15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak zabráníte zazvonění chyb?




Prevence chyb a soukromí pro zvonky prstenců

Jak zabránit chybám v rozvoji zvonu prstenu

1. Snižte úroveň citlivosti: Nejjednodušší způsob, jak udržet chyby na uzdě, je snížit úroveň citlivosti detektoru pohybu. Tímto způsobem bude detektor pohybu stále schopen detekovat lidské přestupek, ale obchází se blížící se a bzučení chyb.

2. Blokujte signál prstence: WiFi Jammers lze použít k zabránění prstencového zvonu v bezdrátové komunikaci s internetovým routerem. To může efektivně zabránit tomu, aby byl jakýkoli zachycení videa odeslán, aby se pro vás objevilo.

Spreje a rostliny, aby udržovaly chyby

3. SPRAJTE POVERRONOVÝ POVER: Vložte trochu peroxidu vodíku do stříkací láhve a liberálně jej rozložte po terase vašeho domova a dalších povrchů. Nezapomeňte také nastříkat obvod vašeho venkovního obytného prostoru, abyste zabránili chybám přiblížit se k vám a komukoli jinému.

4. Použijte bug-repellentní terénní úpravy: Zvažte přidání terénních rostlin, které Bugs nenávidí váš trávník. Některé příklady zahrnují bazalku (mouchy, komáři), catnip (komáři, klíšťata, mouchy, šváby), chryzantémy (šváby, mravenci, klíšťata, blechy, postele), levandule (můry, blechy, lechy, mešita), citronella), citronella (metiskyně). Geranium (vonné citrony) (komáři), citronový tymián (komáři) a měsíček (komáři).

Ovládání citlivosti a soukromí prstenců

5. Upravit citlivost prstence: Chcete -li ovládat citlivost vašeho prstencového zvonu, postupujte podle těchto kroků: Klepněte na tři řádky (≡) v levé horní části obrazovky, přejděte na zařízení, vyberte zařízení, které chcete zobrazit, klepněte na nastavení pohybu, klepněte na citlivost pohybu, upravte Slider citlivosti na pohyb a klepněte na Uložit vpravo nahoře.

6. Nastavit zóny ochrany osobních údajů: Pokud chcete udržovat určité oblasti soukromé, můžete nastavit zóny ochrany osobních údajů v aplikaci Ring. Otevřete aplikaci, přejděte na zařízení, vyberte požadované zařízení, klepněte na nastavení zařízení, klepněte na Nastavení ochrany osobních údajů, klepněte na Přidat zóny ochrany osobních údajů, vytvořte novou zónu přetažením pole, abyste zakryli oblast, kterou chcete udržet soukromou, a klepněte na Uložit uložit a klepněte na Uložit.

Deaktivace sousedů a zakrývání zvonu prstenu

7. Funkce deaktivace sousedů: Chcete -li deaktivovat sousedy, navštivte ovládací centrum v aplikaci Ring nebo v kruhu.com a přepněte sousedy.

8. Zakryjte páskou: Pokud chcete, aby váš prstenový zvonek byl diskrétnější, můžete zvážit nanesení černé elektrické pásky na zařízení, aby bylo méně patrné.


Jak zabráníte vyvolání chyb?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit chybám v tom, aby mi vyrazilo prsten

Udržujte nízkou úroveň citlivosti

Nejjednodušší způsob, jak udržet chyby na uzdě, je snížit úroveň citlivosti detektoru pohybu. Nižší citlivost může stále detekovat lidské přestupek, ale obejít blížící se a bzučení chyb.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete blokovat prstencový signál

WiFi Jammers mohou stát méně než 10 $ a lze je použít k zastavení vašeho prstencového zvonu bezdrátového sdělení s vaším internetovým routerem a zastavit jakékoli zachycení videa (potenciálně zlodějů), aby byl odeslán do ringu, aby si prohlédli, abyste si mohli prohlédnout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mohu stříkat na verandu, abych udržel chyby pryč

