15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaká je výhoda používání VPN?

Shrnutí článku: Používání VPN

1. Bod použití VPN: Připojení VPN zakrývá váš datový provoz online a chrání jej před externím přístupem. Nešifrovaná data si může prohlížet kdokoli, kdo má přístup k síti, ale s VPN, hackeři a kybernetičtí zločinci nemohou tato data dešifrovat.

2. Výhody a nevýhody VPN:

  • Klady: VPN chrání vaše online soukromí a pracují jako užitečný nástroj ochrany pro aktivisty v nepřátelském prostředí.
  • Nevýhody: Levné nebo bezplatné VPN mohou být pomalé, nejisté a mohou shromažďovat vaše data. VPN vás nechrání před hromaděním dat na sociálních médiích.

3. Stojí za to mít: Použití VPN může pomoci chránit vaše údaje o veřejném Wi-Fi a zabránit nechtěným stranám v přístupu k vašim soukromým informacím.

4. Nevýhodou používání VPN: Některé VPN mohou zpomalit vaši rychlost připojení, můžete zažít kapky připojení a můžete být zablokováni v používání konkrétních služeb nebo webových stránek, jako je Netflix. VPN jsou navíc v několika zemích nezákonné a mohly by vám dát falešný pocit legální beztrestnosti.

5. Opravdu potřebujete VPN doma: Pokud jste již chránili svůj domovský Wi-Fi síť heslem, možná nebudete potřebovat přidané zabezpečení VPN, abyste chránili svou online aktivitu.

6. Kdy by neměla být použita VPN: Zatímco VPN zajišťují ochranu dat a zabezpečené prohlížení, mohou nastat chvíle, kdy potřebujete vypnout VPN pro přístup k místním webům nebo zařízením, jako jsou streamovací platformy nebo tiskárna.

7. Potřebujete doma VPN: Bez VPN je vystavena vaše IP adresa a kybernetičtí zločinci mohou sledovat vaši polohu. VPN změní vaši IP směrováním provozu prostřednictvím vzdáleného serveru.

8. Kolik stojí VPN za měsíc: Zde jsou ceny a maximální počet zařízení pro 10 nejlepších služeb VPN v roce 2023:

  • Nordvpn: $ 11.99/mo, podporuje 6 zařízení.
  • Expressvpn: [Vložte cenu], podporuje zařízení [Vložit podpůrné číslo].

Otázky a podrobné odpovědi:

1. Jaký má smysl používat VPN? Připojení VPN pomáhá chránit váš datový provoz online před externím přístupem. Hackeři a kybernetičtí zločinci nemohou vaše data dešifrovat, když jsou maskováni prostřednictvím VPN.

2. Jaké jsou výhody a nevýhody VPN? VPN chrání vaše online soukromí a mohou působit jako užitečný nástroj pro aktivisty v nepřátelském prostředí. Některé VPN, zejména levné nebo bezplatné, však mohou být pomalé, nejisté a mohly by shromažďovat vaše data. VPN vás navíc nechrání před hromaděním dat na sociálních médiích.

3. Stojí za to mít? Ano, používání VPN stojí za to pro další ochranu veřejných sítí Wi-Fi a zabránění neoprávněnému přístupu k vašim soukromým informacím.

4. Jaká je nevýhoda používání VPN? Možné nevýhody používání VPN zahrnují pomalejší rychlosti připojení, příležitostné kapky připojení, blokování v přístupu ke konkrétním službám, jako je Netflix, a VPN jsou v některých zemích nezákonné. Navíc použití VPN by mohlo dát falešný pocit legální beztrestnosti.

5. Opravdu potřebujete VPN doma? Pokud je vaše domovská síť Wi-Fi již chráněna heslem, nemusí být přidané zabezpečení VPN nutné k zajištění vaší online činnosti.

6. Kdy by neměla být použita VPN? Zatímco VPN poskytují ochranu dat a bezpečné prohlížení, může být nutné vypnout VPN při pokusu o přístup k místním webům nebo zařízením, jako jsou streamovací platformy nebo tiskárny.

7. Potřebujete doma VPN? Bez VPN může být vaše IP adresa a IP adresy zařízení připojených k domácí. Pomocí VPN změní vaši IP směrováním provozu prostřednictvím vzdáleného serveru.

