15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Opravdu potřebuji prstencový most?

Shrnutí článku: Jsou nutné prstencové mosty?

1. Prstenové mosty zvyšují funkčnost inteligentních světel. Bez mostu fungují inteligentní světla jako jednotlivá jednotky, ale s mostem můžete ovládat skupiny inteligentních světel a přijímat oznámení prostřednictvím aplikace Ring App, když jakýkoli pohyb Světlo nebo pohybu detekuje pohyb.

2. Pružní mosty nejsou vyžadovány pro systém Alarm Ring. Alarmový systém prstenců je navržen tak, aby pracoval konkrétně se svou základní stanicí a nepotřebuje most. Pokud však chcete spustit akci jednoho nebo více inteligentních světel, můžete zvážit použití mostu.

3. Vnitřní kamery prsteny nevyžadují most. Ringové kamery a zvonky nepotřebují rozbočovač nebo most, aby správně fungovaly. Vyžadují pouze silný signál Wi-Fi a prstencovou aplikaci.

4. Zařízení Echo lze použít jako alternativu k kruhovému mostu. Kompatibilní zařízení Echo můžete použít jako most pro inteligentní osvětlení prstenu, což vám umožní seskupit světla společně a přijímat oznámení o detekci pohybu. Echo show 10 je jedno takové kompatibilní zařízení.

5. Krungové mosty mohou rozšířit rozsah vašich zařízení. Most používá rozhlasovou frekvenční síť s dlouhým dosahem, která se může rozprostírat dále než Wi-Fi, což vám umožní pokrýt celý svůj domov pouze jedním mostem.

6. Prstenové mosty usnadňují komunikaci mezi zařízeními. Ring Bridge umožňuje prstencová inteligentní světla, prstencové zvonky a kamery a vybírá zařízení s podporou Alexa, aby navzájem komunikovala a efektivněji spolupracovala.

7. Pro většinu domácností stačí jeden prstenový most. Na domácnost je podporován pouze jeden prstenový most a je nutný pro inteligentní ovládací prvky v aplikaci Ring. Jeden most může podporovat přibližně 50 zařízení pro inteligentní osvětlení prstenců, včetně senzorů pohybu.

Otázky:

1. Jsou prstencové mosty nezbytné pro inteligentní světla?
Ano, bez mostu, inteligentní světla fungují jako jednotlivé jednotky a nelze je ovládat jako skupina. Most také umožňuje oznámení, když je detekován pohyb.

2. Mohu použít prstenový most se systémem poplachu prstenu?
Ne, poplachový systém prstenců nevyžaduje most, protože je navržen tak, aby pracoval konkrétně se svou základní stanicí. Most lze použít ke spuštění akcí prstencových inteligentních světel.

3. Dovnitř kruhové kamery vyžadují most?
Ne, prstencové kamery a zvonky nepotřebují rozbočovač nebo most, aby fungovaly. Vyžadují pouze silný signál Wi-Fi a prstencovou aplikaci.

4. Může být použito zařízení ozvěny místo prstencového mostu?
Ano, některá zařízení Echo mohou působit jako most pro inteligentní osvětlení prstenu, což vám umožní seskupit světla dohromady a přijímat oznámení o detekci pohybu.

5. Může prstenový most rozšířit rozsah Wi-Fi?
Ano, kruhový most používá rozhlasovou frekvenční síť, která může pokrýt celý váš domov a přesahuje rozsah Wi-Fi.

6. Která zařízení vyžadují kruhový most?
Zvoní inteligentní světla, prstencové zvonky a kamery a vybraná zařízení s podporou Alexa vyžadují, aby navzájem komunikoval prstencový most a zlepšoval jejich funkčnost.

7. Kolik prstencových mostů potřebuji?
Pro většinu domácností stačí jeden prstenový most. Podporuje přibližně 50 prstencových inteligentních osvětlovacích zařízení, včetně senzorů pohybu.

Opravdu potřebuji prstenový most?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou nutné prstencové mosty

Bez prstencového mostu fungují vaše inteligentní světla pouze jako jednotlivé jednotky. S mostem můžete ovládat celé skupiny inteligentních světel a jiných prstencových produktů najednou a být upozorněni prostřednictvím aplikace Ring App, když jakýkoli pohyb senzoru světla nebo pohybu senzorů.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji prsten most, pokud mám alarm prstenu

Vzhledem k tomu, že systém Alarm Ring je navržen tak, aby pracoval speciálně se svou základní stanicí, nepotřebuje kruhový most, který byl navržen speciálně pro systém inteligentního osvětlení prstenu. Jediný čas, kdy můžete zvážit použití prstenového mostu, je, pokud chcete, aby spustil akci jednoho nebo více prstenců inteligentních světel.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete most s kruhovým indoor kamerou

Jaké vybavení dělají prstencové kamery & Zvomony potřebují, jak víte nyní, prstencové kamery a zvonky nevyžadují funkční rozbočovač nebo most. Tato inteligentní domácí zařízení potřebují pouze silný signál Wi-Fi (tj. Pokud se rozhodnete je bezdrátově integrovat) a aplikaci pro prsteny dobře a plně fungují.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít ozvěnu místo prstencového mostu

Skupinové prsteny inteligentní světla dohromady a přijímat oznámení pro detekci pohybu pomocí vašeho kompatibilního zařízení Echo jako mostu. POZNÁMKA: Kompatibilní zařízení Echo můžete použít jako most pro inteligentní osvětlení prstenu. Mezi kompatibilní zařízení patří: echo show 10.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Rozšiřuje rozsah Wifi Range

