15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Modetrends 2015 – se til foråret nu

Modetrends 2015 hvide capri bukser dame vest blomstermønster blå outfit

Hidtil har vinteren i år været ganske mild. Temperaturer på over ti grader betyder, at vintersalget af tekstiler nogle gange allerede startede inden jul, og får dig til at se frem til foråret. For mange inkluderer dette også forventningen til forårsmoden. Det er trods alt på en eller anden måde en lettelse, når den varme vinterfrakke kan byttes til en tynd jakke, og hatten kan sættes tilbage i skabet.

Men hvad vil mode præsentere os i dette forår? Et første kig på modetrends i den kommende sæson er et orienteringshjælpemiddel til alle, der allerede leder efter en forårsgarderobe. Hvis denne vinter forbliver sådan, kan den tykke pels måske sættes tidligt tilbage i skabet. Så er det også værd at begynde at shoppe til forårsmode tidligt.

Modetrends 2015 – lyse farver og muntre mønstre

Modetrends 2015 forårsmode dristige farver pink knælang kjole denimjakke

Især om foråret frygter man moppe. Moden i år er også rettet mod dette og er stærkt afhængig af lyse og muntre farver. Dette kan for eksempel være en lys lyseblå eller endda gul. Pink er også tilbage på mode. Hvis du foretrækker noget mindre ophidset, er træfarver trendy. Et andet godt alternativ er mynte, en særlig sart skygge, der hverken er påtrængende eller kedelig og let kan kombineres.

Mens mange beklædningsgenstande er almindelige farver til dette forår, er mønstre også tilladt. I dette tilfælde kan kunderne vælge tøj med blomster- eller dyreprint. Fugle eller sommerfugle er for eksempel ideelle til sidstnævnte. Toppe med masser af farverige sommerfugle ser romantiske ud og udstråler forårslignende lethed. Dette er en behagelig kontrast til tykke sorte vinterjakker og strikkede trøjer. I dette forår behøver modefans ikke være særlig forsigtige, når de kombinerer. Hvis du kan lide dette, er du velkommen til at blande forskellige mønstre og lyse farver med hinanden alt efter dit humør. Iøjnefaldende er tilladt.

Modetrends 2015 – jakker til kvinder – ærmeløst eller bikerlook

Modetrends 2015 læderjakke forårstøj kort kjole

Kvinder på udkig efter pull-on tøj har et valg. Bikerjakker er rigtige allroundere, fordi disse har været i trend i årevis og fås i mange variationer fra modeleverandører. Uanset om det er i det klassiske snit eller noget mere usædvanligt, ægte læder eller imitationer, er disse jakker også velegnede til kvinder, der ikke ville kalde sig rockerbrud. Også i dette tilfælde behøver det ikke nødvendigvis at være sort. Syntetiske læderjakker i lyse farver ser også overbevisende ud og kan let kombineres. Lyse bikerjakker er også ret elegante i mange tilfælde.

Ikke i humør til biker -stil? I dette tilfælde er ærmeløse jakker et alternativ. Dette kan være frakker, blazere eller en lang række andre former for jakker, det vigtigste er, at ærmerne mangler. Hvis du kan lide udseendet, men er bange for at dine arme vil fryse sådan, kan ærmeløse jakker kombineres godt med lange ærmer. Ellers vil en kort top også passe.

Modetrends 2015 – det fedeste tilbehør i foråret

Hudfarvet blondekjole med blonde er trenden i 2015

63 Prada damesolbriller 2015: djævelsk smuk

 Modetrends 2015 – 7/8 lange bukser og nederdele under knæet

Modetrends 2015 vinrøde capri bukser blå kvinders skjorte kontorudseende

Omkring bunden kan det være lidt længere i foråret. Nederdele når nu ofte over knæet. Modeller i den såkaldte “midi-længde” viser stadig nok ben til at være sexede og stadig se lidt mere klassiske ud end korte modeller. Også her er farverne ofte lyse og muntre. Kvinder, der foretrækker det kortere, finder naturligvis også trendy kjoler og nederdele til denne sag, for eksempel dem i 50’er -stil med polkadots. Derudover vil mange omsluttede nederdele være tilgængelige i foråret, både i korte og midi.

