15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaký je účel Ring Chime?


Shrnutí článku

1. Zařízení Ring Chime and Ring Chime Pro jsou volitelná, ale užitečná pro rozšíření rozsahu WiFi a upozornění na typy zvonku. Tyto funkce mohou také provádět další zařízení.

2. Hlavní rozdíly mezi prstencem s zvohem a bez jsou, že Chime Pro rozšiřuje pokrytí WiFi, má duální pásmo 2.4GHz & 5GHz WIFI Connectivity, vestavěný noční světlo a zpětná vazba s průvodcem během nastavení.

3. Chcete-li přimět zvonek na prsteny, můžete automaticky detekovat a nakonfigurovat svůj domácí zvonek prostřednictvím aplikace Ring.

4. Ve výchozím nastavení zaznamenávají zařízení na zaznamenávání videa a zvuku, když detekují pohyb. Chcete -li zabránit nahrávání zvuku, můžete upravit nastavení v aplikaci Ring.

5. Za zvonění není vyžadováno žádný měsíční poplatek, protože zařízení prstenců nevyžadují plán předplatného ochrany prstenu. Video v reálném čase lze zobrazit bez předplatného.

6. Pokud váš prstenový zvonek nevoní ve vašem domě, může to být způsobeno problémy se zdrojem energie, stabilitou připojení nebo nesprávným zapojením.

7. Mezi nevýhody používání chime patří poplatky za hotovostní vklady a využití bankomatu mimo síť. Poplacení Chime 2 $.50 za transakci na bankomatech mimo síť a vklady hotovosti lze provést pouze v partnerských místech.

8. Zařízení prstenců nevyžadují měsíční platbu za zvonek. Plán předplatného není nutný, ale volitelný pro další funkce.

15 jedinečných otázek založených na textu

1. Je nezbytný zvonek?
Podle článku není Ring Chime pro instalaci prstencového zvonu nezbytný, ale může být užitečný pro rozšíření rozsahu WiFi a přijímání oznámení o zvonku.

2. Jaký je rozdíl mezi prstenem s zvohem a bez?
Ring Chime Pro rozšiřuje pokrytí WiFi, má konektivitu WiFi s dvojím pásma, vestavěný noční světlo a poskytuje během nastavení zpětnou vazbu s průvodcem, zatímco Ring Chime tyto funkce postrádá.

3. Jak mohu přimět svůj prstenový zvonek, aby zazvonil dovnitř?
Chcete-li povolit svůj domácí zvonek, můžete použít aplikaci pro automaticky detekci a konfiguraci podle uvedených kroků.

4. Zaznamená vás zvonek zvonění?
Samotný zvonění prstenu nezaznamenává, ale zvonek prstenu může nahrávat video a zvuk, když detekuje pohyb. Zvukový záznam může být deaktivován prostřednictvím aplikace Ring.

5. Je tam měsíční poplatek za Ring Chime?
Ne, za zvonění není žádný měsíční poplatek. Prstencová zařízení nevyžadují plán předplatného pro základní funkce.

6. Proč můj prsten zvonek nevonící uvnitř mého domu?
V závislosti na zdroji napájení mohou modely napájené baterií vyžadovat soupravu zvonění, stabilní připojení a dostatečný výkon baterie. Hardwired modely nemusí zvonit, pokud nejsou správně nastaveny, mít špatné připojení nebo nesprávné zapojení.

7. Jaké jsou nevýhody používání chime?
Nevýhody používání zvonku zahrnují poplatky za vklady hotovosti a využití bankomatu mimo síť. Vklady hotovosti mohou být provedeny pouze na partnerských místech a transakce ATM mimo síť způsobují 2 $.50 poplatek za transakci.

8. Musíte platit měsíčně za zvonek?
Ne, není třeba platit měsíční poplatek konkrétně za zvonek. Plány předplatného pro další funkce jsou však k dispozici pro prstencové zařízení.


