15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohu vyzvednout vybavení Comcast?

souhrn

1. Kdy si mohu vyzvednout své vybavení od Xfinity? Pokud byla objednávka předložena a vy jste obdrželi potvrzení, měli byste být schopni toto vybavení vyzvednout ve stejný den. Pokud jste čekali déle než 2 dny, doporučujeme se vydat do místního obchodu Xfinity, aby vám bylo vydáno zařízení.

2. Můžete vyzvednout krabici Xfinity? Xfinity TV nabízí standardní, HD nebo HD/DVR digitální televizní boxy. Zákazníci Xfinity Internet jsou také způsobilí k obdržení televizního boxu XFinity Flex Fex Feet Feming Box bez dalších nákladů, které lze odeslat přímo do jejich domova nebo vyzvednout v místním obchodě Xfinity.

3. Můžete si koupit vybavení od Comcast? Pokud jste zákazník domácího domu Xfinity, máte možnost zakoupit doplňkové vybavení, které posílí vaše domácí zabezpečení a užijte si další výhody zahrnuté do vaší měsíční služby. Některé vybavení je k dispozici v balíčcích, které vám pomohou ušetřit peníze.

4. Může někdo jiný vyzvednout vybavení Xfinity? Přestože je pro vás povzbuzováno, abyste si vybavení vybrali osobně, pokud to pro vás není vhodné, můžete si nechat běžec, PA, kolegu nebo přítel, vyzvednout si to vaším jménem. Nezapomeňte se obrátit na majitele a informovat je o dohodě.

5. Jak získám vybavení Xfinity? Chcete -li získat nový televizní box odeslán do vašeho domu, nalaďte se na Channel 1995 a postupujte podle pokynů (dostupných v některých oblastech). Alternativně můžete navštívit obchod Xfinity nebo Comcast Service Center, abyste si vyměnili své stávající vybavení.

6. Mohu nastavit Xfinity ve stejný den? Odpověď závisí na okolnostech. Pokud zařízení instalujete na vlastní pěst, můžete začít používat služby, jakmile dorazíte na své nové místo, nainstalujte zařízení a aktivujete je. S plánovanou profesionální instalací budou vaše služby v provozu na základě jmenování, které může být již další den.

7. Jsou krabice Xfinity zdarma? Vaše první televizní box pro streamování Xfinity Flex je zahrnut bez dalších měsíčních nákladů s vaší internetovou službou Xfinity. Každá další televizní krabice pro streamování flex je k dispozici za pouhých 5 $ měsíčně.

8. Mohu si koupit modemy Xfinity v obchodě? Máte možnost si pronajmout docsis 3.0 xfinity xfi brána. Alternativně si můžete zakoupit schválený modem z maloobchodní zásuvky ve vašem okolí.

Otázky

1. Kdy si mohu vyzvednout své vybavení od Xfinity?
Odpověď: Pokud byla objednávka předložena a vy jste obdrželi potvrzení, měli byste být schopni toto vybavení vybrat ve stejný den. Pokud jste čekali déle než 2 dny, doporučujeme se vydat do místního obchodu Xfinity, aby vám bylo vydáno zařízení.

2. Můžete vyzvednout krabici Xfinity?
Odpověď: Xfinity TV nabízí standardní, HD nebo HD/DVR digitální televizní boxy. Zákazníci Xfinity Internet jsou také způsobilí k obdržení televizního boxu XFinity Flex Fex Feet Feming Box bez dalších nákladů, které lze odeslat přímo do jejich domova nebo vyzvednout v místním obchodě Xfinity.

3. Můžete si koupit vybavení od Comcast?
Odpověď: Ano, pokud jste zákazník domácího domu Xfinity, máte možnost zakoupit doplňkové vybavení, které posílí vaše domácí zabezpečení a užijte si další výhody zahrnuté do vaší měsíční služby. Některé vybavení je k dispozici v balíčcích, které vám pomohou ušetřit peníze.

4. Může někdo jiný vyzvednout vybavení Xfinity?
Odpověď: Ačkoli je pro vás povzbuzováno, abyste vybavení vyzvedli osobně, pokud to pro vás není výhodné, můžete si to nechat vyzvednout běžec, PA, kolegu nebo přítele. Nezapomeňte se obrátit na majitele a informovat je o dohodě.

5. Jak získám vybavení Xfinity?
Odpověď: Chcete -li získat nový televizní pole odesláno do vašeho domu, nalaďte se na kanál 1995 a postupujte podle pokynů (k dispozici v některých oblastech). Alternativně můžete navštívit obchod Xfinity nebo Comcast Service Center, abyste si vyměnili své stávající vybavení.

