15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak vytvoříte geofilter pro Snapchat?



Shrnutí článku

Shrnutí článku: Snapchat Geofilters


1. Geofiltery na Snapchat jsou zdarma pro veřejná místa, jako jsou parky, města a sousedství.

Vytvořte bezplatný geofilter pro veřejné místo, které má smysluplné pro vás a vaši komunitu, jako jsou parky, města, sousedství a další. Vytvořte bezplatný filtr pro okamžiky, jako je popadnutí brunch, nakupování, sledování sportovní hry nebo cokoli, co stojí za prasknutí.


2. Náklady na geofilter Snapchat se liší.

Snapchat v průměru účtuje v průměru kolem 5 až 20 USD za den, aby spustil geofilter nad příměstským domovem. Pokud chcete provozovat více geofilterů ve stejné oblasti, Snapchat vám účtuje za každý nadací geofilter, který spustíte.


3. Nelze vytvořit geofilter na Snapchatu?

Ujistěte se, že jste v určené oblasti pro váš geofilter, známý jako „Geofilter Fence.„Pokud se na telefonu neobjeví Geofilter Snapchat, může to být kvůli špatnému spojení v této oblasti.


4. Pokyny pro vytvoření Snapchat Geofilter:

  • Filtr musí být 1080 do roku 1920 pixelů s průhledným pozadím (.PNG).
  • Musí mít velikost pod 300 kB.
  • Snapchat navrhuje použít pouze horní nebo spodní 25% obrazovky, aby SnapCatters stále viděl jejich původní obrázek za filtrem.


5. Doba procesu schvalování pro geofilter Snapchat:

Po odeslání filtru ho Snapchat zkontroluje, obvykle trvá méně než jeden pracovní den. Pokud bude schválen, bude automaticky k dispozici jakémukoli uživateli Snapchat v rámci geolokace během vaší akce. Pokud je zamítnuto, obdržíte vysvětlení e -mailem a nebude k dispozici žádný poplatek.


6. Jsou Snapchat Geofilters za to?

Snapchat Geofilters jsou relativně levnou možností pro marketing sociálních médií. Mohou se za to vyzkoušet, pokud se vyrovnávají s vaší cílovou skupinou. Další inspiraci naleznete v našem marketingovém průvodci Snapchat.


7. Jak vytvořit vlastní geofilter na Snapchat:

  1. Jít vytvořit.Snapchat.com a klikněte na „Vytvořit filtr“.
  2. Nahrajte svůj návrh nebo použijte šablony Snapchat a vytvořte geofilter.
  3. Vyberte datový rozsah a časy, kdy bude váš geofilter k dispozici.
  4. Vyberte umístění pro váš geofilter.
  5. Zašlete svůj geofilter a počkejte na potvrzovací e -mail.

Toto jsou klíčové body týkající se Snapchat Geofilters.

Otázky a odpovědi:

1. Jsou Snapchat Geofilters zdarma?

Ano, geofiltery na Snapchat jsou zdarma pro veřejná místa.

2. Kolik stojí používání geofilteru Snapchat?

Náklady na geofilter Snapchat se liší, ale v průměru se pohybuje od 5 do 20 do 20 $ za den.

3. Proč nemohu vytvořit geofilter na Snapchatu?

Pokud nejste schopni vytvořit geofilter, může to být způsobeno špatným spojením v určené oblasti nebo být v „geofilterovém plotu.”

4. Jaké jsou pokyny pro vytvoření geofilteru Snapchat?

Mezi pokyny patří velikost filtru 1080 do roku 1920 pixelů, průhledné pozadí a velikost pod 300 kB. Snapchat navrhuje použít pouze horní nebo spodní 25% obrazovky pro filtr.

5. Jak dlouho trvá schválení Snapchat Geofilter?

Snapchat obvykle kontroluje a schvaluje geofiltery za méně než jeden pracovní den.

6. Jsou Snapchat Geofilters za investici?

Ano, Snapchat Geofilters stojí za to vyzkoušet, protože jsou nákladově efektivní možností marketingu sociálních médií.

7. Jak mohu vytvořit svůj vlastní geofilter na Snapchatu?

Chcete -li vytvořit geofilter na Snapchatu, navštivte vytvoření.Snapchat.com, nahrajte šablony designu nebo použijte, vyberte rozsah data, časy a umístění a poté jej odešlete ke kontrole.