En modetrend, som modebladet “Elle” især understreger, er bukser i 7/8 længde. Disse når næsten til anklen og har ofte et let flammet ben, baseret på 70’ernes måde. På denne måde kommer smukke ankler til sin ret såvel som sko, og der er også måder at forhindre frysning – for eksempel ved at kombinere 7/8 bukser med smarte høje støvler. På denne måde kan du bygge bro over det tidspunkt, hvor solen har endnu mindre strøm. Med hensyn til farve og design kan modeller med anklelængder med blus vise sig meget forskelligt, fra enkle til smarte og fra almindelige til farvestrålende mønstre. De anbefales dog især til kvinder med slanke ben.

Modetrends 2015 – sko til de varme dage

Modetrends 2015 sko sandaler høje hæle guldorange

Mange kvinder har stadig det sjoveste med at købe nye sko. Heldigvis, ud over udseendet, er kunderne i stigende grad bekymrede over typen af ​​produktion og materialer. I foråret og sommeren 2015 vil sko, der blev fremstillet under rimelige arbejdsforhold, efter al sandsynlighed med stor sandsynlighed spille en voksende rolle.

Stringsandaler og sko i afrikansk stil svarer til tendensen mod naturlighed. Birkenstock -looket er også tilladt, i hvert fald i moderne former. Lyse farver bruges til sko, bukser og toppe. Selv hvid er tilladt i foråret. I stedet for høje hæle dominerer flade modeller, men de ser stadig elegante ud. Kombinationen af ​​et elegant look og komfort passer til kvinder, der aldrig har været meget glade for høje hæle. Du kan også bruge farverige sneakers med god samvittighed og byde foråret velkommen på denne måde.

 Modetrends 2015 – Foråret bringer interessante udviklinger

Modetrends 2015 mesh kjole høj talje ærmeløst outfit sort

Det gjenstår at se, hvordan forårsmoden vil udvikle sig i år. I øjeblikket er tegnene mod lyse farver, glade og romantiske mønstre og afslappet, men elegant tøj. Her er de vigtigste trendtegn for læseren i en fart:

  • Lyse farver i kombination med attraktive mønstre
  • Ærmeløse jakker og bikerjakker er også på mode i år for kvinder
  • 7/8 længden til bukser og nederdele spiller en stadig vigtigere rolle
  • Når det kommer til sko, vil gode fremstillingsbetingelser og et behageligt udseende optage modefansens sind

Modige kvinder får lov til at slukke dampen og behøver ikke at vise for meget tilbageholdenhed, når de kombinerer. Ærmeløse jakker og beskårne bukser er ideelle beklædningsgenstande til et mildt forår. Hvis vejret fortsætter sådan, kan de blive rigtige bestsellere. Forårets garderobe kan naturligvis forfines med passende tilbehør. Lidt subtile smykker tilføjer ofte prikken over i’et til et vellykket forårsoutfit.

Gul top og kort nederdel – dristige farver er i denne sommer!

Modetrends 2015 lilla nederdel kort gul top ærmeløs bluse

 Outfit i varmt vejr – capri bukser og blå top

Modetrends 2015 outfit blå top sportsbukser platform sko

 Trøje med blonde ærmer og shorts

Modetrends 2015 sweater korte bukser bærer gerne

 Aftentøj til foråret – elegant kjole i rødt

Modetrends 2015 rød kjole aften slid kvinder sko høj

 Top med blomstermønster ser frisk og elegant ud

Modetrends 2015 top blomstermønster capri bukser korte ideer

 Bourgogne bukser og en guld og grøn bluse

Modetrends 2015 bluse blå striber burgunderbukser

Previous Post
Bor i en blanding af stilarter – den store trend inden for møbler
Next Post
10 smukke og unikke asiatiske dekorationsideer