Jaký je účel Ring Chime?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nezbytný zvonek

Zařízení pro zvonění a prstencovského prstenu a Ring Chime Pro nejsou vyžadována jako součást instalace vašeho zvonku. Jsou volitelné, ale užitečné: mohou rozšířit rozsah vašeho WiFi a informovat vás o nožcích lisch. K tomu však můžete také použít jiná zařízení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi prstenem s zvohem a bez

Hlavními rozdíly jsou Chime Pro rozšiřují pokrytí WiFi pro prstencová zařízení, má duální pásmo 2.4GHz & Připojení WiFi 5GHz (vs 2.Pouze 4GHz), vestavěné noční světlo a vedená zpětná vazba během procesu nastavení, která vám pomůže najít nejlepší umístění pro váš Chime Pro.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět svůj prstenový zvonek, aby zazvonil dovnitř

Chcete-li automaticky detekovat a nakonfigurovat svůj domácí zvonek: Otevřete aplikaci Ring.Klepněte na zařízení.Klepněte na nastavení zařízení.Klepněte na nastavení zvonění domácího.Klepněte na automatickou detekci zvonku.Klepněte na Ring My Home Chime.Postupujte podle pokynů a stiskněte tlačítko na zvonek prstenu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamená vás zvonek zvonění

Pokud jste nezměnili žádné nastavení na svém prstencovém zařízení, automaticky zaznamená to video a zvuk, jakmile detekuje pohyb. Pokračuje dvě minuty nebo dokud již nezjistí pohyb. Chcete -li zabránit prstenu v nahrávání zvuku: Otevřete aplikaci prstenu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tam měsíční poplatek za Ring Chime

Potřebujete předplatné pro použití zařízení prstenců nevyžadují plán předplatného pro ochranu prstenu. Bez předplatného si můžete prohlédnout video v reálném čase pro prstencové zvonky a bezpečnostní kamery, jak se události stanou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prsten zvonek nevonící uvnitř mého domu

Důvod, proč prstencový zvonek není zvonění, bude záviset na jejím zdroji energie. Modely napájené z baterií nemohou zazvonit bez zvonicové soupravy, stabilního připojení a dostatečného napájení baterie. Hardwired modely také nebudou zazvonit, když nejsou správně nastaveny, mají špatné připojení nebo kabeláž je nesprávná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody používání chime

Nevýhody: Poplatky za vklady hotovosti a použití ATM mimo síť: Zúčastněné poplatky 2 $.50 za transakci na bankomatech mimo síť a jediný způsob, jak vložit hotovost, je v místech partnerů v uložení hotovosti (včetně maloobchodních prodejen, jako je 7-Eleven a Walmart).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit měsíčně za zvonek

Potřebujete předplatné pro použití zařízení prstenců nevyžadují plán předplatného pro ochranu prstenu. Bez předplatného si můžete prohlédnout video v reálném čase pro prstencové zvonky a bezpečnostní kamery a odpovědět na oznámení o zvonku, jak k nim dochází.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prsten nohou nezazvoní dovnitř

Zvonek prstenu, který je 100% napájený baterií, bude slyšitelný mimo váš domov, ale ne uvnitř. Zvonek s baterií napájeným baterií může zahrnovat baterii, která není viditelná, jako je prstencové video zvonek (2. generace) nebo může mít zcela vyjímatelnou baterii. jako je prsten video zvonek 4.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu slyšet svůj prstenový zvonek v domě

Problémy s prstencovým zvonem, který nevoní uvnitř nebo vně, jsou běžnější, pokud se vaše zařízení odpojí od sítě Wi-Fi nebo síť má špatné připojení. Zatímco modely Hardwired jsou připojeny k kabelovému zdroji energie, stále se spoléhají na Wi-Fi správně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Sleduje Chime vaši polohu

Můžeme požádat o přístup nebo povolení a sledovat informace založené na poloze z vašeho mobilního zařízení, a to buď nepřetržitě, nebo při používání naší mobilní aplikace, abychom poskytovali služby založené na poloze. Pokud si přejete změnit náš přístup nebo oprávnění, můžete tak učinit v nastavení vašeho zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nezákonné zaznamenávat na zvonek

Jako obrys federálních zákonů byste neměli mít žádné právní záležitosti při používání zvonku nebo jiného podobného zařízení, pokud zaznamenává veřejnou oblast bez očekávání soukromí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když se nepřihlásím k odběru prstenu