Peroxid vodíku: Vložte trochu peroxidu vodíku do stříkací láhve a liberálně jej rozložte po terase vašeho domova a dalších povrchů. Nezapomeňte také nastříkat obvod vašeho venkovního životního prostoru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mohu dát na trávník, abych udržel chyby pryč

#5 Přidejte terénní úpravy, které Bugs HateBasil: Mouky, komáři.Catnip: Komáři, klíšťata, mouchy, šváby.Chrysanthemums: šváby, mravenci, klíšťata, blechy, štěnice.Levandule: můry, blechy, mouchy, komáři.Citronella: Komáři.Geranium, Lemon vonné: komáři.Citron tymián: komáři.Marigold: Komáři.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak ovládám citlivost prstenu

Chcete-li upravit posuvník citlivosti na pohyb pro zařízení poháněná baterií: Klepněte na tři řádky (≡) vlevo nahoře na obrazovce.Klepněte na zařízení.Klepněte na zařízení, které chcete zobrazit.Klepněte na Nastavení pohybu.Klepněte na citlivost pohybu.Upravte posuvník citlivosti na pohyb.Klepněte na Uložit vpravo nahoře.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu udělat svůj prsten soukromým

Nastavení zóny ochrany osobních údajů OOPEN PRING APP.Klepněte na nabídku (☰) a poté zařízení.Vyberte požadované zařízení.Klepněte na nastavení zařízení.Klepněte na nastavení ochrany osobních údajů.Klepněte na Přidat zóny ochrany osobních údajů.Klepnutím na Plus (+) vytvoříte novou zónu a přetáhněte krabici a zakryjte oblast, kterou chcete udržovat soukromou.Klepněte na Uložit. Nyní jste úspěšně nastavili zónu ochrany osobních údajů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zablokám prsten svých sousedů

Jak deaktivujete sousedy, aby deaktivovali sousedy, navštívili řídicí centrum z aplikace Ring nebo na prstenu.com a přepněte sousedy. Tím se deaktivuje živé sousedy a oznámení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete dát pásku na prsten zvonek

Pokud hledáte jednoduchý a efektivní způsob, jak zvětšit zvonky prstenu „Stealth“ … Černá elektrická páska může dělat zázraky. Řezal jsem drobné čtverce a umístil je přes červená světla IR … jen dost velký na to, aby pokryla červená světla a přitom udržovala funkčnost nočního vize neporušenou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Udržuje ocet venku chyby

Kyselina octová dělá z octa vynikajícím nástrojem pro kontrolu škůdců a odpuzují některé z nejběžnějších obtěžování dvorek a dokonce zabíjejí slabší hmyz. Je to nejúčinnější proti mravenci, pavoukům a komárům. Můžete zabránit pavoukům vstoupit do vašeho domova postřikem octa kolem obvodu a vchodů z vašeho majetku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Udržujte brouky sušičky

Většina listů sušičky obsahuje složku linaloolu, kterou najdete v rostlinách, jako je levandule, bazalka a koriandr, z nichž všechny přirozeně odpuzují běžné zahradní škůdce. Podobné studie zjistily, že tato složka je také užitečná pro odpuzující chyby, jako jsou roztoči, weevily, brouci a německé šváby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se přirozeně zbavím chyb na svém dvoře

10 přirozených způsobů, jak zabránit chybám mimo váš GardenStart s „čistou“ půdou. Dobrá půda může ve skutečnosti odradit škůdce hmyzu zahrady.Koupit nemoc a semena odolná proti škůdcům.Selektivně a agresivně ztenčují rostliny.Vodní rostliny brzy ráno.Ovládat plevele.Udržujte svou zahradu čistou.Použijte pasti hmyzu.Přidejte prospěšný hmyz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vyrobíte domácí bug sprej pro trávník

Jeden z nejjednodušších domácích sprejů bug, jednoduše smíchejte jeden šálek bílého octa se třemi šálky vody. Můžete také přidat půl lžičky mýdla na mytí nádobí. Důkladně protřepejte a aplikujte na postižené oblasti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete udělat prsten méně citlivým

