15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kolik internetu Alexa používá volnoběh?

  • Souhrn: V tomto článku diskutujeme různé aspekty používání Amazonské Alexa, včetně její spotřeby energie, požadavků na Wi-Fi, nákladů na běh a dalších.

Klíčové body:

  1. Spotřeba energie: Pokud se nepoužívá, Amazon Echo (3. generace) spotřebovává 0.134 wattů v režimu off, 1.81 wattů v pohotovostním režimu s mikrofony a 2.93 wattů v síťovém pohotovostním režimu s mikrofony.
  2. Závislost Wi-Fi: Alexa vyžaduje připojení Wi-Fi pro přístup k Googlu, službám pro streamování hudby a další aplikace. Bez Wi-Fi není možné připojit k těmto funkcím.
  3. Náklady na běh: Běh Alexa celý den by stál méně než 0 $.60 měsíčně nebo asi 7 $ ročně. Náklady se však mohou lišit v závislosti na počtu inteligentních reproduktorů a zařízení, které jste neustále zapojili.
  4. Požadovaná rychlost internetu: Amazon navrhuje připojení k internetu s rychlostmi alespoň 0.51 Mbps pro streamování obsahu prostřednictvím Alexy nebo jiných inteligentních asistentů, jako jsou asistenti Google.
  5. Odpojení v noci: V noci není nutné odpojit zařízení ozvěny, protože automaticky chodí spát, když se nepoužívají. Pokud je to žádoucí, můžete však mikrofon vypnout, ale bude to vyžadovat fyzické stisknutí tlačítka, aby jej zapnul zpět.
  6. Opouštějící Alexa připojenou: Obecně je bezpečné nechat Amazonovy zařízení Echo zapojená, s výjimkou Echo Dot, která je třeba vždy připojit ke zdi, aby se vyvolala Alexa prostřednictvím hlasových příkazů.
  7. Vypnutí Wi-Fi: Jakmile nastavíte přístup Alexa WiFi, můžete ovládat přístup WiFi pro konkrétní lidi a zařízení, pauza a un-pauza WiFi, naplánovat čas přístupu k WiFi a ovládat přístup hostů.
  8. Používání hotspotu: Alexa se nemůže přímo připojit k hotspotu. Chcete -li použít hotspot, musíte nastavit hotspot telefonu, zkopírovat název sítě a heslo a připojit Alexu s hotspotem telefonu v nabídce Nastavení.

Otázky a odpovědi:

1. Kolik energie používá Alexa, když se nepoužívá?

Pokud se nepoužívá, Amazon Echo (3. generace) spotřebovává 0.134 wattů v režimu off, 1.81 wattů v pohotovostním režimu s mikrofony a 2.93 wattů v síťovém pohotovostním režimu s mikrofony.

2. Potřebuje Alexa pořád Wi-Fi?

Alexa se přísně spoléhá na Wi-Fi pro přístup k Googlu, službám streamování hudby a dalších aplikací. Bez Wi-Fi není možné připojit k těmto funkcím.

3. Kolik stojí běh Alexa celý den?

Běh Alexa celý den by stál méně než 0 $.60 měsíčně, nebo asi 7 $ ročně. Náklady se však mohou lišit v závislosti na počtu inteligentních reproduktorů a zařízení, které jste neustále zapojili.

4. Kolik Mbps potřebuje Alexa?

Amazon navrhuje připojení k internetu s rychlostmi alespoň 0.51 Mbps pro streamování obsahu prostřednictvím Alexy nebo jiných inteligentních asistentů, jako jsou asistenti Google.

5. Měli byste odpojit Alexu v noci?

V noci není nutné odpojit zařízení ozvěny, protože automaticky chodí spát, když se nepoužívají. Pokud je to žádoucí, můžete však mikrofon vypnout, ale bude to vyžadovat fyzické stisknutí tlačítka, aby jej zapnul zpět.

6. Je v pořádku nechat Alexa připojenou?

Obecně je bezpečné nechat Amazonovy zařízení Echo zapojená, s výjimkou Echo Dot, která je třeba vždy připojit ke zdi, aby se vyvolala Alexa prostřednictvím hlasových příkazů.

7. Může Alexa vypnout Wi-Fi?

Jakmile nastavíte přístup Alexa WiFi, můžete ovládat přístup WiFi pro konkrétní lidi a zařízení, pauza a un-pauza WiFi, naplánovat čas přístupu k WiFi a ovládat přístup hostů.