Jak vytvoříte geofilter pro Snapchat?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou Snapchat Geofilters zdarma

Geofilters • Snapchat. Vytvořte bezplatný geofilter pro veřejné místo, které má smysluplné pro vás a vaši komunitu, jako jsou parky, města, sousedství a další. Vytvořte bezplatný filtr pro okamžiky, jako je popadnutí brunch, nakupování, sledování sportovní hry nebo cokoli, co stojí za prasknutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí udělat Snapchat Geofilter

Kolik je v průměru geofiltery, Snapchat účtuje kolem 5 až 20 $ za den na spuštění geofilteru nad příměstským domovem. Pokud chcete provozovat více geofilterů ve stejné oblasti, Snapchat vám účtuje za každý nadací geofilter, který spustíte.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu vytvořit geofilter na Snapchatu

Nejprve se ujistěte, že jste ve skutečnosti v oblasti, kterou může být váš geofilter použit, nebo jak to Snapchat nazývá, "Geofilter Fence". Pokud se domníváte, že jste ve skutečnosti v plotu Geofilter a každý stále není schopen dostat Snapchat Geofilter na svém telefonu, znamená to, že spojení oblasti je špatné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou pokyny pro Snapchat Geofilter

Filtr musí 1080 do roku 1920 pixelů s průhledným pozadím (. PNG) Musí mít velikost pod 300 kB. Snapchat navrhuje, že použijete pouze horní nebo spodní 25% obrazovky, takže SnapCatters stále vidí svůj původní obrázek za filtrem.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá schválení Snapchat Geofilter

Po odeslání filtru jej Snapchat zkontroluje, který obvykle trvá méně než jeden pracovní den. Pokud bude schválen, bude automaticky k dispozici každému uživateli Snapchat, který je v rámci geolokace během vaší akce. Pokud budete odmítnuti, obdržíte vysvětlení e -mailem a nebude vám účtováno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou Snapchat Geofilters za to

Snapchat Geofilters jsou jednou z vašich nejlevnějších marketingových možností placených sociálních médií. Pokud stále trochu váháte, podívejte se na náš kompletní průvodce marketingem Snapchat pro další inspiraci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si vytvořím svůj vlastní geofilter

Jak vytvořit Snapchat Geofiltergo.Snapchat.com a klikněte na "Vytvořte filtr"Nahrajte svůj vlastní design, nebo použijte šablony Snapchata k vytvoření filtru.Vyberte svůj datový rozsah a časy.Vyberte svou polohu.Zašlete svůj geofilter a počkejte na svůj potvrzovací e -mail.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá, než získejte geofilter Snapchat

Po odeslání filtru jej Snapchat zkontroluje, který obvykle trvá méně než jeden pracovní den. Pokud bude schválen, bude automaticky k dispozici každému uživateli Snapchat, který je v rámci geolokace během vaší akce. Pokud budete odmítnuti, obdržíte vysvětlení e -mailem a nebude vám účtováno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám schválení geofilteru

Chcete -li odeslat komunitní filtergo na vytvoření vlastního webu na počítači a vyberte „Komunitní filtry“ Geofilter nebo Moment Moment.Přečtěte si pokyny a pokyny �� Pokud si vyberete geofilter, vyberte, kde chcete, aby byl k dispozici.Odešlete to ke schválení týmem Snapchat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byl můj geofilter odmítnut

Snapchat má určité „podmínky & Podmínky ‘nebo pravidla, která musíte dodržovat, aby byl váš geofilter přijat. Pokud porušíte některá z jejich pravidel Geofilter, odmítnou váš vlastní filtr a nebude to dovoleno žít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá, než se vytvoří geofilter Snapchat

Na požádání doba schválení Geofilter

Recenze Snapchat Recenze na vyžádání Geofilter, obvykle během hodiny nebo dvou odeslání filtru. Jakmile je váš filtr přezkoumán, budete informováni o e -mailovou adresu spojenou s vaším účtem Snapchat, zda byl přijat nebo ne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá schválení geofilteru

Po odeslání filtru jej Snapchat zkontroluje, který obvykle trvá méně než jeden pracovní den. Pokud bude schválen, bude automaticky k dispozici každému uživateli Snapchat, který je v rámci geolokace během vaší akce. Pokud budete odmítnuti, obdržíte vysvětlení e -mailem a nebude vám účtováno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat Snapchat Geofilter pro své podnikání

Jak vytvořit Snapchat Geofilter pro váš BusinessStep 1: Vytvořte geofilter. Existují dva způsoby, jak můžete vytvořit svůj geofilter.Krok 2: Zadejte umístění, data a čtvercové záběry. Zadejte umístění své firmy a data, která chcete, aby váš geofilter spustil.Krok 3: Zadejte podrobnosti geofilteru, platební údaje a poté odešlete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vytvořím geofilter

Jak vytvořit Snapchat Geofiltergo.Snapchat.com a klikněte na "Vytvořte filtr"Nahrajte svůj vlastní design, nebo použijte šablony Snapchata k vytvoření filtru.Vyberte svůj datový rozsah a časy.Vyberte svou polohu.Zašlete svůj geofilter a počkejte na svůj potvrzovací e -mail.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Es Netflix gratis en Cox Contur?
Next Post
Jak bezpečné je spektrum wifi?