15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Stojí za to opravit televizi?

Souhrn:

Má smysl opravit televizi: To záleží na ceně vaší televize a na konkrétním problému. Oprava některých částí, jako jsou reproduktory, HDMI porty nebo podsvícení, může být nákladově efektivnější než nákup nové televize, zejména pokud je vaše televize relativně nová.

Stojí za to opravit zlomenou TV s plochou obrazovkou: Náklady na opravu prasklé televize s plochou obrazovkou jsou často srovnatelné s nebo dokonce vyšší než cena na jeho výměnu, pokud se nechcete snížit odpad.

Jak dlouho by měla televize vydržet: LED televizory, při maximálním nebo téměř maximálním jasu, mají průměrnou životnost 40 000 až 60 000 hodin (4.5 až 6.8 let). S pravidelným používáním by LED televizor mohla trvat asi 13 let, pokud by jiné komponenty dříve nezklamaly.

Kolik stojí opravit 55 palcový plochý obrazovka: Zatímco průměrné náklady na opravu televize se mohou pohybovat od 60 do 350 $, opravy obrazovky mohou být dražší. Podle Angi se náklady na opravu televizní obrazovky pohybují od 200 do 1 000 $.

Jak zjistím, zda je moje televize špatná:

  • Mrtvé pixely: Mrtvý pixel uprostřed obrazovky.
  • Zkreslení barev: Zkreslené barvy na obrazovce.
  • Bary a čáry: Viditelné vodorovné nebo svislé čáry/pruhy na obrazovce.
  • Udržování obrázků: Přetrvávající afterimages nebo strašidelné předchozí obrázky na obrazovce.
  • Fuzzy obrazovka: Rozmazaný nebo nejasný displej.
  • Vybledlé obrazovky: Postupná ztráta jasu nebo kontrastu.

Jak často byste měli vyměnit TV s plochou obrazovkou: Obecně se předpokládá, že televize může trvat 4 až 7 let, v závislosti na faktorech, jako je použití, potenciální poškození a celková kvalita. Pokud je vaše televize starší než 5 let a přejete si upgrade, je rozumné začít zkoumat nové modely.

Která značka TV vydrží nejdéle: Samsung, Sony, LG a Panasonic jsou považovány za některé z nejodolnějších televizních značek známých pro výrobu spolehlivých televizorů s vynikajícími funkcemi.

Jak víte, kdy se vaše televize zhoršuje: Některé značky zahrnují:

  • Problémy s obrázkem: Blikání obrázků, zabarvení nebo zkreslení.
  • Audio problémy: Přerušovaný nebo zkreslený zvuk.
  • Selhání napájení nebo komponenty: Neočekávané vypnutí, potíže se zapnutím/vypnutím nebo nefunkční tlačítka.
  • Problémy s připojením a vstupem: HDMI nebo jiné porty nefungují správně.
  • Fyzické škody: Prasklá nebo poškozená obrazovka, volná spojení atd.

Otázky:

  1. Má smysl opravit televizi? Proč?
  2. Stojí za to opravit rozbitý TV s plochou obrazovkou? Proč nebo proč ne?
  3. Jak dlouho trvá průměrná životnost LED televize?
  4. Jaký je rozsah nákladů pro opravu 55palcové TV s plochou obrazovkou?
  5. Jaké jsou některé známky špatné televize?
  6. Kdy byste měli zvážit nahrazení TV s plochou obrazovkou?
  7. Které televizní značky jsou známé svou trvanlivostí?
  8. Jak můžete zjistit, zda se vaše televize zhoršuje?
  9. Jaké jsou některé běžné problémy s obrazem, které naznačují selhávající televizi?
  10. Na co jsou zvukové problémy, na které je třeba dávat pozor v televizi?
  11. Jaké jsou některé potenciální značky selhání síly a komponent v televizi?
  12. Jaké jsou možné problémy s připojením a vstupy v televizi?
  13. Jaké fyzické škody se mohou objevit v televizi?
  14. Které televizní značky jsou známé svou spolehlivostí a funkcemi?
  15. Jaký je význam snižování odpadu při opravě televize?