8. Může Alexa pracovat z hotspotu?

Alexa se nemůže přímo připojit k hotspotu. Chcete -li použít hotspot, musíte nastavit hotspot telefonu, zkopírovat název sítě a heslo a připojit Alexu s hotspotem telefonu v nabídce Nastavení.

Kolik internetu Alexa používá volnoběh?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik energie používá Alexa, když se nepoužívá

Spotřeba energie Amazon Echo (3. generace)

Režim Spotřeba energie (ve Watts)
Režim vypnutí* (režim nízkého napájení) 0.134
Síťový pohotovostní režim ** (režim automatického spánku, mikrofony) 1.81
Síťový pohotovostní režim (režim automatického spánku, mikrofony vypnuto) 2.93

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuje Alexa pořád Wi-Fi

Alexa Amazon je zařízení, které se přísně točí kolem Wi-Fi a přístup všeho od společnosti Google po různé služby pro streamování hudby. Bez Wi-Fi je jednoduše nemožné se připojit k těmto aplikacím a funkcím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí běh Alexa celý den

Pokud byste měli své ozvěny vystřelit melodie 24/7, to by bylo stále méně než 0 $.60 měsíčně, nebo asi 7 $ ročně. Je však třeba mít na paměti, kolik inteligentních reproduktorů a zařízení jste připojili 24/7.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik Mbps potřebuje Alexa

Inteligentní asistenti, jako je Alexa nebo asistenti Google, mohou automatizovat mnoho aspektů vašeho domova, ale vyžadují trochu šířky pásma, aby tak učinili. Amazon navrhuje připojení k internetu s rychlostmi alespoň 0.51 Mbps za účelem streamu obsahu prostřednictvím Alexa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měli byste odpojit Alexu v noci

Všechna zařízení Echo budou automaticky spát, když se nepoužívají, takže je v noci není nutné je odpojit. Pokud byste chtěli, můžete vypnout mikrofon, aby vás Alexa nemohla slyšet, ale to také znamená, že ho nemůžete znovu probudit, aniž byste fyzicky stiskli tlačítko, abyste mikrofon znovu zapnuli mikrofon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku nechat Alexa připojenou

Ano. To platí pro drtivou většinu zařízení Amazon’s Echo, včetně: echo show, echo plug, echo studio a echo flex. Echo dot musí být vždy připojena ke zdi. Bez moci nebudete moci svolat Alexu prostřednictvím hlasových příkazů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa vypnout Wi-Fi

Jakmile nastavíte přístup Alexa WiFi, budete moci pozastavit a un-pause WiFi pro konkrétní lidi a pro konkrétní zařízení, nastavte skupiny zařízení, aby se vypnuly ​​(telefon Tommy, notebook, Xbox a cokoli jiného zařízení dali jste chudé dítě), naplánujte čas přístupu k WiFi a kontrolujte přístup hostů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa pracovat z hotspotu

Přejděte do nabídky Nastavení v telefonu a vyhledejte hotspot Wi-Fi. Zkopírujte název sítě a heslo hotspot. Otevřete aplikaci Alexa . Vyberte zařízení .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych odpojit Alexu v noci

Všechna zařízení Echo budou automaticky spát, když se nepoužívají, takže je v noci není nutné je odpojit. Pokud byste chtěli, můžete vypnout mikrofon, aby vás Alexa nemohla slyšet, ale to také znamená, že ho nemůžete znovu probudit, aniž byste fyzicky stiskli tlačítko, abyste mikrofon znovu zapnuli mikrofon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co používá nejvíce elektřiny v domácnosti

Top pět energetických spotřebitelů domácích spotřebičů. Pračky, myčky nádobí a sušičky z pádů představují 14% typického účtu za energii, přičemž v našem seznamu je nejlepší místo.Studené spotřebiče.Spotřební elektronika.Osvětlení.Vaření.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co Wi-Fi potřebujete pro Alexu

Zařízení Echo se připojují k dvojím pásmu Wi-Fi (2.4 GHz / 5 GHz) Sítě, které používají 802.Standard 11a / b / g / n. Zařízení Echo se nemohou připojit k ad-hoc (nebo peer-to-peer) sítím. Otevřete aplikaci Alexa . Vyberte zařízení .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik šířky pásma používají inteligentní zařízení

Obecně platí, že na každých 10 až 12 inteligentních zařízení přidejte do internetového plánu kolem 5 Mbps a dalších 5 Mbps, pokud chcete nainstalovat kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete vypnout Alexu přes noc

