15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mikro lejlighed med hjemmekontor – etværelses lejlighed med et minimalistisk design

mikro lejlighed indretning minimalistisk design 70'er stil træpaneler cykel hængende retro sofa rundt bordtæppe

Det var kun et spørgsmål om tid, før mini-hus-trenden udviklede sig til boligsektoren, og denne mikro-lejlighed fra Tsai Design er et glimrende eksempel på denne udvikling. “Micro” er bestemt en god beskrivelse af denne lejlighed. Da ejeren første gang købte det, var det samlede areal kun 35 kvadratmeter og havde ikke engang et køkken. Indretningsarkitekterne tog udfordringen med at redesigne det hele – en opgave, der krævede stor opfindsomhed og innovative tiltag.

Fremtidens mikro lejlighed med retro elementer

Mikro lejlighed indretning minimalistisk design hvid stue siddeområde seng hylde fold-out tv stol bogreol

Grundplanen for mikrolejligheden forblev den samme for at efterligne følelsen af ​​et stort hus og for at tillade fleksible møbler og inventar. Væggene foldes i forskellige konfigurationer og sættes derefter i hinanden. For eksempel smelter spisepladsen sammen ved at trække en væg ud, der kan klappes ud.

Mikro lejlighed indretning minimalistisk design 70'er stil træpaneler skydedør spisebord integreret skammel

Dette skaber bordet, mens foldbare taburetter også danner siddepladserne. Du kan folde disse op og gemme dem ude af syne. Arkitekten ville også give en fornemmelse af naturen, så han tilføjede en “grøn” mur af levende mos til badeværelset.

Mikro lejlighed indretning minimalistisk design 70'er stil træpanel køkken sort marmor integreret bordplade vask

Tsai Design udnyttede 1970’ernes æra og gjorde det til en mikrolejlighed med et hjemmekontor, der har et skjult køkken. Designerne holdt fast i deres filosofi om at stille spørgsmålstegn ved praksis med at leve i overskud og antallet af ejendele. De har samlet dem for at danne et mindre, men behageligt opholdsarrangement.

Mikro lejlighed indretning minimalistisk design 70'er stil træpaneler køkken sort marmor integreret træloft

Med stigningen i beboelsesprojekter kommer skridtet mod at leve med “mindre”: mindre plads, færre ejendele, men mere intelligent design. Da Jack Chen fra Tsai Design blev konfronteret med udfordringen med at konvertere det lille boligareal til en multifunktionel etværelses lejlighed, skabte han et smart multifunktionelt træværk, der også tilbyder rum, luksus og komfort på samme tid. som detaljeringen i et normalt hus.

mikro-flad indretning minimalistisk design hvid stue siddeområde sengepuder blind sofa hyggelig maksimere lys

For at overvinde begrænsningerne i den eksisterende lejlighed fokuserede Jack på at skabe multifunktionelle rum for at aflaste boligarealet og maksimere naturligt lys. Lagdeling er nøglen til at planlægge små rum. To forskellige funktioner kan sameksistere i samme rum på forskellige tidspunkter. Det kommer derefter ned på detaljeringen af ​​træforbindelserne for at muliggøre en ubesværet overgang mellem de to funktioner.

Minimalistisk design for optimal udnyttelse af rummet

mikro-flad indretning minimalistisk design hvid stue siddeområde sengepuder persienner

Indretningsarkitekten designede træsnedkeri, der strækker sig over hele lejligheden og problemfrit forbinder alle værelser med hinanden. Trækonstruktionerne er konceptuelt lavet som et puslespil, der indeholder mange funktioner. Det afhænger hovedsageligt af, hvordan beboerne interagerer med det for at aktivere de forskellige anvendelser.

winregal træ paraply vinflasker sko hylde

Med skjulte og integrerede enheder danner den 4 meter lange kabysse boligarealet. Indbyggede LED-lamper på åbne hylder skaber en tæller, mens en vinreol lavet med træpinde giver plads til at hænge frakker. Der blev også tænkt på opbevaring af sko og paraplyer. Det foldbare spisebord er integreret i en skydedør mellem køkken og opholdsstue, så du kan skjule det, når det ikke er i brug.

Mikro lejlighed indretning minimalistisk design 70'er stil træpaneler køkken badeværelse mos grøn plante væg i live

Trækassen strækker sig ind i soveværelset, hvor den bliver sengens hoved og foldes ind i et natbord. Panelet er badeværelsesdøren, mens et indvendigt vindue med vendbar folie erstatter væggen mellem badeværelset og køkkenet. Det forbedrer også det naturlige lys og giver udsigt til den grønne, levende væg af planter. Denne mosvæg er i din direkte sigtelinje, når du åbner døren til lejligheden og gør atmosfæren organisk og afslappende. Dette skaber illusionen af ​​det ydre rum.

Indret en moderne mikro lejlighed

mikro lejlighed indretning minimalistisk design 70'er stil træpaneler køkken bagvægsredskaber skydedør vinylgulv

Det intelligente, multifunktionelle design fortsætter i stuen, hvor fjernsynet og hjemmekontoret er gemt bag skabsdøre. Airconditionen er ovenpå i soveværelsesskabet, og en tøjsnor kan foldes ud på badeværelset.

mikro lejlighed indretning minimalistisk design 70'er stil træpaneler cykel hængende retro sofa vedhæng lampe plante

Den hvide, sorte og træpalet er enkel og beroligende for ikke at rode det lille rum. Det sølvblå vinylgulv er en nutidig henvisning til traditionelle tatami halmgulve. I arkitektur og design henviser vi ofte til “less is more” i forhold til den modernistiske etos: enkle, ukomplicerede former og ingen overflødig dekoration. I dag beskriver den også rammende livsstilen i mindre lejligheder og ønsket om at leve uden overskud.

Previous Post
Små røde bær som dekoration i efteråret og vinteren – 3 borddekorationsideer
Next Post
Dyreskulpturer lavet af metal med en kraftfuld karisma