Odpovědi:

  1. Má smysl opravit televizi? Proč? Oprava televize může mít smysl, pokud jsou náklady na opravu výrazně nižší než nákup nové televize, zejména pokud je televizor relativně nový a jiné komponenty pravděpodobně brzy selže.
  2. Stojí za to opravit rozbitý TV s plochou obrazovkou? Proč nebo proč ne? Náklady na opravu prasklé televize s plochou obrazovkou jsou často srovnatelné s nebo vyšší než cena nové televize, pokud nemáte konkrétní důvody k opravě a snižování odpadu.
  3. Jak dlouho trvá průměrná životnost LED televize? LED televizory při maximálním nebo téměř maximálním jasu obvykle trvají kolem 40 000 až 60 000 hodin (přibližně 4.5 až 6.8 let). S pravidelným používáním může LED televizor trvat až 13 let, pokud jiné komponenty nezklame.
  4. Jaký je rozsah nákladů pro opravu 55palcové TV s plochou obrazovkou? Náklady na opravu televizní obrazovky pro 55palcovou televizi s plochou obrazovkou se mohou pohybovat od 200 do 1 000 $, zatímco průměrné náklady na opravu televize jsou mezi 60 a 350 $.
  5. Jaké jsou některé známky špatné televize? Mezi známky špatné televize patří mrtvé pixely, zkreslení barev, viditelné tyče a linie, retence obrázků, fuzzy displej obrazovky a vyblednutí obrazovek (ztráta jasu nebo kontrastu).
  6. Kdy byste měli zvážit nahrazení TV s plochou obrazovkou? Pokud je vaše TV s plochou obrazovkou více než 5 let a věříte, že je čas na upgrade, je rozumné začít zkoumat nové modely.
  7. Které televizní značky jsou známé svou trvanlivostí? Samsung, Sony, LG a Panasonic jsou spolehlivé televizní značky známé svou trvanlivostí a vynikajícími funkcemi.
  8. Jak můžete zjistit, zda se vaše televize zhoršuje? Některé znaky zahrnují problémy s obrazem, jako je blikání, zabarvení nebo zkreslení, zvukové problémy, jako je přerušovaný nebo zkreslený zvuk, poruchy síly nebo komponenty, jako jsou neočekávané vypnutí nebo potíže se zapnutím/vypnutím, připojení a vstupní problémy a fyzické poškození, jako je popraskaná nebo poškozená obrazovka.
  9. Jaké jsou některé běžné problémy s obrazem, které naznačují selhávající televizi? Mezi běžné problémy s obrázkem, které označují selhávající televizi, patří mrtvé pixely, zkreslení barev, viditelné čáry a pruhy na obrazovce, zadržování obrázků, fuzzy displej a vyblednutí obrazovky.
  10. Na co jsou zvukové problémy, na které je třeba dávat pozor v televizi? Zvukové problémy v televizi mohou zahrnovat přerušovaný zvuk, zkreslený zvuk nebo úplnou ztrátu zvuku.
  11. Jaké jsou některé potenciální značky selhání síly a komponent v televizi? Potenciální značky poruchy síly a komponenty v televizi zahrnují neočekávané vypnutí, potíže se zapnutím nebo vypnutím, nefunkční tlačítka nebo jiné neobvyklé chování související s napájením a základními komponenty.
  12. Jaké jsou možné problémy s připojením a vstupy v televizi? Problémy s připojením a vstupem v televizi se mohou projevit jako nefunkční porty HDMI, jiné vstupní porty nefungují správně nebo potíže s připojením externích zařízení.
  13. Jaké fyzické škody se mohou objevit v televizi? Fyzické škody v televizi mohou zahrnovat popraskané obrazovky, poškozené pouzdro, volné spojení nebo jiné externí fyzické dopady.
  14. Které televizní značky jsou známé svou spolehlivostí a funkcemi? Samsung, Sony, LG a Panasonic jsou renomované televizní značky, které jsou známé svou spolehlivostí při výrobě televizorů s vynikajícími funkcemi.
  15. Jaký je význam snižování odpadu při opravě televize? Oprava televize místo likvidace snižuje plýtvání a přispívá k udržitelnosti životního prostředí minimalizací nahromadění elektronického odpadu.