Klepněte na zařízení na zvonek. Klepněte na Nastavení pohybu. Klepněte na citlivost pohybu. Přetáhněte posuvník doprava a zvýší citlivost (více upozornění na pohyb) nebo doleva ke snížení citlivosti (méně upozornění).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete odmítnout citlivost prstencové kamery

Pro přístup k nastavení pohybu:

Klepněte na tři řádky vlevo nahoře v aplikaci prstenu. Klepněte na svou reflektorovou vačku Wired/Mount. Klepněte na Nastavení pohybu. Upravte citlivost na pohyb podle vašich preferencí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zablokám prstenční kameru svého souseda

Blokujte bezpečnostní kamery s dospělými stromy, ploty nebo oponou. Dalším dobrým způsobem, jak oslepit bezpečnostní kamery vašeho souseda, je zasadit seskupení keřů nebo pěstovaných stromů, které jsou dostatečně vysoké, aby zablokovaly tam, kde je fotoaparát zaměřen. Také můžete zavřít oponu nebo stín na okně a blokovat bezpečnostní kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zaseknout kameru svých sousedů

Dalším dobrým způsobem, jak oslepit bezpečnostní kamery vašeho souseda, je zasadit seskupení keřů nebo pěstovaných stromů, které jsou dostatečně vysoké, aby zablokovaly tam, kde je fotoaparát zaměřen. Také můžete zavřít oponu nebo stín na okně a blokovat bezpečnostní kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít oboustrannou pásku na zvonku

Jakmile sledujete kroky v kruhové aplikaci, abyste nastavili interkom prstenu a připojili jeho dráty, je čas připojit váš prstencový interkom. Můžete použít buď přiloženou oboustrannou pásku nebo šrouby, v závislosti na povrchu stěny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít gorillou pásku na zvonu prstenu

A velmi doporučuji vám, abyste to položili na vaše dveře. Takže lidé si jsou vědomi, že jsem teď velmi nadšený, protože konečně mám prsten, myslím, že si jen položím pásku na originál. Domovní zvonek

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co vůně nejvíce nenávidí chyby

Nejvíce úzce spojené s odpuzovatelnou jsou citronelský olej, eukalyptový olej a olej na cattnip, ale další patří hřebíček, pačuli, máta a geranium.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá úsvitu a octa odpuzují chyby

Jeden z nejjednodušších domácích sprejů bug, jednoduše smíchejte jeden šálek bílého octa se třemi šálky vody. Můžete také přidat půl lžičky mýdla na mytí nádobí. Důkladně protřepejte a aplikujte na postižené oblasti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Vicks Vaporub odpuzovačem hmyzu

Odpusťte klíšťata, chyby a komáry

Mnoho připisuje oleje ve Vicks a pomáhá zabránit kousnutí chyb a klíšťata, aby se na kůži zachytily. Vicks Vaporub obsahuje cedarleaf olej, mírný pesticid, který může ve skutečnosti odrazit hmyz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Udržuje octa chyby

Octa je jednou z nejlepších ingrediencí, z čehož vyrobí sprej škůdců. Je efektivní při odpuzování mravenců, komárů, ovocných mušek a mnoha dalších. Vytvoření mixu je docela jednoduché. Nejlepší je, že je to bezpečné pro lidi a domácí mazlíčky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nejvíce nenávidí chyby

Lemongrass, citrus, máta máta, eukalyptus, čajovník, citronella, catnip a levandulové oleje mají vlastnosti, které odpuzují chyby. Oleje lze použít jednotlivě nebo kombinované, aby vytvořily jednoduchý anti-bug lektvar.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je octa dobrý repelent chyby

Jak jablečný ocet, tak i bílý ocet jsou dobrou základnou pro odpuzující hmyz, protože odrazují mouchy a v kombinaci se specifickými éterickými oleji odradí také komáry a klíšťata také.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší domácí sprej

Smíchejte 1 část oleje citronového eukalyptu nebo éterického oleje levandule s 10 dílčími lískovými lískovými lískovými oleji. (Pro každou kapku oleje použijte 10 kapek lískového čarodějnice.) Jemně protřepejte a míchejte. Spray na aplikaci.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puede Apple bloquear un iPhone robado??
Next Post
Co je Owaspbwa?