15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co nyní hraje historie?

Shrnutí článku

1. Jak mohu zkontrolovat svou nyní hrací historii? Otevřete aplikaci nastavení telefonu. Klepněte na zvuk & vibrace. Nyní hraje. Klepněte na nyní hraní historie.
2. Co právě hraje? Nyní hraje: Spider-Man: Přes pavouk-Verse (2023), The Little Mermaid (2023), The Boogeyman (2023), Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023), Fast X (2023), Super Mario Bros. Film (2023), o mém otci (2023), The Machine (2023).
3. Jak najdu svou historii zvuku Google? Najděte nebo smažte své zvukové nahrávky. Na vašem telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Nastavení zařízení Google. Spravujte svůj účet Google. Nahoře klepněte na data & Soukromí. V rámci „Nastavení historie“ klepněte na web & Aktivita aplikace. Správa aktivity. Na této stránce si můžete prohlédnout seznam své minulé aktivity: Položky pomocí ikony zvuku.
4. Jak mohu přidat nyní přehrávání historie na svou domovskou obrazovku? Přidání nyní přehrávání zkratky na svou domovskou obrazovku. Na obrazovce nyní hraní historie klepněte na třípodlažní nabídku v pravém horním rohu a klepněte na přidat na domovskou obrazovku. Tímto způsobem můžete pouze klepnout na ikonu na své domovské obrazovce a okamžitě se přenést na seznam, než abyste museli procházet nastavením systému.
5. Jak najdu historii hry na mém iPhone? Na vašem iPhone nebo iPad: Přejděte do nastavení > Hudba a zapněte historii poslechu. Na vašem Mac: V aplikaci Apple Music si vyberte hudbu > Nastavení, klikněte na kartu General a poté vyberte použijte historii poslechu.
6. Jak najdu svou historii na Androidu? Zobrazit historii prohlížeče – Android. Z domovské obrazovky klepněte na aplikace. Klepněte na buď Chrome nebo internetový prohlížeč. V závislosti na zařízení se může výchozí prohlížeč lišit. Klepněte na nabídku. Klepněte na historii.
7. Co právě hraje 10 nejlepších filmů? 10 nejlepších filmů v divadlech právě teď: The Little Mermaid, Fast X, stroj, zranil jsi mé pocity, o mém otci.
8. Může Google rozpoznat bzučení? Věděli jste, že Google vám to může pomoci zjistit – žádné texty, jméno umělce nebo perfektní hřiště? Jediné, co musíte udělat, je hučení, píšťalku nebo zpívat melodii pro asistenta Google a to pro vás identifikuje píseň.

Otázky a odpovědi:

  1. 1. Jak mohu zkontrolovat svou nyní hrací historii?
    Chcete -li zkontrolovat svou historii nyní, otevřete aplikaci Nastavení telefonu, klepněte na zvuk & vibrace a poté klepněte na přehrávání. Odtud můžete přistupovat k své nyní hrací historii.
  2. 2. Jaké filmy právě hrají?
    Aktuální filmy hrají Spider-Man: přes Spider-Verse (2023), Little Mermaid (2023), The Boogeyman (2023), Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023), Fast X (2023), Super Mario Bros. Film (2023), o mém otci (2023) a The Machine (2023).
  3. 3. Jak najdu svou historii zvuku Google?
    Chcete -li najít historii zvuku Google, otevřete aplikaci nastavení zařízení Android a přejděte do nastavení účtu Google. V rámci „Nastavení historie“ klepněte na web & Aktivita aplikace “a spravujte svou činnost. Můžete zobrazit seznam minulých aktivit, včetně položek s ikonou zvuku.
  4. 4. Jak mohu přidat nyní přehrávání historie na svou domovskou obrazovku?
    Chcete-li přidat nyní přehrávání historie na svou domovskou obrazovku, přejděte na obrazovku nyní hraní historie a klepněte na nabídku tří bodů v pravém horním rohu. Poté vyberte „Přidat na domovskou obrazovku.„To vytvoří zkratku na vaší domovské obrazovce pro snadný přístup k seznamu.
  5. 5. Jak najdu historii hry na iPhone?
    Na vašem iPhone nebo iPadu přejděte do nastavení > Hudba a zapněte možnost „Použijte historii poslechu“. To umožní vašemu zařízení sledovat vaši historii poslechu. Na Mac Otevřete aplikaci Apple Music, přejděte na Nastavení, klikněte na kartu General a vyberte „Použijte historii poslechu.”
  6. 6. Jak mohu zobrazit svou historii prohlížení na Androidu?
    Chcete -li zobrazit historii prohlížení v Androidu, přejděte do nabídky aplikací vašeho zařízení a vyberte buď Chrome nebo internetový prohlížeč (v závislosti na výchozím prohlížeči). Poté klepněte na tlačítko nabídky a vyberte „Historie“, abyste viděli historii prohlížení.
  7. 7. Jaké jsou 10 nejlepších filmů, které se v současné době hrají?
    10 nejlepších filmů, které jsou v současné době v divadlech.
  8. 8. Může google identifikovat píseň hučením?
    Ano, Google může rozpoznat píseň hučením. Jednoduše použijte asistenta Google a hum, píšťalku nebo zpívat melodii. Asistent Google pak identifikuje píseň pro vás, i když znát texty, jméno umělce nebo mít perfektní hřiště.