6. Mohu nastavit Xfinity ve stejný den?
Odpověď: Odpověď závisí na okolnostech. Pokud zařízení instalujete na vlastní pěst, můžete začít používat služby, jakmile dorazíte na své nové místo, nainstalujte zařízení a aktivujete je. S plánovanou profesionální instalací budou vaše služby v provozu na základě jmenování, které může být již další den.

7. Jsou krabice Xfinity zdarma?
Odpověď: Vaše první televizní schránka Xfinity Flex je zahrnuta bez dalších měsíčních nákladů s vaší internetovou službou Xfinity. Každá další televizní krabice pro streamování flex je k dispozici za pouhých 5 $ měsíčně.

8. Mohu si koupit modemy Xfinity v obchodě?
Odpověď: Máte možnost si pronajmout docsis 3.0 xfinity xfi brána. Alternativně si můžete zakoupit schválený modem z maloobchodní zásuvky ve vašem okolí.

Mohu vyzvednout vybavení Comcast?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy si mohu vyzvednout své vybavení od Xfinity

Pokud byla objednávka předložena a vy jste obdrželi potvrzení, měli byste být schopni toto vybavení vyzvednout ve stejný den. Pokud jste čekali déle než 2 dny, navrhl bych, aby vám ve vašem obchodě XFinity bylo vydáno zařízení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete vyzvednout krabici Xfinity

Xfinity TV

Vyberte si z digitálních televizních boxů Standard, HD nebo HD/DVR. Poznámka: Zákazníci Xfinity Internet jsou způsobilí k obdržení televizního boxu XFinity Flex Streaming Box, bez dodatečných nákladů, odesláno přímo do svého domu nebo vyzvednutí v místním obchodě Xfinity Store.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si koupit vybavení od Comcast

Jaké vybavení je k dispozici, pokud jste zákazníkem XFinity Home, můžete si zakoupit doplňkové vybavení pro zvýšení vašeho domácího zabezpečení a odemknout další výhody zahrnuté do vaší měsíční služby. Některé vybavení je k dispozici v balíčcích, které vám ušetří peníze!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo jiný vyzvednout vybavení Xfinity

I když vás vždy povzbuzujeme, abyste byli tím, kdo si vyzvedne zařízení, chápeme, že to nemusí být vždy nejpohodlnější. Pokud máte běžce, PA, kolega nebo přítel vyzvednout zařízení, ujistěte se, že kontaktujete majitele, abyste se ujistili, že si majitel bude vědom.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám vybavení Xfinity

Přejděte na Channel 1995 a postupujte podle pokynů a získejte nový televizní box do vašeho domova. (Channel 1995 je k dispozici pouze v některých oblastech.) Navštivte nás a vyměňte si stávající vybavení v obchodě Xfinity nebo Comcast Service Center.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu nastavit Xfinity ve stejný den

Závisí to: Pokud instalujete zařízení sami, vaše služby mohou začít, jakmile se dostanete na své nové místo, nainstalujte si zařízení a aktivujte je. Pokud naplánujete profesionální instalaci, vaše služby budou v provozu na základě vaší plánované schůzky. Může to být již další den!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou krabice Xfinity zdarma

Vaše první televizní box pro streamování Xfinity Flex je zahrnut bez dalších měsíčních nákladů s vaší internetovou službou Xfinity. Každá další televizní box pro streamování Flex je jen 5 $ měsíčně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu si koupit modemy Xfinity v obchodě

Můžete si pronajmout jeden z našich dokumentů 3.0 Xfinity XFI Gateways, nebo si můžete koupit schválený modem v maloobchodní zásuvce ve vašem okolí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je vybavení Xfinity zdarma

Poplatek za vybavení Xfinity: až 14 $/mo.

(Najděte ty perfektní pro vás s naším seznamem kompatibilních modemů a průvodce po nejrychlejších routerech.) Ale pokud chcete jít s modemem/routerem XFINITY, bránou XFI, budete muset zaplatit až 14 $ měsíčně. Než se rozhodnete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit za vybavení Xfinity

Poplatek za pronájem

Pokud si půjčíte televizní krabici, modemy nebo hlasové vybavení od Xfinity, můžete na svém měsíčním účtu vidět samostatnou řádkovou položku. Poplatek za pronájem zařízení může být zahrnut do vašeho servisního poplatku nebo být poskytován jako součást propagace, v takovém případě nemusíte za toto vybavení vidět samostatný poplatek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá nastavení nové krabice XFinity

Poznámka: Pokud nemůžeme ověřit informace o vašem zařízení a účtu, zobrazí se zpráva a budete muset kontaktovat nás, abychom dokončili proces aktivace. U některých typů televizních boxů se služba X1 aktivuje rychle; Jiné typy televizních boxů však mohou trvat až 10 minut.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu hned použít Xfinity

Pokud jste novým zákazníkem, můžete začít používat hotspoty XFinity hned – ještě předtím, než byla doma instalována internetová služba Xfinity. Přístup k hotspotům Xfinity WiFi je součástí internetových základních společností. Pokud jste zákazníkem Essentials Internet Essentials, naleznete na webu Internet Essentials pro podrobnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí krabice Comcast

Standard Xfinity Set-Top Box: 8 $.50/mo.

