15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bohems livsstil – dekorationsideer og levende tendenser med en feel -good -faktor

2013 levende trend farver blomstermønster pudebetræk

Vi præsenterer dig kreativ Dekorationsideer og levende tendenser til din stue og soveværelse – bringe foråret ind i huset med farverige blomstermønstre og interessante farvekombinationer!

Dekorationsideer og levende tendenser – sengelinned i hippiestil

Dekorationsideer soveværelse sengelinned lilla orange farve

Zalando -kollektionen viser kreativitet Dekorationsideer og levende tendenser i hippiestil. “Bohemianerne”, forgængergruppen for hippiebevægelsen i England, blev inspireret af tøj fra bohemiske sigøjnere til at skabe alternativt og farverigt tøj. I mellemtiden er udtrykket “boheme” blevet etableret for mennesker med en alternativ, kunstnerisk livsstil, og en hel række former har udviklet sig. Oprindeligt som en form for brud på tabuer og regler skaber udseendet, som en moderne livsstil, en hyggelig atmosfære gennem glæden ved en farverig blanding af mønstre og kontrasterende detaljer.

 Farverige pyntepuder og pudebetræk – dekorative ideer og livestendenser fra Zalando

Blomster fuglemønster kaste pude hjem ideer samling Zallando

Resultatet kan nogle gange se meget anderledes ud: Gamle bygninger kan tænkes, hvor patinaen af ​​falmede vægfarver giver rummet en bevidst historie. Andre muligheder opstår ved at kombinere stueindretning fra 1950’erne med moderne Dekorationsideer og levende tendenser, som står i skrigende kontrast til hinanden. Selvmalede overflader, der bevidst ikke blev professionelt malet, henviser til den tidlige boheme-stil. Med dette indretningskoncept ønskes alt, der bryder igennem konventionelt stive og forhøjede former og bidrager til en indbydende atmosfære. Dette kan også ske i den form, at naturen, som ellers bevidst er låst ude af boligarealer, udtrykkeligt bringes ind i husets indre. Det være sig gennem et stort antal reelle rejste og hængende planter eller simpelthen gennem mønstre, der optager naturtemaet i deres ornamenter.

Top levende trend for 2013 – blomstermønstre

Soveværelse indretning dekoration ideer sengetøj

Rundt om Dekorationsideer og levende tendenser For at bringe det ind i dine egne fire vægge er det naturligvis ikke absolut nødvendigt at renovere og indrette hele lejligheden fra bunden. Selv et farvestrålende sengelinned eller et farvestrålende sengetæppe på sofaen i kombination med farvestrålende puder i en lang række mønstre bringer den ubekymrede blanding til dit hjem eller som en gave til dine kære: Med en kupon fra Zalando Modtageren kan vælge mellem mange hjemmeartikler fra kategorien “Bohemske livsstil” Lad dig inspirere og vælg din egen personlige favorit.

Små souvenirs fra ferie fungerer for eksempel også som blikfang. Og accenter kan også sættes med de gammeldags souvenirs fra det sidste besøg på loppemarkedet.

Levende idéer farver turkis græsgrøn kastepude

Ideer til soveværelsesindretning pink-orange sengelinned

Farver mønster ternet loft levende trend

Deco ideer stue Bassetti FONG

Hjem ideer stue sofa dekoration

Previous Post
Stue møbler fra Montana – rig farvepalet og utallige designs
Next Post
Det energieffektive solhus i TU Darmstadt