Bez předplatného si můžete prohlédnout video v reálném čase pro prstencové zvonky a bezpečnostní kamery a odpovědět na oznámení o zvonku, jak k nim dochází. Bez plánu chránící prsten však nedostanete video nahrávky těchto událostí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je zvonač zahrnut do zvonu

359 $.00. Tento balíček zahrnuje video zvonek 4 a zvonek, takže můžete odpovědět na dveře odkudkoli a slyšet oznámení po celém vašem domě. Video Doorbell 4 zajišťuje, že vám nikdy nebude chybět návštěvník s rychlou baterií pro snadné dobíjení a náhledy videa z barev.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Udělejte všechny prstenové zvonky v domě zazvoní všechny prsteny

Zvonek prstenu, který je 100% napájený baterií, bude slyšitelný mimo váš domov, ale ne uvnitř. Zvonek s baterií napájeným baterií může zahrnovat baterii, která není viditelná, jako je prstencové video zvonek (2. generace) nebo může mít zcela vyjímatelnou baterii. jako je prsten video zvonek 4.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je prsten chime a wifi prodlužovač

Router. Otevřete aplikaci prstenu na mobilním zařízení a klepněte na nastavení zařízení klepněte na Chime Pro v seznamu zařízení. Poté postupujte podle pokynů v aplikaci a dokončete nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč má Chime tolik problémů

Mnoho stížností na chime se týká stejných věcí, které v uplynulém roce podnítily růst společnosti: vládní platby za stimulační pomoc, PPP, pojištění nezaměstnanosti a vrácení daně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ovlivňuje chime vaše kreditní skóre

Chime nahlásí vaše aktivity společnosti TransUnion®, Experian® a Equifax®. Dopad na váš kredit se může lišit, protože kreditní skóre jsou nezávisle určovány úvěrovými úřady na základě řady faktorů, včetně finančních rozhodnutí, která učiníte s jinými organizacemi finančních služeb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik se prsten účtuje měsíčně

Měsíční předplatné Ring patří mezi nejdostupnější, jaké jsme kdy viděli. Prsten chrání základní náklady 3 $ měsíčně nebo 30 $ ročně, plus náklady 10 $ měsíčně nebo 100 $ ročně a Pro stojí 20 $ měsíčně nebo 200 $ ročně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik je předplatné prstenu za měsíc

20 $/měsíc

Ultimate Ring Home Security Subscription.

Zahrnuje vše, co potřebujete k udržení připojeného domova chráněného a online kolem hodin-to vše začíná na 20 $/měsíc nebo 200 $/rok na místo a žádné dlouhodobé závazky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou mě moji sousedé slyšet na jejich prstencovém zvonku

Obecně však odpověď zní ano – vaši sousedé vás pravděpodobně slyší, pokud používáte zvonek na prsten. Zvonek prstenu je populární domácí bezpečnostní systém, který umožňuje majitelům domů vidět a mluvit s lidmi u jejich dveří, i když nejsou doma. Publikováno 14. října 2021.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje prsten uvnitř domu

Stále můžete používat prstencové zvonky a bezpečnostní kamery k hlídání domova a odpovědět na dveře odkudkoli, a to i bez předplatného, ​​aby se chránila prsten.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč neexistuje žádný zvuk, když stisknu nožítka prstenu

Otevřete živé zobrazení v aplikaci Ring a zjistěte, zda je povolen mikrofon vašeho prstenu. Zkontrolujte nastavení ochrany osobních údajů zvuku. Z důvodů ochrany osobních údajů můžete vypnout vaše zvukové nastavení. Restartujte svůj prstenový video zvonek nebo bezpečnostní kamera.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může zvonit zazvonění slyšet sousedy

Obecně však odpověď zní ano – vaši sousedé vás pravděpodobně slyší, pokud používáte zvonek na prsten. Zvonek prstenu je populární domácí bezpečnostní systém, který umožňuje majitelům domů vidět a mluvit s lidmi u jejich dveří, i když nejsou doma. Publikováno 14. října 2021.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když přestanu používat Chime

Mějte na paměti, že jakmile je váš účet uzavřen, již k němu nebudete mít přístup.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo ganan dinero las empresas de guardia de seguridad??
Next Post
Co je proces přímé v CPI?