Co teď hraje historii?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zkontrolovat svou nyní hrací historii

Otevřete aplikaci nastavení telefonu. Klepněte na zvuk & vibrace. Nyní hraje. Klepněte na nyní hraní historie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co právě hraje

Nyní PlayingSpider-Man: Přes pavouk-verš (2023) The Little Mermaid (2023) The Boogeyman (2023) Guardians of Galaxy Vol. 3 (2023) Fast X (2023) Super Mario Bros. Film (2023) o mém otci (2023) The Machine (2023)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu svou historii zvuku Google

Najděte nebo smažte svůj zvukový nahrávka vašeho telefonu nebo tabletu Android, otevřete aplikaci Nastavení zařízení Google. Spravujte svůj účet Google.Nahoře klepněte na data & Soukromí.Pod "Nastavení historie," Klepněte na web & Aktivita aplikace. Správa aktivity. Na této stránce můžete: Zobrazit seznam své minulé činnosti: Položky s ikonou zvuku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat nyní přehrávání historie na svou domovskou obrazovku

Přidání nyní přehrávání zkratky na svou domovskou obrazovku

Na obrazovce nyní hraní historie klepněte na třípodlažní nabídku v pravém horním rohu a klepněte na přidat na domovskou obrazovku. Tímto způsobem můžete pouze klepnout na ikonu na své domovské obrazovce a okamžitě se přenést na seznam, než abyste museli procházet nastavením systému.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu historii hry na mém iPhone

Na vašem iPhone nebo iPad: Přejděte do nastavení > Hudba a zapněte historii poslechu. Na vašem Mac: V aplikaci Apple Music si vyberte hudbu > Nastavení, klikněte na kartu General a poté vyberte použijte historii poslechu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu svou historii na Androidu

Zobrazit historii prohlížeče – Android z domovské obrazovky, klepněte. Aplikace. .Klepněte na buď Chrome nebo internetový prohlížeč. V závislosti na zařízení se může výchozí prohlížeč lišit.Klepněte. Jídelní lístek. .Klepněte. Dějiny. .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co právě hraje 10 nejlepších filmů

10 nejlepších filmů v divadlech právě teď. Motions Pictures Walt Disney Studios.Rychlá x. Univerzální obrázky.Stroj. Screen Gems.Ublížil jsi mým pocitům. A24.O mém otci. Lionsgate.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Google rozpoznat bzučení

Věděli jste, že Google vám může pomoci přijít na to, ať se objevit, jméno, jméno umělce nebo perfektní hřiště, vše, co musíte udělat, je hučení, píšťalku nebo zpívat melodii pro asistenta Google a to pro vás identifikuje píseň.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vidět historii hlasového vyhledávání

Chcete -li se podívat na hlasovou aktivitu, vydejte se na hlas Google & Stránka zvukové aktivity. Uvidíte dlouhý seznam vašich nahrávek, které zahrnují datum a čas, kdy byly provedeny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Google historii hlasu

Můžete prohledat svůj hovor, text nebo historii hlasové schránky. Použijte jeden nebo více příkazů níže pro vyhledávání v Google Voice.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu historii vyhledávání v aplikaci

Pohled & Odstraňte svůj Chrome Wrowsing Historyn svůj telefon nebo tablet Android, otevřete aplikaci Chrome .Vpravo nahoře klepněte na více. Dějiny. Pokud je váš adresní řádek na dně, přejděte na adresu adresy.Chcete -li navštívit web, klepněte na položku. Chcete -li otevřít web na nové kartě, dotkněte se a podržte záznam. Vpravo nahoře klepněte na více.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zkontrolovat historii obchodu

