15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

4 ideer til eventyrlige planteskoler til små piger

børneværelse til små piger vogn Askepot seng metal-sølv pink interiør

Hvis du har en yndlingsbog fra din barndom, kan du vise den til dine egne børn på en smuk og speciel måde ved at bruge den som inspiration til deres soveværelsesdekoration. De kan være nogle vidunderlige Vuggestue til små piger baseret på børnelitteratur eller de nyeste tegnefilm. Dine børn vil helt sikkert blive glade, uanset om din lille pige elsker lyserøde eller blå nuancer. Hvis du vil give din lille pige et værelse, som hun især kan lide, hvor hun kan lide at læse og lege, så mangler du bare et par dekorative elementer, det rigtige farveskema og dette element …

Vuggestue til små piger

Askepots soveværelse

børneværelse til små piger pink design prinsesse himmelseng

Prinsessestuerne er meget populære hos de små piger. Det er derfor, Askepot gør det så godt som emne. Til design af rummet har du valget mellem pink og blå. Begge farver er faktisk førende i Disney -filmen. Du kan nemt designe en romantisk seng med en himmelseng og en kronetop, eller du kan vælge noget virkelig ekstravagant som en seng med en ramme, der efterligner Askepotvognen.

Askepot vogn

børneværelse til små piger romantisk sengevogn metalstel

Ideer til vægdekoration af planteskole

børnehave til små piger blå væg kunst Askepot tema glas tøfler

Piger sengetøj

børneværelse til små piger Askepot sengetøj Disney Belle

Tornerose skønhedens soveværelse

Børneværelse til små piger motto-dornroeschen-disney-soveværelse

Intet ligner eventyrmagi som en traditionel himmelseng i pastelfarver og prydet med mange eventyr. For at tilføje det ekstra, specielle præg, køb eller skab en fuglekrans lavet af sart stof. Det kan vikles rundt om sengestolpen. Prøv at bringe auraen fra Sleeping Beauty Forest hjem, komplet med små skovdyr. Et pastelfarveskema passer til denne indretning, selvom nogle accenter i hvidt også kan bruges. Væggene skal males hvide, eller der skal bruges en meget lyserød nuance, så de føles luftige. Aftagelig vinylvægbeklædning kan også bruges til at skabe en slotbaggrund. Brug lyse stoffer som organza, silke eller chiffon til dine vinduesgardiner, disse flydende stoffer understreger eventyrets prinsessetema og bringer en romantisk stil til stemningen.

planteskole-pige-motto-dornroeschen-disney-prinsesse-wall-sticker

børneværelse-pige-motto-dornroeschen-væg-dekoration-billedramme-silhuetter

Eventyrkammer til små piger

The Little Mermaid Underwater Palace

planteskole-pige-havfrue-seng-hoved-skal

Gå under vandet og bliv inspireret! Skab den magiske verden af ​​den lille havfrue også på dit barns værelse! Vælg et vandigt farveskema, fremtryk undervandsverdenen med wallstickers eller vægstencils af fisk og undersøiske planter. Et interessant fiskelegetøj er en god tilføjelse til småbørn. Væggene skal males i lyseblå, og de stoffer, der bruges i vuggestuen, kan have forskellige blå og hvide nuancer.

børneværelse til små piger havfrue-vægdekoration-striber-ombre-effekt

børneværelse-pige-motto-havfrue-rueschen-ombre-effekt

planteskole-pige-havfrue-sengetæppe-fisk vægt

børneværelse-pige-havfrue-dekoration-papir-lampe-vandmænd

Et vinterunderland eller isdronningens soveværelse

Tag magien fra den hvide heks (The Chronicles of Narnia) eller isdronningens elegance ind i din datters liv, mere præcist ind i hendes soveværelse! Gør dit værelse til et vinterunderland! Hæng let stof, såsom organza eller chiffon, på vinduerne, og pakk eventyrlys for at skabe effekten af ​​faldet sne. Fuldend looket med fyldt legetøj som isbjørne, pingviner, snefnug og sprøde hvide møbler og lyseblå dekorationer. Glem ikke, en kaneseng dekoreret med kunstpels ser bare yndig ud! Og smid et fåreskind på gulvet for at afslutte looket! Ser ikke vuggestuen magisk ud?

Børneværelse-pige-motto-isdronning-væg-dekoration-snefnug-vinter-vidunderland

børneværelse-pige-motto-isdronning-ubeskåret-fe lys-vægdekoration

børneværelse-pige-motto-isdronning-snefnug-dyne-baldakin seng-fe lys

børneværelse-pige-motto-is queen-canopy seng-hængende lampe-glas

planteskole-pige-motto-isdronning-frossen-idé-loft-væg-design

planteskole-pige-motto-wiesse-heks-jadis

Previous Post
Bor i en blanding af stilarter – den store trend inden for møbler
Next Post
10 smukke og unikke asiatiske dekorationsideer