8. Kolik stojí VPN za měsíc? Ceny se liší mezi službami VPN. Například NordVPN stojí 11 $.99 za měsíc a podporuje až 6 zařízení. Podpora ceny a zařízení se může lišit pro každou službu VPN, takže se doporučuje porovnat různé možnosti na základě vašich potřeb.

Jaká je výhoda používání VPN?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký má smysl používat VPN

Připojení VPN zakrývá váš datový provoz online a chrání jej před externím přístupem. Nešifrovaná data si může prohlížet kdokoli, kdo má přístup k síti a chce je vidět. S VPN nemohou hackeři a kybernetičtí zločinci tato data dešifrovat.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co jsou výhody a nevýhody VPN

VPN výhody a nevýhody

Klady Nevýhody
Chrání vaše online soukromí Levné nebo zdarma VPN jsou pomalé, nejisté a mohou shromažďovat vaše data
Maskuje vaši IP adresu Premium VPN stojí peníze
Funguje jako užitečný nástroj pro aktivisty v nepřátelském prostředí VPN vás nechrání před hromaděním dat na sociálních médiích

V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to mít

Veřejná ochrana Wi-Fi

Kromě toho mohou být vaše zařízení infikována útoky malwaru nebo červů. Naštěstí vám VPN může pomoci chránit vaše data a zabránit nechtěným stranám v přístupu k vašim soukromým informacím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda používání VPN

Shrnuli jsme hlavní nevýhody používání VPN níže: Některé VPN mohou zpomalit rychlost připojení a můžete zažít kapky připojení. Dalo by se být zablokováno v používání konkrétních služeb nebo webových stránek, jako je Netflix. VPN jsou v několika zemích nezákonné a mohly by vám dát falešný (legální) beztrestnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Opravdu potřebujete VPN doma

Potřebujete VPN pravděpodobně ne. Když jste založili svou domovskou síť Wi-Fi, je pravděpodobné, že jste svou síť chránili heslem. Z tohoto důvodu nemusíte potřebovat přidanou zabezpečení VPN, abyste chránili vaši online aktivitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy by neměla být použita VPN

VPN zajišťují ochranu dat před hackery a bezpečné prohlížení. Výsledkem je, že to brání inzerentům nebo poskytovatelům internetových služeb v přístupu k vašim datům pro prohlížení. Zároveň mohou být časy, kdy potřebujete vypnout VPN. To je, když potřebujete přístup k místním webům nebo zařízením, jako jsou streamovací platformy nebo tiskárna.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete VPN doma

Bez VPN je vystavena vaše IP adresa. Vaše IP adresa a IP adresy všech zařízení připojených k vašemu domovu Wi-Fi mohou být odcizeny kybernetickými zločinci, aby sledovali vaši polohu, přímo na úroveň ulice, pokud chtějí. VPN mění vaši IP směrováním provozu přes vzdálený server.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí VPN za měsíc

10 nejlepších služeb VPN 2023

Servis Měsíční cena Maximální počet zařízení
Nordvpn $ 11.99/mo. 6
Expressvpn 12 $.95/mo. 5
Cyberghost 12 $.99/mo. 7
Soukromý přístup k internetu $ 11.95/mo. 10

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je VPN bezpečnější než domácí wi-fi

Ano, VPN chrání váš internetový provoz na veřejném Wi-Fi. Pokud by se někdo pokusil o snižování vašeho webového provozu nebo přístup k vašemu zařízení na nezajištěných sítích, museli by prorazit vrstvu šifrování. Proto vždy doporučujeme VPN pro ty, kteří rádi často používají veřejné Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku nechat VPN po celou dobu

Krátká odpověď zní: Ano, měli byste vždy udržovat VPN. Šifrováním provozu, který posíláte a přijímáte, mohou VPN zabránit tomu, aby vaše osobní údaje byly zachyceny třetími stranami. Tato data zahrnují vaši historii prohlížení webu, fyzickou polohu, IP adresu a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám nechat svou VPN na svém telefonu

Odpověď na „Měl bych nechat VPN“ je ano. VPN nabízejí nejlepší online zabezpečení, takže byste měli nechat VPN vždy, abyste se chránili před únikem dat a kybernetickými útoky, zatímco používáte veřejné W-Fi a proti rušivému snooperům, jako jsou ISP nebo inzerenti. Takže vždy udržujte VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nejdůvěryhodnější VPN

ExpressVPN udržovala cenu CNET Editors ‘Choice Award za nejlepší celkovou VPN po své přezkumu 2023. Zachovává si svou pozici mimo jiné virtuální soukromé síťové služby díky své odhodlání k soukromí a silné rychlosti. SurfShark je těsně vteřina mezi našimi výběry.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zpomaluje VPN internet