Nyní. Právě teď spustíte aktualizace. A aktualizace jsou aplikace, které čekají na aktualizace, nyní jsem měl nějaké dříve, ale jsou aktualizovány automaticky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžeme zkontrolovat historii obchodu

Otevřením telefonu můžete vidět všechny aplikace, které jste kdy stáhli "Moje aplikace & hry" Sekce ve vašem obchodě Google Play. Aplikace, které jste stáhli, jsou rozděleny do dvou sekcí: "Nainstalováno" (Všechny aplikace, které jsou aktuálně nainstalovány do telefonu) a "Knihovna" (Všechny aplikace, které v současné době nejsou nainstalovány).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat svou mobilní historii

Podívejte se na historiku hovoru, který je zobrazen telefonní aplikaci vašeho zařízení .Klepněte na přílivy .Vedle každého hovoru ve svém seznamu uvidíte jednu nebo více z těchto ikon: Zmeškané hovory (příchozí) volání, na které jste odpověděli (příchozí) volání, které jste uskutečnili (odchozí)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zkontrolovat historii soukromého prohlížení v telefonu

Jak vidět historii inkognito na zařízení Android. Nemůžete si zobrazit mezipaměť DNS, ale můžete použít aplikace třetích stran k zobrazení historie inkognito na zařízeních pro Android. Mnoho populárních aplikací pro rodičovskou kontrolu, jako jsou HoverWatch, Famisafe a Kidsguard Pro Track Incognito Procházení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je dnes 10 nejlepších na Netflixu

Top 10 nejpopulárnějších televizních pořadů na Netflixu hned teď.Queen Charlotte: Příběh Bridgerton.La Reina del Sur.Falešný profil.S.W.A.T.Arnold.Celý Američan.FUBAR.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejžhavější film právě teď

30 nejoblíbenějších filmů právě teď: Co sledovat v divadlech a streamování#1. Transformers: Rise of the Beasts (2023) 52%#2. Spider-Man: přes Spider-Verse (2023) 96%#3. Malá mořská panna (2023) 68%#4. Boogeyman (2023) 62%#5. Jsi tam bože#6. Fast X (2023)#7. Blackberry (2023)#8. Stroj (2023)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Siri rozpoznat hučení

Odpověď: Ano. Jen řekni: „Ahoj Siri, jaká je to sklad. Počkejte, až výsledky zobrazí Siri.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Shazam rozpoznat hučení

Když do vyhledávání přesunete melodii, naše modely strojového učení transformují zvuk v sekvenci založenou na čísle, která představuje melodii písně. Naše modely jsou vyškoleny k identifikaci písní založených na různých zdrojích, včetně lidí, kteří zpívají, pískají nebo hučení, stejně jako nahrávky studia.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je historie mého hlasového asistenta

Prostřednictvím aplikace Google Home App: Otevřete domov Google a klikněte na ikonu hamburgeru (tři vodorovné čáry vlevo nahoře). V rozevíracím seznamu klikněte na „Moje aktivita“ a brzy uvidíte seznam všech interakcí, které jste měli s asistentem Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu nedávno smazaný hlas

Spusťte aplikaci hlasové schránky na zařízení Android. Přejít do nabídky. Klepněte na tlačítko smazaných hlasových schránek. Prohlédněte si hlasové schránky a najděte ten, který si přejete obnovit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vidět historii asistenta Google

Podívejte se na historii aktivity Assistant Assistant Google Aplikace Google Home .Vpravo nahoře klepněte na svůj účet.Klepněte na mou aktivitu .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vidět staré hlasové zprávy Google

Obnovte archivované textové konverzace, hovory nebo hlasové schránky

Přejít na Google Voice. Archiv. Vedle položek, které chcete obnovit, klikněte na každého avatara a vyberte jej. Můžete vybrat více položek najednou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zobrazit historii inkognito

Ano, můžete si prohlédnout svou historii Incognito na telefonech Android a telefonech iPhone. Vidění historie inkognito na mobilním zařízení však vyžaduje aplikace třetích stran. Tyto aplikace se používají ke sledování procházení v reálném čase. Například můžete použít Kidslox.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je moje historie prohlížení uložena

Kde je historie procházení uložená v mém počítači, vaše historie prohlížení je automaticky uložena v sekci historie prohlížeče online a jako soubory mezipaměti na pevném disku počítače. Přesné umístění těchto souborů se liší v závislosti na operačním systému a prohlížeči, který používáte.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedo ver la historia de mi asistente de Google??
Next Post
Co jsou zvukové senzory?