Náš most používá rozhlasovou frekvenční síť s dlouhou vzdáleností, která se může rozprostírat dále než WiFi, takže jeden most může obvykle pokrýt celý váš domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká kruhová zařízení vyžadují most

Ring Bridge umožňuje prstenství inteligentní světla, prstencové zvonky a kamery a vybírat zařízení s podporou Alexa spolu mluví a spolupracují lépe společně. Pokud zařízení s podporou jednoho prstenu detekuje pohyb, může zapnout vaše prstencová inteligentní světla, prstencové zvonky a kamery, což dává váš prsten zabezpečení Nekonečné kombinace nekonečné kombinace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Rozšiřuje se prstencový most wifi

Náš most používá rozhlasovou frekvenční síť s dlouhou vzdáleností, která se může rozprostírat dále než WiFi, takže jeden most může obvykle pokrýt celý váš domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik prstencových mostů potřebujete

Jeden prstenový most podporovaný na domácnost. Požadováno pro inteligentní ovládací prvky v aplikaci Ring. Jeden kruhový most podporuje přibližně 50 zařízení pro inteligentní osvětlení prstenců, včetně senzorů pohybu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji prstencový most, pokud mám echo show 5

Zdá se, že echo show 5 se nezdá být kompatibilní s mostem. K získání oznámení budete potřebovat prstenový most nebo kompatibilní zařízení Echo, které můžete použít se senzorem poštovní schránky. Senzor poštovní schránky má také možnost aktivovat fotoaparát k nahrávání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji most, pokud mám Alexa

Tip pro tip: V případě, že vás zajímá, proč nepotřebujete odstín most … je to proto, že The Echo Show a Echo Plus mají vestavěný inteligentní domácí rozbočovač, aby mohli přímo nastavit a ovládat inteligentní domácí zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi mostem WiFi a WiFi prodloužením

Stručně řečeno, bezdrátový most spojuje dvě nebo více kabelových sítí před bezdrátovým připojením. Naproti tomu bezdrátový opakovač rozšiřuje rozsah bezdrátové sítě tím, že přesahuje bezdrátový signál.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko se kroužící most dosáhne

Ring říká, že systém má rozsah 1 000 stop (305 metrů) díky použití proprietárního rádiového protokolu, který společně propojí produkty. Existující inteligentní bezpečnostní gadgety Ring používají Wi-Fi, ale to nefunguje dobře na velké vzdálenosti a může být hladová síla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Rozšiřuje Ring Bridge rozsah Wi-Fi

Náš most používá rozhlasovou frekvenční síť s dlouhou vzdáleností, která se může rozprostírat dále než WiFi, takže jeden most může obvykle pokrýt celý váš domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít prstencové kamery bez základní stanice

Je základní stanice nezbytná ano. Základní stanice je nezbytná pro funkci alarmu prstenu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zvyšuje režim můstku wifi rychlejší

Režim můstku umožňuje využít dva směrovače pro rozšíření Wi-Fi na větší plochu; zase zažijete rychlejší rychlosti a lepší spolehlivost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je nejlepší místo pro umístění prstencového mostu

Nejprve si vyberte místo pro váš most, který je ústřední pro váš domov a poblíž zásuvky. Pokud chcete namontovat svůj most na zeď. Můžete použít

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozsah kruhového mostu

Prsten používá rozsah 900 MHz na mostě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Alexa místo Hue Bridge

Pro ty, kteří nechtějí připojit své žárovky Philips Hue Bluetooth k mostu Hue, aplikace Bluetooth a Amazon Alexa nabízejí skvělé alternativy. Se zařízením podporujícím Bluetooth mohou uživatelé ovládat až 10 žárovek v okruhu 30 stop.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zapnout prstencová světla s Alexou

S Alexou můžete: Zapnout a vypnout svá chytrá světla. Spravujte nastavení aplikací pro prsten, jako jsou skupiny, citlivost na pohyb, upozornění na pohyb, zapnutí doba trvání a časovač automatického vypnutí pro všechna vaše světla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč potřebuji můstek wifi

Měli byste použít bezdrátový most, pokud byste chtěli používat internet na pevném místě ve vaší nemovitosti, které je příliš daleko od nastavení vašeho routeru pro přijetí služby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji můstek wifi

Potřebuji bezdrátový most nebo přístupový bod, pokud máte pouze dva koncové body, potřebujete most, pokud máte více než dva koncové body, které chcete sloužit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zvýšit sílu signálu signálu Wifi pro svůj prsten

Existují dvě hlavní opravy. Zde nejdříve kruhové buňky Chime Pro, který se připojuje do nástěnné zásuvky ve vaší domácnosti. A pak se to spojí s vaší wifi. Směrovač Poté můžete své prstencové zařízení připojit přímo

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč potřebuji prstencovou základní stanici

Základní stanice alarmu prstenu zajišťuje, že nikdy neklamete strážce. Díky 24hodinové záložní baterii a volitelným poplachovým celulárním zálohováním1 bude vaše vlastnost stále chráněna, i když napájení a internet vyjde doma. Zbrojte a odzbrojte svůj systém a další, s alarmovou klávesnicí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít prstenční senzor bez základní stanice

Žádný z příslušenství pro poplachové prsteny nefunguje bez základní stanice. Bez nich můžete použít další prstencové výrobky, ale pro poplašný systém musíte mít základní stanici. Alarmové příslušenství pracuje z vlny místo wifi, což je způsob, jak komunikují se základní stanicí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je účel mostního režimu

Režim mostu je nastavení v rámci routeru, který vypne Wi-Fi vysílání routeru a proměňuje jej v most mezi sítí a dalším routerem Wi-Fi.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedes comer pescado de huesos??
Next Post
Jaké jsou 2 typy teplotního senzoru?