15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne badeværelsesdesign – håndklædeholder til radiatorer

Badeværelse design håndklædetørrer radiator

Disse moderne Håndklædeskinner til radiatorer vil holde dig varm og altid tilbyde praktisk opbevaringsplads ved siden af ​​brusekabinen. Det britiske firma Vogue har lanceret to moderne designs til stilfuldt badeværelsesdesign og funktionel tilføjelse til interiøret. Disse radiatorer er udstyret med håndklædestænger og vil varme håndklæderne op, så der altid er et tørt og varmt håndklæde efter brusebad.

Æstetisk og praktisk – håndklædeholder til radiatorer

Håndklædestang radiator badeværelse

Den største fordel ved en Håndklædeskinner til radiatorer er det faktum, at der kan spares plads på denne måde. Små og funktionelle, disse kan vægmonteres nær badekar eller brusekabine. Sørg for, at de ikke forhindrer fri bevægelighed – dette er for eksempel en ret ubelejlig position over badekarret.

Håndklædeholder til radiatorer i et moderne design

stilfuld håndklædetørrer til radiatorer

Disse modeller af Vogue tilbyde en flot kombination af funktionalitet og design og består af opvarmede metalrør, der er forbundet med flere elementer lavet af træ eller metal. det Håndklædeskinner til radiatorer se elegant ud og kan takket være det neutrale farveskema passe til ethvert badeværelse – fra minimalistisk og puristisk til klassisk og kongelig.

Håndklædestang i træ og metal til badeværelset

Radiator badeværelse design ideer

Radiatorer til badeværelset

Radiator badeværelse design ideer

Previous Post
Bor i en blanding af stilarter – den store trend inden for møbler
Next Post
10 smukke og unikke asiatiske dekorationsideer