stupeň a poskytuje nejvíce zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejtěžší visací zámek

Oddoba zámků žulových zámků je šest tun a další, takže je pro útočníky prakticky nemožné vytlačit poutku z těla zámku. Speciální zamykací systém ABUS Plus je nesmírně efektivní, pokud jde o odvrácení manipulativních pokusů o proniknutí (například výběr).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Sbírá zámek stejně jako narážení zámku

Zámek nárazu je podobnou praxí jako výběr zámku, kromě toho, že používá „nárazový klíč“, což je speciální klíč, který může umožnit přístup k téměř jakémukoli zámku, na kterém se používá. Klávesy na hrboly mohou být vyrobeny doma pouze s několika nástroji a použity k získání nelegálního přístupu do domovů vetřelci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak efektivní jsou nárazové klíče

Klávesy hrbolku fungují velmi dobře a jsou vysoce efektivní proti 90% zámků pinů. Většina zámků může být narážena za méně než 30 sekund a nezanechává žádný znatelný důkaz, že zámek byl ohrožen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak identifikuji nárazový klíč

Někdy si můžete spatřit zámek, který byl otevřen s nárazovým klíčem, pokud uvidíte malé odsazení těsně nad klíčovou cestou. Některé starší, měkčí zámky budou mít promáčknutí, i když nebyly naráženy. Je také možné vyrobit nárazové klíče, které jsou chráněny před ponecháním odsazení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké zámky doporučují policie

Policie doporučí jak diamantové zámky SS312, nebo TS 007 3 hvězdičky pro širokou veřejnost jako upgrade zabezpečení pro domácí domy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejvyšší zámek zabezpečení

ANSI GRADE I ANSI stupeň 1

ANSI GRADE I

Zámky ANSI stupeň 1 nabízejí nejvyšší úroveň zabezpečení zámku. Tyto zámky jsou velmi obtížné vybrat nebo rozbít a jsou odolné vůči jakémukoli manipulaci s částmi zámku, jako jsou odstranění šroubů, šroubů atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké zámky nelze řezat pomocí řezacích šroubů

Uzavřené visací zámky

Dalším stíněním pouty na obou stranách je pro někoho nesmírně obtížné proříznout se buď řezací šrouby – ne dostatek prostoru pro uchopení a vyvíjení síly – nebo úhlu mlýnky – ne dost exponovaných částí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejbezpečnější visací zámek

Prostřednictvím přísného testování jsme zjistili, že visací zámek z slitiny hliníku ABUS TItalium je pro většinu lidí nejlepším visacím zámkem. Naše nejlepší celkově, visací zámek z hliníku Abus Titalium Aluminium, přiměl naše testy a je pro většinu lidí dobrou volbou. Neměl jsem potíže s otevřením Abus a to se hodí na každý řetězec, na který jsem ho testoval.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč lupiči nevybírají zámky

Vzhledem k tomu, že výběr zámku vyžaduje, aby byla úspěšná konkrétní sada dovedností, většina zlodějů poškozuje nebo odstraní dveře a okna, aby získala vstup, když je pro ně rychlejší a snazší než použití nástrojů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být jakýkoli klíč nárazovým klíčem

Všechny řezy na klíči s nárazem jsou provedeny v maximální hloubce, takže jakékoli klíčové polotovary lze provést do klíče. Klávesy pro nárazy jsou specifické pro výrobce. Zámek kwikset vyžaduje nárazový klíč vyrobený z klíče KwikSet. Totéž platí pro jiné značky zámku.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo instalo un interruptor de atenuador wifi??
Next Post
Můžete spustit energetický bod z spínače světla?