Použití VPN (Virtual Private Network) zpomaluje vaše připojení k internetu. Podle našeho výzkumu uvidíte, že rychlosti Wi-Fi klesnou až o 77%, jakmile se přihlásíte na VPN. Ale stále si můžete udržovat spolehlivé rychlosti Wi-Fi, pokud získáte kvalitní VPN založenou na předplatném.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Blokuje VPN vašeho poskytovatele internetu

VPN skrývá IP adresu vašeho zařízení a šifruje vše, co děláte online. Takže ano, VPN vás schovává před vaším internetovým internetem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych použít VPN na svém domě Wi-Fi

Bez VPN je vystavena vaše IP adresa. Vaše IP adresa a IP adresy všech zařízení připojených k vašemu domovu Wi-Fi mohou být odcizeny kybernetickými zločinci, aby sledovali vaši polohu, přímo na úroveň ulice, pokud chtějí. VPN mění vaši IP směrováním provozu přes vzdálený server.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má iPhone zabudováno VPN

IPhony mají vestavěný klient VPN, který vám umožňuje připojit se k serveru VPN, pokud znáte jeho podrobnosti. Jinak musíte použít samostatnou aplikaci VPN, abyste zůstali v bezpečí přes internet. Cyberghost VPN má vyhrazenou aplikaci iOS, kterou můžete nainstalovat a připojit k jednomu klepnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá VPN pro váš telefon něco špatného

Ano, VPN nebo „virtuální soukromé sítě“ lze bezpečně použít na telefonech, ale pokud si nevyberete dobrou a spolehlivou službu VPN, existují rizika. VPNS přidávají do internetu další vrstvu zabezpečení, takže má smysl, že byste chtěli na svém telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může VPN ukrást hesla

Pokud jsou vytvořeny připojení HTTPS s webovými stránkami, VPN nemůže vidět vaše hesla. Škodlivé VPN ukradnou hesla instalací malwaru, když jsou hesla zadána do webového prohlížeče. Použijte tedy renomované VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je VPN rychlejší než Wi-Fi

Většinu času nedostanete zvýšení rychlosti pomocí VPN. Je to proto, že VPN nemůže ve skutečnosti zvýšit množství šířky pásma, které máte k dispozici nad rámec toho, co vaše spojení je schopné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji VPN na routeru

Důvodem, proč byste chtěli VPN na vašem routeru, je poskytnout online zabezpečení na celé síti. Jakmile na svém routeru nastavíte VPN, budou všechna připojená zařízení udělena výhody ochrany VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nezákonné používat VPN

Používá VPNS Legal Ano, VPN jsou legální ve většině zemí po celém světě, včetně USA, Kanady a většiny Evropy. Můžete však riskovat těžké pokuty nebo dokonce uvěznění za používání VPN v zemi, která ji zakazuje, například Severní Korea nebo Irák.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Skrývá používání VPN historii vyhledávání

VPNS může skrýt vaši historii vyhledávání a další aktivitu pro prohlížení, jako jsou vyhledávací výrazy, odkazy kliknuté a navštívené webové stránky a také maskovat vaši IP adresu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Doporučuje Apple VPN

Pokud máte obavy o své soukromí a zabezpečení online pomocí VPN, by vám mohlo poskytnout určité ujištění. Apple poskytuje různá opatření v MACOS, která zvětšují Macové bezpečnější, ale pokud chcete zajistit, aby bylo chráněno spojení mezi mac a internetem, spíše než samotným počítačem, potřebujete VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl by být iPhone VPN zapnutý nebo vypnutý

Vždy byste měli udržovat VPN, bez ohledu na to, zda používáte iPhone nebo jakékoli jiné zařízení připojené k internetu. Existují některé výjimky, zejména související s bankovními aplikacemi, ale měli byste použít VPN, pokud jej musíte absolutně vypnout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné přihlásit se do banky s VPN

VPN je bezpečná pro online bankovnictví, ale měli byste také přijmout další preventivní opatření. Pokud nemáte nainstalovaný moderní antivirový software, váš operační systém je starý nebo ignorujete upozornění na viru, budete stále vystaveni riziku hacknutí, i když používáte VPN.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Es caro vivir en Islandia??
Next Post
Což je lepší kalendář nebo představa Google?