Můžete vypnout obrazovku Echo Show pomocí hlasového příkazu „Alexa, vypněte obrazovku“ nebo zapnutím režimu Nerušit. Přehlídka Echo má několik dalších možností, které můžete přepínat na stmívání a vypnutí obrazovky. Můžete dokonce použít inteligentní zástrčku k úplnému vypnutí zařízení, když jste mimo dům.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když řeknete Alexovi, aby zavřela

Jen jednoduchý příkaz "Alexa drž hubu" je nejlepší způsob, jak ji přimět, aby zrušila alarm, který jsem našel. Alexa zruší nebo zastaví a alarm stále zní, řekněte jí, aby držela hubu a dostanete okamžité ticho. Být milý ke stroji je nad zosobněním neživého objektu. Uložit to pro lidi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu udržet Alexa připojenou 24 7

Můžete nechat Amazon Echo zapojit celý den absolutně! Ve skutečnosti byste měli, pokud chcete z vaší ozvěny co nejlépe vytěžit. Pokud to neopustíte, nebudete moci klást otázky Alexa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude mě Alexa probudit bez wi-fi

Zatímco téměř všechna funkce Alexy uteče z Amazonského cloudu a vyžaduje připojení k internetu, vaše alarmy ne. Pokud nastavíte alarm a ztratíte připojení k internetu, váš alarm zhasne. Je to proto, že alarm je uložen lokálně, v každé jednotce Alexa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak blokuji internet na Alexu

V tomto videu vám ukážu, jak omezit nebo jak aplikovat rodičovské kontroly na vaší Alexa Eco Show 5. Nyní je první věc jít do nastavení. Klikněte na nastavení. Ikona jděte dolů a

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude Alexa fungovat, pokud můj telefon není v domě

Koneckonců, máte přístup k Alexu v telefonu, když opustíte dům. A můžete přistupovat ke svému zařízení Echo z reproduktoru někoho jiného – nebo si můžete zařízení vzít s sebou, když opustíte dům. Zde je šest způsobů, jak můžete použít Amazon Echo, když nejste doma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete spustit Alexa z mobilních dat

Může Alexa pracovat s mobilními daty Alexa se nestará o to, jak je připojen k internetu. Vše, na čem záleží, je, že má připojení k internetu. Připojení musí být přes Wi-Fi, protože zařízení Echo nemají ethernetové porty, ale Alexa pracuje stejně dobře na mobilních datech, jako tomu je na vašem domácím připojení k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu nechat Alexu celou noc

Chcete -li zabránit tomu, aby se zařízení Alexa zastavilo kvůli nečinnosti, vypněte příkaz „Alexa, deaktivaci všech časovačů spánku“, vypněte všechny časovače spánku na zařízení. Požádejte Alexu, aby promyčka přes hlasový příkaz „Alexa, smyčka na“. Alternativně můžete použít příkaz „Alexa, pokračujte“, zatímco je na hudebním úkolu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká spotřebiče používají elektřinu, i když jsou vypnuty

Domácí kancelářské vybavení, jako jsou napájecí proužky, stolní počítače, monitory, tiskárny, lampy a cokoli s digitálním displejem, mohou používat elektřinu, i když jsou vypnuty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká spotřebiče se odpojí k ušetření energie

Elektronika a spotřebiče, které byste měli odpojit, pokud ne v uselaptopech a počítačích. I když tato zařízení zapnete, konzumují trochu síly.Televizory a herní systémy. Mnoho televizorů a herních konzolí je opravdu v pohotovostním režimu, ve skutečnosti ne.Malé kuchyňské spotřebiče.Nabíječky telefonu.LAMPY/SVĚTOVÉ SPRAVY.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa pracovat s hotspotem

Přejděte do nabídky Nastavení v telefonu a vyhledejte hotspot Wi-Fi. Zkopírujte název sítě a heslo hotspot. Otevřete aplikaci Alexa . Vyberte zařízení .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je dostatečně 100 Mbps pro 5 zařízení

Se 100 Mbps Internet byste neměli mít žádný problém s připojením až šesti uživatelů nebo 10 zařízení současně. Pokud si začnete všimnout problémů, když lidé streamují, hrají nebo stahují na různých zařízeních současně, možná budete chtít zvážit větší plán.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 300 Mbps dobrý pro inteligentní domov

Pro většinu domácností se společnými třemi nebo čtyřmi lidmi, které žijí společně, stahování internetu 300 Mbps stačí pro různá využití od online hraní, streamování a obecného prohlížení. Podle webové stránky Tech21Centry si 300 Mbps může stáhnout 5-gigabajtový film pouze v 2.2 minuty.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo consigo que el timbre de mi anillo suene por dentro??
Next Post
Je VDI stejný jako VPN?