Televizní box stojí 7 $.50 až 8 $.50 za měsíc (v závislosti na tom, kde žijete) a můžete přidat 150 hodin cloudového úložiště za 10 $.00 za měsíc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám krabici Xfinity

Pro pronajaté vybavení, jako jsou televizní krabice a modemy, si můžete vybrat jednu z následujících čtyř možností: přejděte na Xfinity.com/zařízení-update a sledujte výzvy na obrazovce k objednání nového vybavení.Kontaktujte nás a zadejte objednávku, zeptejte se nebo naplánujte profesionální instalaci.U televizních krabic stačí použít vlastní televizi!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím zavolat Comcast, abych nastavil nový modemy

Pokud ne, zkuste volat 1-855-652-3446. To je jejich linka aktivace zařízení. Pokud to pro vás nefunguje, můžete zavolat na 1-800-comcast a sdělit zástupci, že byste chtěli mít nový modem poskytovaný pro službu. MAC adresu RF / CM / HFC a její sériové číslo po ruce při volání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu jít do Xfinity, abych získal nový modem

Navštivte nás a vyměňte si stávající vybavení v obchodě Xfinity nebo Comcast Service Center.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Xfinity nabíjený za první kabelovou skříňku

Vaše první televizní box pro streamování Xfinity Flex je zahrnut bez dalších měsíčních nákladů s vaší internetovou službou Xfinity.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete získat Xfinity téhož dne

Závisí to: Pokud instalujete zařízení sami, vaše služby mohou začít, jakmile se dostanete na své nové místo, nainstalujte si zařízení a aktivujte je. Pokud naplánujete profesionální instalaci, vaše služby budou v provozu na základě vaší plánované schůzky. Může to být již další den!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak založím službu Xfinity

Aktivujte svůj hlasový servis XFinity nalezejte vaši bránu nebo modem. Najděte kabelovou zásuvku nejvíce centrálně umístěné ve vaší domácnosti.Připojte bránu.Počkejte, až bude vaše brána nebo modem připraven.Vytvořit dočasné připojení k internetu.Aktivujte svou bránu nebo modem.Připojte se k vaší domácí síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu si koupit vlastní kabelovou krabici Xfinity

Pokud se přihlásíte k odběru služby XFinity TV, máte možnost zakoupit zařízení kompatibilní s CableCard od maloobchodníka. Můžete si také zakoupit kabelovou televizi kompatibilní s kabelovou kartou od prodejce. Toto zařízení lze také použít k přístupu k omezeným televizním službám Xfinity.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dává Comcast bezplatné kabelové krabice

Vaše první televizní box pro streamování Xfinity Flex je zahrnut bez dalších měsíčních nákladů s vaší internetovou službou Xfinity.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zavolat Xfinity a nastavit svůj modem

Nejprve najděte centrálně umístěnou kabelovou zásuvku ve vaší domácnosti pro vaše zařízení. Pokud máte hlasovou službu Xfinity, připojte telefon

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nahradím svůj starý modem Comcast novým

Zde je návod, jak nahradit modem Comcast pomocí vlastního, ve 4 snadných krocích: koupit Xfinity Compatible Modem & Směrovač nebo brána, která nahradí váš modem Comcast.Zavolejte Comcast a aktivujte svůj modem (nebo použijte aktivační aplikaci) Připojte svá mobilní zařízení k routeru Wi-Fi.Vraťte svůj starý modem Comcast!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu získat nový modemy Xfinity zdarma

Pokud si půjčíte vybavení od Comcast, můžete získat aktualizaci – na nás! Další informace o důležitosti upgradu vašeho vybavení. Kolik bude moje nové vybavení stát, pokud si půjčíte vybavení a nainstalujete si novou televizní krabici a/nebo sami modemu, za výměnu není žádný poplatek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Získáte kabelovou krabici s Xfinity

Aktivační poplatek bude zahrnut do vašeho prvního účtu po registraci na Flex. Vaše první televizní box pro streamování Xfinity Flex je zahrnut bez dalších měsíčních nákladů s vaší internetovou službou Xfinity. Každá další televizní box pro streamování Flex je jen 5 $ měsíčně.

[/WPRemark]

Previous Post
Es muy compatible con Alexa?
Next Post
Může Apple blokovat odcizený iPhone?