Stojí za to opravit televizi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má smysl opravit televizi

To záleží na tom, co jste zaplatili za vaši televizi a co je s tím špatně. Reproduktor, port HDMI nebo podsvícení podsvícení, který by mohl opravit mnohem méně, než by vás stálo za nákup nové televize. Pokud je vaše televize relativně nová, má větší smysl tyto části opravit, protože ostatní komponenty vydrží dlouho.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to opravit rozbitý TV s plochou obrazovkou

Stojí popraskané náklady na opravu televize s plochou obrazovkou, pouze pokud chcete snížit odpad. Častěji než ne, vaše popraskané náklady na opravu na plochou obrazovku budou srovnatelné, ne-li více než cenou jeho výměny.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho by měla televize vydržet

Průměrná životnost LED při maximálním nebo téměř maximálním jasu je 40 000 až 60 000 hodin nebo zhruba 4.5 až 6.8 let. Pokud nesledujete televizi po dobu 24 hodin denně (a doufám, že nejste), LED TV, jako je 5 řady.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí opravit 55 palcový plochý obrazovka TV

Zatímco průměrné náklady na opravu televize se mohou pohybovat mezi 60 a 350 $, opravy obrazovky jsou obvykle dražší. Podle Angi se náklady na opravu televizní obrazovky probíhají od 200 do 1 000 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je moje televize špatná

6 známek, že váš televizor musí být opraveno pixelů. Několik věcí je stejně off-putting jako mrtvý pixel uprostřed obrazovky.Zkreslení barev. Pokud se barvy na obrazovce zdají zkreslené, pak by mohla být vaše televize nefunkční.Bary a linie.Udržení obrázku.Fuzzy obrazovka.Blednutí obrazovek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často byste měli vyměnit TV s plochou obrazovkou

Společná moudrost říká, že průměrná televize může trvat 4 až 7 let, v závislosti na použití, potenciálním poškození a dalších faktorech. Takže, pokud jste měli televizi déle než 5 let a máte pocit, že váš domov je kvůli upgradu, pak je naprosto rozumné začít zkoumat nejlepší značky a funkce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která značka TV trvá nejdéle

Toto jsou v současné době nejlepší trvanlivé televizní značky.Samsung. Samsung je patrně nejoblíbenější značkou po celém světě a de facto vedoucí společnost v spotřební elektronice.Sony. Sony je další výrobní gigant elektroniky, který produkuje spolehlivé televizory s vynikajícími funkcemi.Lg.Panasonic.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, kdy se vaše televize zhoršuje

Obrázek je rozmazaný

Pokud kvalita obrazu vaší televize není tím, čím bývala, může vaše televize zaklepat na dveře smrti. Všimněte si, zda je obrázek rozmazaný, fuzzy nebo vybledlý. K tomu často dochází, protože televize byla umístěna na přímém slunečním světle nebo pod drsnou lampou po dlouhou dobu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když se TV s plochou obrazovkou zkazí

Pokud vaše obrazovka zobrazuje tyče, linky, mrtvé pixely a další abnormality, vaše televize s plochou obrazovkou by se mohla zhoršit. Může to také umírat, pokud se nezapne, kvalita zvuku je špatná nebo obrazovka bliká nebo vybledne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze opravit inteligentní televizi s plochou obrazovkou

Ano, obvykle můžete opravit TV s plochou obrazovkou. Ať už máte plazmu, LED, OLED, HDR, HDR, HD nebo dokonce LCD, mohou profesionály pro opravy televize opravit televizi. TV s plochou obrazovkou jsou drahé a když přestanou pracovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejčastější problém s LED televizí

Kondenzátory na napájecích deskách obvykle selhávají. Pokud rozebíráte LED televizoru, můžete to ověřit tím, že spatříte únik nebo vypouknutí kondenzátoru. Tyto problémy jsou běžné v moderních televizích LED a opravy jsou poměrně jednoduché a rychlé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou známky televize

Popisy Je čas na nový účet TVYHER ELECTRICE BILD je příliš vysoký.Nebude to fungovat s vašimi dalšími gadgety a službami.Na obrazovce jsou barevné čáry.Vaše televizní obrazovka chodí nebo vybledne.Vaše televize trvá navždy, než start.Zažíváte špatnou kvalitu zvuku.Máte případ Burn-in televizní obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která značka televize je považována za nejlepší

Samsung: Celkově nejlepší televizní značka. Téměř dvě desetiletí byl Samsung jednou z nejpopulárnějších televizních značek na světě a je snadné pochopit proč. Společnost každoročně představuje nové televizory, které jsou na špičkové úrovni, naposledy v jeho roce 2023 Neo Qled, Qled a OLED modely.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která televizní společnost je nejspolehlivější

Nejlepší televizní značka.Samsung. Po více než desetiletí značky pouze LCD, Samsung konečně znovu vstoupil OLED Fray v roce 2022 s řadou S95B-nový pohled na technologii sebe emise OLED tak milovaný fanoušky domácího kina.Lg.Philips.Panasonic.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nápisy, které potřebujete novou televizi

Znamení je čas na novou televizi

Pokud je vaše televize více než 6 let, ať už stále funguje nebo ne, zvažte získání nového. Starší technologie často není kompatibilní s novější technologií vycházející dnes. To by mohlo způsobit problémy s připojením se zařízeními a dokonce i problémy při streamování pořadů a filmů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou známky umírající televize

Popisy Je čas na nový účet TVYHER ELECTRICE BILD je příliš vysoký.Nebude to fungovat s vašimi dalšími gadgety a službami.Na obrazovce jsou barevné čáry.Vaše televizní obrazovka chodí nebo vybledne.Vaše televize trvá navždy, než start.Zažíváte špatnou kvalitu zvuku.Máte případ Burn-in televizní obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete opravit televizní obrazovku, která zčerná

Vyměňte kabel HDMI, protože může mít krátkou nebo jinou vadu, která způsobuje problém s černou obrazovkou. Odpojte televizi po dobu 5 minut a pokuste se o resetování. Odpojení televize bude resetovat televizi a vymazat jakékoli dočasné problémy. Tovární reset televize pro vyřešení problému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou průměrné náklady na opravu TV s plochou obrazovkou

Zatímco průměrné náklady na opravu televize se mohou pohybovat mezi 60 a 350 $, opravy obrazovky jsou obvykle dražší. Podle Angi se náklady na opravu televizní obrazovky probíhají od 200 do 1 000 $. Široké rozpětí cen souvisí s místními náklady na práci, náhradními díly, diagnostickými a přepravními poplatky a typem televize.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co způsobuje, že vedlo k tomu, aby šel v televizi

Nejběžnější příčiny selhání zobrazení

Filtr podsvícení – Když dojde k krátkému obvodu podsvícení, tenký vodič uvnitř filtru se rozbije a odloží výkon od LED podsvícení. Dioda podsvícení – stejně jako filtry podsvícení, je dioda podsvícení křehkou součástí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak to řeknete, zda potřebujete novou televizi

Popisy Je čas na nový účet TVYHER ELECTRICE BILD je příliš vysoký.Nebude to fungovat s vašimi dalšími gadgety a službami.Na obrazovce jsou barevné čáry.Vaše televizní obrazovka chodí nebo vybledne.Vaše televize trvá navždy, než start.Zažíváte špatnou kvalitu zvuku.Máte případ Burn-in televizní obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co televizní značka trvá nejdéle

Toto jsou v současné době nejlepší trvanlivé televizní značky.Samsung. Samsung je patrně nejoblíbenější značkou po celém světě a de facto vedoucí společnost v spotřební elektronice.Sony. Sony je další výrobní gigant elektroniky, který produkuje spolehlivé televizory s vynikajícími funkcemi.Lg.Panasonic.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší LG nebo Samsung TV

Samsung vs lg

Televizory Samsung obecně mají lepší kvalitu obrazu než průměrná LG LED-backlite LCD TV. Televizory Samsung obvykle jsou docela jasnější a mají lepší kontrast, zatímco LG televizory mají obecně mnohem širší sledování úhlů a lepší chytré funkce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to televizní značka č. 1

Samsung

Samsung také dominoval ultra velké segmentu televizního trhu v roce 2022 a hlásil 36.1% a 42.9% podíl na trhu pro televizory nad 75 palců a 80 palců. Za prémiový televizní trh za cenu přes 2 500 USD si společnost Samsung ponechala největší tržní podíl podle příjmů na 48.6%.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik let byste si měli koupit novou televizi

Společná moudrost říká, že průměrná televize může trvat 4 až 7 let, v závislosti na použití, potenciálním poškození a dalších faktorech. Takže, pokud jste měli televizi déle než 5 let a máte pocit, že váš domov je kvůli upgradu, pak je naprosto rozumné začít zkoumat nejlepší značky a funkce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když vaše TV s plochou obrazovkou zčerná

Co způsobuje, že televizní obrazovka se vyskytuje černé problémy s softwarem, uvolněná připojení nebo problémy s podsvícením je obvykle za černými televizními obrazovkami. Dozvíte se o každé z těchto příčin a získejte tipy pro jejich řešení problémů, abyste se mohli vrátit k relaxaci se svými oblíbenými televizními pořady, filmy a videohry.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo puedo llegar a la televisión en vivo en Hulu en mi televisor??
Next Post
Potřebuje prsten světlomet?